- 19 Aralık 2016
- 3.081
- 4.215
- 133
- 40
Beklemedeyim kuzum korku ve umit ile gorelim Mevlam neyler neylerse guzel eyler insallah bebisim benimledir
İnşallah kuzum hep aklımdasın, yatarken bile senin için dua ettim inşallah hamilesindir diyeBeklemedeyim kuzum korku ve umit ile gorelim Mevlam neyler neylerse guzel eyler insallah bebisim benimledir
Rabbim razi olsun canim insallah benim icin istediklerini misli ile sana ihsan etsin Mevlamİnşallah kuzum hep aklımdasın, yatarken bile senin için dua ettim inşallah hamilesindir diye
Üftade Hz gidicem dua edicem inş
Masallah canim benim insallah muradina isarettir tez vakitte senin tomurcugunda acar bebis gelirEki Görüntüle 2007842
Kızlaaarr açmayan menekşem tomurcuk verdi çok çok mutluyum umutluyum, hep severdim konuşurdum eğer çocuğum olacaksa menekşem çiçek açsın diye :) inşallah bu bir işarettirinşallah hepimize umut olur canlar
Kizlar sonunda ilk defa her şey yolunda çarşamba 1 de asilama olucak inşallah. Bu aksam catlatma iğnesi vurulacak . çok heycanlandimm yaa.inşallah bu kez olacak 
Cok gecmis olsun canimKızlar çok kötü deprem oldu6.3
Had8 insallah tutar dualarimiz seninleKizlar sonunda ilk defa her şey yolunda çarşamba 1 de asilama olucak inşallah. Bu aksam catlatma iğnesi vurulacak . çok heycanlandimm yaa.inşallah bu kez olacak 
Saol canim Allah razi olsunHad8 insallah tutar dualarimiz seninle
Rabbim yardımcın olsun kuzu, inş hamilemiz sen olursunKizlar sonunda ilk defa her şey yolunda çarşamba 1 de asilama olucak inşallah. Bu aksam catlatma iğnesi vurulacak . çok heycanlandimm yaa.inşallah bu kez olacak 
Amin kuzum inşallahMasallah canim benim insallah muradina isarettir tez vakitte senin tomurcugunda acar bebis gelir
Cok gecmis olsun canimmerkez ussu izmir'mis sizin orda da hissedilmis demekki
Tamam ablacim Rabbim kabul ve makbul etsin insallah tez vakitte kucagini doldursun hayrlisi ilehilalcikk , B busra_brt , yassimin , D Dilefrz , @nergismor adina tesbihatlari cektim rabbim kabul eylesin insallah Zeytin_yesili ablacim ben bidaki listede olamayacagim baska okumalarim var onlara devam edecegim birdahakine katilirim insallah
Canim beni de dahil edin okurum insallahesra011 kuzum bayram sonu baslayacagiz listeye katilacaksin degil mi tesbihat cekecegiz 5000 Rabbi hebli mines salihin bolusucez sayiyi
Çok geçmiş olsun kuzum deprem içinde ayrıca geçmiş olsun hasar felan yoktur inşallah istanbul dada his edilmiş diyolar ama ben hiç his etmedim tekrar geçmiş olsun dikkatli uyu uyanık kalmaya çalış bu gece ne olur ne olmaz ayrıca çiçeğin içinde çok sevindim inşallah bi işaret tir seninde tomurcukların açı verir hadi hayırlısıHiç unutmam yavrum benim, üftade hazretleri ne gideceğim çok makbul inş
Valla çektireceğim galiba, hiç gitmedim dişçiye çok korkuyorum ama sürekli şişip iltihap yapıyor
Kuzum hadi hayırlısı inşallah tutunur sana bebişşinKizlar sonunda ilk defa her şey yolunda çarşamba 1 de asilama olucak inşallah. Bu aksam catlatma iğnesi vurulacak . çok heycanlandimm yaa.inşallah bu kez olacak 
Insallah canim insallah bizim de dualarimiz kabul ve makbul olacak insallah hepimiz hamis kalicaz ve duali hamisler olarak DUA BEBISLERIMIZI BEKLERKEN topigimiz olacak insallahÇok geçmiş olsun kuzum deprem içinde ayrıca geçmiş olsun hasar felan yoktur inşallah istanbul dada his edilmiş diyolar ama ben hiç his etmedim tekrar geçmiş olsun dikkatli uyu uyanık kalmaya çalış bu gece ne olur ne olmaz ayrıca çiçeğin içinde çok sevindim inşallah bi işaret tir seninde tomurcukların açı verir hadi hayırlısıZeytin_yesili kuzum inşallah bebiş belirtileridir hadi bakalım topiğimizden ilk hamiş haberi geliyooooor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?