2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

İnşallah kuzum hep aklımdasın, yatarken bile senin için dua ettim inşallah hamilesindir diye

Üftade Hz gidicem dua edicem inş
Rabbim razi olsun canim insallah benim icin istediklerini misli ile sana ihsan etsin Mevlam

Masallah canim benim insallah muradina isarettir tez vakitte senin tomurcugunda acar bebis gelir

Kizlar sonunda ilk defa her şey yolunda çarşamba 1 de asilama olucak inşallah. Bu aksam catlatma iğnesi vurulacak . çok heycanlandimm yaa.inşallah bu kez olacak 
insallah canim bu haberi yazarsin bayram sonunda halay basi benim unutmayin

Kizlar sonunda ilk defa her şey yolunda çarşamba 1 de asilama olucak inşallah. Bu aksam catlatma iğnesi vurulacak . çok heycanlandimm yaa.inşallah bu kez olacak 
Rabbim yardımcın olsun kuzu, inş hamilemiz sen olursun
Masallah canim benim insallah muradina isarettir tez vakitte senin tomurcugunda acar bebis gelir
Amin kuzum inşallah

Cok gecmis olsun canim merkez ussu izmir'mis sizin orda da hissedilmis demekki

Hem de nasıl hissettik, çok sürdü bayağı sarstı kuxu

esra011 kuzum bayram sonu baslayacagiz listeye katilacaksin degil mi tesbihat cekecegiz 5000 Rabbi hebli mines salihin bolusucez sayiyi

Hiç unutmam yavrum benim, üftade hazretleri ne gideceğim çok makbul inş

Valla çektireceğim galiba, hiç gitmedim dişçiye çok korkuyorum ama sürekli şişip iltihap yapıyor
Çok geçmiş olsun kuzum deprem içinde ayrıca geçmiş olsun hasar felan yoktur inşallah istanbul dada his edilmiş diyolar ama ben hiç his etmedim tekrar geçmiş olsun dikkatli uyu uyanık kalmaya çalış bu gece ne olur ne olmaz ayrıca çiçeğin içinde çok sevindim inşallah bi işaret tir seninde tomurcukların açı verir hadi hayırlısı Zeytin_yesili kuzum inşallah bebiş belirtileridir hadi bakalım topiğimizden ilk hamiş haberi geliyooooor

Insallah canim insallah bizim de dualarimiz kabul ve makbul olacak insallah hepimiz hamis kalicaz ve duali hamisler olarak DUA BEBISLERIMIZI BEKLERKEN topigimiz olacak insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…