2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Bu branşta ben nedense kadın doktorlara güvenemiyorum ya, erkekler sanki daha nazik gibi geliyo bana
Bu konuda cok dogrusun cnm ama benim doktorum bayan cok nazik cok kibar anlayışlı sakin banada önermişlerdi biraz zor randevu alınıyor ama değiyor valla ama onu tanımadan önce bende cekiniyordum acıkcası bayan doktorlardan bazen hastaları azarladıkları oluyor acıkcası

Her zaman denk gelmiyor işte canım ya, şans meselesi

Allah razı olsun desteğiniz için evet haklısın işte ama buda zor bir süreç 1 tane var şükür elbet ama oda kardeş istiyor oyun arkadaşı istiyor bazen kendimisuçluyorum cok mu ara verdim benim yüzümden oğlum kardeşsiz kaldı diye ama eltimde aynı 7 yaşonda oğlu vardı peşpeşe 2 tane doğurdu..kafam allak bullak yaaaaa

Doğan kızı Ayşe ye bir yasin ı şerif okudum Rabbim kabul etsin inşallah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin amin. 100 tane de rabbi heb li mines salihin okuyorum hepimizin niyeti için
kizlar Dun aksam hepinize 5 tane yasin okudum ve cok dua ettim rabbim hic bir agaci kuru hic bir kucagi bos birakmasn lutfen benide unutmayin dualarnza

D denizzz3 Hidayet kızı Deniz'in hayrlısı ile sağlıklı hayrlı ve sorunsuz olarak hamile kalması , sağlıkla hayrla bebeğini kucağına alması ve elleri ayakları düzgün hastalıksız kusursuz sağlıklı hayrlı ahlaklı imanlı Allah yılunda yürüyen evladı ,evlatları olması niyeti ile okuyoruz canlar Rabbim kabul ve makbul etsin amin
wagen Türkan kızı Şeyma
Asksevgihuzur Kerim kızı Merve
@Guldeniz979 Gyuldenis Dimitrova
masal3487 Hanife kızı Özgün
M Meyra_naz Doğan kızı Ayşe
Ayse saridogan Recep kızı Ayşe
D denizzz3 Hidayet kızı Deniz
ASSOSyal Halim kızı Elif
@Erva_umut
B busra_brt Salih kızı Büşra
N Nurumcan94 Adnan kızı Ayşenur
S SUDESUDE09 Mustafa kızı Şule
G Greeneliton Hasan kızı Ezgi
sher33 Hasan kızı Seher
@Tambikedi Mehmet kızı Merve
S srplmtmtk Fatma kızı Serpil
D Dost1963
Ebrarr60 Sıdıka kızı Beyhan
Zeytin_yesili Ömer kızı Elif
mavi-hayal
Y yagmur_20
Bejan19

Aysel3363 canım listeye ekliyeyim seni de gerçek ismini yazarsan nickinin yanına yazayım Rabbim kabul ve makbul etsin inşallah okuduğun yasin-i şerifleri amin

saol canım hiç bu kadar olmazdıda çok olunca tırstım :) pazartesi kontrolum var zaten inşallah büyümüşlerdir
Yok canım hiç korkma yumurta oldukça akıntı çoğalıyor, çatlarkende uzayan akıntı oluyo oradan çok rahat anlarsın çatlayacağını :) inş kocaman kocaman olurlar da bebiş getirirler :)

Ya Varis Ya Halik Ya Kadir Ya Cebbar Es Semi Ya Latif Ya Mucib Ya Vekil Ya Hakim ismi şeriflerin tesbihatını çektim D denizzz3 Hidayet kızı Deniz niyetine Rabbim makbul ve kabul etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…