- 15 Haziran 2015
- 1.271
- 1.025
- 133
- 30
Sen nerede yaşıyorsun ablacım istanbul da mıMaalesef canım öyle dr asistanına hazırlatıyor muayeneyi bende ilk defa gittim ve öğrendimneden kadın doğumcu da kaliteli önerilen bayan dr yok ki anlamıyorum
Bu konuda cok dogrusun cnm ama benim doktorum bayan cok nazik cok kibar anlayışlı sakin banada önermişlerdi biraz zor randevu alınıyor ama değiyor valla ama onu tanımadan önce bende cekiniyordum acıkcası bayan doktorlardan bazen hastaları azarladıkları oluyor acıkcasıBu branşta ben nedense kadın doktorlara güvenemiyorum ya, erkekler sanki daha nazik gibi geliyo bana
Her zaman denk gelmiyor işte canım ya, şans meselesiBu konuda cok dogrusun cnm ama benim doktorum bayan cok nazik cok kibar anlayışlı sakin banada önermişlerdi biraz zor randevu alınıyor ama değiyor valla ama onu tanımadan önce bende cekiniyordum acıkcası bayan doktorlardan bazen hastaları azarladıkları oluyor acıkcası
Aynen cnm katılıyorum rabbim hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsınHer zaman denk gelmiyor işte canım ya, şans meselesi
Yok canım Bursanın gemlik ilçesindeyimSen nerede yaşıyorsun ablacım istanbul da mı
Anladım ablacımYok canım Bursanın gemlik ilçesindeyim
Amin canım inşallahAynen cnm katılıyorum rabbim hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın
Medical park da gerçek bey varmış canım valla zor randevu alınıyormuş çok giden var, aklıma yatmaya başladı. Sende bi düşün istersenYok canım Bursanın gemlik ilçesindeyim
İyi uykular canım allah rahatlık versin, güzel rüyalar görkuzucuklar iyi geceler uykudan gözüm açamıyom ya sabah heycan yapıp erken uyandım ondam heralde
Hayırlı geceler cnm Allah rahatlık versinkuzucuklar iyi geceler uykudan gözüm açamıyom ya sabah heycan yapıp erken uyandım ondam heralde
Allah razı olsun desteğiniz için evet haklısın işte ama buda zor bir süreç 1 tane var şükür elbet ama oda kardeş istiyor oyun arkadaşı istiyor bazen kendimisuçluyorum cok mu ara verdim benim yüzümden oğlum kardeşsiz kaldı diye ama eltimde aynı 7 yaşonda oğlu vardı peşpeşe 2 tane doğurdu..kafam allak bullak yaaaaaAllah veriyoda ben mi engel oluyorum her seyi rabbim bilir deyip gec ne takiyorsun kafayaa canim boisversene insanlar agzina geleni konusuyor derdimiz yetmezmis gibi bide onlari takiyoruz yeter artik birak bosver sikma canini olacagi varsa her turlu olur bak 1 tane oglun varmis insanlar senelerdir 1 taneyi bile bulamiyor ki sen sukret ve daha guclu devam et sorun olsayfi ilki olmazdi de kapat cenelerini
kizlar Dun aksam hepinize 5 tane yasin okudum ve cok dua ettim rabbim hic bir agaci kuru hic bir kucagi bos birakmasn lutfen benide unutmayin dualarnzaDoğan kızı Ayşe ye bir yasin ı şerif okudum Rabbim kabul etsin inşallah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin amin. 100 tane de rabbi heb li mines salihin okuyorum hepimizin niyeti için
Allah razı olsun cnm agzına saglıkrecep kızı ayşeye bir yasin okudum allah kabul etsin cnm :)
saol canım hiç bu kadar olmazdıda çok olunca tırstım :) pazartesi kontrolum var zaten inşallah büyümüşlerdirAkıntı olması normal canım, klomen yumurta geliştirdiği için akıntı çoğalır, zaten doktorda takibini yapar
Yok canım hiç korkma yumurta oldukça akıntı çoğalıyor, çatlarkende uzayan akıntı oluyo oradan çok rahat anlarsın çatlayacağını :) inş kocaman kocaman olurlar da bebiş getirirler :)saol canım hiç bu kadar olmazdıda çok olunca tırstım :) pazartesi kontrolum var zaten inşallah büyümüşlerdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?