2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Hidayet kızı Denizin niyetine El varis El halik El vekil El mucib El cebbar El hakim El latif Es semi El kadir okudum Rabbim kabul etsin hayırlı sağlıklı güzel ahlaklı evlatlar nasip etsin inşallah

Selamun aleyküm canlar iki gün giremedim çok yoğundum bugünkü arkadaşımız için El-Cebbar Es-Semî El-Latif El-Mucib El-Hâkim zikirlerini çektim Rabbim kabul etsin

D denizzz3 hidayet kızı deniz için Yasini Şerif, esmaül hüsna ve başka dualarda okudum Rabbim kabul etsin inşallah duaları tez saatte tez vakitte eli ayağı düzgün sağlıklı sıhhatli hayırlı ömürlü evlatlar nasip etsin inşallah kucağını boş bırakmasın

D denizzz3 hidayet kızı deniz için yasin okudum tesbihatları cektim rabbim kabul ve makbul eylesin rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Selamun aleyküm canlar iki gün giremedim çok yoğundum bugünkü arkadaşımız için El-Cebbar Es-Semî El-Latif El-Mucib El-Hâkim zikirlerini çektim Rabbim kabul etsin
Ve aleyküm selam canım Rabbim kabul makbul etsin inşallah gönül muradını tez vakitte yaşatsın hayrlısı ile

hidayet kızı deniz için EL CABBAR EL HALIK ES SEMİ EL LATİF EL MUCİB EL HAKİM EL VELİ EL KADİR EL MUKTEDİR EL VARİS tesbihlerini çektim Allah dualarımızı kabul etsin biran önce hayırlı sağlıklı evlatlar nasib etsin evinden evimizden çocuk sesi gülüşü huzuru hiç eksik olmasın

Kuzular bir şey dicem kandil gecesi için hatim mi toplasak illa kuran hatmi olması şart değil 70 bin kelime-i tevhid kelime-i temcid kelime-i tenzih hepimiz niyet ederiz nasıl olsa isimlerimizi biliyoruz çok sıkmadan kendimizi birde hazreti zekeriyyanın hazreti ibrahimin duasını okuruz hatim gibi ay ben galiba çok umutlandım heyecan yaptım

15 gün var canım kandile, 70 bin yetişir mi

Canım La ilahe illallah neden yetişmesin ki ya da sübhanallahi ve bi hamdihi sübhanallahil azim ya da vela havle vela kuvvete illa billah abdestsiz çekilebiliyor adetli çekilebiliyor illa 70 bine tamamlamaya gerek yok kaç tane çekersek 7 kişi 10 bin tane çekse 70 bin yapar 15 gün kısa bir süre değil

bencede yapalım ama eğer yapcaksak yarın başlayalım benim kafayı bişiylere yormamlazım yoksa bu düşünceler felan kafayı yiycem

Kaç kişiyiz hesaplarız 3 kişi günde 2 bin la ilahe illallah çekse 10 günde 60 bin yapar 5 gün kalır geriye 3 kişi vela havle çekse günde 100 tane 4500-5000 yapar her halde kardeş payı

Kelime-i tevhidin 20 bin tanesini ( La ilahe illallah ) 2000 tane kelime-i temcid ( vela havle vela kuvvete illa billah ) 2000 kelime-i tenzih ( sübhanallahi ve bi hamdihi sübhanallahil azim ) ben aldım başka alan varsa yazsın arkadaşlar ona göre sayı toplayalım bölüşelim tamamlamaya

Ben varim canlar.Ameller niyet icindir.Sayi tutmuş tutmamış onemli değil bence.gunluk kisi başı 1000 tane cekebiliriz kelime i tevhidi.Her yuz tanede lailahe illallah muhammedun resullulah diyoruz.birlikte yapilan ibadetlerin sevabi da cok.Hadi bi toplanalim hemen.listeleyelim kimler var.

Selavatı şerifi unutmayalım gönüller sultanı habibullah efendimiz sallallahu aleyhi ve sellem bol bol salevat getirelim Rabbim efendimizin yüzü suyu hürmetine inşallah kucaklarımızı doldurur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…