Allah razi olsun canim,Allah kalbinden gecen tum hayirli dualari kabul etsin insallah.kizlar Dun aksam hepinize 5 tane yasin okudum ve cok dua ettim rabbim hic bir agaci kuru hic bir kucagi bos birakmasn lutfen benide unutmayin dualarnza
Ve aleyküm selam canım Rabbim kabul makbul etsin inşallah gönül muradını tez vakitte yaşatsın hayrlısı ileSelamun aleyküm canlar iki gün giremedim çok yoğundum bugünkü arkadaşımız için El-Cebbar Es-Semî El-Latif El-Mucib El-Hâkim zikirlerini çektim Rabbim kabul etsin
15 gün var canım kandile, 70 bin yetişir miKuzular bir şey dicem kandil gecesi için hatim mi toplasak illa kuran hatmi olması şart değil 70 bin kelime-i tevhid kelime-i temcid kelime-i tenzih hepimiz niyet ederiz nasıl olsa isimlerimizi biliyoruz çok sıkmadan kendimizi birde hazreti zekeriyyanın hazreti ibrahimin duasını okuruz hatim gibi ay ben galiba çok umutlandım heyecan yaptım
bencede yapalım ama eğer yapcaksak yarın başlayalım benim kafayı bişiylere yormamlazım yoksa bu düşünceler felan kafayı yiycemKuzular bir şey dicem kandil gecesi için hatim mi toplasak illa kuran hatmi olması şart değil 70 bin kelime-i tevhid kelime-i temcid kelime-i tenzih hepimiz niyet ederiz nasıl olsa isimlerimizi biliyoruz çok sıkmadan kendimizi birde hazreti zekeriyyanın hazreti ibrahimin duasını okuruz hatim gibi ay ben galiba çok umutlandım heyecan yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?