Olucak ben ibanıyom er yada geç olcak nasılsın kuzucuk yok sun şuaralarŞu diğer topikte ne var bilmiyorum ama maşallahı var gerçekten
Bir gün bizimde listemizde isimlerimizin yanında hamiş smiley i olacak mı acaba
Ayyy inşallah birgün bizde hamilelik haberi veririz bir birimize bayram şekeri bu bayrama gelmedi ama inanıyom bidahaki bayram annişiyle olcakİnş en kısa zamanda kalırsın canım diğer topikte biri daha hamileymis inş bizde yazarız sıra sıra hamile oldugumuzu..zamanını beklicez canım benim tüpler açık yumurta catladi sperm gayet iyi aşılama iyi geçti ama yine negatif bunların hepsi bir sebep vakti gelince kalicaz ins..bugün profesör konuşuyordu dinledim yanında çalışan biri evlenecekmis sperm analizi yapmışlar 3 milyon sperm varmış adamda Doktor evlenince zaman kaybetmeyin gelin tüp bebek yapalım demiş buda evlenmiş nasıl olsa az sperm hamilelik olmaz diye düşünmüşler ilk aydan karısı hamile kalmış
İnşallah canım benim bazen bende inanıyorum sonra vazgeçiyorumOlucak ben ibanıyom er yada geç olcak nasılsın kuzucuk yok sun şuaralar
İnş canım inş bayram şekeri baya nazlı çıktı kızım olursa nazlı koymak istiyordum annemin ismi..gerçekten de nazlaniyor bizimkiAyyy inşallah birgün bizde hamilelik haberi veririz bir birimize bayram şekeri bu bayrama gelmedi ama inanıyom bidahaki bayram annişiyle olcak
Bendede aynı be kuzum yine aynı hayaller peşinde koşuşturuyom kırmızı kart yememe az kaldı yine biton hayal biriktirdim bu arada benim kv yine bana kaldı olmadı o işşşİnşallah canım benim bazen bende inanıyorum sonra vazgeçiyorum
İyi valla kuzum ya değişik bişey yok, dualarımı okuyorum yetişsin diye. Sende ne var ne yok bakalım
Benm annemin adı da nazlıİnş canım inş bayram şekeri baya nazlı çıktı kızım olursa nazlı koymak istiyordum annemin ismi..gerçekten de nazlaniyor bizimki
Aa ne güzel düşünmüzsün ben bu güne kadar düşünmemiştim ama bugün kar verdim ilk size söylüyom HENNA ama bu benim jararım eşimin henüz haberiyokkk umarım itiraz etmezİnş canım inş bayram şekeri baya nazlı çıktı kızım olursa nazlı koymak istiyordum annemin ismi..gerçekten de nazlaniyor bizimki
Yok kuzu zaten bu aralar çok sık konuşmıypruz orda da. Ramazandan dolayı biraz da. Büşranın sanırım biraz morali bozuk. Bilmiyorum ama ben öyle hissediyorum. Eşinin sperm değerleri hareketlilik sıfır çıktı. Onun şokunu yaşadılar yaa. Eşi ameliyat oldu geçen hafta. İnşallah hüzel sonuçlar alır. Ama biraz beklemesi gerekecek. Allah yardımcıları olsunİnşallah canım benim bazen bende inanıyorum sonra vazgeçiyorum
İyi valla kuzum ya değişik bişey yok, dualarımı okuyorum yetişsin diye. Sende ne var ne yok bakalım
Kuzum çok zorya anlayışsız insanlarla komşu olmak sakin bi dille konuşarak uyardınmıİyi geceler kizlar.Çok alakasız olucak ama ya biz üst komsumuzun gurultusunden biktik.Bugün iftarda disardaydik.Saat onda geldik eve.Saat onda baslayip 12 ye kadar suren kosma sesi yukaridan.Kizi var 5 yasinda.Ya aglama sesi ciglik filan olsa tahammul edicez.Ama bu hep bu sekilde.2 saat ya.Salon avizelerimiz bile sallandi bugun.Kac defa rica ettim.Anlamiyolar.Isten geliyoryz yorgun oluyoruz.Aksam sekizden mesela on bucuk on bire kadar tepeden surekli topuk sesi.Kafa dayanmiyo ya.Ne yapayim ben bi akil verin bana.
Ya ben demedim mi sana bu kadar erken üzülme diye, gelin ata binmiş ya nasip demişBendede aynı be kuzum yine aynı hayaller peşinde koşuşturuyom kırmızı kart yememe az kaldı yine biton hayal biriktirdim bu arada benim kv yine bana kaldı olmadı o işşş
Kuzum aynı dert bizde de var. Biraz da bu yüzden evi sattık bayramdan sonra taşınacağız inşallah. Biz kaç defa çıktık. Çok pislik bi aile biim üst. Kimse sevmez onları. Kafın gece vakti bahar temizliği yapıyomuş. Sabredelim dedik ama kaç saat sürdü. En sonunda eşim çıktı kibar bi dille söylediği halde hayvan gibi atılmışlat üstüne. Ben de koşa koşa çıktım bi ton laf dedim. Eşim dedi polis çağıracağım diye. ( gerçi kendisi de polis de, adamlar çekinmiyor). Ondan sonra biraz daha iyi oldu sanki. Bence siz de baktınız hala devam rdiyor polis çağırınİyi geceler kizlar.Çok alakasız olucak ama ya biz üst komsumuzun gurultusunden biktik.Bugün iftarda disardaydik.Saat onda geldik eve.Saat onda baslayip 12 ye kadar suren kosma sesi yukaridan.Kizi var 5 yasinda.Ya aglama sesi ciglik filan olsa tahammul edicez.Ama bu hep bu sekilde.2 saat ya.Salon avizelerimiz bile sallandi bugun.Kac defa rica ettim.Anlamiyolar.Isten geliyoryz yorgun oluyoruz.Aksam sekizden mesela on bucuk on bire kadar tepeden surekli topuk sesi.Kafa dayanmiyo ya.Ne yapayim ben bi akil verin bana.
Ah canım benim seni çok iyi anlıyorum, benim de üst katta ev sahibi var, yaşlı karı koca bu kadar gürültüyü nasıl yapıyorlar anlamıyorum. Eşim hep uykusuz gidiyo işe. Kaç defa söyledik anlamıyorlar, biz gürültü yapmıyoruz diyo çıkıyo işin içinden. Hele her hafta torunu geliyo aman allahım evde durmak ne mümkün, gerçekten avizeler sallanıyor. Kimi kime şikayet etmek gerek bilmiyorum biz en fazla evden çıkarız ama üst kattaki de kiracı ise ev sahibine söylemeyi dene... Çok zor çookİyi geceler kizlar.Çok alakasız olucak ama ya biz üst komsumuzun gurultusunden biktik.Bugün iftarda disardaydik.Saat onda geldik eve.Saat onda baslayip 12 ye kadar suren kosma sesi yukaridan.Kizi var 5 yasinda.Ya aglama sesi ciglik filan olsa tahammul edicez.Ama bu hep bu sekilde.2 saat ya.Salon avizelerimiz bile sallandi bugun.Kac defa rica ettim.Anlamiyolar.Isten geliyoryz yorgun oluyoruz.Aksam sekizden mesela on bucuk on bire kadar tepeden surekli topuk sesi.Kafa dayanmiyo ya.Ne yapayim ben bi akil verin bana.
Yavru gruba ramaxandan dolayı fazla giriş yapamıyoruz bence. Bayramdan sonra inşallah canlanacak. Benm de tatil olur hem. Tabi taşınma işinden sonraKızlar kahveler kimden bo sohbet kahve siz olmaz
Al bendende okadar ya Allah af etsin ben sıf millet sussun diye düşük yaptım doktor ara ver dedi diyom napayım anca öyle susarlarYa ben demedim mi sana bu kadar erken üzülme diye, gelin ata binmiş ya nasip demiş
O kadının zaten sana şu yaptıkları, son anında gözünün önüne gelecek yine senin eline kalacak haberi yok, gene Rabbim elden ayaktan düşürmesin ama şu merhametsizliği hiç hayra alamet değil
Fazla takılmamak en güzeli ama şu şeytan aklımıza getiriyor bizi üzüyor. Asıl ben bayramı düşünüyorum bayramda Kaynanam ın tarafa gidicem insanlara ne desem diye düşünüp duruyorum
Yaa çok üzüldüm Rabbim acil şifalar versin inşallah, düzelir inşallah ya bitkisel şeylerle. Şoku attıktan sonra insan daha sakin kararlar veriyo. Benim eşimde gitmiyor doktora, Allah muhafaza gitse ve bişey çıksa bilmiyorum ne olur. Bunu hep düşünüyorum ve korkuyorum açıkcasıYok kuzu zaten bu aralar çok sık konuşmıypruz orda da. Ramazandan dolayı biraz da. Büşranın sanırım biraz morali bozuk. Bilmiyorum ama ben öyle hissediyorum. Eşinin sperm değerleri hareketlilik sıfır çıktı. Onun şokunu yaşadılar yaa. Eşi ameliyat oldu geçen hafta. İnşallah hüzel sonuçlar alır. Ama biraz beklemesi gerekecek. Allah yardımcıları olsun
Biliyommu canım herkesler taşınma işinden nefret eder ben bayılırımyaYavru gruba ramaxandan dolayı fazla giriş yapamıyoruz bence. Bayramdan sonra inşallah canlanacak. Benm de tatil olur hem. Tabi taşınma işinden sonra
Aaa güzel fikir bende acaba düşük yaptım mı desem ya, ama önce eşimi ikna etmem lazım buna kabul eder mi kiAl bendende okadar ya Allah af etsin ben sıf millet sussun diye düşük yaptım doktor ara ver dedi diyom napayım anca öyle susarlar
Ya küçük bir apartman bizimkisi.10 daire var.Bahcemizde kamelyamiz var.Yaz aksamlari tum komsular iner cay kahve icer otururuz.Bu yuzden sert cikmak istemiyorum.Kibarca kac defa ricada bulundum.Sanirim artik kabalasicam.Inanin oyle kapi carpti cocuk agliyo gibi gurultuleri sorun yapmiyoruz.Ama o topuk sesi beni benden aliyor.Saatlerce sürüyor ya.Kendisi ev hanimi.Esi geceleri calisiyor.Sabah kendi bolca uyuduğu icin sanirim saatin bi anlami yok.Su saat oldu sinirden uyuyamadim.Kucuk gondermeler yapiyorum mesela.Ay iste gec saatti uyu yaptim.Gurultu gelmedi degil mi filan.Hani anlasin bu kadin bunu bile düşünüyor buz neler yapiyoruz desin der belki diyorum yok.Iki kez de rica ettim.Yine yok.Ama yarin ciddi bi konusma yapicam artik.Kuzum aynı dert bizde de var. Biraz da bu yüzden evi sattık bayramdan sonra taşınacağız inşallah. Biz kaç defa çıktık. Çok pislik bi aile biim üst. Kimse sevmez onları. Kafın gece vakti bahar temizliği yapıyomuş. Sabredelim dedik ama kaç saat sürdü. En sonunda eşim çıktı kibar bi dille söylediği halde hayvan gibi atılmışlat üstüne. Ben de koşa koşa çıktım bi ton laf dedim. Eşim dedi polis çağıracağım diye. ( gerçi kendisi de polis de, adamlar çekinmiyor). Ondan sonra biraz daha iyi oldu sanki. Bence siz de baktınız hala devam rdiyor polis çağırın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?