Çok çok amin kuzum, Rabbim sana pembe panjurlu eşinle başbaşa bir ev nasip etsin inşallahBiliyommu canım herkesler taşınma işinden nefret eder ben bayılırımya
Keşke yakın olsaydım gelirdi yardıma ayyy inşallah bende birgün kv çooook uzaklara taşınırımarkadaşlar bi amin diyinde kabul olsun hahaha
Onlar da ev sahibi biz de.Komsuyuz tatlilik olsun diyorum.Ne zamandir esimi hep oyaliyorum bahanelerle.Bugun de zor tuttum.Yarin kendim son kez kibarca konusucam.Ah canım benim seni çok iyi anlıyorum, benim de üst katta ev sahibi var, yaşlı karı koca bu kadar gürültüyü nasıl yapıyorlar anlamıyorum. Eşim hep uykusuz gidiyo işe. Kaç defa söyledik anlamıyorlar, biz gürültü yapmıyoruz diyo çıkıyo işin içinden. Hele her hafta torunu geliyo aman allahım evde durmak ne mümkün, gerçekten avizeler sallanıyor. Kimi kime şikayet etmek gerek bilmiyorum biz en fazla evden çıkarız ama üst kattaki de kiracı ise ev sahibine söylemeyi dene... Çok zor çook
Bence kabul etse iyi olur hemen susuyolar öbürtürlü olsa yani yo henüz hamile değilim desen başlıyolarAaa güzel fikir bende acaba düşük yaptım mı desem ya, ama önce eşimi ikna etmem lazım buna kabul eder mi ki
Çok güzel bir isim canım ben bide Ebrar ismini çok seviyorum çocuktan al haberi programı ni izliyon mu canım hennayla ebrara bayılıyorum inş benimde böyle kızlarım olur diyorumAa ne güzel düşünmüzsün ben bu güne kadar düşünmemiştim ama bugün kar verdim ilk size söylüyom HENNA ama bu benim jararım eşimin henüz haberiyokkk umarım itiraz etmez
Çok mutluuu oldum çok güzel bi duaa bu hiç unutmuycam bu dua yıÇok çok amin kuzum, Rabbim sana pembe panjurlu eşinle başbaşa bir ev nasip etsin inşallah
Boşuna demiyorlar canım kötü komşu insanı ev sahibi yapar diye, valla böyle ömür geçmez hergün sinir stres. Böyle giderse yeni bir ev sahibi olursunuz,laf anlamaz böyleleriOnlar da ev sahibi biz de.Komsuyuz tatlilik olsun diyorum.Ne zamandir esimi hep oyaliyorum bahanelerle.Bugun de zor tuttum.Yarin kendim son kez kibarca konusucam.
Çok güzel bir isim canım ben bide Ebrar ismini çok seviyorum çocuktan al haberi programı ni izliyon mu canım hennayla ebrara bayılıyorum inş benimde böyle kızlarım olur diyorum
Ayy aynen çıldırıyorum resmen ama yaşlandım artık cevabı veririm artık tahammülüm kalmadı, kötü gelin olacağım sonundaBence kabul etse iyi olur hemen susuyolar öbürtürlü olsa yani yo henüz hamile değilim desen başlıyolar
Sorun kimde
Sendemi eşindemi
Doktora gözüktünüzmü
Hangi doktor
Şu doktor daha iyi
Bide bürsürü örnek verirle
Şunum 10 yıl olmamış bunum 3 4 2 derrr uzarrr gider konu sende sinir küpü olursun en sonda dedikleri kelime şu
Amannnn boş ver her şeyin hayırlısın bizim varda ne oluyo biyere çıkamıyoz rahat takılamıyoz her daim peşimizdele gece kalk yemek ver boş verrr böyle daha iyi der seni mahfeder giderler manyaklar yaaaa töbe töbeee
İhale bana kaldı kendi kazdığı kuyuya düşmek bu olsa gerek hemen hazırlıyomKahveyi küçükler yapar hadi bakalım kız gibipammık eller cezveye
İhale bana kaldı kendi kazdığı kuyuya düşmek bu olsa gerek hemen hazırlıyomKahveyi küçükler yapar hadi bakalım kız gibipammık eller cezveye
Bizi onlar bu hale getirdi valla yeni eski yaşlı genç fark etmiyo yaralayana azıcık diş göstercen burdan öğrendim yoksa seni imha ediyolar:)))Ayy aynen çıldırıyorum resmen ama yaşlandım artık cevabı veririm artık tahammülüm kalmadı, kötü gelin olacağım sonunda
Aynen canım bizde ev almayı düşünüyoruz yada bu sene başka bir eve tasinicaz sesten uyuyamiyoruz sabah 7 de başlıyorlar tepinmeye akşama kadar hiç mı yorulmuyorlar bugün çamaşır serdim balkona oruç ağız ağzım kurudu sıcaktan siz tutun çocuklar su dökün aşağı çamaşırlar ıslanmış içime sinmedi topladım tekrardan yıkayıp serdim sinirlerim altüst oldu ya kadın kizmadi bile çocuklarına bıktık bizde cnm allahım iyi insanlarla karsilastirsinBoşuna demiyorlar canım kötü komşu insanı ev sahibi yapar diye, valla böyle ömür geçmez hergün sinir stres. Böyle giderse yeni bir ev sahibi olursunuz,laf anlamaz böyleleri
Canım öğrenmiştin ya haniKizlar trend konularda baslik acmis birisi.Kizlar yardim edin diye.Bebegi olmuyormus.Soyleyelim katilsin mi aramiza.Ama ben nasil yapicam hu gruba onu etiketliycem mi bilmiyorum.Cok üzgün.
Amin amin inşallah canım benim, kötü niyetli insanlar zor, azıcık düşünce olmalı insanda ya. Ben resmen parmaklarımın ucunda yürüyorum evde aman gürültü olmasın kimse bişey demesin diye. Valla hep dua ediyorum Rabbim bize de ev nasip etsin de şu kiralardan kurtulalım diye, inş müstakil bir evimiz olur başka kurtuluş yokAynen canım bizde ev almayı düşünüyoruz yada bu sene başka bir eve tasinicaz sesten uyuyamiyoruz sabah 7 de başlıyorlar tepinmeye akşama kadar hiç mı yorulmuyorlar bugün çamaşır serdim balkona oruç ağız ağzım kurudu sıcaktan siz tutun çocuklar su dökün aşağı çamaşırlar ıslanmış içime sinmedi topladım tekrardan yıkayıp serdim sinirlerim altüst oldu ya kadın kizmadi bile çocuklarına bıktık bizde cnm allahım iyi insanlarla karsilastirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?