Böyle şeyleri duyunca resmen yüzümden aşağı ateş çıktığını hissediyorumBen de annemlerle bugün yengemin çocuğu oldy onu görmeye gittik. Ordan birisi dedi ki meltem sen daha beyi bekliyon falan gilan. İyi niyetle dediğini biliyorum rabi. Ama insan yine de üzülüyor. Ben de dedim sipariş üzerine gelmiyor ya, Allah ne zaman nasip ederse. İster istemez sert çıkıyor insan
Yokmuş gibi davranmak en güzel cevap valla herkeseKayinvalidelerle basetmenin en kolay yolu yokmus gibi davranmaktir.Duymayin kirilip incindiginizi hissettirmeyin.Esinize sikayet etmeyin.Yokmus gibi davranirsaniz bi sure sonra gercekten varligini unutuyorsunuz.Oyle yaptim kurtuldum ben.Laf sokarsa cevap bile verme kizma belli etme.Bi sure sonra baska ugras bulur kendine.
İşte biz buna patavatsızlık diyoruz. Kötü niyet değil biliyorum ama ince düşünmek lazım ya. Hassas konular bunlarBöyle şeyleri duyunca resmen yüzümden aşağı ateş çıktığını hissediyorum
Vay vay vay içmede yanında yat yani :) bu ne güzellik şekerim,eline sağlıkBuyrun kızlar kahve lerde geldi afyet olsun canlaraaaEki Görüntüle 2010833
Amanin çok tehlikeli işler bunlarVay vay vay içmede yanında yat yani :) bu ne güzellik şekerim,eline sağlıkkızlar benim çok kötü bir huyum var ya kahve içtim mi kapatmadan duramıyorum çok günah biliyorum ama eğleniyorum sonra da çok pişman oluyorum
Aslında insanların yatak odalarına müdahale ettiklerinin farkında bile değiller, yoksa bizde onlara desek utanırlarİşte biz buna patavatsızlık diyoruz. Kötü niyet değil biliyorum ama ince düşünmek lazım ya. Hassas konular bunlar
Bende çok severim şakasına kapatmayı ama çok tehlikeli işler yapmayalım cızzz.Vay vay vay içmede yanında yat yani :) bu ne güzellik şekerim,eline sağlıkkızlar benim çok kötü bir huyum var ya kahve içtim mi kapatmadan duramıyorum çok günah biliyorum ama eğleniyorum sonra da çok pişman oluyorum
Saglikla alsin bebegini kucagina insallah.Bu mubarek günlerde cahilce ettigi laf kendine zarar ziyan olarak donmez insallah.Soz agizdan cikarken milyon kez tartmak lazim.Rabbim pisman etmesin diyelim.Sinirlenme sen de bu kadar.Tanimadigin okumus mu cahil mi bilmedigin birine bile bu kidar kizip strese girme.Rabbim herkesin gönlünü bilir tatlim.Rahatla stres yapma.Bosver ne dusunurse düşünsün.Ya bi konuda da salağın biri hamileymiş de katnına dokunulmasından sinir oluyomuş da. O neyse de mesajlarda çocuğu olmayan bir kadına demiş ki ütetemiyorsun onun acısı car galiba demiş. Ne sinir oldum. Sanki kendisinyarattı çocuğu terbiyesiz. Şu hamile kalanlar kendini dünyanın rn önemli şahsiyeti hissetmek zorunda mı yaa. Şahsen ben kolay kolay kimsenin çocuğunu sevmem bile. Ama anasına sorsan kral kraliçe. Bari içinde sakla bee
Ay yazmistim ona da katilmak ister misin diye.Yanita gire eetiketliycektim.Öğrendim artik sayende canim.G goncammm48 canım istersen aramıza katılabilirsin. Bizim de derdimiz ortak, birbirimize destek oluyoruz dua ile
Girince görür canım, belki o da bizim gibi dualar sayesinde biraz rahatlar inşallahAy yazmistim ona da katilmak ister misin diye.Yanita gire eetiketliycektim.Öğrendim artik sayende canim.
Valka geçen yengem aradı ne yapıon felan termallere gitmişsin diyo şifa niyetinemi bende yooo dedim hastamıyımki şifa olsun çok zoruma gitti diyiş tarzı neyse ayyy öbür yengem doğum yapmış başladı övmeye çocuğunu neyse ben bişiy demedim Allah analı babalı büyütsün dedim neyse bu seferde yiğeni benimle aynı hafta oldu düğünü bizim gelinde az kaldı doğurmaya felan diye nisbet yaptı okadar zoruma gittiki o teli kapattı ben cam kenarında ağladımmm 2 gün sonra annem aradı tengenin yiğeninin hanımı sezeryan olmuş çocuk ölü doğmuş dedi yemin ederimki okadar üzüldümki nasıl üzüldüm anlatamam o onun üzerinden beni ezdi kalbimi çok kırdı ama yinede çok üzüldüm yazık hatta geçmiş olsuna gittim yüzünden düşen bin parçaydı bana hiç bir şey diyemedi ama ben çok üzüldüm ya çok zor bi durumdur şimdi onun göğüsleri süt doludur Rabbim düşmanıma bile vermesin bu acıyı aninİşte biz buna patavatsızlık diyoruz. Kötü niyet değil biliyorum ama ince düşünmek lazım ya. Hassas konular bunlar
Ya anlamıyorum şu insanların kalplerinin yerinde taş mı var acabaValka geçen yengem aradı ne yapıon felan termallere gitmişsin diyo şifa niyetinemi bende yooo dedim hastamıyımki şifa olsun çok zoruma gitti diyiş tarzı neyse ayyy öbür yengem doğum yapmış başladı övmeye çocuğunu neyse ben bişiy demedim Allah analı babalı büyütsün dedim neyse bu seferde yiğeni benimle aynı hafta oldu düğünü bizim gelinde az kaldı doğurmaya felan diye nisbet yaptı okadar zoruma gittiki o teli kapattı ben cam kenarında ağladımmm 2 gün sonra annem aradı tengenin yiğeninin hanımı sezeryan olmuş çocuk ölü doğmuş dedi yemin ederimki okadar üzüldümki nasıl üzüldüm anlatamam o onun üzerinden beni ezdi kalbimi çok kırdı ama yinede çok üzüldüm yazık hatta geçmiş olsuna gittim yüzünden düşen bin parçaydı bana hiç bir şey diyemedi ama ben çok üzüldüm ya çok zor bi durumdur şimdi onun göğüsleri süt doludur Rabbim düşmanıma bile vermesin bu acıyı anin
Amin canim.Ayni sey benim bi arkadasima oldu.Hamile kalan bir arkasin bebegi icin bakalim dogacakmi gorcez dedi.Soyleme oyle dedim bana ne ben soylerim valla dedi.Aralarinda bi kirginlik vardi.Sonra kendisi olu dogum yapti.Rabbim herkesin gonlundekini bilip onu veriyo.Asla cocuk sahibi olamiycak olsam bile kanli bicakli dusmanim olsa onun cocugu icin bile dilemem boyle seyler.Buyuk konusmayayim hersey Rabbimin elinde.Ama hep dua ediyorum beni boyle haset duygulardan koru diye.Sen ah etmesen de bak kendi kendilerini neler yapmislar.Diyorum ya Rabbim herkesin gonlundekini bilir.Mazlumun duadi gozyasi kanatlanir arsa yukselirmis.Allahla arasinda perde olmazmis.Gozyaslarin yeter.Keske olmasaymis boyle bisey.Rabbim sabir versin annesine.Ahirette sefaatcisi olsun insallah meleği.Üzülme canim sen de.Dua edelim dualarimiza sarilip Rabbimizden hayirlisini isteyelim.Valka geçen yengem aradı ne yapıon felan termallere gitmişsin diyo şifa niyetinemi bende yooo dedim hastamıyımki şifa olsun çok zoruma gitti diyiş tarzı neyse ayyy öbür yengem doğum yapmış başladı övmeye çocuğunu neyse ben bişiy demedim Allah analı babalı büyütsün dedim neyse bu seferde yiğeni benimle aynı hafta oldu düğünü bizim gelinde az kaldı doğurmaya felan diye nisbet yaptı okadar zoruma gittiki o teli kapattı ben cam kenarında ağladımmm kesinlikle sevinmiyo aksine üzüldüm 2 gün sonra annem aradı tengenin yiğeninin hanımı sezeryan olmuş çocuk ölü doğmuş dedi nasıl üzüldüm anlatamam o onun üzerinden beni ezdi kalbimi çok kırdı ama yinede çok üzüldüm yazık hatta geçmiş olsuna gittim yüzünden düşen bin parçaydı bana hiç bir şey diyemedi ama ben çok üzüldüm ya çok zor bi durumdur şimdi onun göğüsleri süt doludur Rabbim düşmanıma bile vermesin bu acıyı anin
Var böyleleri.Baskalarinin acilarindan uzun tulerinden beslenen hastalikli tipler.Ben onlara duygusal vampir diyorum.Boyle yaparak insani duygularimizi emip yok etmeye calisiyor böyleleri.Niye birini uzmek icin cabalarsin ki bile isteye dimi.Bosluktan heralde diyorum ben.Kendi hayatlari bos heralde baskalarininki burunlarini sokuyolar.Ya anlamıyorum şu insanların kalplerinin yerinde taş mı var acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?