- 19 Aralık 2016
- 3.081
- 4.215
- 133
- 40
Aynen canım bunlarda et değil acısıyla en sayıf noktasından tutup yaralıyo bu tipler ne diyim ben yengeme değil zavallı o geline acıdım teyzeminde gelini aynı gün evlendi benle ama o da doğum yaptı çok şükür bi kızı var ondada çikolata kisti vardı benim hiç haberim yok geçen teyzem aramış ben senin niyetine her cuma 1 yasin okuyom diyo çok dua ediyom diyo hiç torunundanda bahsetmez sıf ben üzülürüm felan diye ben sorarım teyze ne yapıyo felan diyin ce iyi iyi dyip konuyu kapıyo neden herkes böyle düşünceli olamıyo olsa ne olur neyi eksilir acaba belki biz daha çok sevap kazanalım diye evlatlarımızı geç veriyo bize hiç haberim yokken birileri benim için dua ediyo çok güzel bi duygu yaa buu ve bu duyguyu tatmama evladım sebeb oluyo hayırlı evlatlar olcak bizim evlatlarımızVar böyleleri.Baskalarinin acilarindan uzun tulerinden beslenen hastalikli tipler.Ben onlara duygusal vampir diyorum.Boyle yaparak insani duygularimizi emip yok etmeye calisiyor böyleleri.Niye birini uzmek icin cabalarsin ki bile isteye dimi.Bosluktan heralde diyorum ben.Kendi hayatlari bos heralde baskalarininki burunlarini sokuyolar.
Aminnnn en iöten duygumla amin ne evlat acısı nede evlat hasreti göstermesi hiç kimseye çümkü ikiside bir birinden zorr Rabbim kimseye yaşatmasınInsanlarin hic isi yok canim bir seyler uretmekten acizler kim evlenmis kim bosanmis kim hamile kimin cocugu olmuyo dert tasa onlara aldiris etmemek lazim ama insanin yumusak karnindan vuruyolar kanina dokunuyo ve bi anlikta olsa gaflete dusup neden dedirtiyorlar Rabbim kimseye guldurmesin kimseyi
Dusmanima benim kuyumu kazana dahil evlat acisi gostermesin
Yok senden çok özür diliyerek söylüyom o nasıl anne yaaaa üvey evlada denmez o kelime boş sıkma o tatlı canını Allah haksız yere yapılan beddua yı kabul etmez her beddua tutmaz zaten korkma bak gör olcak seninde benümde burdaki herkesin bebişi ağlama canım kıyamam ya sana Allah dediğini ve bildiğini yapar asla haşa kulun dediğiyle yapmaz hiç bi işi ya sabır daha 1 senen dolmadı hiçbi adam akıllı tedavi olmadın durhele ne oluyoz bana imkansız diyolar ben Allah tan umut kesilmez kesmem diyom duaRabbimin rahmet ve merhametinde alsa umidimi kesmiyorum kesmem de Rabbim korusun bundan
Kizlar benim canimi acitan ne biliyor musunuz icimden cikmiyor cikamiyor yillar once aksam ezani vakti babannem "kizim dua et Allah sana hayrli evlat versin" de ben de "babanne Allah bana hayrli evlat verecek " dedim babannem de "nerden biliyon kizim " dedi ben de "her namazimin ardindan Allaha dua ediyorum hayrli evlatlar versin diye" dedim yanimizda oturan annem bana donup dedi ki "ben istemiyorum hayrli evlat vermesin" aklima geldikce agliyorum su an bile hocamiza sordum ehli sunnet olmayan kisinin ve haksiz edilen beddua tutmaz dedi
Ama icim icimi yiyo annemin ettigi beddua tuttu benim cocugum olmuyo diye
Amin canım Allah razı olsun sen kaç yıllık evlisin sorunne sakıncası yoksa tabi biz dertleşiyozSelamın aleyküm arkadaşlar bende yeni katıldım araniza şu mübarek zamanda hepimiz için dua ediyorum Mevla'm dualarımızı hayra çıkarıp bize nasip etsin insALLAH
Ben 2.5 yıllık evliyim vajinusmus ile uğraştım bunca yıl . İki ay oluyor yeneliAmin canım Allah razı olsun sen kaç yıllık evlisin sorunne sakıncası yoksa tabi biz dertleşiyoz
Canim bende umudumu kesmiyorum elbette Rabbimin hazinesi zengin ikrami boldur bizlere de hazinesinde ikrami vardir ben sadece icimi dokmek istedim bi anda esim ruya gormus sabah anlatti fabrikadan kuru pasta aliyormus yemekhane de kadin varmis esime aliyorum bu kuru pastalari demis kadin esime Allah size cocuk versin diye dua etmis bende esime dedim ki kafana takmissindir o yuzden gormussundurYok senden çok özür diliyerek söylüyom o nasıl anne yaaaa üvey evlada denmez o kelime boş sıkma o tatlı canını Allah haksız yere yapılan beddua yı kabul etmez her beddua tutmaz zaten korkma bak gör olcak seninde benümde burdaki herkesin bebişi ağlama canım kıyamam ya sana Allah dediğini ve bildiğini yapar asla haşa kulun dediğiyle yapmaz hiç bi işi ya sabır daha 1 senen dolmadı hiçbi adam akıllı tedavi olmadın durhele ne oluyoz bana imkansız diyolar ben Allah tan umut kesilmez kesmem diyom dua
Inşallah rüyası gerçek olur eşinin hadi belki bu bi işarettir bence okadını tanıyosa küçük bi hedye alıp sevindirip dua sını alsın derim nacizane fikrimCanim bende umudumu kesmiyorum elbette Rabbimin hazinesi zengin ikrami boldur bizlere de hazinesinde ikrami vardir ben sadece icimi dokmek istedim bi anda esim ruya gormus sabah anlatti fabrikadan kuru pasta aliyormus yemekhane de kadin varmis esime aliyorum bu kuru pastalari demis kadin esime Allah size cocuk versin diye dua etmis bende esime dedim ki kafana takmissindir o yuzden gormussundur
Aaaaa kuzum senin daha yeni kalırsın onu yendiysen buda olur inşallah sitres yapma çok zor ama daha ilk ayların takma kafaya olurBen 2.5 yıllık evliyim vajinusmus ile uğraştım bunca yıl . İki ay oluyor yeneli
Tanimiyordur canim yaa tanisa derdi bizim fabrikada ki ablayi gordum ruyamda diye ay insallah gercektir sahihtir ruyasi esiminInşallah rüyası gerçek olur eşinin hadi belki bu bi işarettir bence okadını tanıyosa küçük bi hedye alıp sevindirip dua sını alsın derim nacizane fikrim
Okudum kuzum Allah yerini mekanını cennet etsin inşAllahSizin hiç babanız öldü mü?
Benim bir kere öldü kör oldum
Yıkadılar aldılar götürdüler
Babamdan ummazdım bunu kör oldum
...
Kızlar bugün babalar günü ama benim babamın da ölüm yıldönümü, tam dokuz yıl oldu bugünbu şekilde denk gelmesi ayrı bir üzücü... Benim bundan sonra babama hediyem sadece duâ... Babalarınızın kıymetini bilin
Babam için bir fatiha okur musunuz
Deme kız öyle şeyler biz doğrudan şaşmayalım eğri bırak eğri kalsın canımAaa güzel fikir bende acaba düşük yaptım mı desem ya, ama önce eşimi ikna etmem lazım buna kabul eder mi ki
Hayatım tutsa o beddua benim babaannemin babama ettiği beddualar tutardı sen hiiiiiiç tasalanma bizimki bana hep dua ediyo bak benim de yok Allah ın işine karışılmaz kuzucum. Senin de sınavın zormuş annenle Allah kolaylık versin. Ama belki Allah seni annenle imtihan etmiş öyle hayırlı bir evlat verir ki tüm beklemelerine değer inşAllahRabbimin rahmet ve merhametinde alsa umidimi kesmiyorum kesmem de Rabbim korusun bundan
Kizlar benim canimi acitan ne biliyor musunuz icimden cikmiyor cikamiyor yillar once aksam ezani vakti babannem "kizim dua et Allah sana hayrli evlat versin" de ben de "babanne Allah bana hayrli evlat verecek " dedim babannem de "nerden biliyon kizim " dedi ben de "her namazimin ardindan Allaha dua ediyorum hayrli evlatlar versin diye" dedim yanimizda oturan annem bana donup dedi ki "ben istemiyorum hayrli evlat vermesin" aklima geldikce agliyorum su an bile hocamiza sordum ehli sunnet olmayan kisinin ve haksiz edilen beddua tutmaz dedi
Ama icim icimi yiyo annemin ettigi beddua tuttu benim cocugum olmuyo diye
Ve Aleyna Aleyküm Selam canım hoş gelfin aramıza. Alkah güzel duaların için razı olsun tez zamanda kabul etsin inşAllahSelamın aleyküm arkadaşlar bende yeni katıldım araniza şu mübarek zamanda hepimiz için dua ediyorum Mevla'm dualarımızı hayra çıkarıp bize nasip etsin insALLAH
Hos geldin canim Rabbim rahatsizligini yenmeni nasip etmis insallah tez vakitte bebekte nasip eder hayrlisi ileBen 2.5 yıllık evliyim vajinusmus ile uğraştım bunca yıl . İki ay oluyor yeneli
İnşallah hepimizin yüzü güler Burda yazılanlar çok güzel çok etkilendim vala. ne okumam gerek ? bende elimden geleni yapmaya hazırımAaaaa kuzum senin daha yeni kalırsın onu yendiysen buda olur inşallah sitres yapma çok zor ama daha ilk ayların takma kafaya olur
Daha listemiz başlamadı ama bayramdan sonra başlıyıcak hergün bi kişiye Rabbi hebli mines salihin çekicez saman alevi yazar seni listeyeİnşallah hepimizin yüzü güler Burda yazılanlar çok güzel çok etkilendim vala. ne okumam gerek ? bende elimden geleni yapmaya hazırım
Çok hoş buldumHos geldin canim Rabbim rahatsizligini yenmeni nasip etmis insallah tez vakitte bebekte nasip eder hayrlisi ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?