2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Insanlarin hic isi yok canim bir seyler uretmekten acizler kim evlenmis kim bosanmis kim hamile kimin cocugu olmuyo dert tasa onlara aldiris etmemek lazim ama insanin yumusak karnindan vuruyolar kanina dokunuyo ve bi anlikta olsa gaflete dusup neden dedirtiyorlar Rabbim kimseye guldurmesin kimseyi
Dusmanima benim kuyumu kazana dahil evlat acisi gostermesin

Aynen canım bunlarda et değil acısıyla en sayıf noktasından tutup yaralıyo bu tipler ne diyim ben yengeme değil zavallı o geline acıdım teyzeminde gelini aynı gün evlendi benle ama o da doğum yaptı çok şükür bi kızı var ondada çikolata kisti vardı benim hiç haberim yok geçen teyzem aramış ben senin niyetine her cuma 1 yasin okuyom diyo çok dua ediyom diyo hiç torunundanda bahsetmez sıf ben üzülürüm felan diye ben sorarım teyze ne yapıyo felan diyin ce iyi iyi dyip konuyu kapıyo neden herkes böyle düşünceli olamıyo olsa ne olur neyi eksilir acaba belki biz daha çok sevap kazanalım diye evlatlarımızı geç veriyo bize hiç haberim yokken birileri benim için dua ediyo çok güzel bi duygu yaa buu ve bu duyguyu tatmama evladım sebeb oluyo hayırlı evlatlar olcak bizim evlatlarımız

Aminnnn en iöten duygumla amin ne evlat acısı nede evlat hasreti göstermesi hiç kimseye çümkü ikiside bir birinden zorr Rabbim kimseye yaşatmasın

Rabbimin rahmet ve merhametinde alsa umidimi kesmiyorum kesmem de Rabbim korusun bundan

Kizlar benim canimi acitan ne biliyor musunuz icimden cikmiyor cikamiyor yillar once aksam ezani vakti babannem "kizim dua et Allah sana hayrli evlat versin" de ben de "babanne Allah bana hayrli evlat verecek " dedim babannem de "nerden biliyon kizim " dedi ben de "her namazimin ardindan Allaha dua ediyorum hayrli evlatlar versin diye" dedim yanimizda oturan annem bana donup dedi ki "ben istemiyorum hayrli evlat vermesin" aklima geldikce agliyorum su an bile hocamiza sordum ehli sunnet olmayan kisinin ve haksiz edilen beddua tutmaz dedi

Ama icim icimi yiyo annemin ettigi beddua tuttu benim cocugum olmuyo diye

Yok senden çok özür diliyerek söylüyom o nasıl anne yaaaa üvey evlada denmez o kelime boş sıkma o tatlı canını Allah haksız yere yapılan beddua yı kabul etmez her beddua tutmaz zaten korkma bak gör olcak seninde benümde burdaki herkesin bebişi ağlama canım kıyamam ya sana Allah dediğini ve bildiğini yapar asla haşa kulun dediğiyle yapmaz hiç bi işi ya sabır daha 1 senen dolmadı hiçbi adam akıllı tedavi olmadın durhele ne oluyoz bana imkansız diyolar ben Allah tan umut kesilmez kesmem diyom dua

Kadir gecesi dua listesi
masal3487 Nevzat kızı Özgün 2 bin kelime i tevhit 2 bin 2 kelimei temcit 5 yasin suresi 7 meryem suresi okumalari bitti
D denizzz3 Hidayet kızı Deniz 10 bin kelime-i tevhid okudu 10 bin kelime-i temcid 6 yasin süresi okudu 3 meryem süresi okudu
Pdr_ci Aziz kızı Meltem 4 Yasin süresi 4 Meryem süresi 5 bin salavat 5 bin kelimei tevhit 5 bin de kelimei temcit
Zeytin_yesili 5 bin kelime-i tevhid okudu 2 bin kelime-i temcid kelime-i tenzih salevat-ı şerif okudu 2 yasin süresi okudu
B busra_brt 15 yasin süresi 1000 tane kelime-i tevhid kelime-i temcid kelime-i tenzih salevat-ı şerif
M Meyra_naz 5 bin kelime_i tevhid 2 bin kelime-i tenzih kelime-i temcid salevat-ı şerif 3 yasin süresi 2 Meryem suresi okudu
ASSOSyal 5 yasin süresi okudu 3 meryem süresi 1000 tane kelime-i temcid salevat-ı şerif cekti 5 bin salevat-ı şerif daha aldi
wagen 3000 kelime-i tevhid kelime-i temcid kelime-i tenzih salevat-ı şerif 10 meryem süresi okudu
umut-16 3 bin kelime-i tevhid kelime-i temcid kelime-i tenzih salevat-ı şeri 1 meryem süresi
S SUDESUDE09 2 bin kelime-i tevhid kelime-i temcid kelime-i tenzih salevat-ı şerif 5 meryem süresi
@nergismor 5 meryem suresi 34 bin kelime-i tevhid 10 bin kelime-i temcid 5 bin kelime-i tenzih 40 bin salevat-i serif okudu
yassimin 1 yasin suresi 1 meryem suresi okudu

Selamın aleyküm arkadaşlar bende yeni katıldım araniza şu mübarek zamanda hepimiz için dua ediyorum Mevla'm dualarımızı hayra çıkarıp bize nasip etsin insALLAH
Amin canım Allah razı olsun sen kaç yıllık evlisin sorunne sakıncası yoksa tabi biz dertleşiyoz

Canim bende umudumu kesmiyorum elbette Rabbimin hazinesi zengin ikrami boldur bizlere de hazinesinde ikrami vardir ben sadece icimi dokmek istedim bi anda esim ruya gormus sabah anlatti fabrikadan kuru pasta aliyormus yemekhane de kadin varmis esime aliyorum bu kuru pastalari demis kadin esime Allah size cocuk versin diye dua etmis bende esime dedim ki kafana takmissindir o yuzden gormussundur

Inşallah rüyası gerçek olur eşinin hadi belki bu bi işarettir bence okadını tanıyosa küçük bi hedye alıp sevindirip dua sını alsın derim nacizane fikrim

Kizlar size gecen ay cicegimin soldugunu (oldugunu) yazmistim moralim cok bozuktu demistim ya cicegi ekerken bu cicek actikca benim umudum olsun diye dile getirmistim diye balkonda kendi haline biraktigim hafta da 1 su doktugum gunes altinda kalan cicegim dirildi o kadar cok sevindim ki umudum oldu tekrardan boynunu bukmus susuz kuru toprak gunes altinda yeserten Rabbim bizleri de annelik ile taclandirir insallah hayrlisi ile

Inşallah rüyası gerçek olur eşinin hadi belki bu bi işarettir bence okadını tanıyosa küçük bi hedye alıp sevindirip dua sını alsın derim nacizane fikrim
Tanimiyordur canim yaa tanisa derdi bizim fabrikada ki ablayi gordum ruyamda diye ay insallah gercektir sahihtir ruyasi esimin

Okudum kuzum Allah yerini mekanını cennet etsin inşAllah

Aaa güzel fikir bende acaba düşük yaptım mı desem ya, ama önce eşimi ikna etmem lazım buna kabul eder mi ki
Deme kız öyle şeyler biz doğrudan şaşmayalım eğri bırak eğri kalsın canım
Hayatım tutsa o beddua benim babaannemin babama ettiği beddualar tutardı sen hiiiiiiç tasalanma bizimki bana hep dua ediyo bak benim de yok Allah ın işine karışılmaz kuzucum. Senin de sınavın zormuş annenle Allah kolaylık versin. Ama belki Allah seni annenle imtihan etmiş öyle hayırlı bir evlat verir ki tüm beklemelerine değer inşAllah

Selamın aleyküm arkadaşlar bende yeni katıldım araniza şu mübarek zamanda hepimiz için dua ediyorum Mevla'm dualarımızı hayra çıkarıp bize nasip etsin insALLAH
Ve Aleyna Aleyküm Selam canım hoş gelfin aramıza. Alkah güzel duaların için razı olsun tez zamanda kabul etsin inşAllah

İnşallah hepimizin yüzü güler Burda yazılanlar çok güzel çok etkilendim vala. ne okumam gerek ? bende elimden geleni yapmaya hazırım
Daha listemiz başlamadı ama bayramdan sonra başlıyıcak hergün bi kişiye Rabbi hebli mines salihin çekicez saman alevi yazar seni listeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…