- 28 Haziran 2016
- 361
- 166
- 103
- 35
Tmm o zaman CNmDaha listemiz başlamadı ama bayramdan sonra başlıyıcak hergün bi kişiye Rabbi hebli mines salihin çekicez saman alevi yazar seni listeye
Ay ne güzel dedin duygusal vampir doğruVar böyleleri.Baskalarinin acilarindan uzun tulerinden beslenen hastalikli tipler.Ben onlara duygusal vampir diyorum.Boyle yaparak insani duygularimizi emip yok etmeye calisiyor böyleleri.Niye birini uzmek icin cabalarsin ki bile isteye dimi.Bosluktan heralde diyorum ben.Kendi hayatlari bos heralde baskalarininki burunlarini sokuyolar.
Annenin bu şekilde demesi çok ilginç canım ya, niye böyle bir şey söyledi anlam veremedim halbuki her fırsatta dua etmesi gerekirken. Bence bu konuyu kafana takma, seninle ilgili birşey değil bu, hayırlı birşey demediği için tutamayacağını düşünüyorum. Ayrıca senin çocuğun oluyor bunu böyle düşünRabbimin rahmet ve merhametinde alsa umidimi kesmiyorum kesmem de Rabbim korusun bundan
Kizlar benim canimi acitan ne biliyor musunuz icimden cikmiyor cikamiyor yillar once aksam ezani vakti babannem "kizim dua et Allah sana hayrli evlat versin" de ben de "babanne Allah bana hayrli evlat verecek " dedim babannem de "nerden biliyon kizim " dedi ben de "her namazimin ardindan Allaha dua ediyorum hayrli evlatlar versin diye" dedim yanimizda oturan annem bana donup dedi ki "ben istemiyorum hayrli evlat vermesin" aklima geldikce agliyorum su an bile hocamiza sordum ehli sunnet olmayan kisinin ve haksiz edilen beddua tutmaz dedi
Ama icim icimi yiyo annemin ettigi beddua tuttu benim cocugum olmuyo diye
Rabb im Ol desin yeter ki en umulmayan oluverir kuzular sabrımız neşemiz olsunKizlar size gecen ay cicegimin soldugunu (oldugunu) yazmistim moralim cok bozuktu demistim ya cicegi ekerken bu cicek actikca benim umudum olsun diye dile getirmistim diye balkonda kendi haline biraktigim hafta da 1 su doktugum gunes altinda kalan cicegim dirildi o kadar cok sevindim ki umudum oldu tekrardan boynunu bukmus susuz kuru toprak gunes altinda yeserten Rabbim bizleri de annelik ile taclandirir insallah hayrlisi ile
Arkadaşlar merhaba ilk topiğim ben 1.5 yıllık evliyim bebek istiyoz benim gibi bebiş istiyenler gelin beraber bir birimize dua edelim yasin okuyalım hedefim 500 ama artık kaç kişi toplanırsak muminin birbirine duası makbuldür limdi yarınakadar hatta gerekirse pazarda bekler pazartesi başlarız inşallah şöyle 1kişi 1 kişi için sadece 1 yasin okuyucak inşallah çok kişi oluruz ve memencecik başkarız ve okuduklarımız sırasıyla hamiş kalır hadi BİSMİLLAHİ RAHMANİ RAHİM DİYİP topi açıyom inşallah çok kişi oluruz
Zeytininpeyniri Canım Hoşgeldin aramıza
Sende hoşgeldin canım aramıza, eğer istersen bayramdan sonra ki listemizde seni de alırız aramıza, sadece tesbih çekeceğiz inşİyi geceler arkadaşlar ben yeni katıldım Rabbim hepimizin yardimcis
Hoş geldin canı aramıza ohh ne güzel dua kardeşliği gün geçtikçe büyüyoİyi geceler arkadaşlar ben yeni katıldım Rabbim hepimizin yardimcis
Günaydın canımmm aminnnn
ben bursa demirtaşşşBuarada kizlar bursa ve civarinda yasayanlar varsa ben bursa demirtasta yasli bi teyzenin gobegimi toplamasiyla ve cay tarifiyle hamile kaldim ilk aydan.numarasini atabilirim isteyen olursa.tup bebege sevk edilmistik fakultede.once laparskopi sonra tup bebek.buyuk ihitmal tuoler tikali almamiz gerekcek demisti dr. Ameliyat icin tum tahlillerim yapildi ekg bile cektrmistim.ki ramazani gevirelim dedik ve o kadini duydum denedim sukurler olsun benimde vesilem oldu.2 gun once ogrendim gebeligimi
ayyy canım seni takip ediyodum zehraların olduğu grupta çok sevindim bende bursa demirtaştayım verirsen numarasınjı giderim ki bizim sorun farklı ama denemiş olurumBuarada kizlar bursa ve civarinda yasayanlar varsa ben bursa demirtasta yasli bi teyzenin gobegimi toplamasiyla ve cay tarifiyle hamile kaldim ilk aydan.numarasini atabilirim isteyen olursa.tup bebege sevk edilmistik fakultede.once laparskopi sonra tup bebek.buyuk ihitmal tuoler tikali almamiz gerekcek demisti dr. Ameliyat icin tum tahlillerim yapildi ekg bile cektrmistim.ki ramazani gevirelim dedik ve o kadini duydum denedim sukurler olsun benimde vesilem oldu.2 gun once ogrendim gebeligimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?