2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Ay ne güzel dedin duygusal vampir doğru

Annenin bu şekilde demesi çok ilginç canım ya, niye böyle bir şey söyledi anlam veremedim halbuki her fırsatta dua etmesi gerekirken. Bence bu konuyu kafana takma, seninle ilgili birşey değil bu, hayırlı birşey demediği için tutamayacağını düşünüyorum. Ayrıca senin çocuğun oluyor bunu böyle düşün

Rabb im Ol desin yeter ki en umulmayan oluverir kuzular sabrımız neşemiz olsun

Allah razı olsun kuzum yassimin

Bakma öyle dediğime söylemem ama bayramda şimdi gideceğim, benden sonra evlenen herkesin bir kaç tane çocuğu var. Konu komşu gelecek boşboğazlık edecekler, daha şimdiden onun stresi sardı valla. Bayram zehir olmasa bari

Buarada kizlar bursa ve civarinda yasayanlar varsa ben bursa demirtasta yasli bi teyzenin gobegimi toplamasiyla ve cay tarifiyle hamile kaldim ilk aydan.numarasini atabilirim isteyen olursa.tup bebege sevk edilmistik fakultede.once laparskopi sonra tup bebek.buyuk ihitmal tuoler tikali almamiz gerekcek demisti dr. Ameliyat icin tum tahlillerim yapildi ekg bile cektrmistim.ki ramazani gevirelim dedik ve o kadini duydum denedim sukurler olsun benimde vesilem oldu.2 gun once ogrendim gebeligimi

Kızlar B busra_brt büşra nerede haberi olan var mı

burdayımmmm :)
depresyondayım biraz kuzum girdim çıkamıyorumm biraz uzaklaşayım dedim sessizce takip ediyorum sizi misafirlerin gitti çok şükür :)

hastaneydi eşimin ameliyatıydı derken bi bakmışım kendimde değilim..geçicek buda rabbim huzurumuzu daim etsin yuvalarımızda inşallah...

özlendin

ben bursa demirtaşşş

ayyy canım seni takip ediyodum zehraların olduğu grupta çok sevindim bende bursa demirtaştayım verirsen numarasınjı giderim ki bizim sorun farklı ama denemiş olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…