2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Gözün aydın canım benim, Rabbim kucağına da almayı nasip etsin inşallah
Bende bursadayım, göbeğimi çektirebilr miyim bilmiyorum ama çay tarifini vermen mümkün mü

ayyy canım seni takip ediyodum zehraların olduğu grupta çok sevindim bende bursa demirtaştayım verirsen numarasınjı giderim ki bizim sorun farklı ama denemiş olurum
Allah razi olsun canim ya bende cok saskim ve sevimcliyim.valla laprskopi icin gerekli islemleri bile yaptrmistim.tup bebege basliyordukki ogrendim cok sukur.Sorun neki canim.valla bu kadinda yok yok.kanserlere spermlere hepsine bakiyor.

Çok geçmiş olsun kuzum, bu günlerde geçecek emin ol az daha sabır. Rabbim dermansız dertlerle sınamasın inşallah, belki bu ameliyat çareydi ve çaresine baktınız. Bundan sonra belki çok beklemeyeceksin. Bak bu durumda psikoloji çok önemli, tabiki haklısın üzülmekte ama bir an önce toparla kendini, bu mübarek zamanlar bizimde vesilemiz olur belki belli mi olur

Rabbim yardımcın olsun, tez zamanda yüzünü güldürsün inş kuzum, bende çok özledim seni

Gözün aydın canım benim, Rabbim kucağına da almayı nasip etsin inşallah
Bende bursadayım, göbeğimi çektirebilr miyim bilmiyorum ama çay tarifini vermen mümkün mü
Gobegini cektrmek derken masaj yapti sadece zor bisey deil cani 2 dk flndi bence cayi yaocaksan ve bursadaysan mubakkak git.oarada istemiyor ne verirsen.cayda 1 tatli kasigi anason 1 kibrit copu kadar pelin otunu 1.5 bardak suda kaynat.1 bardak olana kadar.sonra sabah aksam 1 bardak mutlaka sicak sicak beklemeden ic.cok aci balla ictim ben.adetle baslayip 1 hafta iciliyor.

Ben de Gemlik'teyim canım Rabbim saglikli hayrli sorunsuz hamislik nasip etsin insallah saglikla hayrla kolay dogumla bebegini kucagina almayi Rabbim nasip etsin

Benim annemin teyzesi de ebeydi halam onun vesilesi ile hamile kalmisti ama cok uzun zaman once rahmetli oldu

Ben de numarasini alip arayabilirim nereden sifa gelecegi belli olmaz

Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin insallah

aminnn canım cümlemizin inşallah ameliyat çok iyi geçti doktorumuz çok iyi gerçekten ya sanırım ben hayallerimi kaybettim diye üzüldüm bide 9 ay salak gibi bekledim ona üzüldüm malesef ki bilmiyoruz işte hayat bize ne getircek hayırlısı buymuş dedik geçtik şimdi toparlanma sürecindeyiz
güzel haberler aldıkça umutlarımız dahada artıyor inş hepimiz güzel haberler alcaz kuzucum :)

Amin canim cok saol dualarin icin ataym nosunu ve bencede git.ameliyatlar tup bebek asilamadansa 1 saatlik yol senin icin mutlaka dene.ben gittigimde diyarbakirdan gelenleri vardi.dun hamileyim diye aradim.o diyarbakirlida hamileymis oda aramis benden once.rabbim vesile kilsin ins her isteyene

Allah razı olsun canım benim, regl olunca bunu da denerim o kadar çok şey içtim ki
Bizim kızlar giderse belki bende cesaretimi toplar giderim inşallah, bende inanıyorum böyle şeylere aslında cesaret etmem lazım

Allah razı olsun canım benim, regl olunca bunu da denerim o kadar çok şey içtim ki
Bizim kızlar giderse belki bende cesaretimi toplar giderim inşallah, bende inanıyorum böyle şeylere aslında cesaret etmem lazım

Yani denemek lazimmis gercekten.bende diyrdum profun umit vermedigini bukadin yapcak deilya.ped bile almistim gecen hafta ise yaramiycak biliyrm diye.ama benimde vesilem oldu cok sukur

Tabiki alacağız canım benim inan her düştüğümüz de daha kuvvetli kalkacağız ayağa, hiç beklemediğin anda duyacaksın sende bak gör . Her karanlığın bir aydınlığı vardır kuzum, hayallerimiz bitemez hep var olacak sadece zaman

Insallah canim Rabbim kimseyi ne evlatla ne evlatsizlikla sinamasin gercekten cok zor

Yani denemek lazimmis gercekten.bende diyrdum profun umit vermedigini bukadin yapcak deilya.ped bile almistim gecen hafta ise yaramiycak biliyrm diye.ama benimde vesilem oldu cok sukur
Çok şükür canım benim, Rabbim bilmediğimiz şeyleri vesile kılıyor bazen bize zamanı gelince de nasip ediyor. İnşallah kucağını da alırsın canım benim

Hadi bana da numarasını at madem beybiiisi heveslendim bak şimdi bende :)

kız bana o kadar yakınkii aynı yerde 2 3 sokak aramız ben bugün eve giderken bakıcam evine beraber gidelim bayramdan sonra hem gel misafirirm ol elifte gelir

Kızlar hadi inşallah bu teyze size vesile olu verir bizim burdaki teyzede aynı çayı yapıyo aynı işlemi uyguluyo bende tık yok ama gidenlerin yüzde sekseni hamile kalmış inşallah bende kalırım ne varsa kaderde yaşıycaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…