Gözün aydın canım benim, Rabbim kucağına da almayı nasip etsin inşallahBuarada kizlar bursa ve civarinda yasayanlar varsa ben bursa demirtasta yasli bi teyzenin gobegimi toplamasiyla ve cay tarifiyle hamile kaldim ilk aydan.numarasini atabilirim isteyen olursa.tup bebege sevk edilmistik fakultede.once laparskopi sonra tup bebek.buyuk ihitmal tuoler tikali almamiz gerekcek demisti dr. Ameliyat icin tum tahlillerim yapildi ekg bile cektrmistim.ki ramazani gevirelim dedik ve o kadini duydum denedim sukurler olsun benimde vesilem oldu.2 gun once ogrendim gebeligimi
Allah razi olsun canim ya bende cok saskim ve sevimcliyim.valla laprskopi icin gerekli islemleri bile yaptrmistim.tup bebege basliyordukki ogrendim cok sukur.Sorun neki canim.valla bu kadinda yok yok.kanserlere spermlere hepsine bakiyor.ayyy canım seni takip ediyodum zehraların olduğu grupta çok sevindim bende bursa demirtaştayım verirsen numarasınjı giderim ki bizim sorun farklı ama denemiş olurum
Çok geçmiş olsun kuzum, bu günlerde geçecek emin ol az daha sabır. Rabbim dermansız dertlerle sınamasın inşallah, belki bu ameliyat çareydi ve çaresine baktınız. Bundan sonra belki çok beklemeyeceksin. Bak bu durumda psikoloji çok önemli, tabiki haklısın üzülmekte ama bir an önce toparla kendini, bu mübarek zamanlar bizimde vesilemiz olur belki belli mi olurburdayımmmm :)
depresyondayım biraz kuzum girdim çıkamıyorumm biraz uzaklaşayım dedim sessizce takip ediyorum sizi misafirlerin gitti çok şükür :)
hastaneydi eşimin ameliyatıydı derken bi bakmışım kendimde değilim..geçicek buda rabbim huzurumuzu daim etsin yuvalarımızda inşallah...
özlendin
Gobegini cektrmek derken masaj yapti sadece zor bisey deil cani 2 dk flndi bence cayi yaocaksan ve bursadaysan mubakkak git.oarada istemiyor ne verirsen.cayda 1 tatli kasigi anason 1 kibrit copu kadar pelin otunu 1.5 bardak suda kaynat.1 bardak olana kadar.sonra sabah aksam 1 bardak mutlaka sicak sicak beklemeden ic.cok aci balla ictim ben.adetle baslayip 1 hafta iciliyor.Gözün aydın canım benim, Rabbim kucağına da almayı nasip etsin inşallah
Bende bursadayım, göbeğimi çektirebilr miyim bilmiyorum ama çay tarifini vermen mümkün mü
Ben de Gemlik'teyim canım Rabbim saglikli hayrli sorunsuz hamislik nasip etsin insallah saglikla hayrla kolay dogumla bebegini kucagina almayi Rabbim nasip etsinBuarada kizlar bursa ve civarinda yasayanlar varsa ben bursa demirtasta yasli bi teyzenin gobegimi toplamasiyla ve cay tarifiyle hamile kaldim ilk aydan.numarasini atabilirim isteyen olursa.tup bebege sevk edilmistik fakultede.once laparskopi sonra tup bebek.buyuk ihitmal tuoler tikali almamiz gerekcek demisti dr. Ameliyat icin tum tahlillerim yapildi ekg bile cektrmistim.ki ramazani gevirelim dedik ve o kadini duydum denedim sukurler olsun benimde vesilem oldu.2 gun once ogrendim gebeligimi
aminnn canım cümlemizin inşallah ameliyat çok iyi geçti doktorumuz çok iyi gerçekten ya sanırım ben hayallerimi kaybettim diye üzüldüm bide 9 ay salak gibi bekledim ona üzüldüm malesef ki bilmiyoruz işte hayat bize ne getircek hayırlısı buymuş dedik geçtik şimdi toparlanma sürecindeyizÇok geçmiş olsun kuzum, bu günlerde geçecek emin ol az daha sabır. Rabbim dermansız dertlerle sınamasın inşallah, belki bu ameliyat çareydi ve çaresine baktınız. Bundan sonra belki çok beklemeyeceksin. Bak bu durumda psikoloji çok önemli, tabiki haklısın üzülmekte ama bir an önce toparla kendini, bu mübarek zamanlar bizimde vesilemiz olur belki belli mi olur
Rabbim yardımcın olsun, tez zamanda yüzünü güldürsün inş kuzum, bende çok özledim seni
Amin canim cok saol dualarin icin ataym nosunu ve bencede git.ameliyatlar tup bebek asilamadansa 1 saatlik yol senin icin mutlaka dene.ben gittigimde diyarbakirdan gelenleri vardi.dun hamileyim diye aradim.o diyarbakirlida hamileymis oda aramis benden once.rabbim vesile kilsin ins her isteyeneBen de Gemlik'teyim canım Rabbim saglikli hayrli sorunsuz hamislik nasip etsin insallah saglikla hayrla kolay dogumla bebegini kucagina almayi Rabbim nasip etsin
Benim annemin teyzesi de ebeydi halam onun vesilesi ile hamile kalmisti ama cok uzun zaman once rahmetli oldu
Ben de numarasini alip arayabilirim nereden sifa gelecegi belli olmaz
Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin insallah
Allah razı olsun canım benim, regl olunca bunu da denerim o kadar çok şey içtim kiGobegini cektrmek derken masaj yapti sadece zor bisey deil cani 2 dk flndi bence cayi yaocaksan ve bursadaysan mubakkak git.oarada istemiyor ne verirsen.cayda 1 tatli kasigi anason 1 kibrit copu kadar pelin otunu 1.5 bardak suda kaynat.1 bardak olana kadar.sonra sabah aksam 1 bardak mutlaka sicak sicak beklemeden ic.cok aci balla ictim ben.adetle baslayip 1 hafta iciliyor.
Allah razı olsun canım benim, regl olunca bunu da denerim o kadar çok şey içtim kiGobegini cektrmek derken masaj yapti sadece zor bisey deil cani 2 dk flndi bence cayi yaocaksan ve bursadaysan mubakkak git.oarada istemiyor ne verirsen.cayda 1 tatli kasigi anason 1 kibrit copu kadar pelin otunu 1.5 bardak suda kaynat.1 bardak olana kadar.sonra sabah aksam 1 bardak mutlaka sicak sicak beklemeden ic.cok aci balla ictim ben.adetle baslayip 1 hafta iciliyor.
Yani denemek lazimmis gercekten.bende diyrdum profun umit vermedigini bukadin yapcak deilya.ped bile almistim gecen hafta ise yaramiycak biliyrm diye.ama benimde vesilem oldu cok sukurAllah razı olsun canım benim, regl olunca bunu da denerim o kadar çok şey içtim ki
Bizim kızlar giderse belki bende cesaretimi toplar giderim inşallah, bende inanıyorum böyle şeylere aslında cesaret etmem lazım
Tabiki alacağız canım benim inan her düştüğümüz de daha kuvvetli kalkacağız ayağa, hiç beklemediğin anda duyacaksın sende bak gör . Her karanlığın bir aydınlığı vardır kuzum, hayallerimiz bitemez hep var olacak sadece zamanaminnn canım cümlemizin inşallah ameliyat çok iyi geçti doktorumuz çok iyi gerçekten ya sanırım ben hayallerimi kaybettim diye üzüldüm bide 9 ay salak gibi bekledim ona üzüldüm malesef ki bilmiyoruz işte hayat bize ne getircek hayırlısı buymuş dedik geçtik şimdi toparlanma sürecindeyiz
güzel haberler aldıkça umutlarımız dahada artıyor inş hepimiz güzel haberler alcaz kuzucum :)
Insallah canim Rabbim kimseyi ne evlatla ne evlatsizlikla sinamasin gercekten cok zorAmin canim cok saol dualarin icin ataym nosunu ve bencede git.ameliyatlar tup bebek asilamadansa 1 saatlik yol senin icin mutlaka dene.ben gittigimde diyarbakirdan gelenleri vardi.dun hamileyim diye aradim.o diyarbakirlida hamileymis oda aramis benden once.rabbim vesile kilsin ins her isteyene
Aminn Aynen canim oyle gercektenInsallah canim Rabbim kimseyi ne evlatla ne evlatsizlikla sinamasin gercekten cok zor
Çok şükür canım benim, Rabbim bilmediğimiz şeyleri vesile kılıyor bazen bize zamanı gelince de nasip ediyor. İnşallah kucağını da alırsın canım benimYani denemek lazimmis gercekten.bende diyrdum profun umit vermedigini bukadin yapcak deilya.ped bile almistim gecen hafta ise yaramiycak biliyrm diye.ama benimde vesilem oldu cok sukur
kız bana o kadar yakınkii aynı yerde 2 3 sokak aramız ben bugün eve giderken bakıcam evine beraber gidelim bayramdan sonra hem gel misafirirm ol elifte gelirÇok şükür canım benim, Rabbim bilmediğimiz şeyleri vesile kılıyor bazen bize zamanı gelince de nasip ediyor. İnşallah kucağını da alırsın canım benim
Hadi bana da numarasını at madem beybiiisi heveslendim bak şimdi bende :)
Hadi ya görüyor musun sen, gitmişken kapıdan uğra konuş beybisi :) cesaretimi toplayayım olur kuzumkız bana o kadar yakınkii aynı yerde 2 3 sokak aramız ben bugün eve giderken bakıcam evine beraber gidelim bayramdan sonra hem gel misafirirm ol elifte gelir
Hadi ya görüyor musun sen, gitmişken kapıdan uğra konuş beybisi :) cesaretimi toplayayım olur kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?