kuzum sen eşine baktırdınmıKızlar hadi inşallah bu teyze size vesile olu verir bizim burdaki teyzede aynı çayı yapıyo aynı işlemi uyguluyo bende tık yok ama gidenlerin yüzde sekseni hamile kalmış inşallah bende kalırım ne varsa kaderde yaşıycaz
Aynı şeyi her teyzeye gittiğimde soruyo ısrarla bide eşinde diyo ama eşim iki kez gitti iyi sayı çok yüksek aksine ama 2. derece vari kosel vardedi devlet amelyat dedi 4 ayrı özel hastanede sayı çok iyi gerek yok dedi anlamadımki bendekuzum sen eşine baktırdınmı
Aynı şeyi her teyzeye gittiğimde soruyo ısrarla bide eşinde diyo ama eşim iki kez gitti iyi sayı çok yüksek aksine ama 2. derece vari kosel vardedi devlet amelyat dedi 4 ayrı özel hastanede sayı çok iyi gerek yok dedi anlamadımki bende
Teşekkür ederimİyi geceler arkadaşlar ben yeni katıldım Rabbim hepimizin yardimcis
Tabiki isterim inşallah birbirimize destek olarak her türlü zorluğuSende hoşgeldin canım aramıza, eğer istersen bayramdan sonra ki listemizde seni de alırız aramıza, sadece tesbih çekeceğiz inş
Hoş geldin canı aramıza ohh ne güzel dua kardeşliği gün geçtikçe büyüyo
İsmim hülya 34 yaşında 1 çocuk annesiyim Rabbim inşallah oglusuma bir kardeş verecek kızlar eylülde tüp bebek olcak dua istiyorum sizden inşallah
Teşekkür ederim
Tabiki isterim inşallah birbirimize destek olarak her türlü zorluğu
İsmim hülya 34 yaşında 1 çocuk annesiyim Rabbim inşallah oglusuma bir kardeş verecek kızlar eylülde tüp bebek olcak dua istiyorum sizden inşallah
Teşekkür ederim
Tabiki isterim inşallah birbirimize destek olarak her türlü zorluğu
Canım hoşgeldin aramıza. Allah yardımcın olsun tez vakitte iniallah. Kayserili yok bikdiğim kadarıyla grubumuzda. Bol bol bursalı varGünaydın kızlar nasılsınız bu arada ben kayseriliyim varmı aramızda başka kayseri yasayan
Daha çatlamamış kuzum ama bugün yarun çatlar testi yarın tekrar yap su içmeden gerçi oruçlusundur ozaman ilk idrarla değilde sonrakiyle yapEki Görüntüle 2010919 Kızlar sizce yumurtlamış mıyım, az önce yaptım testi. Normalde telimdeki programa göre perşembe olmalı. Bikaç gününde çörek otu yedim. Ondan erken mi oldu acep.
Canım hoşgeldin aramıza. Allah yardımcın olsun tez vakitte iniallah. Kayserili yok bikdiğim kadarıyla grubumuzda. Bol bol bursalı var
yakında senide bursalı yapıcaz bu gisişle tatlım heheheheCanım hoşgeldin aramıza. Allah yardımcın olsun tez vakitte iniallah. Kayserili yok bikdiğim kadarıyla grubumuzda. Bol bol bursalı var
Kız var ya yüreğim hopladı birden gebelik testi sandım yazını okumadan :)Eki Görüntüle 2010919 Kızlar sizce yumurtlamış mıyım, az önce yaptım testi. Normalde telimdeki programa göre perşembe olmalı. Bikaç gününde çörek otu yedim. Ondan erken mi oldu acep.
Yumurtlamissin tatlim.Hadi hayirlisi insallah.Corek otu ostrojen iceriyor ayni incir gibi.Diyetisyenim soylemisti.Ondan olabilir bence.Eki Görüntüle 2010919 Kızlar sizce yumurtlamış mıyım, az önce yaptım testi. Normalde telimdeki programa göre perşembe olmalı. Bikaç gününde çörek otu yedim. Ondan erken mi oldu acep.
Ahahahh herkes myle sanmış. Kız hamilelik testi olsa önden davul zurna gönderirdim size sonra basın açıklaması yapardım. Böyle söyler miyim hiçKız var ya yüreğim hopladı birden gebelik testi sandım yazını okumadan :)
Bence henüz çatlama mış, silikleşmeye başlayınca çatlıyor, tek test ile karar veremeyiz dün falan yapmadın mı
Belki de canım. Çünkü 3 gün dalan yedim çörek otunu. 3 gün de yumurta akı kıvamında akıntı oldu. Demek faydası oluyo baya. Akşam bi daha tekrarlim atayım buraya. Ya zaten testi yapsam da yapmasam da 2 günde bir ilişkiyle yumurtlama haftasını hep değerlendiriyodyk. Bazen gün gün hatta. Ama olmuyo nasip. Bu ay da boş diye düşünüyorum pek bi umutsuzum. Hayırlısı bakalımYumurtlamissin tatlim.Hadi hayirlisi insallah.Corek otu ostrojen iceriyor ayni incir gibi.Diyetisyenim soylemisti.Ondan olabilir bence.
Aynen su içmiyorum zaten. Akşam 8 de tekrar denim. Bi de yarın. Tabi unutmazsamDaha çatlamamış kuzum ama bugün yarun çatlar testi yarın tekrar yap su içmeden gerçi oruçlusundur ozaman ilk idrarla değilde sonrakiyle yap
Benim adettede 5 gün felan var ama yine olmadı heralde göğüslerime ağrıdan dokunamıyom bile çok acıyo bayramdan sonra son bi doktor var aklımda onada gitcem o değişik bi tedavi uyguluyomuş tüplerin içindeki sıvıyı boşaltıp tüp bebek yapıyomuş oldu oldu olmazsa mejbur amelyat olcam tüpleri ya aldırıcam yada bağlatıcam ne yapalım nasib olsunda inşallah bunların hiç birine gerek kalmadan kalırım bi umut işteAynen su içmiyorum zaten. Akşam 8 de tekrar denim. Bi de yarın. Tabi unutmazsamsenin adet ne zaman kuzum, seninniş en son neye bağlandı. Hani doktor demişti ya tüple ilgili bi şeyler
kuzum tüpleri aldırma durumun olursa sakın üzülme şimdi çareler çok rabbim seni yanlız bırakmaz üzülcek bi durum değil inan daha kötü durumda olanlar var rabbim hayırlısını nasip etsin en başBenim adettede 5 gün felan var ama yine olmadı heralde göğüslerime ağrıdan dokunamıyom bile çok acıyo bayramdan sonra son bi doktor var aklımda onada gitcem o değişik bi tedavi uyguluyomuş tüplerin içindeki sıvıyı boşaltıp tüp bebek yapıyomuş oldu oldu olmazsa mejbur amelyat olcam tüpleri ya aldırıcam yada bağlatıcam ne yapalım nasib olsunda inşallah bunların hiç birine gerek kalmadan kalırım bi umut işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?