2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

kuzum sen eşine baktırdınmı

kuzum sen eşine baktırdınmı
Aynı şeyi her teyzeye gittiğimde soruyo ısrarla bide eşinde diyo ama eşim iki kez gitti iyi sayı çok yüksek aksine ama 2. derece vari kosel vardedi devlet amelyat dedi 4 ayrı özel hastanede sayı çok iyi gerek yok dedi anlamadımki bende

kuzum sayıdan ziyade morfoloji hız önemli aslında sen sonuçları bi nette araştır istrsen bizimkide 3. derecedendi

Kızlar sabah teyzenin yanına gittim eşin düşmüş ondan hamile kalamiyon dedi 3 damar varmış 1 tanesi atiyormus bende eşimi kaldırdı diğerleri de atmaya başladı inş bu teyzede bana vesile olur karnımı bağladı sıkıca eşinle beraber olana kadar bağı çözme dedi 3 gün üst üste birlikte olun ondan sonra 1 hafta yaklaştırma dedi ama benim yumurtlama tarihim yaklastirmicam 1 haftaya denk geliyor kafam karıştı iyice

İsmim hülya 34 yaşında 1 çocuk annesiyim Rabbim inşallah oglusuma bir kardeş verecek kızlar eylülde tüp bebek olcak dua istiyorum sizden inşallah
İyi geceler arkadaşlar ben yeni katıldım Rabbim hepimizin yardimcis
Teşekkür ederim
Sende hoşgeldin canım aramıza, eğer istersen bayramdan sonra ki listemizde seni de alırız aramıza, sadece tesbih çekeceğiz inş
Tabiki isterim inşallah birbirimize destek olarak her türlü zorluğu
Hoş geldin canı aramıza ohh ne güzel dua kardeşliği gün geçtikçe büyüyo

Kızlar sizce yumurtlamış mıyım, az önce yaptım testi. Normalde telimdeki programa göre perşembe olmalı. Bikaç gününde çörek otu yedim. Ondan erken mi oldu acep.

Eki Görüntüle 2010919 Kızlar sizce yumurtlamış mıyım, az önce yaptım testi. Normalde telimdeki programa göre perşembe olmalı. Bikaç gününde çörek otu yedim. Ondan erken mi oldu acep.
Daha çatlamamış kuzum ama bugün yarun çatlar testi yarın tekrar yap su içmeden gerçi oruçlusundur ozaman ilk idrarla değilde sonrakiyle yap

Eki Görüntüle 2010919 Kızlar sizce yumurtlamış mıyım, az önce yaptım testi. Normalde telimdeki programa göre perşembe olmalı. Bikaç gününde çörek otu yedim. Ondan erken mi oldu acep.
Kız var ya yüreğim hopladı birden gebelik testi sandım yazını okumadan :)

Bence henüz çatlama mış, silikleşmeye başlayınca çatlıyor, tek test ile karar veremeyiz dün falan yapmadın mı

Yumurtlamissin tatlim.Hadi hayirlisi insallah.Corek otu ostrojen iceriyor ayni incir gibi.Diyetisyenim soylemisti.Ondan olabilir bence.

Kız var ya yüreğim hopladı birden gebelik testi sandım yazını okumadan :)

Bence henüz çatlama mış, silikleşmeye başlayınca çatlıyor, tek test ile karar veremeyiz dün falan yapmadın mı
Ahahahh herkes myle sanmış. Kız hamilelik testi olsa önden davul zurna gönderirdim size sonra basın açıklaması yapardım. Böyle söyler miyim hiç yok yapmadım. Bugün aklıma geldi bi de baya akıntım oldu bugün hele bi yapayım dedim. Akşam bi daha tekrarlim en iyisi. Atarım tekrar buraya

Yumurtlamissin tatlim.Hadi hayirlisi insallah.Corek otu ostrojen iceriyor ayni incir gibi.Diyetisyenim soylemisti.Ondan olabilir bence.
Belki de canım. Çünkü 3 gün dalan yedim çörek otunu. 3 gün de yumurta akı kıvamında akıntı oldu. Demek faydası oluyo baya. Akşam bi daha tekrarlim atayım buraya. Ya zaten testi yapsam da yapmasam da 2 günde bir ilişkiyle yumurtlama haftasını hep değerlendiriyodyk. Bazen gün gün hatta. Ama olmuyo nasip. Bu ay da boş diye düşünüyorum pek bi umutsuzum. Hayırlısı bakalım

Daha çatlamamış kuzum ama bugün yarun çatlar testi yarın tekrar yap su içmeden gerçi oruçlusundur ozaman ilk idrarla değilde sonrakiyle yap
Aynen su içmiyorum zaten. Akşam 8 de tekrar denim. Bi de yarın. Tabi unutmazsam senin adet ne zaman kuzum, seninniş en son neye bağlandı. Hani doktor demişti ya tüple ilgili bi şeyler

Aynen su içmiyorum zaten. Akşam 8 de tekrar denim. Bi de yarın. Tabi unutmazsam senin adet ne zaman kuzum, seninniş en son neye bağlandı. Hani doktor demişti ya tüple ilgili bi şeyler
Benim adettede 5 gün felan var ama yine olmadı heralde göğüslerime ağrıdan dokunamıyom bile çok acıyo bayramdan sonra son bi doktor var aklımda onada gitcem o değişik bi tedavi uyguluyomuş tüplerin içindeki sıvıyı boşaltıp tüp bebek yapıyomuş oldu oldu olmazsa mejbur amelyat olcam tüpleri ya aldırıcam yada bağlatıcam ne yapalım nasib olsunda inşallah bunların hiç birine gerek kalmadan kalırım bi umut işte

kuzum tüpleri aldırma durumun olursa sakın üzülme şimdi çareler çok rabbim seni yanlız bırakmaz üzülcek bi durum değil inan daha kötü durumda olanlar var rabbim hayırlısını nasip etsin en baş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…