Amin ya bilsem alınca olcak hiç üzülmem zaten 2 çocuk istiyoz Allah ın izniyle bide tüpleri alırsam iki emriyo koycak doktor ikiside tutarsa değmeyin keyfime ama ya olmazsa ya tutmazsa şimdi bi umutla besleniyom zaman geçiyo ozaman umudumda kalmıycak işte ozaman ne yaparım bilmiyom geçen mevzuniyet törenine gittik şöyle bi kızlara baktım içimden dedimki negüzel hepiniz tamsınız ama ben eksiğim birini kucağında bebeği vardı eşim bakıp bakıp iç çekti okadar içim yanıyoki sanki ben sebeb mişim gibi onun baba olmamasına hep eksikmişim gibi geliyo bana aşim destekçim çok şükür ama ne bileyim içim çok acıyo böylesi çok kötükuzum tüpleri aldırma durumun olursa sakın üzülme şimdi çareler çok rabbim seni yanlız bırakmaz üzülcek bi durum değil inan daha kötü durumda olanlar var rabbim hayırlısını nasip etsin en baş
Bana da ozelden atabilir misin numarayi?Buarada kizlar bursa ve civarinda yasayanlar varsa ben bursa demirtasta yasli bi teyzenin gobegimi toplamasiyla ve cay tarifiyle hamile kaldim ilk aydan.numarasini atabilirim isteyen olursa.tup bebege sevk edilmistik fakultede.once laparskopi sonra tup bebek.buyuk ihitmal tuoler tikali almamiz gerekcek demisti dr. Ameliyat icin tum tahlillerim yapildi ekg bile cektrmistim.ki ramazani gevirelim dedik ve o kadini duydum denedim sukurler olsun benimde vesilem oldu.2 gun once ogrendim gebeligimi
Hahaha yerim seni ya valla topikte bir bayram havası, kırk gün kırk gece düğün yaparızAhahahh herkes myle sanmış. Kız hamilelik testi olsa önden davul zurna gönderirdim size sonra basın açıklaması yapardım. Böyle söyler miyim hiçyok yapmadım. Bugün aklıma geldi bi de baya akıntım oldu bugün hele bi yapayım dedim. Akşam bi daha tekrarlim en iyisi. Atarım tekrar buraya
Canim corek otu balla mi karistirip yedin?oyle yapinca erken buyuyup catliyor yumurtalar,bence senin en gec bir iki gun icinde catlar yumurtan.Eki Görüntüle 2010919 Kızlar sizce yumurtlamış mıyım, az önce yaptım testi. Normalde telimdeki programa göre perşembe olmalı. Bikaç gününde çörek otu yedim. Ondan erken mi oldu acep.
Canım benim böyle düşünüp kendini de hormonlarını da etkileme lütfen, sen elinden gelen herşeyi yapıyorsun. Rabbim senin mükafatını da verecek inşallah, Rabbim için hiçbirşey imkansız değilAmin ya bilsem alınca olcak hiç üzülmem zaten 2 çocuk istiyoz Allah ın izniyle bide tüpleri alırsam iki emriyo koycak doktor ikiside tutarsa değmeyin keyfime ama ya olmazsa ya tutmazsa şimdi bi umutla besleniyom zaman geçiyo ozaman umudumda kalmıycak işte ozaman ne yaparım bilmiyom geçen mevzuniyet törenine gittik şöyle bi kızlara baktım içimden dedimki negüzel hepiniz tamsınız ama ben eksiğim birini kucağında bebeği vardı eşim bakıp bakıp iç çekti okadar içim yanıyoki sanki ben sebeb mişim gibi onun baba olmamasına hep eksikmişim gibi geliyo bana aşim destekçim çok şükür ama ne bileyim içim çok acıyo böylesi çok kötü
Valla bursaya gelince bende dusunuyorum teyze isiniHahaha yerim seni ya valla topikte bir bayram havası, kırk gün kırk gece düğün yaparızdur bakalım inş bu son olur bugünde yap da beraber resim çek olmadı bursaya geleceksin ya o teyzeye sende gidersin kuzu çörekotunu tane ile mi yiyorsun yumurtlamayı mı sağlıyor
Tabiki kuzum neden olmasın olmadı topik olarak teyzeyi ziyaret ederiz :)Valla bursaya gelince bende dusunuyorum teyze isini
Hadi inşallah kuzum, bende cesaret edersem gitmeyi düşünüyorumBen esime dedim insallah gidelim dedi bayram sonu insallah gitmek istiyorum yarin arayacam teyzeyi
Insallah canim bize de vesile olur teyzeHadi inşallah kuzum, bende cesaret edersem gitmeyi düşünüyorum
İnşallah be kuzum valla mucize olur benim içinInsallah canim bize de vesile olur teyze
Hahaha sira sira gidecez galibaTabiki kuzum neden olmasın olmadı topik olarak teyzeyi ziyaret ederiz :)
Kiz bunda cesaret edemeyecek ne var,sifa Allahtan tabikide ama bu tarz seylere de inaniyorum ben,eskiden tup bebek merkezlerimi vardi,kadinlar tedavi amacli boyle ebelere giderlermis.Hadi inşallah kuzum, bende cesaret edersem gitmeyi düşünüyorum
Gidin canim vesile olur insallah:)Ben esime dedim insallah gidelim dedi bayram sonu insallah gitmek istiyorum yarin arayacam teyzeyi
Şunun şurasında eylüle ne kaldı ki :)Hahaha sira sira gidecez galibagerci benim oraya gelip yerlesmem eylulu bulur.
Ben utanırım o yüzdenKiz bunda cesaret edemeyecek ne var,sifa Allahtan tabikide ama bu tarz seylere de inaniyorum ben,eskiden tup bebek merkezlerimi vardi,kadinlar tedavi amacli boyle ebelere giderlermis.
Tatlim utanacak bir sey yok ki,hem esin disinda kimseye de soylemezsin olur biter,yine de sen bilirsin tabi,insallah en dogalindan gelir bebislerimiz:))Şunun şurasında eylüle ne kaldı ki :)
Ben utanırım o yüzden
Hahaha yerim seni ya valla topikte bir bayram havası, kırk gün kırk gece düğün yaparızdur bakalım inş bu son olur bugünde yap da beraber resim çek olmadı bursaya geleceksin ya o teyzeye sende gidersin kuzu çörekotunu tane ile mi yiyorsun yumurtlamayı mı sağlıyor
Yok kuzum direk ağzıma atıp yedim. Bal bana gelmiyor ya, bi cimdik yesem saatlerce midem yanar. Ama sade yemek de iyi ya, sen de dene kuzummCanim corek otu balla mi karistirip yedin?oyle yapinca erken buyuyup catliyor yumurtalar,bence senin en gec bir iki gun icinde catlar yumurtan.
Valla olabilir kuzucum neden olmasın. Hele siz önden bi gidin. Ki ayrıca çekinme sakın. Neyden utanacan kızz. Git mutlaka. Ben de inanırım böyle şeylere. Şifa sadece ilaçlarda değil neticede. Eskiden ilaç mı varmışTabiki kuzum neden olmasın olmadı topik olarak teyzeyi ziyaret ederiz :)
İnşallah kuzum ya, eşim zaten göndermez beni ona söylemeden gitmem lazımTatlim utanacak bir sey yok ki,hem esin disinda kimseye de soylemezsin olur biter,yine de sen bilirsin tabi,insallah en dogalindan gelir bebislerimiz:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?