2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Amin ya bilsem alınca olcak hiç üzülmem zaten 2 çocuk istiyoz Allah ın izniyle bide tüpleri alırsam iki emriyo koycak doktor ikiside tutarsa değmeyin keyfime ama ya olmazsa ya tutmazsa şimdi bi umutla besleniyom zaman geçiyo ozaman umudumda kalmıycak işte ozaman ne yaparım bilmiyom geçen mevzuniyet törenine gittik şöyle bi kızlara baktım içimden dedimki negüzel hepiniz tamsınız ama ben eksiğim birini kucağında bebeği vardı eşim bakıp bakıp iç çekti okadar içim yanıyoki sanki ben sebeb mişim gibi onun baba olmamasına hep eksikmişim gibi geliyo bana aşim destekçim çok şükür ama ne bileyim içim çok acıyo böylesi çok kötü

Bana da ozelden atabilir misin numarayi?

Hahaha yerim seni ya valla topikte bir bayram havası, kırk gün kırk gece düğün yaparız dur bakalım inş bu son olur bugünde yap da beraber resim çek olmadı bursaya geleceksin ya o teyzeye sende gidersin kuzu çörekotunu tane ile mi yiyorsun yumurtlamayı mı sağlıyor

Eki Görüntüle 2010919 Kızlar sizce yumurtlamış mıyım, az önce yaptım testi. Normalde telimdeki programa göre perşembe olmalı. Bikaç gününde çörek otu yedim. Ondan erken mi oldu acep.
Canim corek otu balla mi karistirip yedin?oyle yapinca erken buyuyup catliyor yumurtalar,bence senin en gec bir iki gun icinde catlar yumurtan.

Canım benim böyle düşünüp kendini de hormonlarını da etkileme lütfen, sen elinden gelen herşeyi yapıyorsun. Rabbim senin mükafatını da verecek inşallah, Rabbim için hiçbirşey imkansız değil

Valla bursaya gelince bende dusunuyorum teyze isini

Ben esime dedim insallah gidelim dedi bayram sonu insallah gitmek istiyorum yarin arayacam teyzeyi

Hahaha sira sira gidecez galibagerci benim oraya gelip yerlesmem eylulu bulur.
Şunun şurasında eylüle ne kaldı ki :)

Kiz bunda cesaret edemeyecek ne var,sifa Allahtan tabikide ama bu tarz seylere de inaniyorum ben,eskiden tup bebek merkezlerimi vardi,kadinlar tedavi amacli boyle ebelere giderlermis.
Ben utanırım o yüzden

Tabi ki düğün yaparız . He canım ezmiyorum ben. Biraz acı oluyor ama bi çay kaşığı yedim akşamları. Hem hadis var çörek otuyla ilgili. Sen de dene kuzum yaa

Canim corek otu balla mi karistirip yedin?oyle yapinca erken buyuyup catliyor yumurtalar,bence senin en gec bir iki gun icinde catlar yumurtan.
Yok kuzum direk ağzıma atıp yedim. Bal bana gelmiyor ya, bi cimdik yesem saatlerce midem yanar. Ama sade yemek de iyi ya, sen de dene kuzumm

Tabiki kuzum neden olmasın olmadı topik olarak teyzeyi ziyaret ederiz :)
Valla olabilir kuzucum neden olmasın. Hele siz önden bi gidin. Ki ayrıca çekinme sakın. Neyden utanacan kızz. Git mutlaka. Ben de inanırım böyle şeylere. Şifa sadece ilaçlarda değil neticede. Eskiden ilaç mı varmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…