- 19 Aralık 2016
- 3.081
- 4.215
- 133
- 40
Cok iyi dusunmussun canim ben de okurum insallah:)Kuzular bir şey dicem kandil gecesi için hatim mi toplasak illa kuran hatmi olması şart değil 70 bin kelime-i tevhid kelime-i temcid kelime-i tenzih hepimiz niyet ederiz nasıl olsa isimlerimizi biliyoruz çok sıkmadan kendimizi birde hazreti zekeriyyanın hazreti ibrahimin duasını okuruz hatim gibi ay ben galiba çok umutlandım heyecan yaptım
Ayy içim hepten kıpır kıpır oldu benim bi heyecan sardı inşallah hepimiz Ramazan bayramına hamiş kalırızCok iyi dusunmussun canim ben de okurum insallah:)
Ayy hadi insallah canim,birbirimizi tanimadan sadece Allah rizasi icin icten ettigimiz dualar geri cevrilmez ben de cok inaniyorum:)Ayy içim hepten kıpır kıpır oldu benim bi heyecan sardı inşallah hepimiz Ramazan bayramına hamiş kalırız
Canım bende 10 bin kelimei tevhid digerlerindende 1000 er tane alimKelime-i tevhidin 20 bin tanesini ( La ilahe illallah ) 2000 tane kelime-i temcid ( vela havle vela kuvvete illa billah ) 2000 kelime-i tenzih ( sübhanallahi ve bi hamdihi sübhanallahil azim ) ben aldım başka alan varsa yazsın arkadaşlar ona göre sayı toplayalım bölüşelim tamamlamaya
Canım yeni listemizi de sen yapar misin?Zahmet olmaz inşallah.Sen öncülük ettin bize senden rica ettim sakıncası yoksa.D denizzz3 Hidayet kızı Deniz'in hayrlısı ile sağlıklı hayrlı ve sorunsuz olarak hamile kalması , sağlıkla hayrla bebeğini kucağına alması ve elleri ayakları düzgün hastalıksız kusursuz sağlıklı hayrlı ahlaklı imanlı Allah yılunda yürüyen evladı ,evlatları olması niyeti ile okuyoruz canlar Rabbim kabul ve makbul etsin amin
wagen Türkan kızı Şeyma
Asksevgihuzur Kerim kızı Merve
@Guldeniz979 Gyuldenis Dimitrova
masal3487 Hanife kızı Özgün
M Meyra_naz Doğan kızı Ayşe
Ayse saridogan Recep kızı Ayşe
D denizzz3 Hidayet kızı Deniz
ASSOSyal Halim kızı Elif
@Erva_umut
B busra_brt Salih kızı Büşra
N Nurumcan94 Adnan kızı Ayşenur
S SUDESUDE09 Mustafa kızı Şule
G Greeneliton Hasan kızı Ezgi
sher33 Hasan kızı Seher
@Tambikedi Mehmet kızı Merve
S srplmtmtk Fatma kızı Serpil
D Dost1963
Ebrarr60 Sıdıka kızı Beyhan
Zeytin_yesili Ömer kızı Elif
mavi-hayal
Y yagmur_20
Bejan19
Kızlar kandile kadar kelime-i tevhid kelime-i temcid kelime-i tenzih salevat-ı şerif topluyoruz inşallah 70 bine tamamlamak niyeti ile kimler kaç adet almak ister yazabilir mi tabi katılırsanız ?
Valla ablacım bende varım gerekirse uyumam gece gündüz cekerim :) ayy inşallah yüzlerimiz gülücükler saçar güzel haberleri alınca ya okuduklarımız vesile olur rabbim kabul eder inşallahKuzular bir şey dicem kandil gecesi için hatim mi toplasak illa kuran hatmi olması şart değil 70 bin kelime-i tevhid kelime-i temcid kelime-i tenzih hepimiz niyet ederiz nasıl olsa isimlerimizi biliyoruz çok sıkmadan kendimizi birde hazreti zekeriyyanın hazreti ibrahimin duasını okuruz hatim gibi ay ben galiba çok umutlandım heyecan yaptım
Ablacım ben 10 bin kelime-i tevhid digerlerinden de 1000 tane alayım bittiğinde devam ederim inşallahD denizzz3 Hidayet kızı Deniz'in hayrlısı ile sağlıklı hayrlı ve sorunsuz olarak hamile kalması , sağlıkla hayrla bebeğini kucağına alması ve elleri ayakları düzgün hastalıksız kusursuz sağlıklı hayrlı ahlaklı imanlı Allah yılunda yürüyen evladı ,evlatları olması niyeti ile okuyoruz canlar Rabbim kabul ve makbul etsin amin
wagen Türkan kızı Şeyma
Asksevgihuzur Kerim kızı Merve
@Guldeniz979 Gyuldenis Dimitrova
masal3487 Hanife kızı Özgün
M Meyra_naz Doğan kızı Ayşe
Ayse saridogan Recep kızı Ayşe
D denizzz3 Hidayet kızı Deniz
ASSOSyal Halim kızı Elif
@Erva_umut
B busra_brt Salih kızı Büşra
N Nurumcan94 Adnan kızı Ayşenur
S SUDESUDE09 Mustafa kızı Şule
G Greeneliton Hasan kızı Ezgi
sher33 Hasan kızı Seher
@Tambikedi Mehmet kızı Merve
S srplmtmtk Fatma kızı Serpil
D Dost1963
Ebrarr60 Sıdıka kızı Beyhan
Zeytin_yesili Ömer kızı Elif
mavi-hayal
Y yagmur_20
Bejan19
Kızlar kandile kadar kelime-i tevhid kelime-i temcid kelime-i tenzih salevat-ı şerif topluyoruz inşallah 70 bine tamamlamak niyeti ile kimler kaç adet almak ister yazabilir mi tabi katılırsanız ?
Rabbim dualarını kabul eder inşallah cankm cümlemize nasip etsin inşallahArkadaşlar bana dua edin pazartesi randevu aldım doktordan kan testi yaptırıcam..İnş o zamana kadar hastalanmazsam.. Rabb'im dualarımızı kabul eder inş hepimiz bu mübarek günler yüzü hürmetine hamile kalırız Ramazan bayramını rahat geçiririz.. kimseyle bayramlaşmak bile istemiyorum herkes direk karnıma bakıyor hani birşey yok mu diye daha çok yipraniyorum..
canım bende yukarda belirtdiğin gibi aldım hepsini yarın başlarım inşallah kızlar başlamadan önce 100 Estağfurullah 100 salavat getirirseniz daha makbul oluyoKelime-i tevhidin 20 bin tanesini ( La ilahe illallah ) 2000 tane kelime-i temcid ( vela havle vela kuvvete illa billah ) 2000 kelime-i tenzih ( sübhanallahi ve bi hamdihi sübhanallahil azim ) ben aldım başka alan varsa yazsın arkadaşlar ona göre sayı toplayalım bölüşelim tamamlamaya
Bunları kandil gecesine kadar okuyacagız öyle değil mi yani günlük değil dimicanım bende yukarda belirtdiğin gibi aldım hepsini yarın başlarım inşallah kızlar başlamadan önce 100 Estağfurullah 100 salavat getirirseniz daha makbul oluyo
Kandil gecesine kadar canim.İnşallah Rabbim kabul etsin.Bunları kandil gecesine kadar okuyacagız öyle değil mi yani günlük değil dimi
Amin canım cümlemizinkini inşallahKandil gecesine kadar canim.İnşallah Rabbim kabul etsin.
Allah rahmet eylesin cnm Rabbim mekanını cennet eylesin ailesine dayanma gücü versin inşallahKizlar kötü bir haber aldim.Ogrencimin babasi vafat etmis.Dua edin ogluma Rabbim gonlundeki aciya dayanma gücü versin icini aydinlatsin.o kadar uzgunum ki anlatamam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?