2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

D denizzz3 Hidayet kızı Deniz'in hayrlısı ile sağlıklı hayrlı ve sorunsuz olarak hamile kalması , sağlıkla hayrla bebeğini kucağına alması ve elleri ayakları düzgün hastalıksız kusursuz sağlıklı hayrlı ahlaklı imanlı Allah yılunda yürüyen evladı ,evlatları olması niyeti ile okuyoruz canlar Rabbim kabul ve makbul etsin amin
wagen Türkan kızı Şeyma
Asksevgihuzur Kerim kızı Merve
@Guldeniz979 Gyuldenis Dimitrova
masal3487 Hanife kızı Özgün
M Meyra_naz Doğan kızı Ayşe
Ayse saridogan Recep kızı Ayşe
D denizzz3 Hidayet kızı Deniz
ASSOSyal Halim kızı Elif
@Erva_umut
B busra_brt Salih kızı Büşra
N Nurumcan94 Adnan kızı Ayşenur
S SUDESUDE09 Mustafa kızı Şule
G Greeneliton Hasan kızı Ezgi
sher33 Hasan kızı Seher
@Tambikedi Mehmet kızı Merve
S srplmtmtk Fatma kızı Serpil
D Dost1963
Ebrarr60 Sıdıka kızı Beyhan
Zeytin_yesili Ömer kızı Elif
mavi-hayal
Y yagmur_20
Bejan19
Kızlar kandile kadar kelime-i tevhid kelime-i temcid kelime-i tenzih salevat-ı şerif topluyoruz inşallah 70 bine tamamlamak niyeti ile kimler kaç adet almak ister yazabilir mi tabi katılırsanız ?

Cok iyi dusunmussun canim ben de okurum insallah:)

Canım bende 10 bin kelimei tevhid digerlerindende 1000 er tane alim

10000 kelime i tevhid 2000 tane de salavat aliyim.Bitirince 2000 tane de kelime i temcid aliyorum inşallah.Bitirince ilava yaparim inşallah.

Canım yeni listemizi de sen yapar misin?Zahmet olmaz inşallah.Sen öncülük ettin bize senden rica ettim sakıncası yoksa.

Valla ablacım bende varım gerekirse uyumam gece gündüz cekerim :) ayy inşallah yüzlerimiz gülücükler saçar güzel haberleri alınca ya okuduklarımız vesile olur rabbim kabul eder inşallah

Arkadaşlar bana dua edin pazartesi randevu aldım doktordan kan testi yaptırıcam..İnş o zamana kadar hastalanmazsam.. Rabb'im dualarımızı kabul eder inş hepimiz bu mübarek günler yüzü hürmetine hamile kalırız Ramazan bayramını rahat geçiririz.. kimseyle bayramlaşmak bile istemiyorum herkes direk karnıma bakıyor hani birşey yok mu diye daha çok yipraniyorum..

Ablacım ben 10 bin kelime-i tevhid digerlerinden de 1000 tane alayım bittiğinde devam ederim inşallah

Rabbim dualarını kabul eder inşallah cankm cümlemize nasip etsin inşallah

canım bende yukarda belirtdiğin gibi aldım hepsini yarın başlarım inşallah kızlar başlamadan önce 100 Estağfurullah 100 salavat getirirseniz daha makbul oluyo

canım bende yukarda belirtdiğin gibi aldım hepsini yarın başlarım inşallah kızlar başlamadan önce 100 Estağfurullah 100 salavat getirirseniz daha makbul oluyo
Bunları kandil gecesine kadar okuyacagız öyle değil mi yani günlük değil dimi

Kizlar kötü bir haber aldim.Ogrencimin babasi vafat etmis.Dua edin ogluma Rabbim gonlundeki aciya dayanma gücü versin icini aydinlatsin.o kadar uzgunum ki anlatamam.

Kizlar kötü bir haber aldim.Ogrencimin babasi vafat etmis.Dua edin ogluma Rabbim gonlundeki aciya dayanma gücü versin icini aydinlatsin.o kadar uzgunum ki anlatamam.
Allah rahmet eylesin cnm Rabbim mekanını cennet eylesin ailesine dayanma gücü versin inşallah

kızlar bu hikayeyi sizinle paylaşmak istedim her umutsuzluğa düştüğümde benim aklıma geliyo şöyle BİRGÜN hz.MUSA (a.s) SÖHBET VERİRKEN KARABALIĞIN ARASINDAN Bİ ÇİFT ŞÖLE SESLENİR YA MUSA (a.s) BİZİM ÇOCUĞUMUZ OLMUYO SEN ALLAH DOSDUSUN ALLAH LA KONUŞANSIN SORARMISIN NEZAMAN ÇOCUK SAHİBİ OLCAZ DER HZ MUSA (a.s)ALLAH LA GÖRÜŞTÜĞÜNDE SORAR VE ALLAH u teala DERKİ ONLARIN ÇOCUĞU OLMAYACAK HZ MUSA GELİR VE O ÇİFTE DER AMA KARI KOCA HİÇ UMUDUNU KAYBETMEZ DUA EDERLER BİRGÜN YİNE HZ MUSA (a.s) SÖHBET VERİRKEN Bİ BAKAR SAHABENİN ARASINDA O ÇİFT OTURUYO VE YANINDA ÇOCUĞUDA VAR VE HZ MUSA(a.s) ALLAH (c.c) A DERKİ EY ALLAHIM SENİN HİKMETİNDEN SUAL OLUNMAZ AMA BENİ MAZUR GÖR O ÇİFTİN ÇOCUĞU OLMAYACAKTI NASIL OLDU ALLAH (c.c) DERKİ ÇÜMKÜ SEN ONLARA OLMUYUCAK DEDİĞİN HALDE ONLAR BENDEN UMUDUNU KESMEDİ SÜREKLİ DUA EDDİ BENDE ONLARA VERDİM DER. işte böyle kızlar kederimizde çocuk yoksa bile herşey ALLAH ın elindedir o isterse kaderimizi değiştire bilir o dilerse herşey olur biz dua edip umudumuzu kesmiycez yazıda hatam varsa af ola çümkü buğün baya üzülüp ağladım gözleri acıyo ondan dua ya devam umuda devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…