2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Tabi ki düğün yaparız . He canım ezmiyorum ben. Biraz acı oluyor ama bi çay kaşığı yedim akşamları. Hem hadis var çörek otuyla ilgili. Sen de dene kuzum yaa

Tmm çörekotu da deneyeyim bari, midem zaten bildiğin çöplük oldu :)

İki dakika sıkarım dişimi artık kuzu :)

Bursa çarşısında her yerde soğuk pres çekim var kuzu, bende arada alıp içiyorum :) senin buraya gelmen güzel olacak :)
Ben de mecitefendinin soguk skimini aliyorum,valla mekan degisikligine cok ihtiyacim var,bakalim insallah bursa merkez ya da merkeze yakin ilceler olur,daha tam olarak belli degil cunku.

Ben de mecitefendinin soguk skimini aliyorum,valla mekan degisikligine cok ihtiyacim var,bakalim insallah bursa merkez ya da merkeze yakin ilceler olur,daha tam olarak belli degil cunku.
İnşallah Bursa merkez olur canım, emin ol çok iyi gelecektir. Bursa memleketim diye demiyorum ama güzel bir şehir sadece kalabalığı beni çok rahatsız ediyor o kadar :) Mecitefendi ürünleri güzel, ama buraya gelince göre göre sıkım yaptırıp alırsın daha iyi

Tatlim ozel degilse neden istemiyor?yani bayan doktora gorunursun erkek olmasa da olur,bazen tedavisiz olmuyor malesef
Valla bende bilmiyorum ki canım ne gerek var gitme diyo, şimdiye kadar tüm doktorlarıma hep yalnız gittim bir çözüm olmadı. Ben bayan doktor tercih etmiyorum genel olarak onun takıntısı da bayan yada erkek olması değil anladığım kadarıyla doktora karşı adam. Onu da bir türlü götüremedim zaten doktora bunca zamandır, tek başıma uğraşıyorum

Anladim canim,ben de bayan erkek takintisi sandim,hayirlisi canim ama tek basina mucadele etmek yorucu ve daha stresli,aslinda belki cok basit bir sey keske ikan olsa gitse,sonucta her zaman sorun kadinda olmuyor.

Erkek te olsa bile tedavisi var,ilac ot cop bir sekilde erkeklerin degerleri duzeliyor,ailesiyle konussan onlar ikna etmezlet mi?

Insallah canim bizde tedavi icin ozellikle merkez istiyoruz yoksa hic fark etmez,bakalim bu hafta belli olacak.

Gerçekten çok yorucu, bazen pes ediyorum bazen umursamıyorum sonuçta tek kişilik bir şey değil bu. Onların haberi yok zaten şuan istemiyoruz diye biliyorlar ama yine bana soruyorlar, eşime sormaya cesaret edemezler alınır diye. Olan yine bana oluyor duygusal olarak
Insallah canim bizde tedavi icin ozellikle merkez istiyoruz yoksa hic fark etmez,bakalim bu hafta belli olacak.
Ay çok heyecanlı çok merak ettim şuan, inş en hayırlısı olur hakkınızda. Çok iyi doktorlar da mevcut ama tabi gerek kalmaz inş o zamana kadar

Canım benim böyle düşünüp kendini de hormonlarını da etkileme lütfen, sen elinden gelen herşeyi yapıyorsun. Rabbim senin mükafatını da verecek inşallah, Rabbim için hiçbirşey imkansız değil
Amenna inancım sonsuz ama insan bi an olumsuzluğa düşüyo işte ne yapalım buda bizim imtihanımız inşallah başarıyla geçeriz

F Fatmayusfummm canım topiğimiz burası ramazandan sonra liste başlıycak ama her konuda sorunlarımızı sevinçlerimizi birbirimize yazıp dertleşiyoz seni çok bunalmış sıkılmış gördüm gel aramıza bak dua kardeşliği nasıl rahatlatıyo insanı anlatamam

Evet cok tatli ya,ama benim yuzde bir ihtimal boyle bir bebis cunku ben esmez baba esmer bizden boyle sari bir bebek cikmaz:))
Kız bizde öyleyiz ikimizde esmeriz :))) ama sulalede varsa çeke bilme ihtimali var küçük ama var yani eşimin dedesi nenesi renkli gözlüymüş belki ordan yakalarız yoksa benimde eşiminde gözleri zeytin gibi sim siyah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…