Ben corek otu yagi kullaniyorum canim,onunda cok faydasi oluyormus yumurtaliklar icin bilgin olsunYok kuzum direk ağzıma atıp yedim. Bal bana gelmiyor ya, bi cimdik yesem saatlerce midem yanar. Ama sade yemek de iyi ya, sen de dene kuzumm
Tabi ki düğün yaparız . He canım ezmiyorum ben. Biraz acı oluyor ama bi çay kaşığı yedim akşamları. Hem hadis var çörek otuyla ilgili. Sen de dene kuzum yaa
Valla olabilir kuzucum neden olmasın. Hele siz önden bi gidin. Ki ayrıca çekinme sakın. Neyden utanacan kızz. Git mutlaka. Ben de inanırım böyle şeylere. Şifa sadece ilaçlarda değil neticede. Eskiden ilaç mı varmış
Esten gizli bilemedim dogru olurmu ki?hadi hayirlisi canim valla orda olsam hemen giderdim kacirmazdim:))İnşallah kuzum ya, eşim zaten göndermez beni ona söylemeden gitmem lazım
Bursa çarşısında her yerde soğuk pres çekim var kuzu, bende arada alıp içiyorum :) senin buraya gelmen güzel olacak :)Ben corek otu yagi kullaniyorum canim,onunda cok faydasi oluyormus yumurtaliklar icin bilgin olsun
Ah kuzu benim eşim doktora bile gitmemi istemiyor ki hele bir de duysa öyle göbeğimi ovalatacağımı falan asla izin vermezEsten gizli bilemedim dogru olurmu ki?hadi hayirlisi canim valla orda olsam hemen giderdim kacirmazdim:))
Ben de mecitefendinin soguk skimini aliyorum,valla mekan degisikligine cok ihtiyacim var,bakalim insallah bursa merkez ya da merkeze yakin ilceler olur,daha tam olarak belli degil cunku.Bursa çarşısında her yerde soğuk pres çekim var kuzu, bende arada alıp içiyorum :) senin buraya gelmen güzel olacak :)
Tatlim ozel degilse neden istemiyor?yani bayan doktora gorunursun erkek olmasa da olur,bazen tedavisiz olmuyor malesefAh kuzu benim eşim doktora bile gitmemi istemiyor ki hele bir de duysa öyle göbeğimi ovalatacağımı falan asla izin vermez
İnşallah Bursa merkez olur canım, emin ol çok iyi gelecektir. Bursa memleketim diye demiyorum ama güzel bir şehir sadece kalabalığı beni çok rahatsız ediyor o kadar :) Mecitefendi ürünleri güzel, ama buraya gelince göre göre sıkım yaptırıp alırsın daha iyiBen de mecitefendinin soguk skimini aliyorum,valla mekan degisikligine cok ihtiyacim var,bakalim insallah bursa merkez ya da merkeze yakin ilceler olur,daha tam olarak belli degil cunku.
Valla bende bilmiyorum ki canım ne gerek var gitme diyo, şimdiye kadar tüm doktorlarıma hep yalnız gittim bir çözüm olmadı. Ben bayan doktor tercih etmiyorum genel olarak onun takıntısı da bayan yada erkek olması değil anladığım kadarıyla doktora karşı adam. Onu da bir türlü götüremedim zaten doktora bunca zamandır, tek başıma uğraşıyorumTatlim ozel degilse neden istemiyor?yani bayan doktora gorunursun erkek olmasa da olur,bazen tedavisiz olmuyor malesef
Anladim canim,ben de bayan erkek takintisi sandim,hayirlisi canim ama tek basina mucadele etmek yorucu ve daha stresli,aslinda belki cok basit bir sey keske ikan olsa gitse,sonucta her zaman sorun kadinda olmuyor.Valla bende bilmiyorum ki canım ne gerek var gitme diyo, şimdiye kadar tüm doktorlarıma hep yalnız gittim bir çözüm olmadı. Ben bayan doktor tercih etmiyorum genel olarak onun takıntısı da bayan yada erkek olması değil anladığım kadarıyla doktora karşı adam. Onu da bir türlü götüremedim zaten doktora bunca zamandır, tek başıma uğraşıyorum
Insallah canim bizde tedavi icin ozellikle merkez istiyoruz yoksa hic fark etmez,bakalim bu hafta belli olacak.İnşallah Bursa merkez olur canım, emin ol çok iyi gelecektir. Bursa memleketim diye demiyorum ama güzel bir şehir sadece kalabalığı beni çok rahatsız ediyor o kadar :) Mecitefendi ürünleri güzel, ama buraya gelince göre göre sıkım yaptırıp alırsın daha iyi
Gerçekten çok yorucu, bazen pes ediyorum bazen umursamıyorum sonuçta tek kişilik bir şey değil bu. Onların haberi yok zaten şuan istemiyoruz diye biliyorlar ama yine bana soruyorlar, eşime sormaya cesaret edemezler alınır diye. Olan yine bana oluyor duygusal olarakAnladim canim,ben de bayan erkek takintisi sandim,hayirlisi canim ama tek basina mucadele etmek yorucu ve daha stresli,aslinda belki cok basit bir sey keske ikan olsa gitse,sonucta her zaman sorun kadinda olmuyor.
Erkek te olsa bile tedavisi var,ilac ot cop bir sekilde erkeklerin degerleri duzeliyor,ailesiyle konussan onlar ikna etmezlet mi?
Ay çok heyecanlı çok merak ettim şuan, inş en hayırlısı olur hakkınızda. Çok iyi doktorlar da mevcut ama tabi gerek kalmaz inş o zamana kadarInsallah canim bizde tedavi icin ozellikle merkez istiyoruz yoksa hic fark etmez,bakalim bu hafta belli olacak.
Amenna inancım sonsuz ama insan bi an olumsuzluğa düşüyo işte ne yapalım buda bizim imtihanımız inşallah başarıyla geçerizCanım benim böyle düşünüp kendini de hormonlarını da etkileme lütfen, sen elinden gelen herşeyi yapıyorsun. Rabbim senin mükafatını da verecek inşallah, Rabbim için hiçbirşey imkansız değil
Aaaa çok güzel ya düşüncesi bile çok tatlıııEki Görüntüle 2011340
Kızlaaarr bebeğin güzelliğine bakın yadüşünsenize böyle bir kızınız olduğunu aman allahım çıldırırım
Evet cok tatli ya,ama benim yuzde bir ihtimal boyle bir bebis cunku ben esmez baba esmer bizden boyle sari bir bebek cikmaz:))Eki Görüntüle 2011340
Kızlaaarr bebeğin güzelliğine bakın yadüşünsenize böyle bir kızınız olduğunu aman allahım çıldırırım
Kız bizde öyleyiz ikimizde esmeriz :))) ama sulalede varsa çeke bilme ihtimali var küçük ama var yani eşimin dedesi nenesi renkli gözlüymüş belki ordan yakalarız yoksa benimde eşiminde gözleri zeytin gibi sim siyahEvet cok tatli ya,ama benim yuzde bir ihtimal boyle bir bebis cunku ben esmez baba esmer bizden boyle sari bir bebek cikmaz:))
Bu imtihanı da geçeriz allahın izniyle kuzuAmenna inancım sonsuz ama insan bi an olumsuzluğa düşüyo işte ne yapalım buda bizim imtihanımız inşallah başarıyla geçeriz
Aaaa çok güzel ya düşüncesi bile çok tatlııı
Evet cok tatli ya,ama benim yuzde bir ihtimal boyle bir bebis cunku ben esmez baba esmer bizden boyle sari bir bebek cikmaz:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?