2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

NAsılsınız arkadaşlar yazamadım ne zamandır o kdar yoğunluk var ki işler tamazan misafirler falan derken giremeşdm pek

NAsılsınız arkadaşlar yazamadım ne zamandır o kdar yoğunluk var ki işler tamazan misafirler falan derken giremeşdm pek
İyiz kuzum aynı işte gün sayıyoz hemde nazaman biticeğini bilmeden sayıtoz işte nezaman bebişler gelcek işte ozaman tesgereler alınıcak inşallah sen nasılsım

Ya düşünsenize hepimize hamileyiz, dua bebişleri topiğinde gün hafta sayıyoruz, doktora gidip dertleşiyoruz, cinsiyet tahmini yapıyoruz, aldıklarımızı paylaşıyoruz, isim telaşına düşüyoruz sonra doğum korkusunu atlatmaya çalışıyoruz ayy içim bir tuhaf oldu

Canim sana konulan teshis hidrosarpiks mi biliyor musun.Bi ara benden de boyle bir durumdan suphelenmisti doktor ama sukur cikmadi.Ama varsa eger ameliyat sart demisti.Tuplerdeki sivi rahime akiyomus ve embriyoyu olduruyomus çünkü.

İyiz kuzum aynı işte gün sayıyoz hemde nazaman biticeğini bilmeden sayıtoz işte nezaman bebişler gelcek işte ozaman tesgereler alınıcak inşallah sen nasılsım
Çok şükür canım inmeli çıkmalı ruh haliyle devam ediyorum. Bende sayıyorum ama neyi sayfığımıda bilmiyorum ramazandan mütevellit bizimkiyle pek mikmik yapamıyoruz oruç çarptı bizi iftardan sonra ölü gibiyiz :))) bu aydanda umut yok temmuza bakalım nolcak

Aman baskalarina bakma bana da cok soruyirlar hatta bayrama bile gidesim yok,millet sorup duracak bayramim zehir olacak diye,Allahtan esime ek gorev cikti gitmiycez galiba:))Bizim derdimiz bize yetiyor bir de bosbogazlar yuzunden iyice insanin sinirleri bozuluyor

Aman rabbim nasip etsin hayirli ve saglikli olsunlar sarisin esmer fark etmez:)ama bana benzeyen bir kizim esime benzeyen bir oglum olsun cok isterdim,insallah rabbim hepimize gonlumuzden geceni nasip eder

Valla ben gezmeye kafamı dağıtmaya gideceğim canım inş canımı sıkmazlar, uğraşmak istemiyorum kimseyle

...

Kız inşallah beee. Bugün yemek yaparken aklıma ne geldi. Bi çocuk olacak evin içerisinde. Eşime baba diye seslenecek bana anne diye seslenecek. Kendisiyle evin içinde sürekli muhabbet edeceğiz. Evin ayrı bi tadı olacak. Hayali bile çok tuhaf geldi. İmkansız gibi. Hiç hayal etmemişim bu şekilde ondan öok yabancı geldi galiba. Ama daha büyük mutluluk var mı acaba bi evli çift için? Allah bizlere bu mutluluğu tattırsın inşallah.

İnşallah be kuzum gerçekten çok uzakmış mucizeymiş gibi geliyo ama bunu bizden başka kimse anlayamaz işte. Hep sabırlı ve eğitici bir anne olacağımı düşünüyorum ama inşallah hayalim gibi olur inş bu rüya bozulmaz, gerçekten arkadaş gibi bir anne olmak istiyorum. Rabbim nasip etsin hepimize

Canim sana konulan teshis hidrosarpiks mi biliyor musun.Bi ara benden de boyle bir durumdan suphelenmisti doktor ama sukur cikmadi.Ama varsa eger ameliyat sart demisti.Tuplerdeki sivi rahime akiyomus ve embriyoyu olduruyomus çünkü.
Evet canım tıptaki ismi hidrosarpiks banada aynı şeyi dedi tam tejis emarda çıkıyomuş sen tüp bebek denedinmi hiç

Evet canım tıptaki ismi hidrosarpiks banada aynı şeyi dedi tam tejis emarda çıkıyomuş sen tüp bebek denedinmi hiç bide öyle bi durum olmadığı nasıl teshis koydularki leroskopi oldunmu canım

Son düzenleme:
Hadiii inşallah çok çok güzelya hayali bukadar güzelse yaşayınca neler olcak bilemiyom ben ona tambi oyun arkadaşı olurum büyüncede arkadaşı inşallah

Rüyan gerçekleşecek inşallah kuzucum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…