2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Evet canım tıptaki ismi hidrosarpiks banada aynı şeyi dedi tam tejis emarda çıkıyomuş sen tüp bebek denedinmi hiç bide öyle bi durum olmadığı nasıl teshis koydularki leroskopi oldunmu canım
Hayir canim.o supheden sonra rahim filmi cekildi tekrar ve yok denildi.Sonrasinda tup bebek yapildi tutmadi.Tup bebekten sonra histeroskopi yapildi ama temiz geldi muayene sonucu.Hic bir sıkıntı yoktu tuplerde.Ama benim bildigim kadariyla hidrosarpinks varsa ameliyat sart.Bana tup bebek merkezi de kendi doktorum da ayni seyi soylemisti.Tuplerdeki sivi rahime akar embriyoyu öldürür.Tup bebek de olsa ameliyat sart demislerdi.

Kızlar tedaviye 3 ay var nerdeyse ben çok gerginim dua edelim nolur birbirimize bugün lucrin iğne vuruldu geçici menepoz iğnesi inşallah hayırlı sonuç alirim

Banada aynı şeyi dedi doktorum ben bahçeciy le görüştüm rahim filmi vardı elimde aslında ama çekimini beğenmedi tekrar çektik bide emar çekmiştik ilk filme bakınca sol tüp açık dedi daha sonra emara baktı ve ikisinin içide sıvı dolmuş şiş dedi ya çıkaralım yada rahimle olan bağlantıdan kapatalım o şekil başlayalımdedi böyle tutma olasılığı küçükmüş ama alırsam yumurtayla siperm iyi dedi yüzde seksen tutar dedi ben çok korktum düşünmek istedim yanaşmadım yani neden tutmadığı söylendimi sana canım proklem neymiş Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın çok zor bi süreç maddende manende bide nerde denedin ayyyy ne çok soru sotdum kusura bakma kuzucukk

Kızlar tedaviye 3 ay var nerdeyse ben çok gerginim dua edelim nolur birbirimize bugün lucrin iğne vuruldu geçici menepoz iğnesi inşallah hayırlı sonuç alirim
Tabi canım başlıycaz bayramdan sonra dua ya canım sakıncası yoksa pıroklem ne tüp bebekmi deniyccen

aynen öyle kuzumm insan artık evin içinde bi ses istiyor 10 senedir eşimle 2 takılıyoruz artık 3 olsak fena olmaz yani

Eki Görüntüle 2011340
Kızlaaarr bebeğin güzelliğine bakın ya düşünsenize böyle bir kızınız olduğunu aman allahım çıldırırım
Benim %50 sansim varrr esim sari ve mavisss hep dua ediyorum esime benzesin boyu posu huyu suyu goz rengi bebelerimin insallah sulalemde de var halam dedem babamin halasi dayim annemin amcasi kp kaynim esimin kuzenleri hepsi mavisss

aynen öyle kuzumm insan artık evin içinde bi ses istiyor 10 senedir eşimle 2 takılıyoruz artık 3 olsak fena olmaz yani
Rabbim daha fazla bekletmesin canim insallah

Bende hayal ediyorum bazen gozumun onune geliyo hayal meyal kucagimda bebegimle esimi kapıda karşilamak baba ogul uyurken onlari izlemek

Bazi insalarin GERÇEĞİ bazi insanlarin HAYALİ oluyor

Amin günaydın benim eylül ayında donmus embriyo transferi olcak dün menepoz için iğne oldu 3 ay lik bi menepoz muş 2 tüp bebek yaptırdım olmadı 12 yaşında 1 oğlum var ona bi kardeş gelsin diye bukadr çaba Rabbim herkez e nasip etsin 7 senedir uğraşıyorum ebesi hocası her yolu denedim inşallah bu sefer olur 4 embriyo var 2 sini koyacak tutmazsa diğer ikisi oda tutmazsa o sayfayı kapatacağım artık

Inşallah tutar Rabbim oğluşunada uzun ömür versin Rabbim hayırlı kardeş versin inşallah nerde denedin canım

Kayseri acibadem hastanesinde 1 çocuk olduğu için devlet hiçbir seyi karşılamıyor adım attığım para sen nerelisin

Kızlar benim bi teklifim olcak birbirimize özelden numaralarimizi verelim watsap dua grubu oluşturalım burdan da yine yazarız watsaptan daha iyi takip ederiz

Benim %50 sansim varrr esim sari ve mavisss hep dua ediyorum esime benzesin boyu posu huyu suyu goz rengi bebelerimin insallah sulalemde de var halam dedem babamin halasi dayim annemin amcasi kp kaynim esimin kuzenleri hepsi mavisss
İnşallah kuzum Rabbim gönlüne göre sağlıklı ikiz bebişler versin sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…