2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Kızlar benim bi teklifim olcak birbirimize özelden numaralarimizi verelim watsap dua grubu oluşturalım burdan da yine yazarız watsaptan daha iyi takip ederiz
Canım bazı arkadaşlar watsap grubu kurdu zaten, ama watsap kullanmayan benim gibi mesela buradayım gerçi grupta da olsam bırakmazdım burayı

aynenn cnm yaa babalar günü bu sene boş geçti inş seneye hem anneler hem babalar günlerimiz dolu dolu geçer evlatlarımızlaaa berat kandilinde çk dua ettim rabbim sen evlatlarımızın doğum beratını yaz bu akşam diye inş kabul olmuştur

Kızlar benim bi teklifim olcak birbirimize özelden numaralarimizi verelim watsap dua grubu oluşturalım burdan da yine yazarız watsaptan daha iyi takip ederiz
Kuzum sen nu aranı bana at, sadece bu topikte olanların olduğu bi grup açacağız. Bi arkadaş daha eklenecek. Toplam 6 kişi oluruz

Canım bazı arkadaşlar watsap grubu kurdu zaten, ama watsap kullanmayan benim gibi mesela buradayım gerçi grupta da olsam bırakmazdım burayı
Kız biz bıraktık mı burayı hıııı sen whatsap indirsene, neden kullanmıyorsun beybisi, normal mesajlaşma gibi bi farkı yok

İnşallah kuzucumm. Seneye hem anneler gününde hem de babalar gününde maddi olarak tatlı bi kaybınız olur inşallah. Hediyeler içünnnn

Kız biz bıraktık mı burayı hıııı sen whatsap indirsene, neden kullanmıyorsun beybisi, normal mesajlaşma gibi bi farkı yok
Hele bir bırakın zaten ortalığı yıkarım anacım hafızam dolu gözüküyor lanet telefon güncelleme bile yapmıyor ya değil uygulama yüklemek

Ben istanbul bahçeci de deniyom orasıda ropor ve sigorta karşılamıyo dediğin gibi adım başı para
Kayseri acibadem hastanesinde 1 çocuk olduğu için devlet hiçbir seyi karşılamıyor adım attığım para sen nerelisin

wagencim bende bahçeciyi düşünüyorum doktorun kim memnun musun
Canım biz henüz başlamadık daha doğrusu şöyle erbil beye gittik birsürü test felen rahim filmi emar istedi bunları yaptık sonuç bize amelyat diyince korktum biraz beklemek istedim iyi bi doktor ama parası çok tuzlu ya sadece tesler felan 6 bin civarı tuttu şimdi amelyathane yokmuş orda anlaştıkları hastanede yapıyolar hastana 6 bin istiyo erbil beyde oraya gelmek için 10 bin istedi eee bide daha sonra tüp bebekte 6 7 bin arası tutar çok parayaaaa şişli memoriyalda semra hanım varmış oda alanında pırofosör o amelyatı kendi hastanesinde 8 bin e yapıyomuş ona gitmeyi düşünüyom bide buarada zaten Erbil bey hastaneden ayrılıyomuş kendine özel muane açıyomuş yada o açınca uygun fiyat verirse onla devam ederim iyi bi doktor memnun olan çok hastası var sen istambuldaydın demi

canım bi ameliyat 8000 mi 10000 doktor cidden çok uçuk fiyatlar bi fakulteye gitsen daha iyi olmazmı

yok canım ben trabzonda yaşıyorum ama ailem istanbulda tedavi için istanbula geleceğim. erbil bey mi mustafa bey mi arasında kaldım

yok canım ben trabzonda yaşıyorum ama ailem istanbulda tedavi için istanbula geleceğim. erbil bey mi mustafa bey mi arasında kaldım
Mustafa bey kendi ilgilenemiyomuş tüm muanelerde kübra hanım varmış ben o yüzden istemedim bide ben bilmiyom ama bikaç yorumunda sert konuşuyo felan yazmışlar bende çok takıntılı biriyi oyüzden terçih etmemiştim erbil beyde gidiyomuş ay sonunda

erdil beyin özel muayenehanesine mi gitsek offf offf kafam çok karışık. sert konuşuyosa hiç bana göre değil çünkü zaten çok hasssasım dayanamam

erdil beyin özel muayenehanesine mi gitsek offf offf kafam çok karışık. sert konuşuyosa hiç bana göre değil çünkü zaten çok hasssasım dayanamam
Aynen öyle sen nezaman başlamayı düşünüyon ben bide şişli memoriyal lada görüşücem çümkü semra hanımın yorumları çok iyi ya erbil bey yada semrahanım görüşünce sanada yazarım eee nezaman geliyon istanbul a ailen avrupa yakasındamı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…