- 19 Aralık 2016
- 3.081
- 4.215
- 133
- 40
Agzin bal yesin insallah kuzum Rabbim benim icin istediklerini misli ile sana ihsan etsin can tanemİnşallah kuzum Rabbim gönlüne göre sağlıklı ikiz bebişler versin sana
Rabbim kabul etsin canim
Ya doğru diyon aslında çok hemde çok yüksek ama istanbul da iyibi fakülte nerde var bilmiyom
Ya orası aklımda ama prof doktorları varmı bilmiyom iyimi araştırayımkuzum sen ist değilmisin koskoca istanbul üni tıp fakultesi var orda bir prof bul uada doçent falan göster bi tahlillerini dünya para akıtmışsın çocuğunun geleceğine yatırım yapardın kız bir bak bnce özeldeki doktorlar iyidir ilgilidir ama bi orayada göster
Neden canımya ağır bişiymi kaldırdın soğuk almışsındır belki
Yok be canım kaldırmadım aslında bende bilmiyorumNeden canımya ağır bişiymi kaldırdın soğuk almışsındır belki
Canım bak annem içün gittiğimiz bi doktor, beyin cerrahı, bize aynen şunu dedi." Profların bi ayrıcalığı yok. Adamlar sağa sıla para alıtaran biraz da reklem yaparak prof oluyorlar. Sonra da akıttıkları paranın acısını hastalardan kendi unvanları adı altında çıkarıyolar. Ki bunu diyen doktor antebin en bilindik ve iyi doktorlatından. Bence de büşranın dediği gibi o kadar parayı da keşke aktarmasaydın hiç. İnan hepsinün bilgisi üç aşağı beş yuları aynıYa orası aklımda ama prof doktorları varmı bilmiyom iyimi araştırayım
Neden tutmadigi hakkinda bi aciklama yapamiyolar tabiki.Hatta hemsire de cok sasirdi.Nasil olur biz sizden pozitif bekliyorduk dedi.Bizim embriyolar blastti.Esimin de benim de bi sorunumuz yok.Rahim ici temiz.Yanliz soyle bisey hicbir cifte tup bebekte yuzde seksen sans verilmez.En fazla sans yuzde ellidir.Bunu da doktorumuz soylemisti.Bize de yuzde elli sansiniz var demislerdi.Genetik testlerimiz de temiz bizim.Nasip bu isler.Ama sen iyice arastir.Banada aynı şeyi dedi doktorum ben bahçeciy le görüştüm rahim filmi vardı elimde aslında ama çekimini beğenmedi tekrar çektik bide emar çekmiştik ilk filme bakınca sol tüp açık dedi daha sonra emara baktı ve ikisinin içide sıvı dolmuş şiş dedi ya çıkaralım yada rahimle olan bağlantıdan kapatalım o şekil başlayalımdedi böyle tutma olasılığı küçükmüş ama alırsam yumurtayla siperm iyi dedi yüzde seksen tutar dedi ben çok korktum düşünmek istedim yanaşmadım yani neden tutmadığı söylendimi sana canım proklem neymiş Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın çok zor bi süreç maddende manende bide nerde denedin ayyyy ne çok soru sotdum kusura bakma kuzucukk
wagen [/USER] Türkan kızı Şeyma
masal3487 Nevzat kızı Özgün
M Meyra_naz Doğan kızı Ayşe
@Halitim Recep kızı Ayşe (Yeni liste de muaftir)
D denizzz3 Hidayet kızı Deniz
ASSOSyal Halim kızı Elif
Zeytin_yesili Ömer kızı Elif
S SUDESUDE09 Mustafa kızı Şule
Pdr_ci Aziz kızı Meltem
esra011 Necati kızı Esra
umut-16 Ayşe Duygu ( iki isim de arkadaşımızın ismidir anne ismi değildir niyet ederken sadece Ayşe Duygu diye niyet edelim kuzucuklar)
hilalcikk Oğuz kızı Gökçe
B busra_brt Salih kızı Büşra
yassimin Ali kızı Yasemin
D Dilefrz Sinan kızı Esra
Dil-i bitab Hüseyin kızı Saliha
@Cigdem24 Zeki kızı Çiğdem
Zeytininpeyniri
H Hulya_38
Rabbim evlat hasreti ile yanan kavrulan ummet-i Muhammed'e sağlıklı elleri ayakları düzgün hastalıksız kusursuz anaya babaya itaatkar hürmetkar ana baba sözünden çıkmayan akıllı uslu zeki anaya babaya vatana hayrlı ahlaklı aklı başında imanlı kendi katından temiz salih saliha evlatlar ihsan etsin inşallah
Evet canım bugün çatlayacak silikleşmeye başlamış, sen bugünü değerlendir hatta yarını da bence ama yarın kadir gecesi olmaz şimdi perşembeyi değerlendirKızlar dünkü ovülasyon testim altta olan. Üsttekini de bugün az önce yaptım. Bugünkü daha silik gözüküyor. Şümdi benm yumurta çaylamış mı oluyor?
Ya bide öyle bişiyki böyle bi durumda kimne derse yapı veriyon en gıcık olduğğum konuda doktorların bazılarının bu kutsal mesleği bile ticarete dönüştürmeleri artık vicda diye bişiy tok sadece para para paraCanım bak annem içün gittiğimiz bi doktor, beyin cerrahı, bize aynen şunu dedi." Profların bi ayrıcalığı yok. Adamlar sağa sıla para alıtaran biraz da reklem yaparak prof oluyorlar. Sonra da akıttıkları paranın acısını hastalardan kendi unvanları adı altında çıkarıyolar. Ki bunu diyen doktor antebin en bilindik ve iyi doktorlatından. Bence de büşranın dediği gibi o kadar parayı da keşke aktarmasaydın hiç. İnan hepsinün bilgisi üç aşağı beş yuları aynı
Geçmiş olsun canım. Ne ameliyatı olacakmışsın ?Canım biz henüz başlamadık daha doğrusu şöyle erbil beye gittik birsürü test felen rahim filmi emar istedi bunları yaptık sonuç bize amelyat diyince korktum biraz beklemek istedim iyi bi doktor ama parası çok tuzlu ya sadece tesler felan 6 bin civarı tuttu şimdi amelyathane yokmuş orda anlaştıkları hastanede yapıyolar hastana 6 bin istiyo erbil beyde oraya gelmek için 10 bin istedi eee bide daha sonra tüp bebekte 6 7 bin arası tutar çok parayaaaa şişli memoriyalda semra hanım varmış oda alanında pırofosör o amelyatı kendi hastanesinde 8 bin e yapıyomuş ona gitmeyi düşünüyom bide buarada zaten Erbil bey hastaneden ayrılıyomuş kendine özel muane açıyomuş yada o açınca uygun fiyat verirse onla devam ederim iyi bi doktor memnun olan çok hastası var sen istambuldaydın demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?