2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Ya doğru diyon aslında çok hemde çok yüksek ama istanbul da iyibi fakülte nerde var bilmiyom

kuzum sen ist değilmisin koskoca istanbul üni tıp fakultesi var orda bir prof bul uada doçent falan göster bi tahlillerini dünya para akıtmışsın çocuğunun geleceğine yatırım yapardın kız bir bak bnce özeldeki doktorlar iyidir ilgilidir ama bi orayada göster

Ya orası aklımda ama prof doktorları varmı bilmiyom iyimi araştırayım

Ya orası aklımda ama prof doktorları varmı bilmiyom iyimi araştırayım
Canım bak annem içün gittiğimiz bi doktor, beyin cerrahı, bize aynen şunu dedi." Profların bi ayrıcalığı yok. Adamlar sağa sıla para alıtaran biraz da reklem yaparak prof oluyorlar. Sonra da akıttıkları paranın acısını hastalardan kendi unvanları adı altında çıkarıyolar. Ki bunu diyen doktor antebin en bilindik ve iyi doktorlatından. Bence de büşranın dediği gibi o kadar parayı da keşke aktarmasaydın hiç. İnan hepsinün bilgisi üç aşağı beş yuları aynı

Neden tutmadigi hakkinda bi aciklama yapamiyolar tabiki.Hatta hemsire de cok sasirdi.Nasil olur biz sizden pozitif bekliyorduk dedi.Bizim embriyolar blastti.Esimin de benim de bi sorunumuz yok.Rahim ici temiz.Yanliz soyle bisey hicbir cifte tup bebekte yuzde seksen sans verilmez.En fazla sans yuzde ellidir.Bunu da doktorumuz soylemisti.Bize de yuzde elli sansiniz var demislerdi.Genetik testlerimiz de temiz bizim.Nasip bu isler.Ama sen iyice arastir.

Kızlar dünkü ovülasyon testim altta olan. Üsttekini de bugün az önce yaptım. Bugünkü daha silik gözüküyor. Şümdi benm yumurta çaylamış mı oluyor?

Eklentiler

• 85FDF328-E92D-4763-AF6A-61F476F15343.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 25
Kadir gecesi dua listesi
masal3487 Nevzat kızı Özgün 2 bin kelime i tevhit 2 bin 2 kelimei temcit 5 yasin suresi 7 meryem suresi okumalari bitti
D denizzz3 Hidayet kızı Deniz 10 bin kelime-i tevhid okudu 10 bin kelime-i temcid 6 yasin süresi okudu 3 meryem süresi okudu
Pdr_ci Aziz kızı Meltem 4 Yasin süresi 4 Meryem süresi 5 bin salavat 5 bin kelimei tevhit 5 bin de kelimei temcit
Zeytin_yesili 5 bin kelime-i tevhid okudu 2 bin kelime-i temcid kelime-i tenzih salevat-ı şerif okudu 2 yasin süresi okudu
B busra_brt 15 yasin süresi 1000 tane kelime-i tevhid kelime-i temcid kelime-i tenzih salevat-ı şerif
M Meyra_naz 5 bin kelime_i tevhid 2 bin kelime-i tenzih kelime-i temcid salevat-ı şerif 3 yasin süresi 2 Meryem suresi okudu
ASSOSyal 5 yasin süresi okudu 3 meryem süresi 1000 tane kelime-i temcid salevat-ı şerif cekti 5 bin salevat-ı şerif daha aldi
wagen 3000 kelime-i tevhid kelime-i temcid kelime-i tenzih salevat-ı şerif 10 meryem süresi okudu
umut-16 3 bin kelime-i tevhid kelime-i temcid kelime-i tenzih salevat-ı şeri 1 meryem süresi
S SUDESUDE09 2 bin kelime-i tevhid kelime-i temcid kelime-i tenzih salevat-ı şerif 5 meryem süresi
Dil-i bitab 5 meryem suresi 34 bin kelime-i tevhid 10 bin kelime-i temcid 5 bin kelime-i tenzih 40 bin salevat-i serif okudu
yassimin 1 yasin suresi 1 meryem suresi okudu

wagen [/USER] Türkan kızı Şeyma
masal3487 Nevzat kızı Özgün
M Meyra_naz Doğan kızı Ayşe
@Halitim Recep kızı Ayşe (Yeni liste de muaftir)
D denizzz3 Hidayet kızı Deniz
ASSOSyal Halim kızı Elif
Zeytin_yesili Ömer kızı Elif
S SUDESUDE09 Mustafa kızı Şule
Pdr_ci Aziz kızı Meltem
esra011 Necati kızı Esra
umut-16 Ayşe Duygu ( iki isim de arkadaşımızın ismidir anne ismi değildir niyet ederken sadece Ayşe Duygu diye niyet edelim kuzucuklar)
hilalcikk Oğuz kızı Gökçe
B busra_brt Salih kızı Büşra
yassimin Ali kızı Yasemin
D Dilefrz Sinan kızı Esra
Dil-i bitab Hüseyin kızı Saliha
@Cigdem24 Zeki kızı Çiğdem
Zeytininpeyniri
H Hulya_38
Rabbim evlat hasreti ile yanan kavrulan ummet-i Muhammed'e sağlıklı elleri ayakları düzgün hastalıksız kusursuz anaya babaya itaatkar hürmetkar ana baba sözünden çıkmayan akıllı uslu zeki anaya babaya vatana hayrlı ahlaklı aklı başında imanlı kendi katından temiz salih saliha evlatlar ihsan etsin inşallah

Kızlar dünkü ovülasyon testim altta olan. Üsttekini de bugün az önce yaptım. Bugünkü daha silik gözüküyor. Şümdi benm yumurta çaylamış mı oluyor?
Evet canım bugün çatlayacak silikleşmeye başlamış, sen bugünü değerlendir hatta yarını da bence ama yarın kadir gecesi olmaz şimdi perşembeyi değerlendir

Ya bide öyle bişiyki böyle bi durumda kimne derse yapı veriyon en gıcık olduğğum konuda doktorların bazılarının bu kutsal mesleği bile ticarete dönüştürmeleri artık vicda diye bişiy tok sadece para para para

Zeytin_yesili ablacım almış olduğum 20 bin temcid 22 bin olarak çektik bitti tenzih de on bin çektim 18 bin salavt daha çekildi5 yasini şerif ve 5 Meryem suresi ni de okudum bilgine

Kizlar dualarinizi cuzlerinizi bitirdiniz mi yarin kadir gecesi ve kabe de dualaticaz sizden haber bekliyorum

Kadir gecesi dua listesi
masal3487 Nevzat kızı Özgün 2 bin kelime i tevhit 2 bin 2 kelimei temcit 5 yasin suresi 7 meryem suresi okumalari bitti
D denizzz3 Hidayet kızı Deniz 10 bin kelime-i tevhid okudu 10 bin kelime-i temcid 6 yasin süresi okudu 3 meryem süresi okudu
Pdr_ci Aziz kızı Meltem 4 Yasin süresi 4 Meryem süresi 5 bin salavat 5 bin kelimei tevhit 5 bin de kelimei temcit
Zeytin_yesili 5 bin kelime-i tevhid okudu 2 bin kelime-i temcid kelime-i tenzih salevat-ı şerif okudu 2 yasin süresi okudu
B busra_brt 15 yasin süresi 1000 tane kelime-i tevhid kelime-i temcid kelime-i tenzih salevat-ı şerif okudu
M Meyra_naz 5 bin kelime_i tevhid 2 bin kelime-i tenzih kelime-i temcid salevat-ı şerif 3 yasin süresi 2 Meryem suresi okudu
ASSOSyal 5 yasin süresi okudu 3 meryem süresi 1000 tane kelime-i temcid salevat-ı şerif cekti 5 bin salevat-ı şerif daha okudu
wagen 3000 kelime-i tevhid kelime-i temcid kelime-i tenzih salevat-ı şerif 10 meryem süresi okudu
umut-16 3 bin kelime-i tevhid kelime-i temcid kelime-i tenzih salevat-ı şeri 1 meryem süresi
S SUDESUDE09 2 bin kelime-i tevhid kelime-i temcid kelime-i tenzih salevat-ı şerif 5 meryem süresi okudu
Dil-i bitab 5 meryem suresi 34 bin kelime-i tevhid 22 bin kelime-i temcid 10 bin kelime-i tenzih 58 bin salevat-i serif okudu
yassimin 1 yasin suresi 1 meryem suresi okudu

Geçmiş olsun canım. Ne ameliyatı olacakmışsın ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…