canım ya çok üzüldüm Allah ölene rahmet geride kalanlara çokça sabır versin buda zorbir imtihan Allah o yavrucağın gönlüne hafiflik dayanma gücü bi okadar sabır versin inşallah sanada kolaylık versin RabbimKizlar kötü bir haber aldim.Ogrencimin babasi vafat etmis.Dua edin ogluma Rabbim gonlundeki aciya dayanma gücü versin icini aydinlatsin.o kadar uzgunum ki anlatamam.
Harika bi hikaye cnm inan cok duygulandım suan rabbim büyük elbet vardır bi umut rabbim dualarımızı kabul eder inşallahkızlar bu hikayeyi sizinle paylaşmak istedim her umutsuzluğa düştüğümde benim aklıma geliyo şöyle BİRGÜN hz.MUSA (a.s) SÖHBET VERİRKEN KARABALIĞIN ARASINDAN Bİ ÇİFT ŞÖLE SESLENİR YA MUSA (a.s) BİZİM ÇOCUĞUMUZ OLMUYO SEN ALLAH DOSDUSUN ALLAH LA KONUŞANSIN SORARMISIN NEZAMAN ÇOCUK SAHİBİ OLCAZ DER HZ MUSA (a.s)ALLAH LA GÖRÜŞTÜĞÜNDE SORAR VE ALLAH u teala DERKİ ONLARIN ÇOCUĞU OLMAYACAK HZ MUSA GELİR VE O ÇİFTE DER AMA KARI KOCA HİÇ UMUDUNU KAYBETMEZ DUA EDERLER BİRGÜN YİNE HZ MUSA (a.s) SÖHBET VERİRKEN Bİ BAKAR SAHABENİN ARASINDA O ÇİFT OTURUYO VE YANINDA ÇOCUĞUDA VAR VE HZ MUSA(a.s) ALLAH (c.c) A DERKİ EY ALLAHIM SENİN HİKMETİNDEN SUAL OLUNMAZ AMA BENİ MAZUR GÖR O ÇİFTİN ÇOCUĞU OLMAYACAKTI NASIL OLDU ALLAH (c.c) DERKİ ÇÜMKÜ SEN ONLARA OLMUYUCAK DEDİĞİN HALDE ONLAR BENDEN UMUDUNU KESMEDİ SÜREKLİ DUA EDDİ BENDE ONLARA VERDİM DER. işte böyle kızlar kederimizde çocuk yoksa bile herşey ALLAH ın elindedir o isterse kaderimizi değiştire bilir o dilerse herşey olur biz dua edip umudumuzu kesmiycez yazıda hatam varsa af ola çümkü buğün baya üzülüp ağladım gözleri acıyo ondan dua ya devam umuda devam
inşallah canım ben okuduğumda senin gibi çok duygulan mıştım spnra nezaman böyle kötü olsam aklıma gelir ve hemen toparlanırım bide şunu hiç unutmayalım ALLAH kuluna daima dua eddirip istetiyosa o kulunu çok sevdipinden daima sesini duymak istermiş Allah duaya yada herhangi bişeye ihtiyacı yok haşa ama bizim ona ve onun razısına ihtiyacımız var inşallah bizlerden razı olup bizlerede hayırlı evlatlar nasib ederHarika bi hikaye cnm inan cok duygulandım suan rabbim büyük elbet vardır bi umut rabbim dualarımızı kabul eder inşallah
Canım bana da yazwagen Türkan kızı Şeyma 20 bin kelime-i tevhid 2000 kelime-i temcid 2000 kelime-i tenzih
Asksevgihuzur Kerim kızı Merve
@Guldeniz979 Gyuldenis Dimitrova
masal3487 Hanife kızı Özgün 10 bin kelime-i tevhid 2000 kelime-i temcid 2000 kelime-i tenzih 2000 salevat-ı şerif
M Meyra_naz Doğan kızı Ayşe 10 bin kelime-i tevhid 1000 kelime-i temcid 1000 kelime-i tenzih 1000 salevat-ı şerif
Ayse saridogan Recep kızı Ayşe 10 bin kelime-i tevhid 1000 kelime-i temcid 1000 kelime-i tenzih 1000 salevat-ı şerif
D denizzz3 Hidayet kızı Deniz 10 bin kelime-i tevhid 2000 kelime-i temcid 2000 salevat-ı şerif
ASSOSyal Halim kızı Elif
@Erva_umut
B busra_brt Salih kızı Büşra
N Nurumcan94 Adnan kızı Ayşenur
S SUDESUDE09 Mustafa kızı Şule
G Greeneliton Hasan kızı Ezgi
sher33 Hasan kızı Seher
@Tambikedi Mehmet kızı Merve
S srplmtmtk Fatma kızı Serpil
D Dost1963
Ebrarr60 Sıdıka kızı Beyhan
Zeytin_yesili Ömer kızı Elif 20 bin kelime-i tevhid 2000 kelime-i temcid 2000 kelime-i tabzih 2000 salevat-ı şerif
mavi-hayal
Y yagmur_20
Bejan19
Kızlar kandil listemiz oluştu Rabbim kabul ve makbul etsin inşallah cümlenizden razı memnun ve hoşnut olsun inşallah kucaklarınızı kucaklarımızı çifter çifter doldursun inşallah Rabbim
Kuzum sayıları belirt ona göre yazayım salevatımız çok az kaldıCanım bana da yaz
Amin inşallah cnminşallah canım ben okuduğumda senin gibi çok duygulan mıştım spnra nezaman böyle kötü olsam aklıma gelir ve hemen toparlanırım bide şunu hiç unutmayalım ALLAH kuluna daima dua eddirip istetiyosa o kulunu çok sevdipinden daima sesini duymak istermiş Allah duaya yada herhangi bişeye ihtiyacı yok haşa ama bizim ona ve onun razısına ihtiyacımız var inşallah bizlerden razı olup bizlerede hayırlı evlatlar nasib eder
Eksik ne varsa onu söyle, Tevhid tamamlandıysa başka bişey ver bana madem canısıKuzum sayıları belirt ona göre yazayım salevatımız çok az kaldı
O zaman canım 2000'şer bin kelime-i temcid kelime-i tenzih 2000 salevat-ı şerif yazayım sana kuzumEksik ne varsa onu söyle, Tevhid tamamlandıysa başka bişey ver bana madem canısı
Tmm canımcımO zaman canım 2000'şer bin kelime-i temcid kelime-i tenzih 2000 salevat-ı şerif yazayım sana kuzum
Canım benim allah kabul etsin inşallah, Allah razı olsunHalim kızı Elif'in niyetine yasin okudum bagisladim Allahım kabul etsin inşallah Rabbim hayırlısıyla evlatlarını kucağına almayı nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?