- 28 Haziran 2016
- 361
- 166
- 103
- 35
Yeni evinde yeni güzel haberler verirsin bizede inşallahŞehir içü kuzum bi km uzağa sadece. Okuluma çok daha yakın hem. Daha iyi olacak inşallah. Eşin polis mi yoksam
Ayy seninki gerçekten çok zormuş. Diyarbakır nerde tekirdağ nerdeİyimis seninki ya ben te Diyarbakır'a gittim orda Ankara iki ev ordan da Tekirdağuc noktalarda geziyorum yok İKM esim
aynen öyle sağlık olsunAyy seninki gerçekten çok zormuş. Diyarbakır nerde tekirdağ nerdeneyse çoook farklı kültürler tanımış olmuşun
İnşallah canım yaa, inşaşşah trz vakitte bayramlık şekerlerimiz gelir ısırırız onlarıYeni evinde yeni güzel haberler verirsin bizede inşallah
Anaa kadına bak ben gelip çalacam şimdi kapınıYavrum kendini koma. Umutsuz olmamaya çalış. Bak şeytanlar zincirden bırakıldı ramazan bitince, ilk senin yanına gelmişler galiba wagenn umutsuz ol umutsuz ol demişler. Sen de tamam öle olacam demişin
Ayyy inşallahİnşallah canım yaa, inşaşşah trz vakitte bayramlık şekerlerimiz gelir ısırırız onlarıdün gece güzel bi rüya gördüm. Bi armut ağacı gördüm ve armuttaki ağaçları zıplayıp yakalıyordum sonra da yiyordum. Armutlar o kadar güzeldi ki anlatamam. İşin ilginç kısmı hamileliğimde bebiş daha 5 haftalıkken falan tütamda yine armut görmüştüm. Ama bu sefer kucağımda bi tabaktaydı armutlar ve ben onları yerken armutlar tabakla birlikte devriliyordu. Bi hafta sonra da düşük yapmıştım. Rüyayı güzele yormak lazım. Nedense armut görmeyi ben bebiş olarak yorumluyorum. Hatta ağaçta baya bi vardı armutlardan. İnşallah her bir armut buradaki bizlerin bebişlerini temsil ediyodur
Aynen öyle uzaktan bukadar etkileniyosak bide yüz yüze düşünemiyom bile evimiz gibisi yok ama anneme gitmek zorundayım yarın inşallah benden başka kimsecikler olmaz ordada kalkarım hemen yada kalsammıya offf düşüncesiz insan lar yüzünden annemde bile kalmak istemiyom gelirler bişiy derler morel sıfır olurBen de evde yalniz oturanlardanim,dua etmistim insallah esimin isi cikar gidemeyiz diye sukur isi cikti evdeyiz.
Telefonla akraba arkadas bayramlarini kutladim,telefonda bile soranlar oldu,gitseydim daha cok sinirlwrim bozulurdu.
Tatlim o kadar da karamsar olma kuzum,esinle gez dolas eve kapanma sakin,biz bugun yarin evdeyiz ama ondan sonra gezmelere pikniklere cikariz,evde de zaman gecmezkiAynen öyle uzaktan bukadar etkileniyosak bide yüz yüze düşünemiyom bile evimiz gibisi yok ama anneme gitmek zorundayım yarın inşallah benden başka kimsecikler olmaz ordada kalkarım hemen yada kalsammıya offf düşüncesiz insan lar yüzünden annemde bile kalmak istemiyom gelirler bişiy derler morel sıfır olur
Ya aslında dediğim gibi bizimde pilanımızda vardı piknik sinama bikaç yerdaha ama dün aracı vurduğu için çıkamıyoz şimdi çıktı eşim araç kiralıycak inşallah bulurda kiralık araç artık onla çıkarız insanlar dan uzak başbaşa biyerlere gideriz sende iyi yaparsın çıkmaklaTatlim o kadar da karamsar olma kuzum,esinle gez dolas eve kapanma sakin,biz bugun yarin evdeyiz ama ondan sonra gezmelere pikniklere cikariz,evde de zaman gecmezki
Teyzeye iyi kapak olmusBayramınız mübarek olsun canlarım hayırlı bayramlar. Dün eşimin köyündeydik telefonum çekmedi yazamadım. Şeker tadında şekerlerimizle birlikte nice bayramlrımız olacak daha inşallah..wagen hiç oluyo mu böyle hüzün umutsuzluk. Bırak insanlar ne düşünürse düşünsün söylerse söylesin hepsi malzeme arıyo çocuk olunca başka şey bulurlar. Hatta ilginç olanı bu lafları edenler hep dinden imandan bahsederler ama kimse bu işin Allahtan geldiğini bilmezmiş gibi boş boğzlık yaparlar. Banada eşimin köyünde biri dedi ki bidaki gelmenize üç kişi olun he meyvesiz ağacın altından kimse geçmez dedi. Bende dedim ki senin meyveleri yanınızda göremiyorum teyzecim nerdeler hani? Neyse benimkini ısmarladım yakında gelicek inşallah. Teyze apışıp kaldı. Ay kimse kusura bakmasın laf söylüyosan laf geleceğinide bilmen lazım. Bundan sonra böyle sende sıkma canını boşboğazlara bizim kendi sıkıntımız bize yeter zaten onları Allaha havale et
Allah razi olsun canim dualarin tez vakitte kabul olsun rabbim katinda hayirli evlatlar,hayirli bir yasam nasip etsin insallahKuzular kusura bakmayin gec oldu bayramimiz mubarek olsun hayatim da ilk defa bayrami bayram bildim esim Allahu teala razi olsun kirmadi beni Bursa'ya goturdu ilk once Üftade hazretlerine oradan sirasi ile Ay Dede hazretlerine , 3 koyunlar turbasine , 7'ler turbesine , Molla Fenari hazretlerine , Tez veren dedeye , Eskici Mehmed dedeye goturdu hepinizin ismini sayarak dua ettim insallah Rabbim kabul ve makbul eder
Amin canim amin insallahAllah razi olsun canim dualarin tez vakitte kabul olsun rabbim katinda hayirli evlatlar,hayirli bir yasam nasip etsin insallah
İnşallah canımm. Allah sabrımızı arttırsın. Bu süreçte bu derdi yaşamayan hiç kimse malesef bizim hassasiyetimizi anlayamaz. Kötü niyetlerinden sormuyolardır elbette, ama bizdeki hassaslığı azıcık tahmin etseler bize yetecek.İyi akşamlar kızlar hepinizin bayramı mübarek olsun bende eşimin koyundeydim mahrumiyet bölgesi telefon cekmiyordu kendimi eve zor attım bu bayramda bitti şükür.. çok zor geçti kızlar her gelen karnıma bakıyor her gelen aynı soruyu soruyor ağlamamak için hep mutfağa kaçtım bide görümcem geldi 8 aylık hamile kendimi hep onun karnına bakarken buldum kendimi hayal ettim o şekilde.. hamile diye kıyamadım ona hem psikolojik hem vücut olarak çok yoruldum şimdiden kurban bayraminin sıkıntısı çöktü içime napicam bilmiyorum inş o zamana kadar hepimiz hamile kalırız
Ben burdayım canımKizlar nerelerdesiniz?Herkes memeleketinde hala sanirim.
Hayirlisi olsun inşallah.Daha once de konustugumuz gibi canim bence tupleri aldirman lazim.Bana ısrarla bunu soylemisti doktor.Buruksel tüp bebek merkezini duydun mu hic.Yucel beyi de burdaki doktorum tavsiye etmisti bana ama bize cok uzak oldugu için biz tercih etmedik orayi.Bi arastir istersen.Tuplerim alinicak diye de üzülme.Bak bizde hic problem yok ama olmuyor.Insallah ameliyattan sonra tuple hemen olur senin.Ben burdayım canım
Aynen kimseler yok herkes gezmelerde galiba doymadınızmı kız gezmeye acıkda buraya gelin
Senne yapıon nasıl gidiyo
Dün adet oldum ve karar verdik şişli memorial dan randuvu aldım 13 temmuz ayında semrahınımla görüşcem galiba tekçare benim için tüpleri aldırıp tüp bebek yapmak
Hayirlisi olsun inşallah.Daha once de konustugumuz gibi canim bence tupleri aldirman lazim.Bana ısrarla bunu soylemisti doktor.Buruksel tüp bebek merkezini duydun mu hic.Yucel beyi de burdaki doktorum tavsiye etmisti bana ama bize cok uzak oldugu için biz tercih etmedik orayi.Bi arastir istersen.Tuplerim alinicak diye de üzülme.Bak bizde hic problem yok ama olmuyor.Insallah ameliyattan sonra tuple hemen olur senin.
Sana cok kiziyorum ayrica.Sagdan soldan soylenenleri taktigin icin.Stres daha etkili biliyor musun?Lutfen uzulme kendine eziyet etme.Birak isteyen istedigini dusunsun.Bebegin olmadigi icin daha kotu bi insan misin?Ahlaksiz degilsin cok afedersin kotu bisey yapmis degilsin.Lutfen kendini kimse karsisinda eksik kucuk gorme canim.Biz seni seviyoruz.Tanimiyorum yuz yuze ama inan ki tanisam bu kadar bag kurabilirdim sizlerle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?