13 temmuzda Semra hanım hastanede değil bilgi niz olsun istedim mesajı görünceBen burdayım canım
Aynen kimseler yok herkes gezmelerde galiba doymadınızmı kız gezmeye acıkda buraya gelin
Senne yapıon nasıl gidiyo
Dün adet oldum ve karar verdik şişli memorial dan randuvu aldım 13 temmuz ayında semrahınımla görüşcem galiba tekçare benim için tüpleri aldırıp tüp bebek yapmak
Aaa ciddimisin eşime bi sorayımya 13 mü 12 miydi acaba çok teşekkür ederim semra hanım yoksa boşa gitmiyeyim sendemi orda tedavi oluyon canım13 temmuzda Semra hanım hastanede değil bilgi niz olsun istedim mesajı görünce
Ay canım ya üzülme vardır bundada bi hayır bentam yazıcaktımki test yaptınmı diye yazını gördüm canım sizin proklem eşindeydi demi tüp bebek denedinmi neden tutmuyo kimse bi açıklama yapmıyomukızlar günaydın bayramda giremedim hiç. bayramımız mübarek olsun Allah tekrarını nasip etsin inşallah
bu arada benim aşılama tutmadı. dün kan testi yaptırdım 0,2 cıktı. daha adet olmadım ama bu ay bos artık. zaten 1-2 ay ara verdım başka şeylerle ugraşmayı planlıyorum. doktora falan da gitmiycem daha sonra nasip der başlarıum gene
Ben ayın 14üne randevu aldım .ilk defa gideceğim.İstanbul dışında oturuyorum.inşallah bizim için iyi olur. Çağrı merkezi Semra hanımın perşembe günleri hastanede olmadığını söyledi iyiden 14üne aldımAaa ciddimisin eşime bi sorayımya 13 mü 12 miydi acaba çok teşekkür ederim semra hanım yoksa boşa gitmiyeyim sendemi orda tedavi oluyon canım
eşimde morfoloji var canım. tüp denemedik ilk aşılamayı denedik o da tutmadı işte. nasip canım ya biraz bekliycez artıkAy canım ya üzülme vardır bundada bi hayır bentam yazıcaktımki test yaptınmı diye yazını gördüm canım sizin proklem eşindeydi demi tüp bebek denedinmi neden tutmuyo kimse bi açıklama yapmıyomu
Aaa keşke bende 14 düne alsaydın tanışırdık akşam sordum 12 sine almış bak üzüldüm şimdi sen nerden geliyon yaşın kaç proklemne sorguya çektim resmen ya :))))Ben ayın 14üne randevu aldım .ilk defa gideceğim.İstanbul dışında oturuyorum.inşallah bizim için iyi olur. Çağrı merkezi Semra hanımın perşembe günleri hastanede olmadığını söyledi iyiden 14üne aldım
Aynen öyle canım inşallah bebişin tedavisiz gelirsana Rabbim yardımcımız olsuneşimde morfoloji var canım. tüp denemedik ilk aşılamayı denedik o da tutmadı işte. nasip canım ya biraz bekliycez artık
Geçmiş olsun canim.Üzülme.Rabbim eyler neylerse guzel eyler.Vakti saati gelmemistir.Olacak inşallah bizlerin de.kızlar günaydın bayramda giremedim hiç. bayramımız mübarek olsun Allah tekrarını nasip etsin inşallah
bu arada benim aşılama tutmadı. dün kan testi yaptırdım 0,2 cıktı. daha adet olmadım ama bu ay bos artık. zaten 1-2 ay ara verdım başka şeylerle ugraşmayı planlıyorum. doktora falan da gitmiycem daha sonra nasip der başlarıum gene
Geçmiş olsun canim.Üzülme.Rabbim eyler neylerse guzel eyler.Vakti saati gelmemistir.Olacak inşallah bizlerin de.
Bi kaç gün sonra 29a gireceğim canım. Bizim sorunumuz sebepsiz.bende hafif pko varmış son gittiğim doktor söyledi.ama hormon ve adetlerim düzenli engel olmaz dedi.vandan geleceğim 1,5 yıldır bebek istiyoruz.sizin sorun neydi canim? Kime randevu aldin?sen de uzaktan mi geliyorsun yoksa?Aaa keşke bende 14 düne alsaydın tanışırdık akşam sordum 12 sine almış bak üzüldüm şimdi sen nerden geliyon yaşın kaç proklemne sorguya çektim resmen ya :))))
Bizim de sebepsiz canim.Ben de pikoluyum.Benim yas 35.Ama hormonlar normal.Yumurta Rezervi yuksek.Esimde problem yok.3 tup bebek ve 1 asilama negatif.Kismet bu isler.BekliyoruzBi kaç gün sonra 29a gireceğim canım. Bizim sorunumuz sebepsiz.bende hafif pko varmış son gittiğim doktor söyledi.ama hormon ve adetlerim düzenli engel olmaz dedi.vandan geleceğim 1,5 yıldır bebek istiyoruz.sizin sorun neydi canim? Kime randevu aldin?sen de uzaktan mi geliyorsun yoksa?
Kizlarrrr hadi toplaşın yamacıma Perşembe gecesi Bismillah diyelim dualarımıza başlayalım kimler katılıyor her gün bir arkadaşımıza 5000 Rabbi hebli mines-salihin okuyacağız bölüşüp
wagen Türkan kızı Şeyma
masal3487 Nevzat kızı Özgün
M Meyra_naz Doğan kızı Ayşe
@Halitim Recep kızı Ayşe
D denizzz3 Hidayet kızı Deniz
ASSOSyal Halim kızı Elif
Zeytin_yesili Ömer kızı Elif
S SUDESUDE09 Mustafa kızı Şule
Pdr_ci Aziz kızı Meltem
esra011 Necati kızı Esra yeni liste de muaftır (işleri dolayısıyla katılamayacak)
umut-16 Ayşe Duygu ( iki isim de arkadaşımızın ismidir anne ismi değildir niyet ederken sadece Ayşe Duygu diye niyet edelim kuzucuklar)
hilalcikk Oğuz kızı Gökçe
B busra_brt Salih kızı Büşra
yassimin Ali kızı Yasemin
D Dilefrz Sinan kızı Esra
@nergismor Hüseyin kızı Saliha
Mutlu1anne Zeki kızı Çiğdem
PINARXXX Zeki kızı Pınar
H Hulya_38
Rabbim evlat hasreti ile yanan kavrulan ummet-i Muhammed'e sağlıklı elleri ayakları düzgün hastalıksız kusursuz anaya babaya itaatkar hürmetkar ana baba sözünden çıkmayan akıllı uslu zeki anaya babaya vatana hayrlı ahlaklı aklı başında imanlı kendi katından temiz salih saliha evlatlar ihsan etsin inşallah
Tamam canim bildirim yaparsin insallah her gun okuyuncaHER ZAMAN HER DAİM VARIM KIZLARRRR :)
Canım tüp bebekleri Nerde yaptırdın? Hiç mi tutmadı?neden tutmadığı söylendi mi peki?Bizim de sebepsiz canim.Ben de pikoluyum.Benim yas 35.Ama hormonlar normal.Yumurta Rezervi yuksek.Esimde problem yok.3 tup bebek ve 1 asilama negatif.Kismet bu isler.Bekliyoruz
Inşallah çok güzel sonuçlar alcaz ben Erzurum luyum ama doğma büyüme istambul yok istambu da oturuyom ama azıcık uzak hastane bizede tabi senin kadar değil ama orda baya bekliyon ya canım sıkılıyo kimseylede ha diye konuşulmuyo beklerken zaman geçerdi bizim ki çikolata kisti bide tüplerde sıvı var seviç hanımdı heralde eşim ayarlamışya ben tamnet bilmiyorBi kaç gün sonra 29a gireceğim canım. Bizim sorunumuz sebepsiz.bende hafif pko varmış son gittiğim doktor söyledi.ama hormon ve adetlerim düzenli engel olmaz dedi.vandan geleceğim 1,5 yıldır bebek istiyoruz.sizin sorun neydi canim? Kime randevu aldin?sen de uzaktan mi geliyorsun yoksa?
Bende varım canım nerelerdesin kız hiç yoksun özledim yaKizlarrrr hadi toplaşın yamacıma Perşembe gecesi Bismillah diyelim dualarımıza başlayalım kimler katılıyor her gün bir arkadaşımıza 5000 Rabbi hebli mines-salihin okuyacağız bölüşüp
wagen Türkan kızı Şeyma
masal3487 Nevzat kızı Özgün
M Meyra_naz Doğan kızı Ayşe
@Halitim Recep kızı Ayşe
D denizzz3 Hidayet kızı Deniz
ASSOSyal Halim kızı Elif
Zeytin_yesili Ömer kızı Elif
S SUDESUDE09 Mustafa kızı Şule
Pdr_ci Aziz kızı Meltem
esra011 Necati kızı Esra yeni liste de muaftır (işleri dolayısıyla katılamayacak)
umut-16 Ayşe Duygu ( iki isim de arkadaşımızın ismidir anne ismi değildir niyet ederken sadece Ayşe Duygu diye niyet edelim kuzucuklar)
hilalcikk Oğuz kızı Gökçe
B busra_brt Salih kızı Büşra
yassimin Ali kızı Yasemin
D Dilefrz Sinan kızı Esra
@nergismor Hüseyin kızı Saliha
Mutlu1anne Zeki kızı Çiğdem
PINARXXX Zeki kızı Pınar
H Hulya_38
Rabbim evlat hasreti ile yanan kavrulan ummet-i Muhammed'e sağlıklı elleri ayakları düzgün hastalıksız kusursuz anaya babaya itaatkar hürmetkar ana baba sözünden çıkmayan akıllı uslu zeki anaya babaya vatana hayrlı ahlaklı aklı başında imanlı kendi katından temiz salih saliha evlatlar ihsan etsin inşallah
Hayır canım okunmaz diye biliyomBende varımm regliyken okunuyor dimi ?Zeytin_yesili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?