2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Hayır canım okunmaz diye biliyom
Hmm nasıl yapsak ben şuan regliyim bitince mi başlasam neyse bi Zeytin_yesili de cevap versin bakalım. Sen tedaviye başlıyomuşsun hayrlı olsun inşallah rabbim ilk denemende nasip eder. Senle sıkıntımız aynı biliyosun bende de sağ tarafta çikolata kisti ve sağ tüpte sıvı var

Aaa hepimiz aynı andamı hastalandık bende kırmızı kar yedim ne yapsak acaba evet canım ikimizinde sıkı tısı aynı sen başlıycanmı inşallah ilk denemede pozitif görürüm ve sağlıklı bi şekilde ilerler

Eylül ekim gibi düşünüyoruz ben trabzonda yaşıyorum ya istanbul gelicem tedaviye ailem orda yaşıyo eşimin işi dolayısıyla eylül ekim ancak uyuyo bize bahçeci mustafa beyi düşünüyorum bende inşallah ikimizde ilk denememizde kavuşuruz yavrulrımıza

Hımm anladım canım inşallah Rabbim istiyen hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın kapı kapı aratmasın her yerden eli boş döndürmesin inşallah

Amin. Başlıyalım canım .

Benim de ilk benim de sevinç hanım ama Semra hanımı da istedim ilk görüşme olacak.saatinde almıyorlar mi randevuya?

Iki tanesi izmir smirnada bi tanesi gurgan klinikte.Tutmama sebebi belli segil.Hatta gurgan klinik sonuca cok sasirdi.Cunku kesin gozuyle bakiyolarmis onlar.kismet bu isler.
Canım mutlaka tutmama sebebi vardır.bunlar için genetik husteroskopi DNA hasarı gibi şeyler yapılıyor.bi dahaki denemeni ustanbulda iyi bir merkezde yaptirmani öneririm en azından nedenini söylerler

Canım mutlaka tutmama sebebi vardır.bunlar için genetik husteroskopi DNA hasarı gibi şeyler yapılıyor.bi dahaki denemeni ustanbulda iyi bir merkezde yaptirmani öneririm en azından nedenini söylerler
Genetik testlerimiz temiz.embriyolar blast.Su an 4 tane var dondurulmus.Onlarla deneyecegim.olmazsa bu son denemem.Buyuk konusmayayim ama artik denemiycem.rahime histeroskopi yapildi onun sonucu da temiz.bu denemede nadaslama ve gebelik asisi ayni anda uygulanacak.bakalim kismet.

Kızlar daha önce de yazmıştım da yine yazayım. Biz bu ayetleri dua niyetine okuduğumuz içün regl halinde de okunur. Tıpkı ihlas felak ve nas surelerinin adet zamanında besmele çekilmeden dua niyetine okunması gibi. Diğer gruptaki arkadaşlar da diyaneti arayıp sormuşlar ve okunabilir denmiş. Ben o yüzden okuyorum adetliyken de. İçinizde şüphe varsa sorularla islamiyet sitesine vakabilirsiniz

Ben koyde calisiyorum.Imam okul aile birligi baskani.Okula gelir gider.Ben ona sordum.Ezberden okunabilir dedi.Ama tam ikna olmadim.Cunku felak ve nas sureleri adetliyken sadece korunma amacli okunuyor benim bildigim.Diyaneti arayip soralim mi o zaman kizlar.bir de tefriceye basliyor muyuz yarin.kimseden ses cikmadi da.

Evet sorabiliriz aynen. Ben de bizim okuldaki ilahiyat bölümünden mezun din kültürü öğretmenlerine sormuştum bi ara. Onlar da okumabilir demişlerdi. Ben şöyle düşünüyorum, Allahım bizlere hayırlı evlatlar bahşeyle, cümlesini adetli adetsiz fatketmez dua ederken de hep kullanıyoruz. Aynı cümle Kuran da ayet olarak da geçiyor. Ama biz duada söyledipklerimizi dua niyetine aöylediğimiz için ayet okumamış oluyoruz. Ki ayet okutken başta besmele çekmek gerekir. Adetliyken besmele çekmeden okunursa dua olur zaten. Karışık anlatmış olabilirim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…