Bence de okuyalım. Diyanet tamam dedikten sonra içimiz rahat inşallah :)Pardon diger grup sormus zaten diyanete.E o zaman okuyalim biz de.
Temmuz 3 te tatile gidiyorum ben.8 temmuzda donucem.6 gun yokum.10 temmuzda da babam ameliyat olucak.3 temmuza kadar okurum.Gunde iki uc kisiye okurum olmazsa.Donunuce de tatilden okurum yine size yetismeye calisirim.Duzenli olmayabilir ama katilmak istiyorum.Babam 5 gun kalacak hastanede.Taburcu olduktan sonra rahat yetisirim diye dusunuyorum.Insallah sag salim atlatalim ameliyati da.Dua edin kizlar babama da.Bence de okuyalım. Diyanet tamam dedikten sonra içimiz rahat inşallah :)
Geçmiş olsun canım. Rabbim şifa versin babanaTemmuz 3 te tatile gidiyorum ben.8 temmuzda donucem.6 gun yokum.10 temmuzda da babam ameliyat olucak.3 temmuza kadar okurum.Gunde iki uc kisiye okurum olmazsa.Donunuce de tatilden okurum yine size yetismeye calisirim.Duzenli olmayabilir ama katilmak istiyorum.Babam 5 gun kalacak hastanede.Taburcu olduktan sonra rahat yetisirim diye dusunuyorum.Insallah sag salim atlatalim ameliyati da.Dua edin kizlar babama da.
Canım bizde semra hanımı özellikle istedik ama ilk sevinç hanım görcekmiş yarım saat sonrada semrahanım bize böyle söylendi ayrıca hemen almıyolar malesef biraz bekliyon hasta çok olunca görüşmelerde uzun sürüyo amann sonu güzel olsunda ben beklerim yeterki gelsin meleğimBenim de ilk benim de sevinç hanım ama Semra hanımı da istedim ilk görüşme olacak.saatinde almıyorlar mi randevuya?
Çok geçmiş olsun canım babanın adını söyle inşallah 1000 tane ya şafi çekerim baban için çok güzel geçer amelyatta tatilinde inşallahTemmuz 3 te tatile gidiyorum ben.8 temmuzda donucem.6 gun yokum.10 temmuzda da babam ameliyat olucak.3 temmuza kadar okurum.Gunde iki uc kisiye okurum olmazsa.Donunuce de tatilden okurum yine size yetismeye calisirim.Duzenli olmayabilir ama katilmak istiyorum.Babam 5 gun kalacak hastanede.Taburcu olduktan sonra rahat yetisirim diye dusunuyorum.Insallah sag salim atlatalim ameliyati da.Dua edin kizlar babama da.
Allah razi olsun canim.Babamin ismi Hidayet.Çok geçmiş olsun canım babanın adını söyle inşallah 1000 tane yaşifi çekerim baban için çok güzel geçer amelyatta tatilinde inşallah
Ben de okurum canim insallah.Kizlarrrr hadi toplaşın yamacıma Perşembe gecesi Bismillah diyelim dualarımıza başlayalım kimler katılıyor her gün bir arkadaşımıza 5000 Rabbi hebli mines-salihin okuyacağız bölüşüp
wagen Türkan kızı Şeyma
masal3487 Nevzat kızı Özgün
@Meyra_naz Doğan kızı Ayşe
@Halitim Recep kızı Ayşe
D denizzz3 Hidayet kızı Deniz
@ASSOSyal Halim kızı Elif
@Saman Alevi Ömer kızı Elif
S SUDESUDE09 Mustafa kızı Şule
Pdr_ci Aziz kızı Meltem
@esra011 Necati kızı Esra yeni liste de muaftır (işleri dolayısıyla katılamayacak)
umut-16 Ayşe Duygu ( iki isim de arkadaşımızın ismidir anne ismi değildir niyet ederken sadece Ayşe Duygu diye niyet edelim kuzucuklar)
@hilalcikk Oğuz kızı Gökçe
@busra_brt Salih kızı Büşra
@yassimin Ali kızı Yasemin
@Dilefrz Sinan kızı Esra
@nergismor Hüseyin kızı Saliha
@Cigdem24 Zeki kızı Çiğdem
@PINARXXX Zeki kızı Pınar
@Hulya_38
Rabbim evlat hasreti ile yanan kavrulan ummet-i Muhammed'e sağlıklı elleri ayakları düzgün hastalıksız kusursuz anaya babaya itaatkar hürmetkar ana baba sözünden çıkmayan akıllı uslu zeki anaya babaya vatana hayrlı ahlaklı aklı başında imanlı kendi katından temiz salih saliha evlatlar ihsan etsin inşallah
Tamam canım inşallah yarın çekerim gireceği günde söylersen fetih yada yasin süresini okurum sıkma canını güzel geçicek inşallahAllah razi olsun canim.Babamin ismi Hidayet.
E artik gece kusuyum.Malum okullar tatil.Erken uyanma derdi yok.Zaten cok sicak uyunmuyor.Diziler de bitti.Hatta sıkıldım bile şimdiden.Calisirken tatil gelse diyoruz tatil gelince de sıkılıyoruz.Tamam canım inşallah yarın çekerim gireceği günde söylersen fetih yada yasin süresini okurum sıkma canını güzel geçicek inşallah
Kız sendemi benim gibi gece kuşusun
Hahaha:))) ne çabuk sıkıldın kız dürbi daha kaç gün oldu alışıncada çalışmak zor geliyo havalar çok sıcakya bide ondan insan daha çok sıkılıyoE artik gece kusuyum.Malum okullar tatil.Erken uyanma derdi yok.Zaten cok sicak uyunmuyor.Diziler de bitti.Hatta sıkıldım bile şimdiden.Calisirken tatil gelse diyoruz tatil gelince de sıkılıyoruz.
Dogru söylüyorsun.Okullarin acilmasina yakin da dert yakinirim ben.Gerci bu yaz bir aksilik olmazsa agustos sonu tüp bebege basliycam.Belki eylulde raporlu olurum.Sen alisiksin ama dimi.Hep gec uyuyosun.Hahaha:))) ne çabuk sıkıldın kız dürbi daha kaç gün oldu alışıncada çalışmak zor geliyo havalar çok sıcakya bide ondan insan daha çok sıkılıyo
Evet hep geç uyurum ve bu bizim eşimle ençok anlaşmadığımız huyumdur o sabah erken kalkar erken uyur iş olsun olmasın hep böyle bende geç uyur geç kalkarımmm :))) ne yapayım uykum gelmiyo bitek yumurtlama dönemlerinde kafayı koyduğum gibi uyurum ama yine erken kalkamam:)) inşallah bu denemende ikizlerine kavuşursun canım içimden geldi ikiz demek ayyy hadi inşallahDogru söylüyorsun.Okullarin acilmasina yakin da dert yakinirim ben.Gerci bu yaz bir aksilik olmazsa agustos sonu tüp bebege basliycam.Belki eylulde raporlu olurum.Sen alisiksin ama dimi.Hep gec uyuyosun.
Hayirlisi.Ben pek ikiz istemiyorum ama Rabbim verirse basim gözüm ustune.Okulda arkadasim var hep ikiz olsun diye dua ediyor bana.Bi kiz bi oglan olsun soz kiza ben bakicam diyor.iki oglu var onun.Allah bagislasin.Kiza bakarim oglan senin olsun diyor hep.Bu adetim bitince karin cektiricem bu ay.Eve gelen yatdimci bayan var.onun da olmamis.Hatta doktor olmaz bebegin demis.Karnini cektirmis 3 evladi var simdi.bir de bunu deniycem bakalim.Rabbim belki burdan verir sebebini.Evet hep geç uyurum ve bu bizim eşimle ençok anlaşmadığımız huyumdur o sabah erken kalkar erken uyur iş olsun olmasın hep böyle bende geç uyur geç kalkarımmm :))) ne yapayım uykum gelmiyo bitek yumurtlama dönemlerinde kafayı koyduğum gibi uyurum ama yine erken kalkamam:)) inşallah bu denemende ikizlerine kavuşursun canım içimden geldi ikiz demek ayyy hadi inşallah
Inşallah canım inşallah ikiz bakması zoor ama sağlıklı olsunlar daha tatlı oluyorlar ne güzel arkadaşında yardımcı olcakmış ama herşeyden önce hayır ve sağlıklı olsunlarda.Hayirlisi.Ben pek ikiz istemiyorum ama Rabbim verirse basim gözüm ustune.Okulda arkadasim var hep ikiz olsun diye dua ediyor bana.Bi kiz bi oglan olsun soz kiza ben bakicam diyor.iki oglu var onun.Allah bagislasin.Kiza bakarim oglan senin olsun diyor hep.Bu adetim bitince karin cektiricem bu ay.Eve gelen yatdimci bayan var.onun da olmamis.Hatta doktor olmaz bebegin demis.Karnini cektirmis 3 evladi var simdi.bir de bunu deniycem bakalim.Rabbim belki burdan verir sebebini.
Çok geçmiş olsun, Allah şifa versin babacığına. İnşallah şifası gelit ameliyattan sonra. Evet canım yetiştirirsin zaten zor değil okuması. Ben bi gecede 4 bin okuduğumu bilirim. Yetişir inşallahTemmuz 3 te tatile gidiyorum ben.8 temmuzda donucem.6 gun yokum.10 temmuzda da babam ameliyat olucak.3 temmuza kadar okurum.Gunde iki uc kisiye okurum olmazsa.Donunuce de tatilden okurum yine size yetismeye calisirim.Duzenli olmayabilir ama katilmak istiyorum.Babam 5 gun kalacak hastanede.Taburcu olduktan sonra rahat yetisirim diye dusunuyorum.Insallah sag salim atlatalim ameliyati da.Dua edin kizlar babama da.
Öyle deme canım pes etme kiminin 14.denemede bile olabiliyor. Daha iyi bir merkezde olabilirsin istanbulda bi arkadaşında 3başarısız denemesi vardı.embriyolarini taşitti iyi bir merkezde transfer oldu tuttu.Genetik testlerimiz temiz.embriyolar blast.Su an 4 tane var dondurulmus.Onlarla deneyecegim.olmazsa bu son denemem.Buyuk konusmayayim ama artik denemiycem.rahime histeroskopi yapildi onun sonucu da temiz.bu denemede nadaslama ve gebelik asisi ayni anda uygulanacak.bakalim kismet.
Evet bana da öyle dendi.benim randevum saat dört buçukta sarkarsa hastane kapanmaz mi?zaten geç bir saate verdilerCanım bizde semra hanımı özellikle istedik ama ilk sevinç hanım görcekmiş yarım saat sonrada semrahanım bize böyle söylendi ayrıca hemen almıyolar malesef biraz bekliyon hasta çok olunca görüşmelerde uzun sürüyo amann sonu güzel olsunda ben beklerim yeterki gelsin meleğim
Yok canım kapanmaz bildiğim kadarıula tüp bebek merkezleri normal hastane saatinde kapanmıyo daha geç kapanıyo ben öyle biliyom.Evet bana da öyle dendi.benim randevum saat dört buçukta sarkarsa hastane kapanmaz mi?zaten geç bir saate verdiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?