Yok canım kapanmaz bildiğim kadarıula tüp bebek merkezleri normal hastane saatinde kapanmıyo daha geç kapanıyo ben öyle biliyom.Evet bana da öyle dendi.benim randevum saat dört buçukta sarkarsa hastane kapanmaz mi?zaten geç bir saate verdiler
Cok gecmis olsun canim ya Şafî celle celaluh ismi serifi hurmetine hayrli acil kalici siifa ihsan etsin insallah bende Ya Şafî celle celaluh ismi serifi cekerim elimden geldigince sayisizAllah razi olsun canim.Babamin ismi Hidayet.
Tamam canim toparlanim kimler okucaz sayi bolusuruzBen de okurum canim insallah.
Kuzum toplanalim kac kisi okuyacaz kisi basi kac tane okuyacaz o zaman belli olacakgünaydın kızlarrr.
Zeytin_yesili canımcım okurum bende. kaçar tane okuycaz.
bide beni en sona atabilirsin listede nasılsa şuan askıya aldım bebek işini. size faydam olsun diye okumak istiyorum
Hayrli olsun canim yeni tayin yeriniz insallah bir araya gelip cay kahve iceriz ben Gemlik'teyim o yuzden Bursa'yi pek bilmiyorum canimGunaydin kizlar
Bursa da oturan arkadaslara bir sorum olacakti esimi osmangazi ilcesine vermisler nasil bir yer?bilgisi olan paylasirsa sevinirim.
Allah razi olsun kizlar.Dua her kapinin anahtarı.Zor bir ameliyat.Kalca protezi.Risk az ama inanin cok korkuyorum.Bir de benim babam cok dinc caliskan bir adamdi.60 yasinda 8 km yürürdü.Simdi cok zorlaniyor yürürken bile.Onu böyle gorunce çok üzülüyorum.Insallah ameliyati güzel gecer cabucak iyileşir.Cok gecmis olsun canim ya Şafî celle celaluh ismi serifi hurmetine hayrli acil kalici siifa ihsan etsin insallah bende Ya Şafî celle celaluh ismi serifi cekerim elimden geldigince sayisiz
Allah razi olsun canim,aynen insallah bir gun toplanmak nasip olur,ben de cok isterim:)Hayrli olsun canim yeni tayin yeriniz insallah bir araya gelip cay kahve iceriz ben Gemlik'teyim o yuzden Bursa'yi pek bilmiyorum canim
canım hayırlı olsun ben bursa osmangazideyim Asosyal elifte osmangazide ve bursanın en büyük merkez ilçesidirGunaydin kizlar
Bursa da oturan arkadaslara bir sorum olacakti esimi osmangazi ilcesine vermisler nasil bir yer?bilgisi olan paylasirsa sevinirim.
çok geçmiş olsun medikabilde olcaktı sanırım bursada iyi hastanelerden inş doktoru iyidir ameliyat başarıyla geçerAllah razi olsun kizlar.Dua her kapinin anahtarı.Zor bir ameliyat.Kalca protezi.Risk az ama inanin cok korkuyorum.Bir de benim babam cok dinc caliskan bir adamdi.60 yasinda 8 km yürürdü.Simdi cok zorlaniyor yürürken bile.Onu böyle gorunce çok üzülüyorum.Insallah ameliyati güzel gecer cabucak iyileşir.
Tatlim esimin osmangazi ilce emniyet mudurlugu,mahalle gittikten sonra benim tayinim de belli olunca kendimiz sececez hem emniyete yakin hem de benim okula yakin ,kiralar nasil canim orda?canım hayırlı olsun ben bursa osmangazideyim Asosyal elifte osmangazide ve bursanın en büyük merkez ilçesidir
güzel yerdir ama osmangazide neresi önemli olan o sen bana daha mahalle ismi söylersen yardımcı olurum
canım emniyet müdürlüğü altıparmakta bursanın enn işlek merkezi şehrin göbeği harika bi yer kiralar 500 600 den başlar tahmini düzgün evler muradiye fomara altıparmak tarafında güzel yerler var ev için ayrıca toki ler oraya yakın okul olarak istiklal ilköğretim hoca ilyas fethi açançiçek vb ilkokullar var inş oraları çıkarTatlim esimin osmangazi ilce emniyet mudurlugu,mahalle gittikten sonra benim tayinim de belli olunca kendimiz sececez hem emniyete yakin hem de benim okula yakin ,kiralar nasil canim orda?
Anladim canim cok sagol,ben sinif ogretmeni oldugum icin oyle merkez olmaz en uzak 50 km kadar yerleri yazariz,kiralar her yerde ayni ozaman bize cok ucuk demislerdi bin liradan falan basliyor demislerdi ondan sordum.canım emniyet müdürlüğü altıparmakta bursanın enn işlek merkezi şehrin göbeği harika bi yer kiralar 500 600 den başlar tahmini düzgün evler muradiye fomara altıparmak tarafında güzel yerler var ev için ayrıca toki ler oraya yakın okul olarak istiklal ilköğretim hoca ilyas fethi açançiçek vb ilkokullar var inş oraları çıkar
Vazgectik medicabirden.Izmirde baska bir hastaneyle görüştük.Bize daha yakin.Bir de izmirdeki doktor icin alaninda rakibi yok dedi bi doktor tanidik.Tabi once Rabbime sonra doktora emanet.çok geçmiş olsun medikabilde olcaktı sanırım bursada iyi hastanelerden inş doktoru iyidir ameliyat başarıyla geçer
Kuzu sen tayfun beyle görüşmüş müydün?Ben burdayım canım
Aynen kimseler yok herkes gezmelerde galiba doymadınızmı kız gezmeye acıkda buraya gelin
Senne yapıon nasıl gidiyo
Dün adet oldum ve karar verdik şişli memorial dan randuvu aldım 13 temmuz ayında semrahınımla görüşcem galiba tekçare benim için tüpleri aldırıp tüp bebek yapmak
Ben de carım kuzu istersen öteki topikteki gibi toplu okuyup güzrl bir yerde bağışlayalım ?Kizlarrrr hadi toplaşın yamacıma Perşembe gecesi Bismillah diyelim dualarımıza başlayalım kimler katılıyor her gün bir arkadaşımıza 5000 Rabbi hebli mines-salihin okuyacağız bölüşüp
wagen Türkan kızı Şeyma
masal3487 Nevzat kızı Özgün
@Meyra_naz Doğan kızı Ayşe
@Halitim Recep kızı Ayşe
D denizzz3 Hidayet kızı Deniz
@ASSOSyal Halim kızı Elif
Zeytin_yesili Ömer kızı Elif
@SUDESUDE09 Mustafa kızı Şule
@Pdr_ci Aziz kızı Meltem
@esra011 Necati kızı Esra yeni liste de muaftır (işleri dolayısıyla katılamayacak)
umut-16 Ayşe Duygu ( iki isim de arkadaşımızın ismidir anne ismi değildir niyet ederken sadece Ayşe Duygu diye niyet edelim kuzucuklar)
@hilalcikk Oğuz kızı Gökçe
B busra_brt Salih kızı Büşra
yassimin Ali kızı Yasemin
@Dilefrz Sinan kızı Esra
@nergismor Hüseyin kızı Saliha
Mutlu1anne Zeki kızı Çiğdem
@PINARXXX Zeki kızı Pınar
@Hulya_38
Rabbim evlat hasreti ile yanan kavrulan ummet-i Muhammed'e sağlıklı elleri ayakları düzgün hastalıksız kusursuz anaya babaya itaatkar hürmetkar ana baba sözünden çıkmayan akıllı uslu zeki anaya babaya vatana hayrlı ahlaklı aklı başında imanlı kendi katından temiz salih saliha evlatlar ihsan etsin inşallah
Yok hayır canım tayfun hoca kıbrıs tüp bebek merkezindemi çalışıyo ?Kuzu sen tayfun beyle görüşmüş müydün?
Canim sana tup bebek icin rapor vermiyorlar mi?rapor alirsan ozel merkezler de bile yari fiyatina yaptirirsin ben de Bursaya gittikten sonra rapor cikartmayi dusunuyorum daha uyguna yaptirirm tupu.Yok hayır canım tayfun hoca kıbrıs tüp bebek merkezindemi çalışıyo ?
Yorumlarını okudum çok güzel şeyler yazılmış .
Aslında.aklımda orasıda var ama her gittiğim yere görüşme üçreti ödemek canımı sıkıyı az para değil çümkü 500 600 muane ücretleri ya
Bu arada çok geçmiş olsun tabikide canımızdan değerli bişiy yok bizi seven eşlerimizin ve bizim canımız mutluluğumuz ve huzur önemli çümkü böyle bi ayleye gelen çocuk şanslıdır herşeyin başıda sağlık.
Tekrar çok geçmiş olsun
Cok gecmis olsun kuzum sadaka falan cikarsaydiniz keske bela musibetleri def eder.Kızlar öncelikle geçmiş bayramınız mübarek olsun. Bayramda köye gittiğim için giremedim. Ah bu bayram bana çok şey öğretti kızlar. Az daha uçurumdan aşağı yuvarlanıyorduk paramparça olacaktık. O an düşündüm ki şu hayatta herşeeeeey boş. Allah ın rızası varsa bir tek o yeter
Kuzu sen tayfun beyle görüşmüş müydün?
Ben de carım kuzu istersen öteki topikteki gibi toplu okuyup güzrl bir yerde bağışlayalım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?