2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Allah razi olsun canim.Babamin ismi Hidayet.
Cok gecmis olsun canim ya Şafî celle celaluh ismi serifi hurmetine hayrli acil kalici siifa ihsan etsin insallah bende Ya Şafî celle celaluh ismi serifi cekerim elimden geldigince sayisiz

günaydın kızlarrr.
Zeytin_yesili canımcım okurum bende. kaçar tane okuycaz.
bide beni en sona atabilirsin listede nasılsa şuan askıya aldım bebek işini. size faydam olsun diye okumak istiyorum
Kuzum toplanalim kac kisi okuyacaz kisi basi kac tane okuyacaz o zaman belli olacak

Gunaydin kizlar

Bursa da oturan arkadaslara bir sorum olacakti esimi osmangazi ilcesine vermisler nasil bir yer?bilgisi olan paylasirsa sevinirim.
Hayrli olsun canim yeni tayin yeriniz insallah bir araya gelip cay kahve iceriz ben Gemlik'teyim o yuzden Bursa'yi pek bilmiyorum canim

Cok gecmis olsun canim ya Şafî celle celaluh ismi serifi hurmetine hayrli acil kalici siifa ihsan etsin insallah bende Ya Şafî celle celaluh ismi serifi cekerim elimden geldigince sayisiz
Allah razi olsun kizlar.Dua her kapinin anahtarı.Zor bir ameliyat.Kalca protezi.Risk az ama inanin cok korkuyorum.Bir de benim babam cok dinc caliskan bir adamdi.60 yasinda 8 km yürürdü.Simdi cok zorlaniyor yürürken bile.Onu böyle gorunce çok üzülüyorum.Insallah ameliyati güzel gecer cabucak iyileşir.

Gunaydin kizlar

Bursa da oturan arkadaslara bir sorum olacakti esimi osmangazi ilcesine vermisler nasil bir yer?bilgisi olan paylasirsa sevinirim.
canım hayırlı olsun ben bursa osmangazideyim Asosyal elifte osmangazide ve bursanın en büyük merkez ilçesidir
güzel yerdir ama osmangazide neresi önemli olan o sen bana daha mahalle ismi söylersen yardımcı olurum

çok geçmiş olsun medikabilde olcaktı sanırım bursada iyi hastanelerden inş doktoru iyidir ameliyat başarıyla geçer

canım hayırlı olsun ben bursa osmangazideyim Asosyal elifte osmangazide ve bursanın en büyük merkez ilçesidir
güzel yerdir ama osmangazide neresi önemli olan o sen bana daha mahalle ismi söylersen yardımcı olurum
Tatlim esimin osmangazi ilce emniyet mudurlugu,mahalle gittikten sonra benim tayinim de belli olunca kendimiz sececez hem emniyete yakin hem de benim okula yakin ,kiralar nasil canim orda?

Tatlim esimin osmangazi ilce emniyet mudurlugu,mahalle gittikten sonra benim tayinim de belli olunca kendimiz sececez hem emniyete yakin hem de benim okula yakin ,kiralar nasil canim orda?
canım emniyet müdürlüğü altıparmakta bursanın enn işlek merkezi şehrin göbeği harika bi yer kiralar 500 600 den başlar tahmini düzgün evler muradiye fomara altıparmak tarafında güzel yerler var ev için ayrıca toki ler oraya yakın okul olarak istiklal ilköğretim hoca ilyas fethi açançiçek vb ilkokullar var inş oraları çıkar

kızlar şimdi okuyalım mı adetliyken son karar nedir:) ona göre bu gece başlıcam inşallah

Anladim canim cok sagol,ben sinif ogretmeni oldugum icin oyle merkez olmaz en uzak 50 km kadar yerleri yazariz,kiralar her yerde ayni ozaman bize cok ucuk demislerdi bin liradan falan basliyor demislerdi ondan sordum.

çok geçmiş olsun medikabilde olcaktı sanırım bursada iyi hastanelerden inş doktoru iyidir ameliyat başarıyla geçer
Vazgectik medicabirden.Izmirde baska bir hastaneyle görüştük.Bize daha yakin.Bir de izmirdeki doktor icin alaninda rakibi yok dedi bi doktor tanidik.Tabi once Rabbime sonra doktora emanet.

Kizlar son durum nedi.Dualara basliyor muyuz?Tefricemiz ne durumda.Saman Alevi hic bisey demedin canim.

Kızlar öncelikle geçmiş bayramınız mübarek olsun. Bayramda köye gittiğim için giremedim. Ah bu bayram bana çok şey öğretti kızlar. Az daha uçurumdan aşağı yuvarlanıyorduk paramparça olacaktık. O an düşündüm ki şu hayatta herşeeeeey boş. Allah ın rızası varsa bir tek o yeter
Kuzu sen tayfun beyle görüşmüş müydün?

Ben de carım kuzu istersen öteki topikteki gibi toplu okuyup güzrl bir yerde bağışlayalım ?

Kuzu sen tayfun beyle görüşmüş müydün?
Yok hayır canım tayfun hoca kıbrıs tüp bebek merkezindemi çalışıyo ?
Yorumlarını okudum çok güzel şeyler yazılmış .
Aslında.aklımda orasıda var ama her gittiğim yere görüşme üçreti ödemek canımı sıkıyı az para değil çümkü 500 600 muane ücretleri ya
Bu arada çok geçmiş olsun tabikide canımızdan değerli bişiy yok bizi seven eşlerimizin ve bizim canımız mutluluğumuz ve huzur önemli çümkü böyle bi ayleye gelen çocuk şanslıdır herşeyin başıda sağlık.
Tekrar çok geçmiş olsun

Canim sana tup bebek icin rapor vermiyorlar mi?rapor alirsan ozel merkezler de bile yari fiyatina yaptirirsin ben de Bursaya gittikten sonra rapor cikartmayi dusunuyorum daha uyguna yaptirirm tupu.

Cok gecmis olsun kuzum sadaka falan cikarsaydiniz keske bela musibetleri def eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…