Sadaka adadım zaten ama sıcaktan dışarı çıkamıyorum kiCok gecmis olsun kuzum sadaka falan cikarsaydiniz keske bela musibetleri def eder.
Kuzucum acıbademdeki acıbadem hastanesinde tayfun bey. Sen testlerini götür muayene olmazsan ücret almıyor diye biliyorum ama gitmeden bi sor kuzuYok hayır canım tayfun hoca kıbrıs tüp bebek merkezindemi çalışıyo ?
Yorumlarını okudum çok güzel şeyler yazılmış .
Aslında.aklımda orasıda var ama her gittiğim yere görüşme üçreti ödemek canımı sıkıyı az para değil çümkü 500 600 muane ücretleri ya
Bu arada çok geçmiş olsun tabikide canımızdan değerli bişiy yok bizi seven eşlerimizin ve bizim canımız mutluluğumuz ve huzur önemli çümkü böyle bi ayleye gelen çocuk şanslıdır herşeyin başıda sağlık.
Tekrar çok geçmiş olsun
Hoşgeldin canımmmCanlar Selamünaleyküm, ben geldim inşallah aranızaşuan otobüsteyim bursaya dönüyorum. Çok güzel bir hafta geçirdim ama aklım hep sizdeydi. Geriye dönük okuyamadım yazdıklarınızı, inşallah herşey yolundadır herkes iyidir.
Bayram da gereksiz insanlar dışında moralim çok iyiydi ama hâlâ regl olmadım artık menopoza girdiğimi düşünmeye başladım açıkcası. Radikal bir karar alıp ilacımı yaklaşık sekiz dokuz gündür içmiyorum ama inanılmaz başım dönüyor, hata yaptım farkındayım bu kadar çabuk birden bırakılmaz bu ilaçlar, umarım geçer yada yeniden başlarım, başım çok kötü
Ne zaman dualara başlıyoruz bundan sonra sıkıntı yok benim için
Bu arada geçmiş bayramınız mübarek olsun canlarım
Aleykumselam canim hosgeldin,kiz test yap insallah vardir bir seyler:))Canlar Selamünaleyküm, ben geldim inşallah aranızaşuan otobüsteyim bursaya dönüyorum. Çok güzel bir hafta geçirdim ama aklım hep sizdeydi. Geriye dönük okuyamadım yazdıklarınızı, inşallah herşey yolundadır herkes iyidir.
Bayram da gereksiz insanlar dışında moralim çok iyiydi ama hâlâ regl olmadım artık menopoza girdiğimi düşünmeye başladım açıkcası. Radikal bir karar alıp ilacımı yaklaşık sekiz dokuz gündür içmiyorum ama inanılmaz başım dönüyor, hata yaptım farkındayım bu kadar çabuk birden bırakılmaz bu ilaçlar, umarım geçer yada yeniden başlarım, başım çok kötü
Hoş geldin canım ayyy ben meraktan çatlıycam bu hala menepoz diyo iner inmez ya hastaneye ya aczaneye test yap çabukkk:))))Canlar Selamünaleyküm, ben geldim inşallah aranızaşuan otobüsteyim bursaya dönüyorum. Çok güzel bir hafta geçirdim ama aklım hep sizdeydi. Geriye dönük okuyamadım yazdıklarınızı, inşallah herşey yolundadır herkes iyidir.
Orayıda arıyayım iyisimi test sonuçlarımı alcam elime hastane hastane gezcemKuzucum acıbademdeki acıbadem hastanesinde tayfun bey. Sen testlerini götür muayene olmazsan ücret almıyor diye biliyorum ama gitmeden bi sor kuzu
Aslında bende ropor çıkartmayı düşünüyom ama 23 yaş olması lazım duyduğum kadarıyla.Canim sana tup bebek icin rapor vermiyorlar mi?rapor alirsan ozel merkezler de bile yari fiyatina yaptirirsin ben de Bursaya gittikten sonra rapor cikartmayi dusunuyorum daha uyguna yaptirirm tupu.
Nasil kabul etmezler ya benim bir arkadas aret kamarda yaptirdi tup bebek o da ozeldi ama rapor gecerliydi o dedigin yerlerdw nasil gecmiyor anlamadimAslında bende ropor çıkartmayı düşünüyom ama 23 yaş olması lazım duyduğum kadarıyla.
Ya bide bahçeci acıbadem bunlar rapor kobul etmiyo sigorta bile geçmiyo bunlarda sadece özel sigorta geçerli memoriyal da geçerlimi rapor bilmiyom ama bu ikisinde geçmiyo.
Bu gün eşime söyledim beni özel sigortalı yapcaz artık yok sa öbürtürlü çok pahalıya patlıyo bide gelecek içinde sigorta şart
Evet doğal yoldan olma ihtimaliu çok düşükse yaş sınırı tanınmıyo .Nasil kabul etmezler ya benim bir arkadas aret kamarda yaptirdi tup bebek o da ozeldi ama rapor gecerliydi o dedigin yerlerdw nasil gecmiyor anlamadim
Canim bazi durumlarda sanirim yas aranmiyor kuzenimin esi 22 yasindaydi erkek faktorlu rapor cikarttilar kiz bayramda bebegini dogurdu,bilemedim yasi 23 de olabilir istersen iyice arastir.
Aynen oyle kuzum ama soylede bir sey var rapor olunca tek embriyo koyuluyor ama raporsuz iki veya uc konulabiliyor,maddi skinti yoksa ve iki embriyo dusunulurse rapirsuzda yapabilirsin tabi,rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin insallah maddi manevi yipratici bir surec ama sonu guzel olunca herseye deger.Evet doğal yoldan olma ihtimaliu çok düşükse yaş sınırı tanınmıyo .
Ama bu iki hastanede ropor sadece ilaç fiyatlarını düşürüyo tüp bebek te işlemlerde vs kabul etmiyolarmı bende anlamadımki ne saçma ya böyle bi işi bile ticarete çevire bildiler ya artık ne diyiceğimi bilemiyom ama ben yinede çıkartıcam raporu 1000 lirada 1000 liradır kazanması zor ama dağıtıp bitmesi çok basit
Aaa öylemi çok teşekkür ederim bilgin için ayy ben çift istiyom rabbim nasib ederse inşallah ozaman raporla uğraşmıyayım amin rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın bide ben çok duygusal ve acıya çok dayanık sızın nasıl yapcam bilmiyom sonunu güzel olcak diye düşününce bi anda hrrşeyi unutup güçlü olmaya çalışıyom çok zor inşallah emeklerimiz boşa gitmaz ve sonunda mutlu oluruzAynen oyle kuzum ama soylede bir sey var rapor olunca tek embriyo koyuluyor ama raporsuz iki veya uc konulabiliyor,maddi skinti yoksa ve iki embriyo dusunulurse rapirsuzda yapabilirsin tabi,rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin insallah maddi manevi yipratici bir surec ama sonu guzel olunca herseye deger.
Oyle canim 35 yas ustune raporla cift koyuyorlar altindakilere tek,canim ben de cok korkuyorum ama tup bebekle cocuk sahibi olan o kadar cok cift varki hem de cogu inan 30 dan kucuk,artik kimse tedavilerle ugrasmiyor iki uc sene ugrasip olmayimca tup yapiyorlar,icini ferah tut her sey cok guzel olacak Allahin izniyleAaa öylemi çok teşekkür ederim bilgin için ayy ben çift istiyom rabbim nasib ederse inşallah ozaman raporla uğraşmıyayım amin rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın bide ben çok duygusal ve acıya çok dayanık sızın nasıl yapcam bilmiyom sonunu güzel olcak diye düşününce bi anda hrrşeyi unutup güçlü olmaya çalışıyom çok zor inşallah emeklerimiz boşa gitmaz ve sonunda mutlu oluruz
Allah razi olsun canim benim.Rabbim tez vakitle bana babama ettiğin dualarin hatrina bebislerle doldursun kucağını.O kadar meşgul ol ki bize bile yazama.Op op kokla bebisleri.
Hoşgeldin canımmmkız test yaptırsana deli kızzz yaptırdın mı ya da çabuk haber et çabukk
Aleykumselam canim hosgeldin,kiz test yap insallah vardir bir seyler:))
Hoş geldin canım ayyy ben meraktan çatlıycam bu hala menepoz diyo iner inmez ya hastaneye ya aczaneye test yap çabukkk:))))
Yap hemen test.Hamilesindir inşallah.Ne olur olmaz dikkat et kendine.Hadi yap da testi ilk mujdemizi alalim inşallah.Bu arada hoşgeldin.Canlar sıcaktan baygınlık geçirmek üzereyim, Bursa yanıyor resmen geldiğime pişman oldumtest yapmak falan aklıma gelmiyor zaten bişey olduğunu aklıma getirmediğim için hiç umursamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?