Canım ismini yazarsan nick'inin karşısına yazayımtabiki isterim
ismim ecrinCanım ismini yazarsan nick'inin karşısına yazayım
canim eksik yazmisim yeni oldugum icin bi an anlamadim nasil yazilacagini ercan kizi ecrin tugba olacak ismim tam olarakismim ecrin
Canım kandil gününe kadar ne okuyabilirsin ve ne kadar sayı da kelime-i tevhid (La ilahe illallah) kelime-i temcid (La havle vela kuvvete illa billah) kelime-i tenzih (Sübhanallahi ve bi hamdihi sübhanallahil azim) salevat-ı serifcanim eksik yazmisim yeni oldugum icin bi an anlamadim nasil yazilacagini ercan kizi ecrin tugba olacak ismim tam olarak
Vardır bir hikmeti hayrı canım Rabbim kabul etsinYa ben listeye yanlis bakip okumusum.Tekrar bi yasin okuyorum bugünkü arkadas için
Canım her gün bir kişiye ismen yasin okuyoruz adetli olanlar ya da kuran okumasını bilmeyenler tesbihatlarımız var onları çekiyoruz kandil gecesi içinde ayriyetten tesbih topluyoruz kendi ismini (ahmet kızı fatma) gibi yazarsan canım listeye seni de eklerimMerhaba kızlar ben de katılmak istiyorum dua kervanına. Ama tam olarak nasıl olacağını anlayamadım yardımcı olabilir misiniz ?
Çok güzel. Aziz kızı Meltem canım. Yasin okuyabilirimben. Bu hafta kim için okuyoruz?Canım her gün bir kişiye ismen yasin okuyoruz adetli olanlar ya da kuran okumasını bilmeyenler tesbihatlarımız var onları çekiyoruz kandil gecesi içinde ayriyetten tesbih topluyoruz kendi ismini (ahmet kızı fatma) gibi yazarsan canım listeye seni de eklerim
Her gün okuyoruz canım hafta da bir değil bugünÇok güzel. Aziz kızı Meltem canım. Yasin okuyabilirimben. Bu hafta kim için okuyoruz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?