2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Halim kızı Elif'in sağlıklı hayrlı sorunsuz şekilde hamile kalması ve hayrla sağlıkla kucağına alması niyeti ile Rabbim sağlıklı hayrlı ahlaklı imanlı evlatlar ihsan etsin inşallah wagen Türkan kızı Şeyma 20 bin kelime-i tevhid 2000 kelime-i temcid 2000 kelime-i tenzih
Asksevgihuzur Kerim kızı Merve
@Guldeniz979 Gyuldenis Dimitrova
masal3487 Hanife kızı Özgün 10 bin kelime-i tevhid 2000 kelime-i temcid 2000 kelime-i tenzih 2000 salevat-ı şerif
M Meyra_naz Doğan kızı Ayşe 10 bin kelime-i tevhid 1000 kelime-i temcid 1000 kelime-i tenzih 1000 salevat-ı şerif
@Halitim Recep kızı Ayşe 10 bin kelime-i tevhid 1000 kelime-i temcid 1000 kelime-i tenzih 1000 salevat-ı şerif
D denizzz3 Hidayet kızı Deniz 10 bin kelime-i tevhid 2000 kelime-i temcid 2000 salevat-ı şerif
ASSOSyal Halim kızı Elif 2000 kelime-i temcid 2000 kelime-i tenzih 2000 salevat-ı şerif
@Erva_umut
B busra_brt Salih kızı Büşra
N Nurumcan94 Adnan kızı Ayşenur
S SUDESUDE09 Mustafa kızı Şule
G Greeneliton Hasan kızı Ezgi
sher33 Hasan kızı Seher
@Tambikedi Mehmet kızı Merve
S srplmtmtk Fatma kızı Serpil
D Dost1963
Ebrarr60 Sıdıka kızı Beyhan
E ecrin0631
Zeytin_yesili Ömer kızı Elif 20 bin kelime-i tevhid 2000 kelime-i temcid 2000 kelime-i tenzih 2000 salevat-ı şerif
mavi-hayal
Y yagmur_20
Bejan19
Kızlar kandil listemiz oluştu Rabbim kabul ve makbul etsin inşallah cümlenizden razı memnun ve hoşnut olsun inşallah kucaklarınızı kucaklarımızı çifter çifter doldursun inşallah Rabbim

Halim kızı Elif'in sağlıklı hayrlı sorunsuz şekilde hamile kalması ve hayrla sağlıkla kucağına alması niyeti ile Rabbim sağlıklı hayrlı ahlaklı imanlı evlatlar ihsan etsin inşallah wagen Türkan kızı Şeyma 20 bin kelime-i tevhid 2000 kelime-i temcid 2000 kelime-i tenzih
masal3487 Hanife kızı Özgün 10 bin kelime-i tevhid 2000 kelime-i temcid 2000 kelime-i tenzih 2000 salevat-ı şerif
M Meyra_naz Doğan kızı Ayşe 10 bin kelime-i tevhid 1000 kelime-i temcid 1000 kelime-i tenzih 1000 salevat-ı şerif
@Halitim Recep kızı Ayşe 10 bin kelime-i tevhid 1000 kelime-i temcid 1000 kelime-i tenzih 1000 salevat-ı şerif
D denizzz3 Hidayet kızı Deniz 10 bin kelime-i tevhid 2000 kelime-i temcid 2000 salevat-ı şerif
ASSOSyal Halim kızı Elif 2000 kelime-i temcid 2000 kelime-i tenzih 2000 salevat-ı şerif
@Erva_umut
sher33 Hasan kızı Seher
D Dost1963
E ecrin0631 Ecrin
Zeytin_yesili Ömer kızı Elif 20 bin kelime-i tevhid 2000 kelime-i temcid 2000 kelime-i tenzih 2000 salevat-ı şerif
mavi-hayal
Y yagmur_20
Bejan19
Kızlar kandil listemiz oluştu Rabbim kabul ve makbul etsin inşallah cümlenizden razı memnun ve hoşnut olsun inşallah kucaklarınızı kucaklarımızı çifter çifter doldursun inşallah Rabbim

Zeytin_yesili . Canım benide yazarmsin rica etsem ben karıştırmak istemiyorum. A.gani kızı sümeyye 20.000 kelime-i tevhid 10.000 salavat-i şerif okurum inşAllah

@Erva_umut
sher33 Hasan kızı Seher
D Dost1963
E ecrin0631 Ercan kızı Ecrin Tuğba
Smydnz A.Gani kızı Sümeyye 20 bin kelime-i tevhid 10 bin salevat-ı şerif
mavi-hayal
Y yagmur_20
Bejan19

canim eksik yazmisim yeni oldugum icin bi an anlamadim nasil yazilacagini ercan kizi ecrin tugba olacak ismim tam olarak
Canım kandil gününe kadar ne okuyabilirsin ve ne kadar sayı da kelime-i tevhid (La ilahe illallah) kelime-i temcid (La havle vela kuvvete illa billah) kelime-i tenzih (Sübhanallahi ve bi hamdihi sübhanallahil azim) salevat-ı serif

Merhaba kızlar ben de katılmak istiyorum dua kervanına. Ama tam olarak nasıl olacağını anlayamadım yardımcı olabilir misiniz ?

Merhaba kızlar ben de katılmak istiyorum dua kervanına. Ama tam olarak nasıl olacağını anlayamadım yardımcı olabilir misiniz ?
Canım her gün bir kişiye ismen yasin okuyoruz adetli olanlar ya da kuran okumasını bilmeyenler tesbihatlarımız var onları çekiyoruz kandil gecesi içinde ayriyetten tesbih topluyoruz kendi ismini (ahmet kızı fatma) gibi yazarsan canım listeye seni de eklerim

Kızlar bir sey sorucam biz bir haftadır dualarımızı Rabbim kabul etsin okuyoruz hiç yazmayanlar bildirim yapmayanları listeden çıkartayım mı ?

Çok güzel. Aziz kızı Meltem canım. Yasin okuyabilirimben. Bu hafta kim için okuyoruz?

Bence çıkartalım.Yeni kisiler geliyor onlari ekleyelim onlarin yerine.Yoksa liste uzayip gidecek hic sonu gelmeyecek.yanilari de yaziyoruz çünkü.Bildirim yapmayanlari cikaralim bence.

Listemizi bitirince bastan baslariz.bu sefer Kuran bilenler Meyem suresi okur diger arkadaslarimiz yine tesbih çeker.olmaz mi?ya da Hz.İbrahimin duasini okuruz birlikte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…