Ayyy inşallah canım benim inşallah birgün hepimiz o duyguları tatcaz çok sıcak istanbul yaaAllah razi olsun canim benim.Rabbim tez vakitle bana babama ettiğin dualarin hatrina bebislerle doldursun kucağını.O kadar meşgul ol ki bize bile yazama.Op op kokla bebisleri.
Ayyy inşallah canım benim inşallah birgün hepimiz o duyguları tatcaz çok sıcak istanbul yaaAllah razi olsun canim benim.Rabbim tez vakitle bana babama ettiğin dualarin hatrina bebislerle doldursun kucağını.O kadar meşgul ol ki bize bile yazama.Op op kokla bebisleri.
Ya nekadar rahatsın maşallah kız cıldırtma bizi bitest yapp inşallah pozitifi görsünde şok olursunCanlar sıcaktan baygınlık geçirmek üzereyim, Bursa yanıyor resmen geldiğime pişman oldumtest yapmak falan aklıma gelmiyor zaten bişey olduğunu aklıma getirmediğim için hiç umursamıyorum
Ben Usaktayim.İnan burasi da cok sicak.Sizinki kadar değildir ama bizi bunaltiyor çok.Alışık degiliz sıcağa ya.Balkondan iceri girmiyoruz.Bizim ev guney doğu cephe bir de.Sabahtan akşama kadar güneş banyosu.Oh mis.Pistik iki gunde.Ayyy inşallah canım benim inşallah birgün hepimiz o duyguları tatcaz çok sıcak istanbul yaa
Çok teşekkür ederim canım benim Hoşbuldum, şükür kavuşturana :) hamile olduğumu hiç sanmıyorum valla o yüzden testte yapmak içimden gelmiyorYap hemen test.Hamilesindir inşallah.Ne olur olmaz dikkat et kendine.Hadi yap da testi ilk mujdemizi alalim inşallah.Bu arada hoşgeldin.
Valla bana bişeyler oldu bir rahatlık bir rahatlık sorma gitsin :)) kafam dağıldı gerçekten kuzu ama daha adımımı atar atmaz bebek soranlar cinnet sebebim olsa da kafamı çevirdim yoluma baktım, kalbim her ne kadar parçalansa da rol yapmak cabasıYa nekadar rahatsın maşallah kız cıldırtma bizi bitest yapp inşallah pozitifi görsünde şok olursun
Canım niye test yapmıyon ki merak etmiyor musun, bak biz heoimiz çok merak ettik. En azından bizim için yap. Ki hamilelik. Arsa da ona göre hareket edersin hemValla bana bişeyler oldu bir rahatlık bir rahatlık sorma gitsin :)) kafam dağıldı gerçekten kuzu ama daha adımımı atar atmaz bebek soranlar cinnet sebebim olsa da kafamı çevirdim yoluma baktım, kalbim her ne kadar parçalansa da rol yapmak cabası
Aslında Görümcem gittiğinin ertesi günü test yapmıştım canım ayın 15 inde ama negatif çıkmıştı. Ondan sonra nasıl olsa yok diye kafam rahatladı tatile gittim falan çok önemsemedim. Gerçi görünür de ne gelen var ne giden :) durumlar bundan ibaret şekerCanım niye test yapmıyon ki merak etmiyor musun, bak biz heoimiz çok merak ettik. En azından bizim için yap. Ki hamilelik. Arsa da ona göre hareket edersin hem
İnş vardır canım güzel haberleri verirsin bize..ben bu ay kendimi garip hissediyorum cnm kafayı yedim heralde hamile olduğumu düşünüyorum bide üçüzAslında Görümcem gittiğinin ertesi günü test yapmıştım canım ayın 15 inde ama negatif çıkmıştı. Ondan sonra nasıl olsa yok diye kafam rahatladı tatile gittim falan çok önemsemedim. Gerçi görünür de ne gelen var ne giden :) durumlar bundan ibaret şeker
İnşallah be canım Rabbim hayırlısını nasip etsin, beklemeyi bile sever olduk zatenİnş vardır canım güzel haberleri verirsin bize..ben bu ay kendimi garip hissediyorum cnm kafayı yedim heralde hamile olduğumu düşünüyorum bide üçüz3 tane kız psikolojim bozuldu iyice
Kız tatil yerinde sana ne verdiler ne içtin bizede yolla ya.İnşallah be canım Rabbim hayırlısını nasip etsin, beklemeyi bile sever olduk zaten
Valla insan hamile olduğunu hisseder derler, bende öyle bir his yok ama sen hissediyorsan inşallah vardır beybisi
Kışı güzelde otur evlerin yazı kötü, yazın kaçmak lazım ,ama istanbul kaynıyo ya ben böyle sıcak görmedim bu sene biyerede kaçamıyoz tüp bebek tedavisi için neyse olsunda bunada razıyımBen Usaktayim.İnan burasi da cok sicak.Sizinki kadar değildir ama bizi bunaltiyor çok.Alışık degiliz sıcağa ya.Balkondan iceri girmiyoruz.Bizim ev guney doğu cephe bir de.Sabahtan akşama kadar güneş banyosu.Oh mis.Pistik iki gunde.
Ayyy hadi inşallah belki olur buğün eşime 3 emriyo koyalım dedim Allah ın izniyle belki tutar diye adam az kalsın kalpten gidiyoduİnş vardır canım güzel haberleri verirsin bize..ben bu ay kendimi garip hissediyorum cnm kafayı yedim heralde hamile olduğumu düşünüyorum bide üçüz3 tane kız psikolojim bozuldu iyice
Ben tedaviye ilk başladığımda doktor çoğul gebelik olma olasılığı çok yüksek dedi eşim daha hamile kalmadan korktu tedavi olma felan dedi nasıl bakicaz 3 tane olursa diyordu Rabb'im sabrını da rıskınıda birlikte verir korkma dedim ikna oldu ama sonuç olumsuz oldu.. bende çok istiyorum canım ikizlerim olsun o kadar bekledik çifte mutluluk yaşarız inş Allahım hayirlisiyla versin inşallahAyyy hadi inşallah belki olur buğün eşime 3 emriyo koyalım dedim Allah ın izniyle belki tutar diye adam az kalsın kalpten gidiyoduşok oldu ikize hazırlamıştım ama üçüzü duyunca fena oluyom dedi yetişemem diyo biz tüpe başlayanekadar sen sayıyı 4 5 çıkarıcan anlaşılan diyoo [/QUOTE
Amin canımBen tedaviye ilk başladığımda doktor çoğul gebelik olma olasılığı çok yüksek dedi eşim daha hamile kalmadan korktu tedavi olma felan dedi nasıl bakicaz 3 tane olursa diyordu Rabb'im sabrını da rıskınıda birlikte verir korkma dedim ikna oldu ama sonuç olumsuz oldu.. bende çok istiyorum canım ikizlerim olsun o kadar bekledik çifte mutluluk yaşarız inş Allahım hayirlisiyla versin inşallah
Antisepresanın etkisi hâlâ bitmedi demek ki :)) ya bu ilaçları bırakmak başlamaktan daha zormuş ya, bu baş dönmesi acayip kötü bir haftayı atlattım ama ne zaman bitecek bitsin artık istiyorumKız tatil yerinde sana ne verdiler ne içtin bizede yolla ya.Kafa baya güzel oluyomuş relaks dünya dönüyo kız devam ediyo yani maraton, yarın sabah sirkelen ve kendine gelip testyap kuzum:))
Çok dua ettim inşallah vardır bizim sabırsızlığımız haklı çıkar sen yanılırsın inşallah inşallah vardırya çok mutluolurum valla
ben bir kere böyle şeylere katıldım giyim üzerine hediye aldım ama gittigimde eli boş gelende vardı benim gibi hediye alanda vardı samimi oldugun kişiyle al bence bi hediye yani sen bilirsin tabideKızlar akşama arkadaşımın bebeğinin altı ay kınası var. İlk defa gideceğim böyle bir şeye, hediye takı falan veriliyor mu aranızda giden var mı
Alti ay kinasi mi?ayy ilk defa duydum o da neymis?Kızlar akşama arkadaşımın bebeğinin altı ay kınası var. İlk defa gideceğim böyle bir şeye, hediye takı falan veriliyor mu aranızda giden var mı
Kız çatladık burda bnm annem 4 aylık hamileyken kanda çıkmamış hamile olduğu bi yap kız şu testi ben doğurcam şimdiÇok teşekkür ederim canım benim Hoşbuldum, şükür kavuşturana :) hamile olduğumu hiç sanmıyorum valla o yüzden testte yapmak içimden gelmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?