Yine elin boş gitme kuzu bi zıbın falan biley al kullanılır bebektirben bir kere böyle şeylere katıldım giyim üzerine hediye aldım ama gittigimde eli boş gelende vardı benim gibi hediye alanda vardı samimi oldugun kişiyle al bence bi hediye yani sen bilirsin tabide
Samimi arkadaşım kuzu para taktim zaten daha önce elbise de almıştım onu da verdimben bir kere böyle şeylere katıldım giyim üzerine hediye aldım ama gittigimde eli boş gelende vardı benim gibi hediye alanda vardı samimi oldugun kişiyle al bence bi hediye yani sen bilirsin tabide
Evet canım altı aylık olan kız bebeklere toplanılır kına yakılır mevlitli yada oynamali falan :) benim gittiğim oynamali idi. Gelin kınası Gibi oldu, oynadık zipladik güzeldi. Ah benim kızım olsa düğün salonu bile tutarımAlti ay kinasi mi?ayy ilk defa duydum o da neymis?
Amacım direkt doğuma gitmek zaten beybiKız çatladık burda bnm annem 4 aylık hamileyken kanda çıkmamış hamile olduğu bi yap kız şu testi ben doğurcam şimdi
Kız vazla oynamasaydın ne olur ne olmaz bu arada bende ilk defa duydum bu kına işini kız git test yap bizi bursaya getirtme bu ne rahatlık beybisi ben dokuz doğurdum oyolllSamimi arkadaşım kuzu para taktim zaten daha önce elbise de almıştım onu da verdim
Evet canım altı aylık olan kız bebeklere toplanılır kına yakılır mevlitli yada oynamali falan :) benim gittiğim oynamali idi. Gelin kınası Gibi oldu, oynadık zipladik güzeldi. Ah benim kızım olsa düğün salonu bile tutarım
Amacım direkt doğuma gitmek zaten beybien temizi kafam rahat
Oynadım Kız valla bisey olmaz, olacağı varsa olur zaten :) ah neler var neler,baby shower, diş buğdayı, altı ay kınası:)) hepsi kafamda çok özeniyorum. Akşamkinden daha güzel yaparım valla onu biliyorum :)) zaten çoğu şeyi beraber hazırladık arkadaşım ile ama maddi olarak zor olduğu için çok karışmak istemedim. Yinede güzeldiKız vazla oynamasaydın ne olur ne olmaz bu arada bende ilk defa duydum bu kına işini kız git test yap bizi bursaya getirtme bu ne rahatlık beybisi ben dokuz doğurdum oyolll
Hımm biraz düşünüp yazcam kız ne konusu biz bir ayleyiz herşeyi soruyoz bir birimize bu arada neyi çok sever eşin nebilim hoşlandığı şeyler bilsek daha iyi fikir vere biliriz bence keşke sübrizin gözlerini kapatıp açtığında pozitif testi göstermek olsaydı
Aynen öyle ya ,bune halya dağılmış herkeslerKız herkes tatilde mi ne oluyor burada böyle bomboş yaa :)) böyle boş bırakmaya gelmez hee :)
Waw en büyük sürpriz keşke bende kendi doğum günümde yapsam böyle bir şey eşimden beklemek yerine :))Hımm biraz düşünüp yazcam kız ne konusu biz bir ayleyiz herşeyi soruyoz bir birimize bu arada neyi çok sever eşin nebilim hoşlandığı şeyler bilsek daha iyi fikir vere biliriz bence keşke sübrizin gözlerini kapatıp açtığında pozitif testi göstermek olsaydı
Inşallah bir gün oda olur
Çok dağıttık kendimizi :)Aynen öyle ya ,bune halya dağılmış herkesler
Canım seve seve yardımcı oluruz ama biraz detay ver bize. Şimdiye kadar neler yaptın, eşin neleri sever mesela, açıkla azcık bize
Hımm biraz düşünüp yazcam kız ne konusu biz bir ayleyiz herşeyi soruyoz bir birimize bu arada neyi çok sever eşin nebilim hoşlandığı şeyler bilsek daha iyi fikir vere biliriz bence keşke sübrizin gözlerini kapatıp açtığında pozitif testi göstermek olsaydı
Inşallah bir gün oda olur
Canım seve seve yardımcı oluruz ama biraz detay ver bize. Şimdiye kadar neler yaptın, eşin neleri sever mesela, açıkla azcık bize
Ay bayılırım böyle şeylere ben ya, resmen sürpriz kadınıyım, eşim için çok şey yaptım şimdiye kadar. Benim ki birazcık odun anlamıyor sinir ediyor beni :))
Benimkide hiç romantik değil baya odun o konuda hedye alır ya bütür günlerde insanbi sübrizle verir yok al canım hedyen der tmmm offf sanki kasabtan et almış al canım der gibi :))Canım seve seve yardımcı oluruz ama biraz detay ver bize. Şimdiye kadar neler yaptın, eşin neleri sever mesela, açıkla azcık bize
Ay bayılırım böyle şeylere ben ya, resmen sürpriz kadınıyım, eşim için çok şey yaptım şimdiye kadar. Benim ki birazcık odun anlamıyor sinir ediyor beni :))
Canım daha çok süre var, mutlaka çıkar bişeylerkeşke canım keşke pozitiif göstermek olsa ama nerdeeeeya daha önce ktiap yazmıştım ona:) bi çok şey yaptım ama aklıma hiçbir şey gelmiyo çok romantik sayılmaz genelde daha gerçekçicidr ama hoşuna gidiyo tabi yapınca:) geçen sene masa hazırlamıştım pasta kesmiştik bide hediye almıştım. ama şimdi daha farklı bir şeyler yapmak istiyorum evde ama sanırım gene bi masa hazırlayıp hediyesini vermekten başka çare yok:)
Valla bir sürpriz görmeden göçüp gideceğim şu dünyadan :))Benimkide hiç romantik değil baya odun o konuda hedye alır ya bütür günlerde insanbi sübrizle verir yok al canım hedyen der tmmm offf sanki kasabtan et almış al canım der gibi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?