2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Bir keresinde de eşime gül almıştım evlilik yıldönümünde :) aramızda bir konuşma geçmişti sadece erkekler mi çiçek alır diye bende uygulamalı gösterdim :))) o bana şimdiye kadar bir çiçek aldı mı bu arada tabiki hayır :))

Şimdiye kadar aldığı tek yeşillik ıspanak oldu :))

ayyy bilmiyorum ki çok da beceriksizim el işleri konusunda görsellik sunum falan sıfırdır bende:) 30 haziranda benim doğum günümdü o da kırmızı güllerler yemek masasına iyi ki doğdun aşkım yazmıştı ortaya mumlar falan en sevdiğim müziği açmıştı işten eve bi geldim süpriiizzz:) tabi ben çok etkilendim :)

Ah sen niye bu konuları açtın da benim yaramı deştin şimdi :))

Adam romantizmin dibine vurmuş resmen, altta kalmaman lazım :)

kız alemsin sen aldındamı utanmadı azıcık
Benimki bikere doğum günümde en sevdiğim pastayı almış neyse mutfakta ben hazırkarım sofrayı git otur dinlen sendedi
Ben salona geçtim neyse dalmışım buda ışıkları söndürmüş mumları yakmış önce kibarca seslemiş ben tabi uyumuşum o ensada bi bağırdı mutfaktan şeyma diye ben karanlıkta mum ışığını görünce yangın çıktı diye dışarı kaçmıştımmm gel gel diyo süpriz bidaha yapma dedim süpriz felan senlik değil diye ne jorkmuştum ama

Anemmm 40 derece sicak evim hem arka balkondan hem on balkondan gunes aliyo gece don oyana don buyana uyuyamiyom sabah bi basliyo gunes aksam batana kadar benim evde
Kız nedesin ?
Ayy benim evde öyle sabah önden akşam arkadan piştik resmen gece uyuyamıyom zaten sabaha doğru anca kılimayıda açamıyom ebe sakın açma dedi ter ve sıcak iyi gelir diye piştimm

Kız nedesin ?
Ayy benim evde öyle sabah önden akşam arkadan piştik resmen gece uyuyamıyom zaten sabaha doğru anca kılimayıda açamıyom ebe sakın açma dedi ter ve sıcak iyi gelir diye piştimm
kız wagenn sen ne ebesine gittin?

kız wagenn sen ne ebesine gittin?
Bizim burda bi ebe var cankuş gidenlerin yüzde 80 ni hamile kaldı kalamıyanlardada sorun eşlerinde çıktı çoğunun bende 6 aydır gidiyom tık yok bugün yine kittim kıdın ısrarla sen hamile kalırsın eşinde sorun diyo ama eşim gitti 2 derece varikosel var dendi sadece ama ebenin sayesinde kistten kurtuldumda hamile kalamadım

Yok yok utanmadı valla yüzü bile kzarmadı :)

Hahaha çok komikmiş gerçekten, asla unutulmaz işte maceraya gel :)

Iki gun once ben de gittim.Benim gittigim sadece sabunla sikica sardi masaj yapip.Neden olmadigini anlayamiyorum ben dedi.Ama ona gidip hamile kalan cokmus.Yanliz canim ben sardirdigim gun rahimde cok agri oldu benim.Yardimci var benim eve gelen.O da karnini sardirip hamile kalmis.Ona sordum benim de agrim olmustu dedi.3 tane cocugu var.Insallah bana da faydasi olur.

aaaa maşallah ne güzelll. burda da biri var hacamat yapıyomuş ama ben cesaret edemiyorum ona bide benim eşim doktor ya böyle şeylere gitmeme falan çok kızıyo ondan gizlide yapamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…