Esin cok sansli o zaman,ben o konuda cok beceriksizimCanım seve seve yardımcı oluruz ama biraz detay ver bize. Şimdiye kadar neler yaptın, eşin neleri sever mesela, açıkla azcık bize
Ay bayılırım böyle şeylere ben ya, resmen sürpriz kadınıyım, eşim için çok şey yaptım şimdiye kadar. Benim ki birazcık odun anlamıyor sinir ediyor beni :))
Anacımmm gel sarılak yapış yapış beraber yapışık ikiz olalımKız nedesin ?
Ayy benim evde öyle sabah önden akşam arkadan piştik resmen gece uyuyamıyom zaten sabaha doğru anca kılimayıda açamıyom ebe sakın açma dedi ter ve sıcak iyi gelir diye piştimm
Ah bi de kıymet bilseydi keşke canısıEsin cok sansli o zaman,ben o konuda cok beceriksizim
Başbaşa en güzeli zaten boşver başkalarını, özel günler özel kutlanmalı benceKızlar bu ayın 12 de benim de eşimin doğum günü çok uğraşmadan bi pasta bi yemek yeter zaten fena yanıyorum sıcaktan aslımda mayısta pasta alıp aile büyüklerini çağırıp kutlayalım demiştik ama benim fikrim değişti başbaşa kutlamak istiyorum sere serpe çünkü kv geldimi gece 12 kadar oturuyo bende o saate kadar rahatsız oluyorum
Ayy herkes bir değişik, ben eşime gidelim desem otur oturduğun yere der adam doktora bile karşıAnacımmm gel sarılak yapış yapış beraber yapışık ikiz olalım
Eşim de diyo yaaa bana bursa'da ki ebeye ne zaman gidecez diye ama ben korkuyorum biraz acabalarım var yaaa
Ay benim herif bi başka kuzum dr randuvusunu unutmaz yoldaysak ha bire mesaj atar arar koca karı ilaçlarına çere çöpe hayır demezAyy herkes bir değişik, ben eşime gidelim desem otur oturduğun yere der adam doktora bile karşı
Hangisi daha iyi bilemedim, benimkinde hiç yok ama fazlası da beni boğar zaten.Ay benim herif bi başka kuzum dr randuvusunu unutmaz yoldaysak ha bire mesaj atar arar koca karı ilaçlarına çere çöpe hayır demez
Canım benimki adetin ilk günü gidiyom böyle içinde birsürü ot var hepsini karıştırmış onu bi kavanozda veriyo sonra ben evde onun içine soğan kabuğu koyuyom bi avuç bide üç kavanoz daha içme suyu kaynatıyom günde üçkez ısıtıp içiyom adet bite nekadar bitincede gidip göbeğimi çekiyo bide fitil veriyo bi ara yakıda yapış tırıyodu artık onu bıraktık öyle işye inşallah şifa olur sanada canımIki gun once ben de gittim.Benim gittigim sadece sabunla sikica sardi masaj yapip.Neden olmadigini anlayamiyorum ben dedi.Ama ona gidip hamile kalan cokmus.Yanliz canim ben sardirdigim gun rahimde cok agri oldu benim.Yardimci var benim eve gelen.O da karnini sardirip hamile kalmis.Ona sordum benim de agrim olmustu dedi.3 tane cocugu var.Insallah bana da faydasi olur.
Bende girip bakıyodum baktım kimse yok bi sesleneyim dedim:))Ben girip girip bakiyorum kimse olmayinca yazmiyorum.
Bende girip bakıyodum baktım kimse yok bi sesleneyim dedim:))Ben girip girip bakiyorum kimse olmayinca yazmiyorum.
Aynen bencede yanlız kutlaKızlar bu ayın 12 de benim de eşimin doğum günü çok uğraşmadan bi pasta bi yemek yeter zaten fena yanıyorum sıcaktan aslımda mayısta pasta alıp aile büyüklerini çağırıp kutlayalım demiştik ama benim fikrim değişti başbaşa kutlamak istiyorum sere serpe çünkü kv geldimi gece 12 kadar oturuyo bende o saate kadar rahatsız oluyorum
İnşallah amin.Benim adet bittikten sonraki gunlerde 3 gun sariyomus ama ben bir gun gittim.Tatil bitince gisicem yine.Sebebi nereden verecek Rabbim belli olmaz.Canım benimki adetin ilk günü gidiyom böyle içinde birsürü ot var hepsini karıştırmış onu bi kavanozda veriyo sonra ben evde onun içine soğan kabuğu koyuyom bi avuç bide üç kavanoz daha içme suyu kaynatıyom günde üçkez ısıtıp içiyom adet bite nekadar bitincede gidip göbeğimi çekiyo bide fitil veriyo bi ara yakıda yapış tırıyodu artık onu bıraktık öyle işye inşallah şifa olur sanada canım
Kız yapış yapış lıktan nefret ederim ondan dolayı eşimle bile uzak otururum sarılmak yasak:)))Anacımmm gel sarılak yapış yapış beraber yapışık ikiz olalım
Eşim de diyo yaaa bana bursa'da ki ebeye ne zaman gidecez diye ama ben korkuyorum biraz acabalarım var yaaa
Nezaman canım doğum günün inşallah vardır da sana süpriz olurBu ay benimde doğum günüm var, keşke bir sürpriz olsaydı 32 ye bari anne adayı olarak girseydim
Ufff 32 çok yaa ben zor alışıyorum bu yaş olaylarına
23 ünde beybisiNezaman canım doğum günün inşallah vardır da sana süpriz olur
Ne yapalım inaççı çıktın bitest yapmadın ayrıca hamilelik yoksa dahi bi hastaneye gitseydin neden gecikiyo inşallah vardırda.
Bu arada takma yaş olayına hem 32 neki geçi sen 60 da desen ruhun hep 18 lik deli kız:))
Iyi canim memleketten annem geldi yatak yorgan yapiyor,tasinacagimiz icin:)Bende girip bakıyodum baktım kimse yok bi sesleneyim dedim:))
Sen neler yapıon ?nasıl gidiyo tatil?
Orasıda sıcakmı ya burası kaynıyo
Kiz niye oyle diyorsun benim teyzem 34 yasinda evlendi uc tane dogurdu en son da olmasin diye tuplerini baglatti dusun yani,ayrica anaannem dayimi 45 yasinda dogurmus.Bu ay benimde doğum günüm var, keşke bir sürpriz olsaydı 32 ye bari anne adayı olarak girseydim
Ufff 32 çok yaa ben zor alışıyorum bu yaş olaylarına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?