2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Esin cok sansli o zaman,ben o konuda cok beceriksizim

Kızlar bu ayın 12 de benim de eşimin doğum günü çok uğraşmadan bi pasta bi yemek yeter zaten fena yanıyorum sıcaktan aslımda mayısta pasta alıp aile büyüklerini çağırıp kutlayalım demiştik ama benim fikrim değişti başbaşa kutlamak istiyorum sere serpe çünkü kv geldimi gece 12 kadar oturuyo bende o saate kadar rahatsız oluyorum

Kız nedesin ?
Ayy benim evde öyle sabah önden akşam arkadan piştik resmen gece uyuyamıyom zaten sabaha doğru anca kılimayıda açamıyom ebe sakın açma dedi ter ve sıcak iyi gelir diye piştimm
Anacımmm gel sarılak yapış yapış beraber yapışık ikiz olalım
Eşim de diyo yaaa bana bursa'da ki ebeye ne zaman gidecez diye ama ben korkuyorum biraz acabalarım var yaaa

Başbaşa en güzeli zaten boşver başkalarını, özel günler özel kutlanmalı bence

Ayy herkes bir değişik, ben eşime gidelim desem otur oturduğun yere der adam doktora bile karşı
Ay benim herif bi başka kuzum dr randuvusunu unutmaz yoldaysak ha bire mesaj atar arar koca karı ilaçlarına çere çöpe hayır demez

Canım benimki adetin ilk günü gidiyom böyle içinde birsürü ot var hepsini karıştırmış onu bi kavanozda veriyo sonra ben evde onun içine soğan kabuğu koyuyom bi avuç bide üç kavanoz daha içme suyu kaynatıyom günde üçkez ısıtıp içiyom adet bite nekadar bitincede gidip göbeğimi çekiyo bide fitil veriyo bi ara yakıda yapış tırıyodu artık onu bıraktık öyle işye inşallah şifa olur sanada canım

Ben girip girip bakiyorum kimse olmayinca yazmiyorum.
Bende girip bakıyodum baktım kimse yok bi sesleneyim dedim:))
Sen neler yapıon ?nasıl gidiyo tatil?
Orasıda sıcakmı ya burası kaynıyo
Aynen bencede yanlız kutla
İlk doğum günü seninle değilmi kuzum

İnşallah amin.Benim adet bittikten sonraki gunlerde 3 gun sariyomus ama ben bir gun gittim.Tatil bitince gisicem yine.Sebebi nereden verecek Rabbim belli olmaz.

Bu ay benimde doğum günüm var, keşke bir sürpriz olsaydı 32 ye bari anne adayı olarak girseydim

Ufff 32 çok yaa ben zor alışıyorum bu yaş olaylarına

Anacımmm gel sarılak yapış yapış beraber yapışık ikiz olalım
Eşim de diyo yaaa bana bursa'da ki ebeye ne zaman gidecez diye ama ben korkuyorum biraz acabalarım var yaaa
Kız yapış yapış lıktan nefret ederim ondan dolayı eşimle bile uzak otururum sarılmak yasak:)))
Git kuzum niye tereddüt ediyonki kafana yatmazsa uygulamazsın

Bu ay benimde doğum günüm var, keşke bir sürpriz olsaydı 32 ye bari anne adayı olarak girseydim

Nezaman canım doğum günün inşallah vardır da sana süpriz olur
Ne yapalım inaççı çıktın bitest yapmadın ayrıca hamilelik yoksa dahi bi hastaneye gitseydin neden gecikiyo inşallah vardırda.
Bu arada takma yaş olayına hem 32 neki geçi sen 60 da desen ruhun hep 18 lik deli kız:))

23 ünde beybisi araya tatil bayram VS girdi çok önemsemedim bir yandan iyi oldu ama doktor beni bekler böyle giderse normal değil çünkü

Yaşım gitse de deli olduğumu kabul ediyorum valla yaşımın insanı değilim, hatta parka giderim salıncağa binerim çocuk gelir başımda bekler inmem yaşasın delilik daş gibiyim

Bende girip bakıyodum baktım kimse yok bi sesleneyim dedim:))
Sen neler yapıon ?nasıl gidiyo tatil?
Orasıda sıcakmı ya burası kaynıyo
Iyi canim memleketten annem geldi yatak yorgan yapiyor,tasinacagimiz icin:)

Ayy sorma varya burasi cok daha beter hayatimda bukadar sicaklik gormedim,yasamadim hayirlisiyla havalar biraz serinlese de kendimize gelsek.

Kiz niye oyle diyorsun benim teyzem 34 yasinda evlendi uc tane dogurdu en son da olmasin diye tuplerini baglatti dusun yani,ayrica anaannem dayimi 45 yasinda dogurmus.

Allah nasip etsin insallah daha vakit var 3-4 tane bile dogurursun:)

Kizlar burda bir arkadas yazmisti hanimlaraozelmacun diye iste ondan istettim diger aya kullanayim diyorum aranizda alan oldu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…