2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Anacımmm gel sarılak yapış yapış beraber yapışık ikiz olalım
Eşim de diyo yaaa bana bursa'da ki ebeye ne zaman gidecez diye ama ben korkuyorum biraz acabalarım var yaaa
Kiz ne korkuyorsun bir sey olmaz insallah,dun kadinin biri bdv konu acmisti "bebek icin ebeye gittim tavana asildim" cok komikti ya valla en son biz de o duruma mi dusecez tobe tobe:))

Ya varya sanle arkadaş komşu olmak vardı keşke olsaydım sana takılır hayatımı yaşardım

hayırlı akşamlar kızlar nasılsınızherkes iyidir inşallah cok şükür girebildim aksilik eşiminde benimde telefonumuz bozuldu kusuruma bakmayın hakkınızı helal edin habersiz bıraktım sizi tefriciyeye ne zaman uygınsa size o zaman başlarız benim için farketmez rabbi hebli duasınada katılıcam inşallah sayı belli oldu mu eşim şimdilik kaynanamdan ödünç aldı ebnim telim hala yok çok sık giremeyebilirim duaları aksatmam bilginize..ALLAHA EMANET OLUN

Bu perş başlıyalım canım bence . Uzamadan

Bu ay benimde doğum günüm var, keşke bir sürpriz olsaydı 32 ye bari anne adayı olarak girseydim

Ufff 32 çok yaa ben zor alışıyorum bu yaş olaylarına
Ay benimkide hala gelmedi iki ay olucak bi kaç gun sonra bebek de yok delirtti yine seninn ne kadar oldu ablacık?

Kiz ne korkuyorsun bir sey olmaz insallah,dun kadinin biri bdv konu acmisti "bebek icin ebeye gittim tavana asildim" cok komikti ya valla en son biz de o duruma mi dusecez tobe tobe:))
Ayyy ben o konuya ne güldümya:)))
Allah af etsinde acınıcak halimize baya baya kahkaha attım yaa töbe töbe
Ama okadarda değil yani okadarı saçmalığa girer ya aklı başında hiç kimsede uygulamaz bence

kızlarrr bahçecide tedavi olan ya da olmayı düşünen kimler vardıa ramızda? bi kaç forumda bahçecide hiç spermlere bakılmadığını erkeklere muayene edilmediğini okudum şoklardayım bende 24 ağustos için randevu alacaktım?

Canlar test yaptım NEGATİF, olumlu olsa sürpriz olurdu zaten kendimi hazırlamıştım buna ama görünce ister istemez bir şok yaşıyor insan, ne zaman bitecek bu eziyet moralim bugün sıfır

Canlar test yaptım NEGATİF, olumlu olsa sürpriz olurdu zaten kendimi hazırlamıştım buna ama görünce ister istemez bir şok yaşıyor insan, ne zaman bitecek bu eziyet moralim bugün sıfır

canım rabbim en umutsuz olduğumuz anda seni unutmadım kulum diyecek vakti var daha demekki sabır bizler için ibadet oldu inşallah mükafatını alıcaz inşallah

İşte oradı bizi üzüyor ya, nr zaman bitecek ??? Bi ay sonra mı bi yıl sonra mı yıllar yıllat sonra mı ya da bir ömür mü? Biz bu yolun neresindeyiz? Başı? Ortası? Sonu? İşte bu bizi mahvediyor bu belirsizlik bizi umutsuzluğa sürüklüyor. Bir yanım umudu kesmiş kadere razı gelelim diyor bir yanım kabullenmekte zorlanıyor. Kabullenemiyoruz çünkü insanlar pay diye hamile kalıyorlar ve bu kadar kolay bit şeyin bizde inkansıza dönüşmesini mantıklı bulamıyoruz. Hep bi mantık çabadı içündeyiz. Kümün sorunu var, şunu yrdim böyle oldu bunu yedim böyle oldu. Bunlarla umut örüyoruz kendimize. Ama neticeyi değiltirir mi bu çabalar? Rızkı yazılmamış bi çocuğu dünyaya getirr mi tüm bunlar? Yoksa bizim dualarımızla çabalarımızla mı bu rızık yazılacak? O kadar çok bilinmeyen şey var ki, yorulduk usandık çöktük pes etmeye yaklaştık ama yok. Vermeyince mabud neylesin mahmut ? Benim umutlarım tükenmek üzere. En çok da sonuç ne olursa olsun kabullenebilecek gücü versin bize Allahım. Yoksa küm taşıyabilir bu kadar ağır yükü? Hayatım boyunca bu kadar meyus olduğumu hatırlamıyorum. Bu kadar güçsüz bu kadar yorgun. Atnada kendimi bile tanıyamıyorum. Eski cıvıltımdan bir şey kalmamış. Kara bulutlara dönmüşüm sanki. Allah bizlere bolca dayanma gücü versin inşallah. Ben de adet oldum hem de 3 gün önceden.

neticede hep aynı yere bağlanıyor sonuç... hep hayırlısı diye bitiyor cümleler. ve kaldığımız yerden devam ediyoruz hayata etmek zorundayız çünkü

amin canım.Allah dayanma gücü versin.
ne kadar güzel ifade etmişsin
Allah sabrımızı artırsın .hayırlı zaman ve hayırlı bir şekilde sağlıklı salim çocuklar versin herbirimize inşallah .
Allah tan ümit kesilmez .ol der oluverir.
Rabbim sesimizi duyup bize her zaman şükür edeceğimiz evlatlarımızı tez zamanda bize nasip etsin . Aminn

Aminn kuzum aminn. Cümle isteyenlere inşallah

Ben varım canısı
Görüşme diye gittim 6 bin ödeyip geldim(

canım rabbim en umutsuz olduğumuz anda seni unutmadım kulum diyecek vakti var daha demekki sabır bizler için ibadet oldu inşallah mükafatını alıcaz inşallah

neticede hep aynı yere bağlanıyor sonuç... hep hayırlısı diye bitiyor cümleler. ve kaldığımız yerden devam ediyoruz hayata etmek zorundayız çünkü
Çok yorgunum, ne ağlamak kar ediyo ne gülmek ne unutmak, hiçbir şey çözüm değil. Rabbim imtihanı kabulümüz ama imtihanın içindeki kullar çok yoruyor. Test teki negatif değil de eşimin memleketinde ki insanların sözleri geldi direkt aklıma, ağladım içimi boşalttım ama ne zamana kadar sağlayacağız onu bilmiyoruz

Canım çok üzüldüm nedesek boş hepimiz aynı duygular içüindeyiz buda geçicek elbet bu karanlığada güneş doğacak sabah olucak sabır dua

Canım ne güzel yazmışsın eline sağlık hepimizn duyguları bu cümlelerde saklı

Canim moralini bozma hemen,hepimiz her ay ayni skintilari yasiyoruz ama senin adetin bayagi gecti herhalde ister istemez beklentiye girdin hakli olarak,tez zamanda Allahim pozitifi gostersin insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…