2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

UMUTSUZLUK BİZE YAKIŞMAZ CANIM ARKADAŞINI DÜŞÜN ONUN UMUDUMU YOK BİZİM UMUDUMUZ MU CAN ÇIKMADIKÇA UMUT KESİLMEZ SABIR ETMEK ZORUNDAYIZ ETMEZSEK NE OLUCAK BİTİCEKMİ KAFAMIZDAN SİLİNCEKMİ BEYNİZİMİ DEĞİŞTİRİP YERİNE BEYİN KOYABİLCEZMİ DÜŞÜNCELERİMİZİ DEĞİŞTİREBİLCEKMİYİZ Bİ KAÇ SENE ÖNCE Kİ DÜŞÜNCELERİMİZİ BEYNİMİZE KOYAMIYORUZ BU ATEŞ DÜŞTÜ İÇİMİZE SÖKÜP ATAMIYORUZ AYNADA KENDİMİZİ TANIYAMIYORUZ OMUZLARIMIZDAKİ YÜKTEN KAMBUR GEZİYORUZ GÜNEŞ ESKİSİ GİBİ PARLAMIYOR YAĞMUR ESKİSİ GİBİ KOKMUYOR EŞLERİMİZLE ARAMIZ ESKİSİ GİBİ DEĞİL BELKİ AMA HAYAT DEVAM EDİYOR.NE YAPARSAK YAPALIM ELDEN DUADAN BAŞKA ÇARE GELMİYOR.
SABRIMIZ İBADETİMİZ OLSUN CANIM NAMAZ KILMIYORUZ BELKİ ORUÇ TUTAMIYORUZ DİLİMİZE GÖZÜMÜZE HAKİM OLAMIYORUZ ŞEYTAN VESVESE VERİP İNTİHARI BİLE DÜŞÜNEBİLİYORUZ BAZEN YAŞAM IŞIĞIMIZ SÖNMÜŞ OLABİLİYOR AMA BİZİM RABBİMİZ VAR. RABBİM BİZİ GÖRÜYOR İNŞALLAH MÜKAFATINI ALICAZ CANIM PES ETMEK YOK <3

aboooo niçin 6000
Bize görüşme ücretsiz dediler içeri girer girmez muane edicem dedi kafadan 500 gitti ücret aldılar elimize birsürü vitamin ilacı verdiler hemen al başla dedi 600 oraya gitti elimde tüm testler olmasına rağmen tekrar istedi devlette yaparsan kabul etmiyom güvenmiyoz vs dedi (buarada elimde olan teslerde devlette yapılmamışyı özel hastanede yapmıştım) özel labatuvar olcak dedi 4 binde oraya gitti bu gerçekten boştu çümkü sonuçlar elimdekilerle aynı şey çıktı neyse bide 1000 lirada rahim filmi emar tuttu bitek buna acımadım çümkü elimde olan iyi çekilmemişti sonuçlarımızı götürdüğümüzde ise bize 10 dk lık bi görüşme yapıp gitti doktorumuz vitaminlerede boşuna başlamış oldum ameliyat dedi sadece ona doktor 10 bin hastane 4 bin istedi anlayacağın çok para çokk
Bu arasa gidip memnun kalan pozitif alanda çok ha hastane gerçekten çok iyi karşılıyo insanı sıcak kallı güler yüzlüler
Okadar paraya buda normal bence ama sen bilirsin kuzum istersen bi gel görüş ama ben bunları yaşadım şimdi şişli memotial la görüşcem kafama yatmazsa yina bahçeciye gitcem yada başka yerlere

Anladım canım bakalım hayırlısı senin doktorun kimdi. Ne dedi peki süreç için ne durumdaymışsın

Canım sen şişliye gitmeyecek miydin? Nereye gittin ?

Anladım canım bakalım hayırlısı senin doktorun kimdi. Ne dedi peki süreç için ne durumdaymışsın
Doktorum erbil beydi sanırım artık bahçeciyle çalışmıyo .
Ofis açmış orada ücretler nasıl bilmiyom.
Bana herşeyimin normal olduğunu söyledi .şeker yükleme testi yapmıştı o biraz yüksek çıkmış ama ben güvenmiyom çümkü hiçbi doktor önermiyo bu testi neden yaptı anlamadım zaten aylada genitik yok yaş 21 63 kilo 168 boy çok kiloluda değilim ama neden yaptı anlamadım neyse eşimin test sonucu iyi benim hormonlar iyi amh iyi
Kötülere gelelim 2 adet çikolata kisti onlardan dolayıda ca 125 çok yüksek çıktı bide tüplerimde sıvı var dedi ya alcaz ya kapatocaz o şekil başlayalım dedi bu şekil tutunma olmaz olsada düşer dedi ama alıp yaparsam yüzde seksen kalırsın dedi
Ama burda bi arkadaşa bi tüp bebek doktoru demişki biz asla hiçbi hastamıza yüzde elliden fazla şans vermeyiz .
Bizim doktor nasıl verdi yüzde sekseni anlamadım doğrusu .
Senin sıkıntında tüplerdeydi demi?
Bu arada eşim doktor demiştin ne doktoru kuzum ? Merak ettim:))

Evet canım şişliye gitcem elimdeki sonuçlarla ama bundan 3 4 ay önce bahçeciye gittim orda yaşadıklarımı anlattım arkadaşa .
Geldinmi sen istanbul a vandan?
Canım sen şişliye gitmeyecek miydin? Nereye gittin ?

Evet canım şişliye gitcem elimdeki sonuçlarla ama bundan 3 4 ay önce bahçeciye gittim orda yaşadıklarımı anlattım arkadaşa .
Geldinmi sen istanbul a vandan?
Yok randevum 14 temmuza 13üne uçak bileti aldık.gelmişken acaba bahceciyle de bi on görüşme yapsam mi dedim.ama senin yazdıklarını okuyunca biraz vazgeçtim gibi.bi de oradaki doktorları pek bilmiyorum. Aslında yazdıklarını okuyunca acibadem maslak sandım çünkü orasida sürekli masraf çıkarıyormuş

Senin proklem ne canım?
Elinde teslerin varsa git görüş muane etmek isterse kesinlikle olmak istemiyomde tüp bebege başlamaya karar verirsem sizinle ozaman muane edersinizde git görüş .
Ben o sıra akıllıca davransaydım param çepte kalırdı ama acemiliğime geldi sıcak konuşmaları iyi davranmaları cezp etti beni

Evet erbil beyide duymuştum canım doktordan çok bide labaratuvarda çok önemli. O acil uzmanı canım tekrar sınav kazanıp ortopedi istiyo ağustos 27de sınava gircek bakalım kısmet. Onunda ege üniversitesinde tüp bebek hocası var bakalım onada soracaz bildiği iyi doktor var mı kimi önerir diye. Of kafam çok karışık napıcam ya

Sinirlerim alt üst oldu artık
Canım benim nasıl oldun boş ver o memlekettekileri onlar önce aynada bi kendilerine bakıp sorunlarını görsünler önce .
Takma kafaya seningibi birine hiç yakışıyomu hadii kemdine gel hayay devam ediyo geç olsun sağlıklısı olsun hayırlı e lat olsun inşallah

Canım ben adetimden 5gün falan önce geliyorum İstanbul a .ama tüp bebek on görüşmesi ücretsiz memorialde ben bahcecide de öyle diye biliyorum.yoksa hiç randevu almayayım.aynı gün sabah güvenç beye randevu almıştım memorial ve bahceci birbirine uzak mi yani orta isim bitince diğerine gidebilir miyim . Olmazsa bahceciyi iptal ederim.bizim sebepsiz canım ben de hafif pko var.ordakiler belki sebep bulur bilmiyorum

Senmi benmi gece düşünmekten uyuyamıyom ya kafam allak bullak oldu resmen

Senmi benmi gece düşünmekten uyuyamıyom ya kafam allak bullak oldu resmen
Bahçeci güvenç bey de iyi diyolar ama işte çikolata kistimden çok korkuyorum ya offf kistlerin en illeti. Sana kistler için bi şey dedi mi başarı oranını etkiler öiymiş

Lütfen sakinleş canım. İsyan etme sakın. Seni çok iyi anlıyoruz. Biz burdayız bak . Lütfen toparlan. Ağzı olan konuşur de gitsin o memlekettekiler .
Allah büyük .
İnşallah canım inan bir daha ki gittiğimde artık tahammül edemeyebilirim yada gitmem sırf duymamak için

İnşallah canım inan bir daha ki gittiğimde artık tahammül edemeyebilirim yada gitmem sırf duymamak için
Canım sen tedavi galan oldun mu sorun ne neden bu kadar karamsarlaştın kaç yıllık evlisin? O boşboğazları Allaha havale ediyorum etme bulma dünyası kimin ne olacağını Allahtan başka kimse bilemez kapatma kalbinin kapılarını karalar bağlama .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…