2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Ah be canım cahil insanlarla baş edilmiyor zaten, insanları kıyaslamak dan nefret ediyorum ama beni mecbur bırakıyorlar. Düşmanımın bile cahil olmasından korkarım artık. Ben iyiyim ama böyle dönemler hep yaşanıyor malesef

Tedavi oldum canım tembellik vardı bende ama eşim doktora gitmiyor, gitmediği için de herşey yarım yamalak kaldı. Kasım da sekiz yıl olacak evleneli. Zaten eşimin tarafı olduğu için bu kadar üzerime yük ediyorum onların laflarını yoksa bu kadar etkiler mi bilmiyorum

Canım sıkma canını vardır Allahın bildiği vardır bşr zamanı. Eşn neden böyle yapıyo belki onda da problem var belkide çok basit bir şeyle çözülecek ilaçlar vitaminler falan . Lafları boşver bugün bebeğin olsa yarın başka bi şeye laf eder bu deyyuslar sinşr oluyorum kusura bakma ama hakediyolar yani hepsi

Canım saat önemli memorial şişlide bahçeci beşiktaş ta aralarında yırım saat lik mesafe var biri sabah olsa biri övleden sonra yetişirsin .
Dediğim gibi bahçeci muane ederse ücret alıyo 350 mi 400 mu ne ücreti ama muane olmazsan almaz
Elinde daha önce yapılmış testlerin varsa getir çümkü istiycekler rahim filmi çektinmi sen? Kaç yıl oluyo bebek düşüneli

Bahçeci güvenç bey de iyi diyolar ama işte çikolata kistimden çok korkuyorum ya offf kistlerin en illeti. Sana kistler için bi şey dedi mi başarı oranını etkiler öiymiş
Kistin boyutuna göreymiş ayrıca bana ilk hetapta kisti boşaltıp şırıngayla tüp bebege başlarız dedi ama tüplerin halini görünce olmaz amelyat şart dedi bide ençok amh yumurtalık rezervi önemli sanorım bu kistte bide boyuttu

Hakkımızda hayırlısı artık ya valla düşünmekten yoruldum artık offfff

Valla aslında çok daha fazlasını hakediyorlar da susuyorum içime atıyorum bekleyip göreceğiz. Olmazsa da yapacak bişey yok herşey Allahtan ama bunu insanlara anlatmak çok zor

Valla aslında çok daha fazlasını hakediyorlar da susuyorum içime atıyorum bekleyip göreceğiz. Olmazsa da yapacak bişey yok herşey Allahtan ama bunu insanlara anlatmak çok zor
Sordan hepsi Allah ve iman bilir namaz kılar oruç tutar ama bu işlerin Allahtan olduğunu bilmezmişgibi hep bi suçlu ararlar hepimiz aynı şeylere maruz kalıyoruz maalesef ama neyse ki biz biliyoruz her şey Rabbimden ol desin ki olsun ..

Bahçeci güvenç bey de iyi diyolar ama işte çikolata kistimden çok korkuyorum ya offf kistlerin en illeti. Sana kistler için bi şey dedi mi başarı oranını etkiler öiymiş
Kuzular ben çikolata kistinden de ameliyat oldum.Onun yerine gore değişiyor tup bebek dusumu.Benim sag yumurtalikta 3 bucuk santimdi.Alincak dediler aldirdim.Iyi ki aldirmisim çünkü doktor ameliyatta sol tupten de 1 bucuk santim temizlemis.Ameliyatin tek sakincasi yumurta rezervini azaltmasi.Benim azalmadi cok şükür.Çünkü ben pikoluyum.Doktor da onemli tabi.

Sen nerde amelyat oldun canım

Nerde oldun canım ameliyat ?

Biri 12de biri 16,30da yetişir mi ? Bi buçuk sene oldu isteyelim 3 senelik evliyim

Biri 12de biri 16,30da yetişir mi ? Bi buçuk sene oldu isteyelim 3 senelik evliyim
Yetişir canım kesin yetişir şişliden direk beşiktaş fulyaya geçicen bahçecide orda zaten 2 de bile çıksan ordan yine yetişirsin ama heralda önce bahçeciye almışsın 12 olan bahçeci olsa bile yine yetişirsiniz bi yarım saat bekliyon bazen hasta olunca yine yetişirsin inşallah

Evet 12 olan bahçeci canım.bakalım belki başka güne ayarlarım

Kizlar ya beni bekleyin ya da tefriceden cikarin.Tatildeyim ben.Burda okuyamam.Hak da gecsin istemiyorum.Beklerseniz haftaya baslayalim.
Ablacim benim için farketmez okuyamasanda önemli değil Zeytin_yesili abla istersen okuyamayan arkadaşların kini bana yaz hem fazladan okurum sorun olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…