Ah be canım cahil insanlarla baş edilmiyor zaten, insanları kıyaslamak dan nefret ediyorum ama beni mecbur bırakıyorlar. Düşmanımın bile cahil olmasından korkarım artık. Ben iyiyim ama böyle dönemler hep yaşanıyor malesefCanım benim nasıl oldun boş ver o memlekettekileri onlar önce aynada bi kendilerine bakıp sorunlarını görsünler önce .
Takma kafaya seningibi birine hiç yakışıyomu hadii kemdine gel hayay devam ediyo geç olsun sağlıklısı olsun hayırlı e lat olsun inşallah
İnşallah atlatacağız canım hep böyle gitmeyecek Rabbim hayırlısını nasip etsinEskiler derler Allah dağına göre kar verir diye. Sen güçlü birisin . Bunu da atlatacığız inşallah .
Tedavi oldum canım tembellik vardı bende ama eşim doktora gitmiyor, gitmediği için de herşey yarım yamalak kaldı. Kasım da sekiz yıl olacak evleneli. Zaten eşimin tarafı olduğu için bu kadar üzerime yük ediyorum onların laflarını yoksa bu kadar etkiler mi bilmiyorumCanım sen tedavi galan oldun mu sorun ne neden bu kadar karamsarlaştın kaç yıllık evlisin? O boşboğazları Allaha havale ediyorum etme bulma dünyası kimin ne olacağını Allahtan başka kimse bilemez kapatma kalbinin kapılarını karalar bağlama .
Canım sıkma canını vardır Allahın bildiği vardır bşr zamanı. Eşn neden böyle yapıyo belki onda da problem var belkide çok basit bir şeyle çözülecek ilaçlar vitaminler falan . Lafları boşver bugün bebeğin olsa yarın başka bi şeye laf eder bu deyyuslar sinşr oluyorum kusura bakma ama hakediyolar yani hepsiTedavi oldum canım tembellik vardı bende ama eşim doktora gitmiyor, gitmediği için de herşey yarım yamalak kaldı. Kasım da sekiz yıl olacak evleneli. Zaten eşimin tarafı olduğu için bu kadar üzerime yük ediyorum onların laflarını yoksa bu kadar etkiler mi bilmiyorum
Canım ben adetimden 5gün falan önce geliyorum İstanbul a .ama tüp bebek on görüşmesi ücretsiz memorialde ben bahcecide de öyle diye biliyorum.yoksa hiç randevu almayayım.aynı gün sabah güvenç beye randevu almıştım memorial ve bahceci birbirine uzak mi yani orta isim bitince diğerine gidebilir miyim . Olmazsa bahceciyi iptal ederim.bizim sebepsiz canım ben de hafif pko var.ordakiler belki sebep bulur bilmiyorum
Kistin boyutuna göreymiş ayrıca bana ilk hetapta kisti boşaltıp şırıngayla tüp bebege başlarız dedi ama tüplerin halini görünce olmaz amelyat şart dedi bide ençok amh yumurtalık rezervi önemli sanorım bu kistte bide boyuttuBahçeci güvenç bey de iyi diyolar ama işte çikolata kistimden çok korkuyorum ya offf kistlerin en illeti. Sana kistler için bi şey dedi mi başarı oranını etkiler öiymiş
Hakkımızda hayırlısı artık ya valla düşünmekten yoruldum artık offfffKistin boyutuna göreymiş ayrıca bana ilk hetapta kisti boşaltıp şırıngayla tüp bebege başlarız dedi ama tüplerin halini görünce olmaz amelyat şart dedi bide ençok amh yumurtalık rezervi önemli sanorım bu kistte bide boyuttu
Valla aslında çok daha fazlasını hakediyorlar da susuyorum içime atıyorum bekleyip göreceğiz. Olmazsa da yapacak bişey yok herşey Allahtan ama bunu insanlara anlatmak çok zorCanım sıkma canını vardır Allahın bildiği vardır bşr zamanı. Eşn neden böyle yapıyo belki onda da problem var belkide çok basit bir şeyle çözülecek ilaçlar vitaminler falan . Lafları boşver bugün bebeğin olsa yarın başka bi şeye laf eder bu deyyuslar sinşr oluyorum kusura bakma ama hakediyolar yani hepsi
Sordan hepsi Allah ve iman bilir namaz kılar oruç tutar ama bu işlerin Allahtan olduğunu bilmezmişgibi hep bi suçlu ararlar hepimiz aynı şeylere maruz kalıyoruz maalesefValla aslında çok daha fazlasını hakediyorlar da susuyorum içime atıyorum bekleyip göreceğiz. Olmazsa da yapacak bişey yok herşey Allahtan ama bunu insanlara anlatmak çok zor
Kuzular ben çikolata kistinden de ameliyat oldum.Onun yerine gore değişiyor tup bebek dusumu.Benim sag yumurtalikta 3 bucuk santimdi.Alincak dediler aldirdim.Iyi ki aldirmisim çünkü doktor ameliyatta sol tupten de 1 bucuk santim temizlemis.Ameliyatin tek sakincasi yumurta rezervini azaltmasi.Benim azalmadi cok şükür.Çünkü ben pikoluyum.Doktor da onemli tabi.Bahçeci güvenç bey de iyi diyolar ama işte çikolata kistimden çok korkuyorum ya offf kistlerin en illeti. Sana kistler için bi şey dedi mi başarı oranını etkiler öiymiş
Sen nerde amelyat oldun canımKuzular ben çikolata kistinden de ameliyat oldum.Onun yerine gore değişiyor tup bebek dusumu.Benim sag yumurtalikta 3 bucuk santimdi.Alincak dediler aldirdim.Iyi ki aldirmisim çünkü doktor ameliyatta sol tupten de 1 bucuk santim temizlemis.Ameliyatin tek sakincasi yumurta rezervini azaltmasi.Benim azalmadi cok şükür.Çünkü ben pikoluyum.Doktor da onemli tabi.
Nerde oldun canım ameliyat ?Kuzular ben çikolata kistinden de ameliyat oldum.Onun yerine gore değişiyor tup bebek dusumu.Benim sag yumurtalikta 3 bucuk santimdi.Alincak dediler aldirdim.Iyi ki aldirmisim çünkü doktor ameliyatta sol tupten de 1 bucuk santim temizlemis.Ameliyatin tek sakincasi yumurta rezervini azaltmasi.Benim azalmadi cok şükür.Çünkü ben pikoluyum.Doktor da onemli tabi.
Biri 12de biri 16,30da yetişir mi ? Bi buçuk sene oldu isteyelim 3 senelik evliyimCanım saat önemli memorial şişlide bahçeci beşiktaş ta aralarında yırım saat lik mesafe var biri sabah olsa biri övleden sonra yetişirsin .
Dediğim gibi bahçeci muane ederse ücret alıyo 350 mi 400 mu ne ücreti ama muane olmazsan almaz
Elinde daha önce yapılmış testlerin varsa getir çümkü istiycekler rahim filmi çektinmi sen? Kaç yıl oluyo bebek düşüneli
Yetişir canım kesin yetişir şişliden direk beşiktaş fulyaya geçicen bahçecide orda zaten 2 de bile çıksan ordan yine yetişirsin ama heralda önce bahçeciye almışsın 12 olan bahçeci olsa bile yine yetişirsiniz bi yarım saat bekliyon bazen hasta olunca yine yetişirsin inşallahBiri 12de biri 16,30da yetişir mi ? Bi buçuk sene oldu isteyelim 3 senelik evliyim
Evet 12 olan bahçeci canım.bakalım belki başka güne ayarlarımYetişir canım kesin yetişir şişliden direk beşiktaş fulyaya geçicen bahçecide orda zaten 2 de bile çıksan ordan yine yetişirsin ama heralda önce bahçeciye almışsın 12 olan bahçeci olsa bile yine yetişirsiniz bi yarım saat bekliyon bazen hasta olunca yine yetişirsin inşallah
Kizlar ya beni bekleyin ya da tefriceden cikarin.Tatildeyim ben.Burda okuyamam.Hak da gecsin istemiyorum.Beklerseniz haftaya baslayalim.Dil-i bitab tefriciyyesine de başlıyoruz yarın
Ben ameliyati Usakta kendi doktorumda oldum.Ama rezervlere zarar vermeden ankarada bi doktor varmis .nette okumustum.Bi arastir olmazsa.Nerde oldun canım ameliyat ?
Ablacim benim için farketmez okuyamasanda önemli değilKizlar ya beni bekleyin ya da tefriceden cikarin.Tatildeyim ben.Burda okuyamam.Hak da gecsin istemiyorum.Beklerseniz haftaya baslayalim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?