- 30 Mart 2017
- 12.760
- 19.853
- 298
Herkesler uyuyo heralde uykucu çıktı bizim kızlarevet bugün başlayalım bencede
ben sabahın 7,30nda başlıyorum hayata rahat rahat depresyona girme lüksüm bile yokHerkesler uyuyo heralde uykucu çıktı bizim kızlar
Neden diyicektim işten dolayı demi cumartesi pazar günü gir kız depresyon a giremiyom diye üzülülürmü hiç:))ben sabahın 7,30nda başlıyorum hayata rahat rahat depresyona girme lüksüm bile yok
kız ama ayaklarımı uzatayım şöyle hüngür hüngür bi ağlayayım diyorum zaman yok. haftasonuda ev işi temizlik yemek derken zaman kalmıyoNeden diyicektim işten dolayı demi cumartesi pazar günü gir kız depresyon a giremiyom diye üzülülürmü hiç:))
Allah vermiş sana kız kıymet bil bunalımada girmeyi ver bi zahmet cankuş ben girincede çıkarrı ver bi zahmettkız ama ayaklarımı uzatayım şöyle hüngür hüngür bi ağlayayım diyorum zaman yok. haftasonuda ev işi temizlik yemek derken zaman kalmıyosabah 8de evden çıkıyorum akşam 7de ancak eve giriyorum bıktım bu hayattan
tamam kuzu söz öyle yapalım ama sende girme :)Allah vermiş sana kız kıymet bil bunalımada girmeyi ver bi zahmet cankuş ben girincede çıkarrı ver bi zahmett
İşte bu benim çalışırkenki halimkız ama ayaklarımı uzatayım şöyle hüngür hüngür bi ağlayayım diyorum zaman yok. haftasonuda ev işi temizlik yemek derken zaman kalmıyosabah 8de evden çıkıyorum akşam 7de ancak eve giriyorum bıktım bu hayattan
Kız inşallah vardırda geç dönlenmedir hadi hayırlısıSelam beybiler
Beynim bana oyun oynuyor galiba, iki gündür rüyamda uyuyan yeni doğmuş kız bebek görüyorum öyle tatlı kiama ben böyle rüyalar görmek istemiyorum
Bugün de evde iş yaparken hani hamileler yürürken otururken göbeklerini tutar ya kendimi öyle buldumkafayı yediğimi biliyordum ama bu kadar da değil ya, ne saçma sapan hareketler bunlar hiç te sevmem öyle yapılmasını
Neler oluyor bana
Yok ya tek isteğim gelmesi, hayal kurmak istemiyorum artık. Doktora da gidicem bu işkence bitmeyecek yoksaKız inşallah vardırda geç dönlenmedir hadi hayırlısı
Kırmızı kartı yedinmi
Ya bi doktora gitsen
Yaa offf gelse bitürlü üzülüyo insan gelmese yine üzülüyo insan neyse senbi doktora git canısı ne vatsa çıkar ortaya hayırlısı olsun sonuç hakkında inşallahYok ya tek isteğim gelmesi, hayal kurmak istemiyorum artık. Doktora da gidicem bu işkence bitmeyecek yoksa
İnşallah canım, Allah dan çabuk toparlıyoruz. Sağlık herşeyden önemli, sağlığı olmayan bir anne bir çocuğa fayda sağlayamaz o yüzden önce biz iyi olmalıyızYaa offf gelse bitürlü üzülüyo insan gelmese yine üzülüyo insan neyse senbi doktora git canısı ne vatsa çıkar ortaya hayırlısı olsun sonuç hakkında inşallah
Hadi hayırlısı olsun canımKızlar randevu aldım semra hanıma 25 ağustosa :)
Aynen öyle biz iyi olcazki güzel büyütelim bebişlerimiziİnşallah canım, Allah dan çabuk toparlıyoruz. Sağlık herşeyden önemli, sağlığı olmayan bir anne bir çocuğa fayda sağlayamaz o yüzden önce biz iyi olmalıyız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?