2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Rabbi hebli kacar okuyoruz kişi basi?

BENDE RABBİ HEBLİ MİNES SALİHİN TESBİH ZİNCİRİNE KATILACAĞIM AMA TEFRİCİYEYE KATILAMAYACAĞIM YARIN BAŞLIYOR MUYUZ KESİN?

Neden diyicektim işten dolayı demi cumartesi pazar günü gir kız depresyon a giremiyom diye üzülülürmü hiç:))
kız ama ayaklarımı uzatayım şöyle hüngür hüngür bi ağlayayım diyorum zaman yok. haftasonuda ev işi temizlik yemek derken zaman kalmıyo sabah 8de evden çıkıyorum akşam 7de ancak eve giriyorum bıktım bu hayattan

Allah vermiş sana kız kıymet bil bunalımada girmeyi ver bi zahmet cankuş ben girincede çıkarrı ver bi zahmett

Selam beybiler
Beynim bana oyun oynuyor galiba, iki gündür rüyamda uyuyan yeni doğmuş kız bebek görüyorum öyle tatlı ki ama ben böyle rüyalar görmek istemiyorum

Bugün de evde iş yaparken hani hamileler yürürken otururken göbeklerini tutar ya kendimi öyle buldum kafayı yediğimi biliyordum ama bu kadar da değil ya, ne saçma sapan hareketler bunlar hiç te sevmem öyle yapılmasını

Neler oluyor bana

İşte bu benim çalışırkenki halim

Kız inşallah vardırda geç dönlenmedir hadi hayırlısı
Kırmızı kartı yedinmi
Ya bi doktora gitsen

Yok ya tek isteğim gelmesi, hayal kurmak istemiyorum artık. Doktora da gidicem bu işkence bitmeyecek yoksa
Yaa offf gelse bitürlü üzülüyo insan gelmese yine üzülüyo insan neyse senbi doktora git canısı ne vatsa çıkar ortaya hayırlısı olsun sonuç hakkında inşallah

Yaa offf gelse bitürlü üzülüyo insan gelmese yine üzülüyo insan neyse senbi doktora git canısı ne vatsa çıkar ortaya hayırlısı olsun sonuç hakkında inşallah
İnşallah canım, Allah dan çabuk toparlıyoruz. Sağlık herşeyden önemli, sağlığı olmayan bir anne bir çocuğa fayda sağlayamaz o yüzden önce biz iyi olmalıyız

İnşallah canım, Allah dan çabuk toparlıyoruz. Sağlık herşeyden önemli, sağlığı olmayan bir anne bir çocuğa fayda sağlayamaz o yüzden önce biz iyi olmalıyız
Aynen öyle biz iyi olcazki güzel büyütelim bebişlerimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…