2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Kızlar bugün adet günüm test yapamadım korkudan

Kızlar bursada yaşlı bir teyzeye göbeğini çektiren Babies16 arkadaşımızın ikizleri geliyormuş ne tatlı değil mi

@Saman Alevi kuzu sende duy bunları bak :)
Rabb'im bize de yaşatır inş bu duyguyu bende bu ay karnımı çektirdim canım inş bende hamile kalmisimdirnormalde günümü beklemeden sürekli test yapardım ama günüm geldi çok korkuyorum

Rabb'im bize de yaşatır inş bu duyguyu bende bu ay karnımı çektirdim canım inş bende hamile kalmisimdirnormalde günümü beklemeden sürekli test yapardım ama günüm geldi çok korkuyorum
İnşallah Rabbim bu ay sana da nasip etmiştir kuzum, seni çok iyi anlıyorum allah tez vakitte güzel haberler almayı nasip etsin.

Kızlar bursada yaşlı bir teyzeye göbeğini çektiren Babies16 arkadaşımızın ikizleri geliyormuş ne tatlı değil mi

@Saman Alevi kuzu sende duy bunları bak :)
Allah razi olsun canim sizede rabbim yasatsin bu duyguyu insallah :) sulalemde kimsede yok.doktor soylediginde inanamadim bi 2 3 dk. Teyze cay tarfi veriyordu sanirim onun etkisiyle ikikere yumurtlamisim.zaten baya erken yumurtlatmisti normale gore :)

Anason çayıydı dimi canım öyle hatırlıyorum

Rabbim tamamına erdirsin, sağlıklı bir hamilelik ve doğum süreci geçir inşallah hiç bir sorun yaşamadan Rabbim kucağına almayı nasip etsin

Anason çayıydı dimi canım öyle hatırlıyorum

Rabbim tamamına erdirsin, sağlıklı bir hamilelik ve doğum süreci geçir inşallah hiç bir sorun yaşamadan Rabbim kucağına almayı nasip etsin
Amin canim cok saolasin darisi basina ins.anason pelin otuydu canim sadece 1 hafta iciliyor ama.fazlasi zarar dmsti teyze

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…