Güzel haberler alırsın inş canımKızlar randevu aldım semra hanıma 25 ağustosa :)
İnşallah minnoşum :)Aynen öyle biz iyi olcazki güzel büyütelim bebişlerimizi
Sağol canım benimHadi hayırlısı olsun canım
Sağolasın canım burada güzel haberler verelim hepimiz. Dualarada başlayamadık halaGüzel haberler alırsın inş canım
Aynen canım toparlanıp başlayamadıkSağolasın canım burada güzel haberler verelim hepimiz. Dualarada başlayamadık hala
Ben girip girip çıkıyom kimseler yok ne oldu bize ya neden dağıldık dua larada başlamadık
Aynen canım ya kimse yazmayınca bende yazamıyorum. Elif gelse hemen başlardıkBen girip girip çıkıyom kimseler yok ne oldu bize ya neden dağıldık dua larada başlamadık((
Rabb'im bize de yaşatır inş bu duyguyu bende bu ay karnımı çektirdim canım inş bende hamile kalmisimdirKızlar bursada yaşlı bir teyzeye göbeğini çektirenBabies16 arkadaşımızın ikizleri geliyormuş ne tatlı değil mi
@Saman Alevi kuzu sende duy bunları bak :)
Ayy masallah ya saglikla kucagina alsin insallah:)darisi basimiza olsun tez vakitte.Kızlar bursada yaşlı bir teyzeye göbeğini çektirenBabies16 arkadaşımızın ikizleri geliyormuş ne tatlı değil mi
Insallah vardir canim hayirli haberlerini bekliyoruz:)Rabb'im bize de yaşatır inş bu duyguyu bende bu ay karnımı çektirdim canım inş bende hamile kalmisimdirnormalde günümü beklemeden sürekli test yapardım ama günüm geldi çok korkuyorum
İnşallah Rabbim bu ay sana da nasip etmiştir kuzum, seni çok iyi anlıyorum allah tez vakitte güzel haberler almayı nasip etsin.Rabb'im bize de yaşatır inş bu duyguyu bende bu ay karnımı çektirdim canım inş bende hamile kalmisimdirnormalde günümü beklemeden sürekli test yapardım ama günüm geldi çok korkuyorum
İnşallah canım darısı başımıza, ben gitmedim ama bu haberi duyunca bi gidesim geldiAyy masallah ya saglikla kucagina alsin insallah:)darisi basimiza olsun tez vakitte.
Gittin mi sen de o teyzeye canim?
Allah razi olsun canim sizede rabbim yasatsin bu duyguyu insallah :) sulalemde kimsede yok.doktor soylediginde inanamadim bi 2 3 dk. Teyze cay tarfi veriyordu sanirim onun etkisiyle ikikere yumurtlamisim.zaten baya erken yumurtlatmisti normale gore :)Kızlar bursada yaşlı bir teyzeye göbeğini çektirenBabies16 arkadaşımızın ikizleri geliyormuş ne tatlı değil mi
Anason çayıydı dimi canım öyle hatırlıyorumAllah razi olsun canim sizede rabbim yasatsin bu duyguyu insallah :) sulalemde kimsede yok.doktor soylediginde inanamadim bi 2 3 dk. Teyze cay tarfi veriyordu sanirim onun etkisiyle ikikere yumurtlamisim.zaten baya erken yumurtlatmisti normale gore :)
Git canim bir sey kaybetmessin hatta kazancli bile cikarsin insallah:))İnşallah canım darısı başımıza, ben gitmedim ama bu haberi duyunca bi gidesim geldi
Amin canim cok saolasin darisi basina ins.anason pelin otuydu canim sadece 1 hafta iciliyor ama.fazlasi zarar dmsti teyzeAnason çayıydı dimi canım öyle hatırlıyorum
Rabbim tamamına erdirsin, sağlıklı bir hamilelik ve doğum süreci geçir inşallah hiç bir sorun yaşamadan Rabbim kucağına almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?