Tmm canım zaten kafama göre kullanmamAmin canim cok saolasin darisi basina ins.anason pelin otuydu canim sadece 1 hafta iciliyor ama.fazlasi zarar dmsti teyze
Rabbim sanada cifter cifter versin :)Tmm canım zaten kafama göre kullanmam
Ay senin 1 gr olan minnoşlarını yerim
Canım hayırlı olsun maşallah. Darısı da biz isteyenlere inşallah :) o dediğin çay etkili oluyor mu hakkatenRabbim sanada cifter cifter versin :)
Bamin canim..en 50. Gunlerde yumurtluyordum 20. Gunlerde yumurtladim canim o cayla erkenden catlatti.bide ikitane birden catlamis.o kismi surpriz oldu :)Canım hayırlı olsun maşallah. Darısı da biz isteyenlere inşallah :) o dediğin çay etkili oluyor mu hakkaten
Ne mübarek çaymışBamin canim..en 50. Gunlerde yumurtluyordum 20. Gunlerde yumurtladim canim o cayla erkenden catlatti.bide ikitane birden catlamis.o kismi surpriz oldu :)
Oncelikle asiri aci.ben ilk gun aglamistim ne gumlere kaldim diye :) ama sonra mentollu sakizlarla fln ictim.1 tatli kasigi anason 1 kibrit copu kadar pelin otunu 1.5 su bardagi suda kaynaticaksan 1 bardaga dusene kadar.sonra sicak sicak sogutmadan adetle baslayip 7 gun sabah aksam iciceksin.sadece 7 gun adet donemleri.1 ayda 7 den fazla icilmiycek canim.erkeklerede her adetin 1. Gununden 15 gun bildircinli ilik süt.sabah aksam elle koparilmis roka yedirilcek.bicak degdrmeden koparilcak rokalarNe mübarek çaymışbize de versene tarifini yapabileceğimiz bişey mi acaba
Hadi ya o kadar acı mı bu :) peki biz yapsak faydası olur mu acaba ki. Boşu boşuna işkence etmim kendimeOncelikle asiri aci.ben ilk gun aglamistim ne gumlere kaldim diye :) ama sonra mentollu sakizlarla fln ictim.1 tatli kasigi anason 1 kibrit copu kadar pelin otunu 1.5 su bardagi suda kaynaticaksan 1 bardaga dusene kadar.sonra sicak sicak sogutmadan adetle baslayip 7 gun sabah aksam iciceksin.sadece 7 gun adet donemleri.1 ayda 7 den fazla icilmiycek canim.erkeklerede her adetin 1. Gununden 15 gun bildircinli ilik süt.sabah aksam elle koparilmis roka yedirilcek.bicak degdrmeden koparilcak rokalar
17. Ayda kaldim ben.o gittigim teyze herkese bu cayi veriyordu canim.Hadi ya o kadar acı mı bu :) peki biz yapsak faydası olur mu acaba ki. Boşu boşuna işkence etmim kendimecanım kaç sene bekledin bu arada
Aa ben de şuan bebiş düşünmemizin 17. Ayındayım. İnşallah bizlere de nasip olur ya. Çayı kaydettim. Hsg den sonra yapatım belki belli olmaz hiç şifanın nerden geleceği17. Ayda kaldim ben.o gittigim teyze herkese bu cayi veriyordu canim.
Hoşgeldin canım yeni evin hayırlı olsun.Kızlarrr ben geldimmm :) :) kaç gündür ev taşıma düzme işi vardı çok şükür bugün bitirdim sayılır. Cici evimiDeyiz artık beklerim sizi de :) bugün eşim test yaptırdı kızlar. Pazartesi hsg çektireceğim onun içün isteri doktor. Bi yorumlayın hatunlar bilenler. Doktora gösteremedik daha. Sonuçlarımız pek iyi değil bu arada :) 4 ay önce yaptırdığımızı da atayım gelişme var mı sizce. Morfoloji biraz iyiye gitmiş ama sayımız çok azalmış sanki
Tuplerinde sorun varsada temizler demisti teyze.bence omce deneseydin :) cunku tum iltihabi temizliyorAa ben de şuan bebiş düşünmemizin 17. Ayındayım. İnşallah bizlere de nasip olur ya. Çayı kaydettim. Hsg den sonra yapatım belki belli olmaz hiç şifanın nerden geleceği
Ciddimisin ya benim tüplerde iltaptan oluşmuş sıvı var bu ay kesin içicem bu çayı inşallah günde 1 bardak demi teze hazırlıyoz her günTuplerinde sorun varsada temizler demisti teyze.bence omce deneseydin :) cunku tum iltihabi temizliyor
Allah razı olsun canım benimmHoşgeldin canım yeni evin hayırlı olsun.
Sana en başta sağlık , huzur , mutluluk , sevgi ve en güzel çok tatlı hayırlı evlatların olsun yeni evinde inşallah uğur getirir sana inşallah .
Teste gelirsek ben pek anlamam ama sayı çok az ya Rabbim yardımcımız olsun inşallah
Rahim filmini anestezi ilemi çekicen?
Ayy duyunca bile karnım ağırıyo valla o derece korkmuşum
Malesef kuzum pazartesi çektirecem ya o yüzden geçti artık. Adet de yarın bitiyor. Ama bilgilerin için öok sağol. Rabbim yavrucukları sizlere bağışlasın. Bizlere de dua et lütfen. 3 canlısın. Mercimeklerin hürmetine kabul olur belki :)Tuplerinde sorun varsada temizler demisti teyze.bence omce deneseydin :) cunku tum iltihabi temizliyor
Evet taze sicak icilcek.sabah aksam ac karina canim.adetle baslayip sadece 7 gunCiddimisin ya benim tüplerde iltaptan oluşmuş sıvı var bu ay kesin içicem bu çayı inşallah günde 1 bardak demi teze hazırlıyoz her gün
Ediyrm canim ya rabbim gonlunde hasretini ceken herkese versin ins tez zamandaMalesef kuzum pazartesi çektirecem ya o yüzden geçti artık. Adet de yarın bitiyor. Ama bilgilerin için öok sağol. Rabbim yavrucukları sizlere bağışlasın. Bizlere de dua et lütfen. 3 canlısın. Mercimeklerin hürmetine kabul olur belki :)
Aminn canımm :)Ediyrm canim ya rabbim gonlunde hasretini ceken herkese versin ins tez zamanda
Amin canım inşallah..Pazartesini beklicem cnm ben pko lu olduğum için ilaç kullanmadığım zaman adetim hep gecikir o yüzden çok fazla umutlanamiyorum geçen haftalarda çok mutluydum kendimi hamile gibi hissediyordum ama şuan korkudan başka hicbirsey yok Allahım yardımcımız olsun hakkimizda hayırlısı olsun ins.M Meyra_naz canım test yapma bence 2 gün daha dayan inşallah gelmez kırmızılar sonra yap ve pozitif test sonucunu paylaş bizimle hadi inşallah
Bende bu ay göbek çektirdim yine gerçi bu 7 ay oluyo çektiriyom tık yok hayırlısı herşeyin ya elbet vardır zamanı vakti Rabbim hayırlı sağlıklı uzun ömğrlü nurgibi parlayan seki evlatlar versin hepimize inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?