2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Kızlarrr ben geldimmm :) :) kaç gündür ev taşıma düzme işi vardı çok şükür bugün bitirdim sayılır. Cici evimiDeyiz artık beklerim sizi de :) bugün eşim test yaptırdı kızlar. Pazartesi hsg çektireceğim onun içün isteri doktor. Bi yorumlayın hatunlar bilenler. Doktora gösteremedik daha. Sonuçlarımız pek iyi değil bu arada :) 4 ay önce yaptırdığımızı da atayım gelişme var mı sizce. Morfoloji biraz iyiye gitmiş ama sayımız çok azalmış sanki

Eklentiler

• IMG_8366.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 28
  • IMG_8367.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 24
Canım hayırlı olsun maşallah. Darısı da biz isteyenlere inşallah :) o dediğin çay etkili oluyor mu hakkaten
Bamin canim..en 50. Gunlerde yumurtluyordum 20. Gunlerde yumurtladim canim o cayla erkenden catlatti.bide ikitane birden catlamis.o kismi surpriz oldu :)

Ne mübarek çaymış bize de versene tarifini yapabileceğimiz bişey mi acaba
Oncelikle asiri aci.ben ilk gun aglamistim ne gumlere kaldim diye :) ama sonra mentollu sakizlarla fln ictim.1 tatli kasigi anason 1 kibrit copu kadar pelin otunu 1.5 su bardagi suda kaynaticaksan 1 bardaga dusene kadar.sonra sicak sicak sogutmadan adetle baslayip 7 gun sabah aksam iciceksin.sadece 7 gun adet donemleri.1 ayda 7 den fazla icilmiycek canim.erkeklerede her adetin 1. Gununden 15 gun bildircinli ilik süt.sabah aksam elle koparilmis roka yedirilcek.bicak degdrmeden koparilcak rokalar

Hadi ya o kadar acı mı bu :) peki biz yapsak faydası olur mu acaba ki. Boşu boşuna işkence etmim kendime canım kaç sene bekledin bu arada

Hoşgeldin canım yeni evin hayırlı olsun.
Sana en başta sağlık , huzur , mutluluk , sevgi ve en güzel çok tatlı hayırlı evlatların olsun yeni evinde inşallah uğur getirir sana inşallah .
Teste gelirsek ben pek anlamam ama sayı çok az ya Rabbim yardımcımız olsun inşallah
Rahim filmini anestezi ilemi çekicen?
Ayy duyunca bile karnım ağırıyo valla o derece korkmuşum

Aa ben de şuan bebiş düşünmemizin 17. Ayındayım. İnşallah bizlere de nasip olur ya. Çayı kaydettim. Hsg den sonra yapatım belki belli olmaz hiç şifanın nerden geleceği
Tuplerinde sorun varsada temizler demisti teyze.bence omce deneseydin :) cunku tum iltihabi temizliyor

M Meyra_naz canım test yapma bence 2 gün daha dayan inşallah gelmez kırmızılar sonra yap ve pozitif test sonucunu paylaş bizimle hadi inşallah
Bende bu ay göbek çektirdim yine gerçi bu 7 ay oluyo çektiriyom tık yok hayırlısı herşeyin ya elbet vardır zamanı vakti Rabbim hayırlı sağlıklı uzun ömğrlü nurgibi parlayan seki evlatlar versin hepimize inşallah

Tuplerinde sorun varsada temizler demisti teyze.bence omce deneseydin :) cunku tum iltihabi temizliyor
Ciddimisin ya benim tüplerde iltaptan oluşmuş sıvı var bu ay kesin içicem bu çayı inşallah günde 1 bardak demi teze hazırlıyoz her gün

Allah razı olsun canım benimm inşallah amin diyorumm. He kuzum anestezili olacak. O yüzden korku yok şükür. Sen çekinmiştin de mi? Hsg den sonra ilişki yasak mı ya benim yumurtlama günlerine yaklaşıyo çünkü de

Malesef kuzum pazartesi çektirecem ya o yüzden geçti artık. Adet de yarın bitiyor. Ama bilgilerin için öok sağol. Rabbim yavrucukları sizlere bağışlasın. Bizlere de dua et lütfen. 3 canlısın. Mercimeklerin hürmetine kabul olur belki :)

Ediyrm canim ya rabbim gonlunde hasretini ceken herkese versin ins tez zamanda

Amin canım inşallah..Pazartesini beklicem cnm ben pko lu olduğum için ilaç kullanmadığım zaman adetim hep gecikir o yüzden çok fazla umutlanamiyorum geçen haftalarda çok mutluydum kendimi hamile gibi hissediyordum ama şuan korkudan başka hicbirsey yok Allahım yardımcımız olsun hakkimizda hayırlısı olsun ins. Babies16 hayırlı olsun canım ins senin ikizlerin hepimize şans getirir topigimizdeki herkes ikizlere hamile kalir Rabb'im yardımcın olsun evlatlarını hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…