2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Halim kızı Elif'in sağlıklı hayrlı sorunsuz şekilde hamile kalması ve hayrla sağlıkla kucağına alması niyeti ile Rabbim sağlıklı hayrlı ahlaklı imanlı evlatlar ihsan etsin inşallah wagen Türkan kızı Şeyma 20 bin kelime-i tevhid 2000 kelime-i temcid 2000 kelime-i tenzih
Asksevgihuzur Kerim kızı Merve
@Guldeniz979 Gyuldenis Dimitrova
masal3487 Hanife kızı Özgün 10 bin kelime-i tevhid 2000 kelime-i temcid 2000 kelime-i tenzih 2000 salevat-ı şerif
M Meyra_naz Doğan kızı Ayşe 10 bin kelime-i tevhid 1000 kelime-i temcid 1000 kelime-i tenzih 1000 salevat-ı şerif
@Halitim Recep kızı Ayşe 10 bin kelime-i tevhid 1000 kelime-i temcid 1000 kelime-i tenzih 1000 salevat-ı şerif
D denizzz3 Hidayet kızı Deniz 10 bin kelime-i tevhid 2000 kelime-i temcid 2000 salevat-ı şerif
ASSOSyal Halim kızı Elif 2000 kelime-i temcid 2000 kelime-i tenzih 2000 salevat-ı şerif
@Erva_umut
B busra_brt Salih kızı Büşra
N Nurumcan94 Adnan kızı Ayşenur
S SUDESUDE09 Mustafa kızı Şule
G Greeneliton Hasan kızı Ezgi
sher33 Hasan kızı Seher
@Tambikedi Mehmet kızı Merve
S srplmtmtk Fatma kızı Serpil
D Dost1963
Ebrarr60 Sıdıka kızı Beyhan
E ecrin0631 Ercan kızı Ecrin Tuğba
Smydnz A.Gani kızı Sümeyye 20 bin kelime-i tevhid 10 bin salevat-ı şerif
Pdr_ci Aziz kızı Meltem
Zeytin_yesili Ömer kızı Elif 20 bin kelime-i tevhid 2000 kelime-i temcid 2000 kelime-i tenzih 2000 salevat-ı şerif
mavi-hayal
Y yagmur_20
Bejan19
Kızlar kandil listemiz oluştu Rabbim kabul ve makbul etsin inşallah cümlenizden razı memnun ve hoşnut olsun inşallah kucaklarınızı kucaklarımızı çifter çifter doldursun inşallah Rabbim[/QUOTE]

Listemizi bitirince bastan baslariz.bu sefer Kuran bilenler Meyem suresi okur diger arkadaslarimiz yine tesbih çeker.olmaz mi?ya da Hz.İbrahimin duasini okuruz birlikte.
Olur canım inşallah sıra sıra hamile kalırız

[/QUOTE]
Canum bu liste ne tam anlamadım k bakma giremiyorum ya

N Nurumcan94
Günlük okumalarımızı gene okuyacağız fakat fazladan tesbihat topluyoruz kuzum 2 hafta sonra kandil ya hepimizin niyetine kandil gecesi bağışlanıp ismen dua etmek için

Tamam canım inşallah bugün okuyacağım. Bu arada elinizden geldiğinizce meryem suresi okuyun. Ben okulda boş vakitlerinde okumaya çalışıyorum. Onun da çok faydası var inşallah. Rabbim bu mübarek ayların hürmetine bizlere hem sabır hem de bebişler nasip etsin inşallah.

Halim kızı Elif'in sağlıklı hayrlı sorunsuz şekilde hamile kalması ve hayrla sağlıkla kucağına alması niyeti ile Rabbim sağlıklı hayrlı ahlaklı imanlı evlatlar ihsan etsin inşallah wagen Türkan kızı Şeyma 20 bin kelime-i tevhid 2000 kelime-i temcid 2000 kelime-i tenzih
Asksevgihuzur Kerim kızı Merve
@Guldeniz979 Gyuldenis Dimitrova
masal3487 Hanife kızı Özgün 10 bin kelime-i tevhid 2000 kelime-i temcid 2000 kelime-i tenzih 2000 salevat-ı şerif
M Meyra_naz Doğan kızı Ayşe 10 bin kelime-i tevhid 1000 kelime-i temcid 1000 kelime-i tenzih 1000 salevat-ı şerif
@Halitim Recep kızı Ayşe 10 bin kelime-i tevhid 1000 kelime-i temcid 1000 kelime-i tenzih 1000 salevat-ı şerif
D denizzz3 Hidayet kızı Deniz 10 bin kelime-i tevhid 2000 kelime-i temcid 2000 salevat-ı şerif
ASSOSyal Halim kızı Elif 2000 kelime-i temcid 2000 kelime-i tenzih 2000 salevat-ı şerif
@Erva_umut
B busra_brt Salih kızı Büşra
N Nurumcan94 Adnan kızı Ayşenur
S SUDESUDE09 Mustafa kızı Şule
G Greeneliton Hasan kızı Ezgi
sher33 Hasan kızı Seher
@Tambikedi Mehmet kızı Merve
S srplmtmtk Fatma kızı Serpil
D Dost1963
Ebrarr60 Sıdıka kızı Beyhan
E ecrin0631 Ercan kızı Ecrin Tuğba 2000 Kelime-i tevhid 2000 Kelime-i temcid 2000 Kelime-i tenzih
Smydnz A.Gani kızı Sümeyye 20 bin kelime-i tevhid 10 bin salevat-ı şerif
Pdr_ci Aziz kızı Meltem
Zeytin_yesili Ömer kızı Elif 20 bin kelime-i tevhid 2000 kelime-i temcid 2000 kelime-i tenzih 2000 salevat-ı şerif
mavi-hayal
Y yagmur_20
Bejan19
Kızlar kandil listemiz oluştu Rabbim kabul ve makbul etsin inşallah cümlenizden razı memnun ve hoşnut olsun inşallah kucaklarınızı kucaklarımızı çifter çifter doldursun inşallah Rabbim

Hanımlar aldığınız tesbihatları en geç kandil günü ikindi namazına kadar bildirin aldığımız sayıda ki tesbihatları bitirdik bağışlanmak üzere hediye ettik diye ona göre sayı ile bağışlanacak
Kandil günü topluca tesbihatların ve diğer duaların bağışlanmasını ve ismen dua etmeyi yapmak isteyen var mı hanımlar ona göre hediye ettik dicez kendisi de aldım kabul ettim dicek

hilalcikk kuzum burası biz bu topikte her gün yasin serif okuyoruz ismen listeye bak istersen kandil icinde tesbihat topluyoruz

Ben çok fazla giremiyorum bende 3 yıllık evliyim ve bebeğimiz olmuyor bende katılmak isterim yeniyim bu arada sayfayı kullanmayı pek bilmiyorum

Ben çok fazla giremiyorum bende 3 yıllık evliyim ve bebeğimiz olmuyor bende katılmak isterim yeniyim bu arada sayfayı kullanmayı pek bilmiyorum
Rabbim inşallah tez vakitte hayrlısı ile anne olmayı nasip etsin canım listeye eklememi ister misin seni de ama kendi ismini yazman lazım (ahmet kizi fatma) bir de kandil icin tesbihat topluyoruz katilir misin

Canim geriye donük cok bakamadimda ne okucaz simdi kandil gecesine kadarmi okuyosunuz gün günmü
Biz normalde gun gun okuyoruz kuzum yasini serif (ahmet kizi fatma niyetine) herkese ismen dua kandil gecesi icinde ayri tesbih topluyoruz

Bu arada canım ben de
Biz normalde gun gun okuyoruz kuzum yasini serif (ahmet kizi fatma niyetine) herkese ismen dua kandil gecesi icinde ayri tesbih topluyoruz
bıgünkü yasin halim kızı elif için değil miydi ben ona okudum şimdi

bence tekrar etiketle dönmezlerse çıkar çümkü liste karışıyo hem bitirirsek tekrar baştan alır meryem süresini okuruz

hoş geldin canım kızlar kusura bakmayın buğün baya işim vardı giremedim sağolsun arkadaş sana yardımcı olmuş adını kaydetmiş Allah razı olsun hem burdan gelişmeleride yazarız birbirimize nede olsa aynı hastaneye gidip gelcez inşallah mevlam uzatmadan zorlaştırmadan hayırlısıyla hayırlı evlatlarımızı verir biran önce ayy buğün biraz geç girdim çok özledim sizi yaaa henizi çok ça öpüyom inşallah bu dünyada olduğu gibi öteki dunyadada cennet te komşu oluruz birbirimize ben 10 bin Lailaheil Allah çektim ama toplu yazarım kafalar karışmasın Zeytin_yesili canım ismen bağaş yapmayı kimse almadıysa kandil gecesi ne kadar temizleniyom inşallah sizcede uygunsa ben yaparım Rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah bakıpta imrendirmesin bizlerede bu güzel sevgiyi taddırsın inşallah

1. buarada yeni katılan arkadaşlar hoş geldiniz aramıza inşallah hamiş kalır beraber günleri sayarız bu arada kızlar topiğin ilk hamişi kim olcak çok merak ediyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…