- 19 Aralık 2016
- 3.081
- 4.215
- 133
- 40
Olur canım inşallah sıra sıra hamile kalırızListemizi bitirince bastan baslariz.bu sefer Kuran bilenler Meyem suresi okur diger arkadaslarimiz yine tesbih çeker.olmaz mi?ya da Hz.İbrahimin duasini okuruz birlikte.
[/QUOTE]Halim kızı Elif'in sağlıklı hayrlı sorunsuz şekilde hamile kalması ve hayrla sağlıkla kucağına alması niyeti ile Rabbim sağlıklı hayrlı ahlaklı imanlı evlatlar ihsan etsin inşallahwagen Türkan kızı Şeyma 20 bin kelime-i tevhid 2000 kelime-i temcid 2000 kelime-i tenzih
Asksevgihuzur Kerim kızı Merve
@Guldeniz979 Gyuldenis Dimitrova
masal3487 Hanife kızı Özgün 10 bin kelime-i tevhid 2000 kelime-i temcid 2000 kelime-i tenzih 2000 salevat-ı şerif
M Meyra_naz Doğan kızı Ayşe 10 bin kelime-i tevhid 1000 kelime-i temcid 1000 kelime-i tenzih 1000 salevat-ı şerif
@Halitim Recep kızı Ayşe 10 bin kelime-i tevhid 1000 kelime-i temcid 1000 kelime-i tenzih 1000 salevat-ı şerif
D denizzz3 Hidayet kızı Deniz 10 bin kelime-i tevhid 2000 kelime-i temcid 2000 salevat-ı şerif
ASSOSyal Halim kızı Elif 2000 kelime-i temcid 2000 kelime-i tenzih 2000 salevat-ı şerif
@Erva_umut
B busra_brt Salih kızı Büşra
N Nurumcan94 Adnan kızı Ayşenur
S SUDESUDE09 Mustafa kızı Şule
G Greeneliton Hasan kızı Ezgi
sher33 Hasan kızı Seher
@Tambikedi Mehmet kızı Merve
S srplmtmtk Fatma kızı Serpil
D Dost1963
Ebrarr60 Sıdıka kızı Beyhan
E ecrin0631 Ercan kızı Ecrin Tuğba
Smydnz A.Gani kızı Sümeyye 20 bin kelime-i tevhid 10 bin salevat-ı şerif
Pdr_ci Aziz kızı Meltem
Zeytin_yesili Ömer kızı Elif 20 bin kelime-i tevhid 2000 kelime-i temcid 2000 kelime-i tenzih 2000 salevat-ı şerif
mavi-hayal
Y yagmur_20
Bejan19
Kızlar kandil listemiz oluştu Rabbim kabul ve makbul etsin inşallah cümlenizden razı memnun ve hoşnut olsun inşallah kucaklarınızı kucaklarımızı çifter çifter doldursun inşallah Rabbim
kelime i tevhip 2000 kelime i temcid 2000 kelime i tenzih 2000Canım kandil gününe kadar ne okuyabilirsin ve ne kadar sayı da kelime-i tevhid (La ilahe illallah) kelime-i temcid (La havle vela kuvvete illa billah) kelime-i tenzih (Sübhanallahi ve bi hamdihi sübhanallahil azim) salevat-ı serif
Ben çok fazla giremiyorum bende 3 yıllık evliyim ve bebeğimiz olmuyor bende katılmak isterim yeniyim bu arada sayfayı kullanmayı pek bilmiyorumArkadaşlar merhaba ilk topiğim ben 1.5 yıllık evliyim bebek istiyoz benim gibi bebiş istiyenler gelin beraber bir birimize dua edelim yasin okuyalım hedefim 500 ama artık kaç kişi toplanırsak muminin birbirine duası makbuldür limdi yarınakadar hatta gerekirse pazarda bekler pazartesi başlarız inşallah şöyle 1kişi 1 kişi için sadece 1 yasin okuyucak inşallah çok kişi oluruz ve memencecik başkarız ve okuduklarımız sırasıyla hamiş kalır hadi BİSMİLLAHİ RAHMANİ RAHİM DİYİP topi açıyom inşallah çok kişi oluruz
Rabbim inşallah tez vakitte hayrlısı ile anne olmayı nasip etsin canım listeye eklememi ister misin seni de ama kendi ismini yazman lazım (ahmet kizi fatma) bir de kandil icin tesbihat topluyoruz katilir misinBen çok fazla giremiyorum bende 3 yıllık evliyim ve bebeğimiz olmuyor bende katılmak isterim yeniyim bu arada sayfayı kullanmayı pek bilmiyorum
Tamam canim bende size katilmak isterimhilalcikk kuzum burası biz bu topikte her gün yasin serif okuyoruz ismen listeye bak istersen kandil icinde tesbihat topluyoruz
Canim geriye donük cok bakamadimda ne okucaz simdi kandil gecesine kadarmi okuyosunuz gün günmühilalcikk kuzum burası biz bu topikte her gün yasin serif okuyoruz ismen listeye bak istersen kandil icinde tesbihat topluyoruz
Biz normalde gun gun okuyoruz kuzum yasini serif (ahmet kizi fatma niyetine) herkese ismen dua kandil gecesi icinde ayri tesbih topluyoruzCanim geriye donük cok bakamadimda ne okucaz simdi kandil gecesine kadarmi okuyosunuz gün günmü
bıgünkü yasin halim kızı elif için değil miydi ben ona okudum şimdiBiz normalde gun gun okuyoruz kuzum yasini serif (ahmet kizi fatma niyetine) herkese ismen dua kandil gecesi icinde ayri tesbih topluyoruz
hoş geldin canım kızlar kusura bakmayın buğün baya işim vardı giremedim sağolsun arkadaş sana yardımcı olmuş adını kaydetmiş Allah razı olsun hem burdan gelişmeleride yazarız birbirimize nede olsa aynı hastaneye gidip gelcez inşallah mevlam uzatmadan zorlaştırmadan hayırlısıyla hayırlı evlatlarımızı verir biran önce ayy buğün biraz geç girdim çok özledim sizi yaaa henizi çok ça öpüyom inşallah bu dünyada olduğu gibi öteki dunyadada cennet te komşu oluruz birbirimize ben 10 bin Lailaheil Allah çektim ama toplu yazarım kafalar karışmasıntabiki isterim
Evet canim ben parantez icinde ki ismi ornek olarak verdimBu arada canım ben de
bıgünkü yasin halim kızı elif için değil miydi ben ona okudum şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?