2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Allah razi olsun canim rabbim hepinizede tez zamanda nasip etsin ins.bu arada pcos engel deil bende pcosluyum.oncesinde paylastigin anason pelin otu cayini icersen sende ilacsiz erken yumurtlayabilirsin dene istersen

Allah razi olsun canim rabbim hepinizede tez zamanda nasip etsin ins.bu arada pcos engel deil bende pcosluyum.oncesinde paylastigin anason pelin otu cayini icersen sende ilacsiz erken yumurtlayabilirsin dene istersen
Canim ailenizde ikiz var miydi? Insallah sonuna kadar sorunsuz bir gebelik ve ardindan sorunsuz bir dogum gerceklestirir bebeklerini sag salim kucagina alirsin.

İnş canım ya hastalanirsam denicem senin tarifi ben ilaç yada bitkisel birşey kullanmazsam çok zor hastalaniyorum uzun süre tedavi olmayı düşünmüyorum hem maddi hem manevi çok yiprandim

Hayırla sağlıkla al kucağına canım Allah gönlündekinin daha güzelini versin inşAllah

Canım gözün aydın yeni evinde bebişlerinle oturmayı nasip etsin Rabbim inşallah, Uğur getirsin sana

Sperm testleri ile ilgili hiçbir bilgim yok malesef, benim eşim yaptırmadığı için öğrenemedim ama inş halledilemeyecek birşey yoktur

Hsg yi anestezi ile mi çektireceksin kuzum, inş hemen hamile kalırsın bu ay

İnş canım ya hastalanirsam denicem senin tarifi ben ilaç yada bitkisel birşey kullanmazsam çok zor hastalaniyorum uzun süre tedavi olmayı düşünmüyorum hem maddi hem manevi çok yiprandim
Bende de var bu pko iki ay oldu adet olamazdım hala sen adet olmak için yaptığın birşey vrmi canım ? Maydanoz icicem onunda vakti geçti diyealdirmamistim ?

Amim canim hepimize insallah saolasin :)
Bu pelin otu ve anason cayinin ayrıntılı tarifini yazabilir misiniz bebisleriniz de hayırlı olsun Allah sağlıkla hayırla kucağınıza almayi ve büyütmeyi denasip etsin

ASSOSyal canım burdayım oruçluyum başım yerden kalkmıyo neyaptın kırmızılar geldimi son durum ne ayy bende @Saman Alevi merak ettim cidden tatilemi gitti inşallah bi sıkıntı yoktur o bizi unutmazdı ne oldu acaba ?
Ee canısı senin sınav somuçları nasıl çıktı
İstediğin puanı aldınmı

Bu pelin otu ve anason cayinin ayrıntılı tarifini yazabilir misiniz bebisleriniz de hayırlı olsun Allah sağlıkla hayırla kucağınıza almayi ve büyütmeyi denasip etsin
Amin canim ins.darisi da isteyen herkese olsun ins. Adetin 1. Gunu baslayip 1.5 su barsagi suya 1 tatli kasigi anason 1 kibrit copu kadar pelin otunu koyuyorsun.1 bardaga dusene kadar kaynatyorsun.sabah aksam taze sicak sicak icmek gerekiyor ve sadece 7 gun yapiliyor her adette yapabilirsin 7 ser gun.cok aci yalnz bal sakiz fln kullanabilirsin icerken ben oyle yaptim

Allah kabul etsin kuzum, bende başlayacağım altı oruçlarına bir başlayamadım ya uzatmak iyi olmuyo

Sonuç mükemmel değil kuzu ama beklediğim gibi daha fazlası olamazdı zaten, sözleşmeli ye başvuru yapacağım merkezi atama imkansız

Canım çok kaynatıldığı için acı oluyor olabilir mi acaba? Demleme yapılsa olmaz mı bu kadar acı olmaz belki

Herşeyin hayırlısı olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…