Allah razi olsun canim rabbim hepinizede tez zamanda nasip etsin ins.bu arada pcos engel deil bende pcosluyum.oncesinde paylastigin anason pelin otu cayini icersen sende ilacsiz erken yumurtlayabilirsin dene istersenAmin canım inşallah..Pazartesini beklicem cnm ben pko lu olduğum için ilaç kullanmadığım zaman adetim hep gecikir o yüzden çok fazla umutlanamiyorum geçen haftalarda çok mutluydum kendimi hamile gibi hissediyordum ama şuan korkudan başka hicbirsey yok Allahım yardımcımız olsun hakkimizda hayırlısı olsun ins.Babies16 hayırlı olsun canım ins senin ikizlerin hepimize şans getirir topigimizdeki herkes ikizlere hamile kalir Rabb'im yardımcın olsun evlatlarını hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canim
Canim ailenizde ikiz var miydi? Insallah sonuna kadar sorunsuz bir gebelik ve ardindan sorunsuz bir dogum gerceklestirir bebeklerini sag salim kucagina alirsin.Allah razi olsun canim rabbim hepinizede tez zamanda nasip etsin ins.bu arada pcos engel deil bende pcosluyum.oncesinde paylastigin anason pelin otu cayini icersen sende ilacsiz erken yumurtlayabilirsin dene istersen
Saolasin canim.Bildigimiz hic kimsede yok canim ikiz.oyuzden ben dr a baya direndim olamaz fln diye.inanmasi güc oldu :)Canim ailenizde ikiz var miydi? Insallah sonuna kadar sorunsuz bir gebelik ve ardindan sorunsuz bir dogum gerceklestirir bebeklerini sag salim kucagina alirsin.
İnş canım ya hastalanirsam denicem senin tarifi ben ilaç yada bitkisel birşey kullanmazsam çok zor hastalaniyorum uzun süre tedavi olmayı düşünmüyorum hem maddi hem manevi çok yiprandimAllah razi olsun canim rabbim hepinizede tez zamanda nasip etsin ins.bu arada pcos engel deil bende pcosluyum.oncesinde paylastigin anason pelin otu cayini icersen sende ilacsiz erken yumurtlayabilirsin dene istersen
Hayırla sağlıkla al kucağına canım Allah gönlündekinin daha güzelini versin inşAllahAllah razi olsun canim sizede rabbim yasatsin bu duyguyu insallah :) sulalemde kimsede yok.doktor soylediginde inanamadim bi 2 3 dk. Teyze cay tarfi veriyordu sanirim onun etkisiyle ikikere yumurtlamisim.zaten baya erken yumurtlatmisti normale gore :)
Amim canim hepimize insallah saolasin :)Hayırla sağlıkla al kucağına canım Allah gönlündekinin daha güzelini versin inşAllah
Amin kuzum amin çok aminRabbim sanada cifter cifter versin :)
Canım gözün aydın yeni evinde bebişlerinle oturmayı nasip etsin Rabbim inşallah, Uğur getirsin sanaKızlarrr ben geldimmm :) :) kaç gündür ev taşıma düzme işi vardı çok şükür bugün bitirdim sayılır. Cici evimiDeyiz artık beklerim sizi de :) bugün eşim test yaptırdı kızlar. Pazartesi hsg çektireceğim onun içün isteri doktor. Bi yorumlayın hatunlar bilenler. Doktora gösteremedik daha. Sonuçlarımız pek iyi değil bu arada :) 4 ay önce yaptırdığımızı da atayım gelişme var mı sizce. Morfoloji biraz iyiye gitmiş ama sayımız çok azalmış sanki
Bende de var bu pko iki ay oldu adet olamazdım hala sen adet olmak için yaptığın birşey vrmi canım ? Maydanoz icicem onunda vakti geçti diyealdirmamistim ?İnş canım ya hastalanirsam denicem senin tarifi ben ilaç yada bitkisel birşey kullanmazsam çok zor hastalaniyorum uzun süre tedavi olmayı düşünmüyorum hem maddi hem manevi çok yiprandim
Bu pelin otu ve anason cayinin ayrıntılı tarifini yazabilir misiniz bebisleriniz de hayırlı olsun Allah sağlıkla hayırla kucağınıza almayi ve büyütmeyi denasip etsinAmim canim hepimize insallah saolasin :)
İnsallah bi kaç gündür yok ortalarda bende merak ettim fazla uzatmazdi o adayı gelirdikızlar @Saman Alevi nden haberi olan var mı, bir sorun yoktur inşallah
Amin canim ins.darisi da isteyen herkese olsun ins. Adetin 1. Gunu baslayip 1.5 su barsagi suya 1 tatli kasigi anason 1 kibrit copu kadar pelin otunu koyuyorsun.1 bardaga dusene kadar kaynatyorsun.sabah aksam taze sicak sicak icmek gerekiyor ve sadece 7 gun yapiliyor her adette yapabilirsin 7 ser gun.cok aci yalnz bal sakiz fln kullanabilirsin icerken ben oyle yaptimBu pelin otu ve anason cayinin ayrıntılı tarifini yazabilir misiniz bebisleriniz de hayırlı olsun Allah sağlıkla hayırla kucağınıza almayi ve büyütmeyi denasip etsin
Allah kabul etsin kuzum, bende başlayacağım altı oruçlarına bir başlayamadım ya uzatmak iyi olmuyoASSOSyal canım burdayım oruçluyum başım yerden kalkmıyo neyaptın kırmızılar geldimi son durum ne ayy bende @Saman Alevi merak ettim cidden tatilemi gitti inşallah bi sıkıntı yoktur o bizi unutmazdı ne oldu acaba ?
Ee canısı senin sınav somuçları nasıl çıktı
İstediğin puanı aldınmı
Canım çok kaynatıldığı için acı oluyor olabilir mi acaba? Demleme yapılsa olmaz mı bu kadar acı olmaz belkiAmin canim ins.darisi da isteyen herkese olsun ins. Adetin 1. Gunu baslayip 1.5 su barsagi suya 1 tatli kasigi anason 1 kibrit copu kadar pelin otunu koyuyorsun.1 bardaga dusene kadar kaynatyorsun.sabah aksam taze sicak sicak icmek gerekiyor ve sadece 7 gun yapiliyor her adette yapabilirsin 7 ser gun.cok aci yalnz bal sakiz fln kullanabilirsin icerken ben oyle yaptim
Herşeyin hayırlısı olsun canımAllah kabul etsin kuzum, bende başlayacağım altı oruçlarına bir başlayamadım ya uzatmak iyi olmuyo
Sonuç mükemmel değil kuzu ama beklediğim gibi daha fazlası olamazdı zaten, sözleşmeli ye başvuru yapacağım merkezi atama imkansız
Amin kuzu valla daha fazla bişey takmayacağım kafama olursa olurHerşeyin hayırlısı olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?