2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Bende de var bu pko iki ay oldu adet olamazdım hala sen adet olmak için yaptığın birşey vrmi canım ? Maydanoz icicem onunda vakti geçti diyealdirmamistim ?
Civan percemi içiyordum cnm son zamanlarda sokmemeye başladı eczaneden her zaman aldığım söktürücü var genelde onu iciyorum hicbirsey kullanmazsamda 2 3 ayı buluyor hastalanmam canım pelin otuna bizde başlayalım inş şifa olur bizede.. bide ben diyet yapıyorum pkolular zayıflayinca kendiliğinden hamile kalabiliyormus

Amin ecmain çok teşekkür ederim simdi hayit içi yorum bitirince başladım inşallah

Bende kullanmistim civan percemini dört beş otla beraber bi hafta falan iciyofum tadı çok aci civan percemininde

Aynen zayiflayinca adet duzen e giriyormuş zaten bende kilo aldik bir senedir iyice bozuldu duzenim ah bi bende yapabilsem su diyeti yoğurt pul biber kuru yapasim var

Bende kullanmistim civan percemini dört beş otla beraber bi hafta falan iciyofum tadı çok aci civan percemininde
Aynen canım çok kötü tadı burnumu kapatıp içiyordum yengem düşük yaptıktan sonra rahminde yara oluşmuş oda aktaran civanpercemi almış içmiş öbür ay hamile kaldı tekrardan Rabb'im istedikten sonra hicbirsey engel olmuyor yeterki ol desin..ben o kadar içtim ama demekki daha zamanı varmış hayırlısı olsun beklicez artık Rabb'im sabır versin dayanacak guc versin inşallah bazen çok çıkmaza giriyoruz daraliyoruz o kadar gerginim ki kavga edecek yer arıyorum test yapmak istemiyorum negatif çıkarsa çok aglicam biliyorum o yüzden de cesaretim yok

Canımm ya inşalah umduğun seninle birliktedir. Şu an bi umut var sanki sende. Hadi hayırlısı inşallah. :)

ASSOSyal he kuZum anestezili olacakmış. Doktor sormadı zaten direk pazartesi gel çekelim dedi. İnşallah canım bu ay olur. Ama pek de umutlanamıyorum artık hiç bi şeye. Haktan hayırlısı. Veren de o alan da o. Sözleşmeliye başvur kuzum durma hiç, gittiğin yer çok önemli değil. Ortamını buluyosun. Hakkında hayırlısı olsun inşallah

Otlar vesile tabi şifa Allah tan Rabbim daha fazla aratmadan hayitli evlatlar versin tüm isteyenlere bende bugün bi rüya gördüm bi tane kendinin bi tane evlatlık iki çocuğum oluyordu 5 6 yaşlarında iki kız hayır olsun etkisinde kaldim çocukları çok sevdiğinden olsa gerek..

İnşallah kuzum Rabbim vesile kılar bu filmi senin için bu ay son olur

Amin inşallah hayırlısı olur canım ilanları takip ediyorum bakalım

Kızlar yarın Eyüp Sultan a gidcez orda iftar yapcam hepinizin ismiyle inşallah oruçlu ağızla dua edicem Rabbim kabul eder inşallah eşimle evlenmek içinde oraya gidip dua etmiştim Rabbim kabul etmişti birtakım sorunlar vardı evlenmemiz için hepsi bi anda sanki ortadan kalkmıştı yarında inşallah bebiş için ağacımızın meyvesi için gitcez bi engel çıkmazsa inşallah sizlerede dua edicem:))

Ayy ne guzel ya Eyup sultana ilk gittigimde bayilmistim,manevi havasini hissetmistim,Istanbulda en sevdigim yerlerin basinda gelir,Allah dualarini kabul eder insaalh.

• Ayy ne guzel ya Eyup sultana ilk gittigimde bayilmistim,manevi havasini hissetmistim,Istanbulda en sevdigim yerlerin basinda gelir,Allah dualarini kabul eder insaalh.
Aynen benimde istanbul da en çok sevdiğim yerlerden bitanesi sultan Ahmed de seviyom ama Eyüp Sultan bi başkaya çok seviyom normalde her ramazan gideriz ama kısmet olmadı bu sene inşallah yarın bi aksilik çıkmazsa gidicez.
Orda başka isteklerim içinde bi kaç kez gidip dua ettim hepsi kabul oldu inşallah sizler içinde kendiç içinde hayırlı evlat istiycem Rabbim bu duamıda kabul buyurur inşallah hepimize çok seki ve güzel hayırlı evlatlar basib eder
Ne yaptın bittimi temizlik canım nezaman taşınıyon hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…