2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Evet Sultan Ahmette cok guzel ama eyup Sultan cidden bir farkli,insallah rabbim dualarini kabul eder sana da hepimize de hayirli evlatlar nasip eder simdiden Allah kabul etsin orucunu da dualarini da.

İnş canım Allah razı olsun ins tez zamanda sağlıklı sıhhatli hayırlı bebisini kucağına alırsın bende yarın kan testi vericem canm belirsizlik daha da can sıkıyor dua et bana da cnm hayırlı haberler alim.. negatif çıkarsa da uzulmucem hakkımda hayırlısı deyip yoluma devam edicem inş

Ayy inşallah inşallah pozitif alırsında test sonucunu bizede bi umut olursun unuturmuyum hiç daima duam dasınız inşallah bizler o güzel haberi çok yakında paylaşcaz birbirimizle

Tefriciye ye başlayan var mıkizlar ben de ona göre okuyayim başlamıştım aslında Saman alevinden ses çıkmayıncadecam etmedim çok merak ettirdi nerde acba umarım bi sorun yoktur

Tefriciye ye başlayan var mıkizlar ben de ona göre okuyayim başlamıştım aslında Saman alevinden ses çıkmayıncadecam etmedim çok merak ettirdi nerde acba umarım bi sorun yoktur
Kimseden ses çıkmayınca başlamadım cnm bende.. bu perşembe başlayalım inş

Ne mutlu sana canım ya, Allah kabul etsin inşallah Rabbim dualarını kabul etsin. Bizim için istediklerinin kat ve kat fazlasını Rabbim sana nasip etsin kuzum benim

Ne mutlu sana canım ya, Allah kabul etsin inşallah Rabbim dualarını kabul etsin. Bizim için istediklerinin kat ve kat fazlasını Rabbim sana nasip etsin kuzum benim
Amin canım benim inşallah rabim Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasib etsin diye dua edicem birazdan çıkıcaz inşallah dualarımmız kabul olur hayırlısıyla

Amin canım benim inşallah rabim Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasib etsin diye dua edicem birazdan çıkıcaz inşallah dualarımmız kabul olur hayırlısıyla
Kuzum Allah kabul etsin. Borçlarını mı tutuyorsun kuzu?

Kızlar saman alevi bu aralar yoğunluğundan dolayı girememiş. Bugün dedim başlayalım artık diye. Girip yazacak sanırım. Grubu dağıtmayalım. İstikrarlı gidelim bence. Diğer gruptakiler adrtliyken de okuyor duaları. Ben de öyle yapacağım. Ki adamlar diyaneti arayıp sormuş okur demişler. Hem bu şekilde biz de hep birlikte aksatmadan okumuş oluruz. M Meyra_naz kuzum verdin mi kan naptın

Canm bugün sağlık ocağına benim ebeye gittim yoktu yarın gel dediler eşim yıllık izinde köye gitmemiz gerek başka yere gidemedim sonuçları alamam diye.. test sonucum çıkınca ebe telefonla arayıp sonucu söylüyor diye oraya gittim köyden perşembe günü donucez dönüşte gidicem canım artik

wagen Türkan kızı Şeyma
masal3487 Nevzat kızı Özgün
M Meyra_naz Doğan kızı Ayşe
@Halitim Recep kızı Ayşe
D denizzz3 Hidayet kızı Deniz
ASSOSyal Halim kızı Elif
@Saman Alevi Ömer kızı Elif
S SUDESUDE09 Mustafa kızı Şule
Pdr_ci Aziz kızı Meltem
umut-16 Ayşe Duygu ( iki isim de arkadaşımızın ismidir anne ismi değildir niyet ederken sadece Ayşe Duygu diye niyet edelim kuzucuklar)
hilalcikk Oğuz kızı Gökçe
B busra_brt Salih kızı Büşra
yassimin Ali kızı Yasemin
D Dilefrz Sinan kızı Esra
Dil-i bitab Hüseyin kızı Saliha
Mutlu1anne Zeki kızı Çiğdem
Zeytininpeyniri
H Hulya_38

KIZLAR DUAYA BAŞLIYORUZ ALLAHIN İZNİYLE KATILMAK İSTEYEN YAZSIN ONA GÖRE 5000 İ KİŞİYE BÖLELİM
HAYIRLARA SAĞLIKLI EVLATLARA VESİLE OLUR İNŞALLAH
ADETLİYKEN OKUYALIM DİYE DÜŞÜNÜYORUZ İTİRAZ EDEN VARMI SAYIMIZ AZ ADET ZAMANLARINDA ÇOK BİRİKİR ÇALIŞTIĞIMIZ İÇİN OKUMAKTA ZORLANIRIZ DİĞER GRUPTA OKUYORMUŞ ÇÜNKİ SİZİNDE GÖRÜŞLERİNİZİ ALALIM

ben varım arkadaşım ama adetliykende okunur aynen ben diğer grupta da varım orada adetliyken okunuyor diyanete sorulmuş. evet hemen başlayalım ki çabucak bitsin

Ben katilicam canım

Ben de katilicam insallah canim.

Kızlar karnımızı çektirmeye arkadaşımla gitmiştim oda uzun süredir hamile kalamiyordu şimdi aradı hamileymis
AYYYY DARISI BAŞINA CANIMM ....BENDE DÜN ÇEKTİRDİM RAHMİN TERS DÖNÜKMÜŞ DEDİ BAĞLADI OVDU ŞİŞE KAPADI BELİME OT VERDİ BEN @Babies16 NIN DEDİĞİ TEYZEYE GİTTİM SONRA SÜT BUHARI YAP İÇİNE SARIMSAK AT KAYNAT OTUR DEDİ YAPTIM BİDAHAKİ AY YİNE ÇAĞARDI BAKALIM EŞİMEDE BUGÜNDEN İTİBAREN KEÇİ BOYNUZU BAL KARIŞIMINA BAŞLIYORUZ RABBİM NASİP EDER İNŞ BİZEDE

Kız evde yapsana bi test bence var bi şeyler sende günün de geçti hem kaç yuldır istiyıdun canım

Edecek inşallah edecek sen hamüle kal ben bursaya geliyon beni de götür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…