Ben de varım kuzucummmwagen Türkan kızı Şeyma
masal3487 Nevzat kızı Özgün
M Meyra_naz Doğan kızı Ayşe
@Halitim Recep kızı Ayşe
@denizzz3 Hidayet kızı Deniz
ASSOSyal Halim kızı Elif
@Saman Alevi Ömer kızı Elif
@SUDESUDE09 Mustafa kızı Şule
Pdr_ci Aziz kızı Meltem
umut-16 Ayşe Duygu ( iki isim de arkadaşımızın ismidir anne ismi değildir niyet ederken sadece Ayşe Duygu diye niyet edelim kuzucuklar)
@hilalcikk Oğuz kızı Gökçe
B busra_brt Salih kızı Büşra
@yassimin Ali kızı Yasemin
@Dilefrz Sinan kızı Esra
@nergismor Hüseyin kızı Saliha
@Cigdem24 Zeki kızı Çiğdem
@Zeytininpeyniri
@Hulya_38
KIZLAR DUAYA BAŞLIYORUZ ALLAHIN İZNİYLE KATILMAK İSTEYEN YAZSIN ONA GÖRE 5000 İ KİŞİYE BÖLELİM
HAYIRLARA SAĞLIKLI EVLATLARA VESİLE OLUR İNŞALLAH
ADETLİYKEN OKUYALIM DİYE DÜŞÜNÜYORUZ İTİRAZ EDEN VARMI SAYIMIZ AZ ADET ZAMANLARINDA ÇOK BİRİKİR ÇALIŞTIĞIMIZ İÇİN OKUMAKTA ZORLANIRIZ DİĞER GRUPTA OKUYORMUŞ ÇÜNKİ SİZİNDE GÖRÜŞLERİNİZİ ALALIM
4 yıldır evliyim cnm hiç korunmadim daha inş vardır yaKız evde yapsana bi test bence var bi şeyler sende günün de geçti hemkaç yuldır istiyıdun canım
Kuzu naptın film çekildi mi nasılsınKızlar saman alevi bu aralar yoğunluğundan dolayı girememiş. Bugün dedim başlayalım artık diye. Girip yazacak sanırım. Grubu dağıtmayalım. İstikrarlı gidelim bence. Diğer gruptakiler adrtliyken de okuyor duaları. Ben de öyle yapacağım. Ki adamlar diyaneti arayıp sormuş okur demişler. Hem bu şekilde biz de hep birlikte aksatmadan okumuş oluruz. M Meyra_naz kuzum verdin mi kan naptın
Ayy masallah çok sevindim darısı başımıza bende bursada ki teyzeye gitsem iyi olacak galibaKızlar karnımızı çektirmeye arkadaşımla gitmiştim oda uzun süredir hamile kalamiyordu şimdi aradı hamileymis
Bende buradayım he yooo ses veriyorumwagen Türkan kızı Şeyma
@Halitim Recep kızı Ayşe
ASSOSyal Halim kızı Elif
Pdr_ci Aziz kızı Meltem
umut-16 Ayşe Duygu ( iki isim de arkadaşımızın ismidir anne ismi değildir niyet ederken sadece Ayşe Duygu diye niyet edelim kuzucuklar)
@Dilefrz Sinan kızı Esra
@Zeytininpeyniri
@Hulya_38
KIZLAR DUAYA BAŞLIYORUZ ALLAHIN İZNİYLE KATILMAK İSTEYEN YAZSIN ONA GÖRE 5000 İ KİŞİYE BÖLELİM
ADETLİYKEN OKUYALIM DİYE DÜŞÜNÜYORUZ İTİRAZ EDEN VARMI SAYIMIZ AZ ADET ZAMANLARINDA ÇOK BİRİKİR ÇALIŞTIĞIMIZ İÇİN OKUMAKTA ZORLANIRIZ DİĞER GRUPTA OKUYORMUŞ ÇÜNKİ SİZİNDE GÖRÜŞLERİNİZİ ALALIM
Ayy kuzu gittin mi hadi hayırlısı inşallah güzel haberler alacaksın. Tam olarak ne yapıyor anlatsana bana, bende gideyim ona göreAYYYY DARISI BAŞINA CANIMM ....BENDE DÜN ÇEKTİRDİM RAHMİN TERS DÖNÜKMÜŞ DEDİ BAĞLADI OVDU ŞİŞE KAPADI BELİME OT VERDİ BEN @Babies16 NIN DEDİĞİ TEYZEYE GİTTİM SONRA SÜT BUHARI YAP İÇİNE SARIMSAK AT KAYNAT OTUR DEDİ YAPTIM BİDAHAKİ AY YİNE ÇAĞARDI BAKALIMEŞİMEDE BUGÜNDEN İTİBAREN KEÇİ BOYNUZU BAL KARIŞIMINA BAŞLIYORUZ RABBİM NASİP EDER İNŞ BİZEDE
Kız gittik serum falan taktılar bi saat geçti doktorun gelmesini bekliyoduk. Haber geldi röntgende sıkıntı çıkmış. Yarına ertelediker tekrar. Boşu boşuna iğne yedim zaten zor yaptırıyom iğneyi :) kız gitsene sen de deli kızzz o teyzeye. Hadee boş durma saçını başını yolarım bak senin hitmezsenKuzu naptın film çekildi mi nasılsın
WhatsApp dan mı görüştünüz
Canım evdeki testlerden çok korkuyorum artık sürekli tek çizgi gördüğüm için yapmak istemiyorum cuma günü doktora giderim hem kan veririm hemde ultrasona girerim daha garanti olur inşallah4 yıldır evliyim cnm hiç korunmadim daha inş vardır ya
Ben de varım canımwagen Türkan kızı Şeyma
@Halitim Recep kızı Ayşe
ASSOSyal Halim kızı Elif
Pdr_ci Aziz kızı Meltem
@Dilefrz Sinan kızı Esra
@Zeytininpeyniri
@Hulya_38
Orası öyle ama olacakla öleceğin önüne geçilmezmiş der ve yapardım ben dayanamayıpCanım evdeki testlerden çok korkuyorum artık sürekli tek çizgi gördüğüm için yapmak istemiyorum cuma günü doktora giderim hem kan veririm hemde ultrasona girerim daha garanti olur inşallah
Anaaamm cazgır çıktı bizim piskologKız gittik serum falan taktılar bi saat geçti doktorun gelmesini bekliyoduk. Haber geldi röntgende sıkıntı çıkmış. Yarına ertelediker tekrar. Boşu boşuna iğne yedim zaten zor yaptırıyom iğneyi :) kız gitsene sen de deli kızzz o teyzeye. Hadee boş durma saçını başını yolarım bak senin hitmezsen
KIZ 1 SK ARAMIZ BİZİM SOKAĞA GİRMEDEN EŞİM BÜYÜK DALGA GEÇİYO AMA OVERLOK MAKİNASI AYAĞINA GELDİ DİYE :d ÇARPILCAK SALAKEdecek inşallah edecek sen hamüle kal ben bursaya geliyon beni de götür
VALLA CANIM CUMARTESİ GÜNÜ KAFAMA ESTİ BABİES İKİZ YAZINCA EVDEYDİM AKŞAM ÜSTÜ KV YE ANLATTIM TEYZEMDE ORDAYDI BİZİM AKRABALARDANDA VARMIŞ ÖYLE KALAN BUNLAR ARA DEDİ BENDE ARADIM KADIN ÇAŞARDI 84 YAŞINDA Bİ TEYZE YATIRDI BENİ YERE BAKTI KASIKTAN SENİN RAHİM DÖNÜKMÜŞ DEDİ İŞİMİ SORDU OTURARAK DEDİM İYİ DEDİ SONRA BELİME ŞİŞE KAPADI BACAKLARIMI KANEPEYE UZATTIRDI SONRA KASIKLARIMA Bİ HAREKET YAPTIRIP SIKCIA BAĞLADI KV LEMLE O ARADA ANNE VE BNM ADIMLA DUA ETTİ İNŞ SENİNDE İKİZ OLUR DEDİ BU AKŞAM MESAİN VAR DEDİ SÜT BUHARI YAPCAKSIN DEDİ SONRA İLİŞKİ VE SARGIYI ÇÖZCEKSİN DEDİ PELİN OTU ANASON BANADA VERDİ 10 GÜN İÇİCEN DEDİ BUNLAR YUM BÜYÜTÜYOMUŞ RAHMİ TEMİZLİYOMUŞ PELİN OTU HERŞEYE FAYDALI ÖLÜYÜ DİRİLTİR DEDİ BİDAHAKİ ADETTE YIKAN İLİŞKİYE GİRMEDEN BANA GEL HAYIRLISIYA O AY HAMİLESİN DEDİAyy kuzu gittin mi hadi hayırlısı inşallah güzel haberler alacaksın. Tam olarak ne yapıyor anlatsana bana, bende gideyim ona göre
Ahahahh kız niye çarpılsın evliya değil ya kadınKIZ 1 SK ARAMIZ BİZİM SOKAĞA GİRMEDEN EŞİM BÜYÜK DALGA GEÇİYO AMA OVERLOK MAKİNASI AYAĞINA GELDİ DİYE :d ÇARPILCAK SALAK
Tabi ki sen benim içimi bilemezsin kızımmmAnaaamm cazgır çıktı bizim piskologkorktum sen diyorsan gideyim bir ara
Şansa tam arıza yapacağı zamanı bulmuş
Hadi hayırlısı be kuzu neyin vesile olacağı belli olmaz bakalım, inş olur inanmak lazım öncelikleVALLA CANIM CUMARTESİ GÜNÜ KAFAMA ESTİ BABİES İKİZ YAZINCA EVDEYDİM AKŞAM ÜSTÜ KV YE ANLATTIM TEYZEMDE ORDAYDI BİZİM AKRABALARDANDA VARMIŞ ÖYLE KALAN BUNLAR ARA DEDİ BENDE ARADIM KADIN ÇAŞARDI 84 YAŞINDA Bİ TEYZE YATIRDI BENİ YERE BAKTI KASIKTAN SENİN RAHİM DÖNÜKMÜŞ DEDİ İŞİMİ SORDU OTURARAK DEDİM İYİ DEDİ SONRA BELİME ŞİŞE KAPADI BACAKLARIMI KANEPEYE UZATTIRDI SONRA KASIKLARIMA Bİ HAREKET YAPTIRIP SIKCIA BAĞLADI KV LEMLE O ARADA ANNE VE BNM ADIMLA DUA ETTİ İNŞ SENİNDE İKİZ OLUR DEDİ BU AKŞAM MESAİN VAR DEDİ SÜT BUHARI YAPCAKSIN DEDİ SONRA İLİŞKİ VE SARGIYI ÇÖZCEKSİN DEDİ PELİN OTU ANASON BANADA VERDİ 10 GÜN İÇİCEN DEDİ BUNLAR YUM BÜYÜTÜYOMUŞ RAHMİ TEMİZLİYOMUŞ PELİN OTU HERŞEYE FAYDALI ÖLÜYÜ DİRİLTİR DEDİ BİDAHAKİ ADETTE YIKAN İLİŞKİYE GİRMEDEN BANA GEL HAYIRLISIYA O AY HAMİLESİN DEDİ
AMA BİZİM EŞİMDENDE SIKINTIYI BİLİYOZYA EŞİM ÇOK DALGA GEÇİYO YEDİ NİNE SENİ DİYE
Ayy ben de gidicem insallahTabi ki sen benim içimi bilemezsin kızımmmkız ihmal etme sakın he, bak büşra da gitmiş ne iyi. Sizin de büşranın kocasının dediği gibi overlok makinesi ayağınızda ama siz naz yapıyonuz
Ben de dun esime dedim bursaya gidince bir teyze varmis yanina godecez diye adam diyorki "ya orda sana bir sey icirseler video falan cekseler" neler neler dedi muge anliya bagladi resmen,bakalim insallah ikna edebilirim.Hadi hayırlısı be kuzu neyin vesile olacağı belli olmaz bakalım, inş olur inanmak lazım öncelikle
Valla benim eşim bana izin vermez anca ona söylemeden gitmem lazım, gerçi belimde bişeyler sarılı görürse ne der bilemedim
Git anam git sen de bursalısın artık zatenAyy ben de gidicem insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?