2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Ben de varım kuzucummm

Kuzu naptın film çekildi mi nasılsın

WhatsApp dan mı görüştünüz

Bende buradayım he yooo ses veriyorum

Ayy kuzu gittin mi hadi hayırlısı inşallah güzel haberler alacaksın. Tam olarak ne yapıyor anlatsana bana, bende gideyim ona göre

Kuzu naptın film çekildi mi nasılsın

WhatsApp dan mı görüştünüz
Kız gittik serum falan taktılar bi saat geçti doktorun gelmesini bekliyoduk. Haber geldi röntgende sıkıntı çıkmış. Yarına ertelediker tekrar. Boşu boşuna iğne yedim zaten zor yaptırıyom iğneyi :) kız gitsene sen de deli kızzz o teyzeye. Hadee boş durma saçını başını yolarım bak senin hitmezsen

4 yıldır evliyim cnm hiç korunmadim daha inş vardır ya
Canım evdeki testlerden çok korkuyorum artık sürekli tek çizgi gördüğüm için yapmak istemiyorum cuma günü doktora giderim hem kan veririm hemde ultrasona girerim daha garanti olur inşallah

Ben de varım canım

Anaaamm cazgır çıktı bizim piskolog korktum sen diyorsan gideyim bir ara

Şansa tam arıza yapacağı zamanı bulmuş

Ya foruma girince de hep bebek ürünleri reklamları çıkıyor gıcık oluyorum mahsus mu yapıyorsunuz arkadaş

Ayy kuzu gittin mi hadi hayırlısı inşallah güzel haberler alacaksın. Tam olarak ne yapıyor anlatsana bana, bende gideyim ona göre
VALLA CANIM CUMARTESİ GÜNÜ KAFAMA ESTİ BABİES İKİZ YAZINCA EVDEYDİM AKŞAM ÜSTÜ KV YE ANLATTIM TEYZEMDE ORDAYDI BİZİM AKRABALARDANDA VARMIŞ ÖYLE KALAN BUNLAR ARA DEDİ BENDE ARADIM KADIN ÇAŞARDI 84 YAŞINDA Bİ TEYZE YATIRDI BENİ YERE BAKTI KASIKTAN SENİN RAHİM DÖNÜKMÜŞ DEDİ İŞİMİ SORDU OTURARAK DEDİM İYİ DEDİ SONRA BELİME ŞİŞE KAPADI BACAKLARIMI KANEPEYE UZATTIRDI SONRA KASIKLARIMA Bİ HAREKET YAPTIRIP SIKCIA BAĞLADI KV LEMLE O ARADA ANNE VE BNM ADIMLA DUA ETTİ İNŞ SENİNDE İKİZ OLUR DEDİ BU AKŞAM MESAİN VAR DEDİ SÜT BUHARI YAPCAKSIN DEDİ SONRA İLİŞKİ VE SARGIYI ÇÖZCEKSİN DEDİ PELİN OTU ANASON BANADA VERDİ 10 GÜN İÇİCEN DEDİ BUNLAR YUM BÜYÜTÜYOMUŞ RAHMİ TEMİZLİYOMUŞ PELİN OTU HERŞEYE FAYDALI ÖLÜYÜ DİRİLTİR DEDİ BİDAHAKİ ADETTE YIKAN İLİŞKİYE GİRMEDEN BANA GEL HAYIRLISIYA O AY HAMİLESİN DEDİ
AMA BİZİM EŞİMDENDE SIKINTIYI BİLİYOZYA EŞİM ÇOK DALGA GEÇİYO YEDİ NİNE SENİ DİYE

Anaaamm cazgır çıktı bizim piskolog korktum sen diyorsan gideyim bir ara

Şansa tam arıza yapacağı zamanı bulmuş
Tabi ki sen benim içimi bilemezsin kızımmm kız ihmal etme sakın he, bak büşra da gitmiş ne iyi. Sizin de büşranın kocasının dediği gibi overlok makinesi ayağınızda ama siz naz yapıyonuz

Hadi hayırlısı be kuzu neyin vesile olacağı belli olmaz bakalım, inş olur inanmak lazım öncelikle

Valla benim eşim bana izin vermez anca ona söylemeden gitmem lazım, gerçi belimde bişeyler sarılı görürse ne der bilemedim

Ben de dun esime dedim bursaya gidince bir teyze varmis yanina godecez diye adam diyorki "ya orda sana bir sey icirseler video falan cekseler" neler neler dedi muge anliya bagladi resmen,bakalim insallah ikna edebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…