Valla ben inanırım böyle şeylere ama eşimin haberi olmadan nasıl olur bilemedim, benim ki huysuz çünküTabi ki sen benim içimi bilemezsin kızımmmkız ihmal etme sakın he, bak büşra da gitmiş ne iyi. Sizin de büşranın kocasının dediği gibi overlok makinesi ayağınızda ama siz naz yapıyonuz
Kız senin ki polis değil mi ayol en rahat senin olman lazımBen de dun esime dedim bursaya gidince bir teyze varmis yanina godecez diye adam diyorki "ya orda sana bir sey icirseler video falan cekseler" neler neler dedi muge anliya bagladi resmen,bakalim insallah ikna edebilirim.
Ahahahh kız ne komik kocaların dedikleriBen de dun esime dedim bursaya gidince bir teyze varmis yanina godecez diye adam diyorki "ya orda sana bir sey icirseler video falan cekseler" neler neler dedi muge anliya bagladi resmen,bakalim insallah ikna edebilirim.
Kiz keske orda olsaydim once tanisir sonra beraberce giderdik ya ne guzel olurdu.Valla ben inanırım böyle şeylere ama eşimin haberi olmadan nasıl olur bilemedim, benim ki huysuz çünkü
Ooooo bursalılar çoğalıyorGit anam git sen de bursalısın artık zatensiz şifa bulun ben koşa koşa gelirim ardınızdan
Kocamla giderimde adami bence iceri almazlar sonucta kadinlar vardir evde uygun olmaz sanki.Ahahahh kız ne komik kocaların dediklerionlar da haklı gerçi her türlü haberi duyuyoruz bu aralar. Kocanla birlikte git kız nolacak
Kadın yalnız yaşıyormuş canım sorun olmaz bence, hem o senin kocan bişey demezKocamla giderimde adami bence iceri almazlar sonucta kadinlar vardir evde uygun olmaz sanki.
Bakalım büşra dan bir daha ki ay güzel haber gelirse gideriz canımın içiKiz keske orda olsaydim once tanisir sonra beraberce giderdik ya ne guzel olurdu.
Polis diye adamin hayal dunyasi bu kadar kirli galibaKız senin ki polis değil mi ayol en rahat senin olman lazım
Hayırlısı canım insan buna bile alışıyor, hayırlı zamanda olsun hayırlısı olsun en önemlisi buKizlar bu arada ben bugun regl oldumalistim sanirim 17. Ayimdi yani bir bucuk sene oldu rabbim hayirli zamanda hayirli evlat versin sizden guzel haberler gelsin insallah.
Valla beklerim dersen eylul gibi gideriz ama daha cok var yani,yakin arkadasin ya da ablan falan varsa bence onlarlada gidebilirsin iyi olurBakalım büşra dan bir daha ki ay güzel haber gelirse gideriz canımın içi
Bahanede sınır tanımam :))Kuzuu annemde falan kalacam bugün de. Ben sana bahane sıralarım şimdi merak etme :)
Benim durum çok karışık be kuzu, eşimin neyi var hiç bilmiyorum tek sorun bende olsa hemen gideyim ama bilmiyorum, içimden gitmek geliyor normalde böyle şeylere itibar etmem bu sefer farklı düşünüyorumValla beklerim dersen eylul gibi gideriz ama daha cok var yani,yakin arkadasin ya da ablan falan varsa bence onlarlada gidebilirsin iyi olur
Kimbilir ne pislikler var bildiği, adam haklıPolis diye adamin hayal dunyasi bu kadar kirli galibaher seyin en kotusunu dusunuyor
Ben de gelecem bursaya beni de alın aranızaOoooo bursalılar çoğalıyor
Ben de varim baslayabiliriz.wagen Türkan kızı Şeyma
masal3487 Nevzat kızı Özgün
@Meyra_naz Doğan kızı Ayşe
@Halitim Recep kızı Ayşe
D denizzz3 Hidayet kızı Deniz
ASSOSyal Halim kızı Elif
@Saman Alevi Ömer kızı Elif
@SUDESUDE09 Mustafa kızı Şule
Pdr_ci Aziz kızı Meltem
@umut-16 Ayşe Duygu ( iki isim de arkadaşımızın ismidir anne ismi değildir niyet ederken sadece Ayşe Duygu diye niyet edelim kuzucuklar)
@hilalcikk Oğuz kızı Gökçe
@busra_brt Salih kızı Büşra
@yassimin Ali kızı Yasemin
@Dilefrz Sinan kızı Esra
@nergismor Hüseyin kızı Saliha
@Cigdem24 Zeki kızı Çiğdem
@Zeytininpeyniri
@Hulya_38
KIZLAR DUAYA BAŞLIYORUZ ALLAHIN İZNİYLE KATILMAK İSTEYEN YAZSIN ONA GÖRE 5000 İ KİŞİYE BÖLELİM
HAYIRLARA SAĞLIKLI EVLATLARA VESİLE OLUR İNŞALLAH
ADETLİYKEN OKUYALIM DİYE DÜŞÜNÜYORUZ İTİRAZ EDEN VARMI SAYIMIZ AZ ADET ZAMANLARINDA ÇOK BİRİKİR ÇALIŞTIĞIMIZ İÇİN OKUMAKTA ZORLANIRIZ DİĞER GRUPTA OKUYORMUŞ ÇÜNKİ SİZİNDE GÖRÜŞLERİNİZİ ALALIM
Sen gel bir de düşünürüzBen de gelecem bursaya beni de alın aranıza
Ahahahh kız zor yerlerden istedin ama yaparım senin için bebemmSen gel bir de düşünürüz
Kuru patlıcan dolması içli köfte getirirsen olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?