2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Tabi ki sen benim içimi bilemezsin kızımmm kız ihmal etme sakın he, bak büşra da gitmiş ne iyi. Sizin de büşranın kocasının dediği gibi overlok makinesi ayağınızda ama siz naz yapıyonuz
Valla ben inanırım böyle şeylere ama eşimin haberi olmadan nasıl olur bilemedim, benim ki huysuz çünkü

Kizlar bu arada ben bugun regl oldum alistim sanirim 17. Ayimdi yani bir bucuk sene oldu rabbim hayirli zamanda hayirli evlat versin sizden guzel haberler gelsin insallah.

Ben de dun esime dedim bursaya gidince bir teyze varmis yanina godecez diye adam diyorki "ya orda sana bir sey icirseler video falan cekseler" neler neler dedi muge anliya bagladi resmen,bakalim insallah ikna edebilirim.
Kız senin ki polis değil mi ayol en rahat senin olman lazım

Ben de dun esime dedim bursaya gidince bir teyze varmis yanina godecez diye adam diyorki "ya orda sana bir sey icirseler video falan cekseler" neler neler dedi muge anliya bagladi resmen,bakalim insallah ikna edebilirim.
Ahahahh kız ne komik kocaların dedikleri onlar da haklı gerçi her türlü haberi duyuyoruz bu aralar. Kocanla birlikte git kız nolacak

Kuzuu annemde falan kalacam bugün de. Ben sana bahane sıralarım şimdi merak etme :)

Kizlar bu arada ben bugun regl oldum alistim sanirim 17. Ayimdi yani bir bucuk sene oldu rabbim hayirli zamanda hayirli evlat versin sizden guzel haberler gelsin insallah.
Hayırlısı canım insan buna bile alışıyor, hayırlı zamanda olsun hayırlısı olsun en önemlisi bu

Bak bende regl olmadım kriz geçiriyorum, bir gelseydi rahat etseydim çok gıcık ya

Sen daha yenisin bişey olmaz zamana takılma hiç

Valla beklerim dersen eylul gibi gideriz ama daha cok var yani,yakin arkadasin ya da ablan falan varsa bence onlarlada gidebilirsin iyi olur
Benim durum çok karışık be kuzu, eşimin neyi var hiç bilmiyorum tek sorun bende olsa hemen gideyim ama bilmiyorum, içimden gitmek geliyor normalde böyle şeylere itibar etmem bu sefer farklı düşünüyorum

Ben de varim baslayabiliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…