2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Olur canim hepimiz kandil gunu ikindi namazinda okudugumuz tesbihatlari sayilari ile yazar sana bagislaman icin hediye ederiz Rabbim razi memnun ve hosnut olsun kuzum

1. buarada yeni katılan arkadaşlar hoş geldiniz aramıza inşallah hamiş kalır beraber günleri sayarız bu arada kızlar topiğin ilk hamişi kim olcak çok merak ediyom
Canim hic okumayanlari listeden cikarticam aklimiz karismasin

Olur canim hepimiz kandil gunu ikindi namazinda okudugumuz tesbihatlari sayilari ile yazar sana bagislaman icin hediye ederiz Rabbim razi memnun ve hosnut olsun kuzum
amin canım buğün bebeşime çok ğüzel dua ettim dedim ki bensenden çok razıyım şimdiden Allah da razı olsun çümkü sengelmeden dilimi zikire bedenimi namaza kalbimi kuran ve Muhammet Mustafa (s.a.s) aşkıyla sevgisiyle doldurdun seni verecek olan Rabbim me milyonlarca kez şükürler olsun

Halim kızı Elif'in sağlıklı hayrlı sorunsuz şekilde hamile kalması ve hayrla sağlıkla kucağına alması niyeti ile Rabbim sağlıklı hayrlı ahlaklı imanlı evlatlar ihsan etsin inşallah wagen Türkan kızı Şeyma 20 bin kelime-i tevhid 2000 kelime-i temcid 2000 kelime-i tenzih
Asksevgihuzur Kerim kızı Merve
masal3487 Hanife kızı Özgün 10 bin kelime-i tevhid 2000 kelime-i temcid 2000 kelime-i tenzih 2000 salevat-ı şerif
M Meyra_naz Doğan kızı Ayşe 10 bin kelime-i tevhid 1000 kelime-i temcid 1000 kelime-i tenzih 1000 salevat-ı şerif
Ayse saridogan Recep kızı Ayşe 10 bin kelime-i tevhid 1000 kelime-i temcid 1000 kelime-i tenzih 1000 salevat-ı şerif
D denizzz3 Hidayet kızı Deniz 10 bin kelime-i tevhid 2000 kelime-i temcid 2000 salevat-ı şerif
ASSOSyal Halim kızı Elif 2000 kelime-i temcid 2000 kelime-i tenzih 2000 salevat-ı şerif
@Erva_umut
B busra_brt Salih kızı Büşra
N Nurumcan94 Adnan kızı Ayşenur
S SUDESUDE09 Mustafa kızı Şule
Ebrarr60 Sıdıka kızı Beyhan
@ecrin0631Ercan kızı Ecrin Tuğba
Smydnz A.Gani kızı Sümeyye 20 bin kelime-i tevhid 10 bin salevat-ı şerif
Pdr_ci Aziz kızı Meltem
Zeytin_yesili Ömer kızı Elif 20 bin kelime-i tevhid 2000 kelime-i temcid 2000 kelime-i tenzih 2000 salevat-ı şerif
Kızlar kandil listemiz oluştu Rabbim kabul ve makbul etsin inşallah cümlenizden razı memnun ve hoşnut olsun inşallah kucaklarınızı kucaklarımızı çifter çifter doldursun inşallah Rabbim

Okuyupta ismini listede görmeyen arkadaşlarım silerken farkına varmadan silmişimdir lütfen ben yokum diye uyarın beni

Rabbim makbul ve kabul etsin canim benim insallah kuzum cok fazla bekletmez seni melegin

Eşimle beraber sahildeydik mahşer yeri gibi iğne atsan yere düşmez meğer Mustafa Ceceli konseri varmış hamileler bebekleri arabada olan bir çok kadın vardı içim cız etti Rabbim bizlere de nasip etsin inşallah

Anldım canım pardon. Okudum ben yasinimi elif hanım için. Duamı da ettim. Hepimiz için de ettim. İnşallah hayırlı bir şekilde kabul olur.
Amin canım Rabbim makbul ve kabul etsin inşallah tez vakitte Rabbim kucağını doldursun hayrlı sağlıklı eli ayağı düzgün hastalıksız kusursuz ahlaklı imanlı zeki evlatlar ihsan etsin ♡

Anldım canım pardon. Okudum ben yasinimi elif hanım için. Duamı da ettim. Hepimiz için de ettim. İnşallah hayırlı bir şekilde kabul olur.
Amin canım Rabbim makbul ve kabul etsin inşallah tez vakitte Rabbim kucağını doldursun hayrlı sağlıklı eli ayağı düzgün hastalıksız kusursuz ahlaklı imanlı zeki evlatlar ihsan etsin ♡

Ağzından bal damlıyor maşallah aminn aminnn cümle bekleyenlere de inşallahh Allah razı olsun canım

Amin canım Rabbim razı memnun ve hoşnut olsun inşallah
Halim kizi elif icin okudum bugun.hatta yasinli toplanti vardi ordada hepimiz icin okundu Allah kabul etsin insallah. Hepimizin kucaklari bebislerle dolsun insallah

Listede ismi geçenler içinmi okuyacağım yasini ya benide ekleyin kim için okuyayım 10 dakikaya hazırlanıyorum yazmanız yeterli kim içinse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…