- 19 Aralık 2016
- 3.081
- 4.215
- 133
- 40
Olur canim hepimiz kandil gunu ikindi namazinda okudugumuz tesbihatlari sayilari ile yazar sana bagislaman icin hediye ederiz Rabbim razi memnun ve hosnut olsun kuzumhoş geldin canım kızlar kusura bakmayın buğün baya işim vardı giremedim sağolsun arkadaş sana yardımcı olmuş adını kaydetmiş Allah razı olsun hem burdan gelişmeleride yazarız birbirimize nede olsa aynı hastaneye gidip gelcez inşallah mevlam uzatmadan zorlaştırmadan hayırlısıyla hayırlı evlatlarımızı verir biran önce ayy buğün biraz geç girdim çok özledim sizi yaaa henizi çok ça öpüyom inşallah bu dünyada olduğu gibi öteki dunyadada cennet te komşu oluruz birbirimize ben 10 bin Lailaheil Allah çektim ama toplu yazarım kafalar karışmasınZeytin_yesili canım ismen bağaş yapmayı kimse almadıysa kandil gecesi ne kadar temizleniyom inşallah sizcede uygunsa ben yaparım Rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah bakıpta imrendirmesin bizlerede bu güzel sevgiyi taddırsın inşallah
Canim hic okumayanlari listeden cikarticam aklimiz karismasin
- buarada yeni katılan arkadaşlar hoş geldiniz aramıza inşallah hamiş kalır beraber günleri sayarız bu arada kızlar topiğin ilk hamişi kim olcak çok merak ediyom
amin canım buğün bebeşime çok ğüzel dua ettim dedim ki bensenden çok razıyım şimdiden Allah da razı olsun çümkü sengelmeden dilimi zikire bedenimi namaza kalbimi kuran ve Muhammet Mustafa (s.a.s) aşkıyla sevgisiyle doldurdun seni verecek olan Rabbim me milyonlarca kez şükürler olsunOlur canim hepimiz kandil gunu ikindi namazinda okudugumuz tesbihatlari sayilari ile yazar sana bagislaman icin hediye ederiz Rabbim razi memnun ve hosnut olsun kuzum
Kesinlikle katılıyorum canımCanim hic okumayanlari listeden cikarticam aklimiz karismasin
evet kuzum çıkar gelselerdi gelirlerdi zatenCanim hic okumayanlari listeden cikarticam aklimiz karismasin
Rabbim makbul ve kabul etsin canim benim insallah kuzum cok fazla bekletmez seni meleginamin canım buğün bebeşime çok ğüzel dua ettim dedim ki bensenden çok razıyım şimdiden Allah da razı olsun çümkü sengelmeden dilimi zikire bedenimi namaza kalbimi kuran ve Muhammet Mustafa (s.a.s) aşkıyla sevgisiyle doldurdun seni verecek olan Rabbim me milyonlarca kez şükürler olsun
Amin canım Rabbim kabul ve makbul etsin insallahASSOSyal halim kızı elif için yasin-i şerif okudum Rabbim kabul ve makbul eylesin kucağını boş bırakmasın saglıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah
Amin canım Rabbim makbul ve kabul etsin inşallah tez vakitte Rabbim kucağını doldursun hayrlı sağlıklı eli ayağı düzgün hastalıksız kusursuz ahlaklı imanlı zeki evlatlar ihsan etsin ♡Anldım canım pardon. Okudum ben yasinimi elif hanım için. Duamı da ettim. Hepimiz için de ettim. İnşallah hayırlı bir şekilde kabul olur.
Amin canım Rabbim makbul ve kabul etsin inşallah tez vakitte Rabbim kucağını doldursun hayrlı sağlıklı eli ayağı düzgün hastalıksız kusursuz ahlaklı imanlı zeki evlatlar ihsan etsin ♡Anldım canım pardon. Okudum ben yasinimi elif hanım için. Duamı da ettim. Hepimiz için de ettim. İnşallah hayırlı bir şekilde kabul olur.
Ağzından bal damlıyor maşallah aminn aminnn cümle bekleyenlere de inşallahhAmin canım Rabbim makbul ve kabul etsin inşallah tez vakitte Rabbim kucağını doldursun hayrlı sağlıklı eli ayağı düzgün hastalıksız kusursuz ahlaklı imanlı zeki evlatlar ihsan etsin ♡
Halim kizi elif icin okudum bugun.hatta yasinli toplanti vardi ordada hepimiz icin okundu Allah kabul etsin insallah. Hepimizin kucaklari bebislerle dolsun insallah
Benim için canım, halim kızı elifListede ismi geçenler içinmi okuyacağım yasini ya benide ekleyin kim için okuyayım 10 dakikaya hazırlanıyorum yazmanız yeterli kim içinse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?