ASSOSyal için dualarıi okudum Rabbim tez zamanda vatana millete İslama ve Kuran a faydalı olacak hayırlı salih ve saliha evlatlar nasip etsin
ASSOSyal için tesbihimi çektim Rabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah Amin.
Halim kızı Elif niyetine tesbihlerimi çektim Rabb'im tez zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Allah razı olsun kuzum, Rabbim kabul etsin dualarını. Rabbim seninde ne muradın varsa versin inşallah@Saman Alevi @@ASSOSyal kuzucuklar ikiniz içinde tesbihlerimi çektim Rabbim tez ve hayırlı zaman da hayırlı salih ve saliha evlatlar nasib etsin inşallah ikinizede bera berinde bizlerede inşallah
Bende öyle yapıyorum canım, başka birşey konuşulmadıYa kizlar bir de ben sadece Rabbi hebli mines salihin cekiyorum dogru degil mi.Hakkiniza girmeyeyim
Allah kabul etsin canım benim, Rabbim kabul etsin inşallah, Allah razı olsunHalim kizi Elif icin tesbihleri cektim.Allah kabul atsein hayirli evlatlar nasip etsin insallah.
Tabi canım üsten bakar altan bakmaz bi taraftan üzücü gelmesi bi taraftabda kötü bişiy yok diye sevindiriciKızlar ben regl oldum üçüncü günü doktora gitsem sadece karından bakar değil mi alttan bakmaz
Valla kuzum çok rahatladım, çok şükür dünya varmış. Üzerimden yük kalktı.Tabi canım üsten bakar altan bakmaz bi taraftan üzücü gelmesi bi taraftabda kötü bişiy yok diye sevindirici
Kuzu alttan mıayene etmez en azındn benm doktor yapmıyodu. Hem riskli de bence adet zamanı. Gidecen mi doktoraValla kuzum çok rahatladım, çok şükür dünya varmış. Üzerimden yük kalktı.
Tek sıkıntısı rahim iyice incelenir mi bu şekilde
Amin ecmain tatlım. Diline yüreğine sağlıkCanlar tesbihatlarınızı çektimRabbim tez vakitte eli ayağı düzgün sağlıklı sıhhatli hayırlı ömürlü evlatlar nasib etsin inşallah hepinize, uykusuz geceleriniz, soğuk kahveleriniz, taraksız saçlarınız olsun kucağınız hiç boş kalmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?