2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

ASSOSyal için dualarıi okudum Rabbim tez zamanda vatana millete İslama ve Kuran a faydalı olacak hayırlı salih ve saliha evlatlar nasip etsin

ASSOSyal için tesbihimi çektim Rabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah Amin.

Halim kızı Elif niyetine tesbihlerimi çektim Rabb'im tez zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Allah razı olsun canlar, dilinize yüreğinize sağlık. Rabbim dualarınızı kabul etsin, dualarınızın yüzü suyu hürmetine benim gibi evlat sahibi olmak isteyen herkese ve bana hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.

Allah ne muradınız varsa versin, Rabbim ol der ve olur

@Saman Alevi @@ASSOSyal kuzucuklar ikiniz içinde tesbihlerimi çektim Rabbim tez ve hayırlı zaman da hayırlı salih ve saliha evlatlar nasib etsin inşallah ikinizede bera berinde bizlerede inşallah

Arkadaşlar affınıza sığınarak liste çok geride kaldığı için paylaştım, B busra_brt ve @Saman Alevi olmadığı için, sıranın kimde kaldığını unutan arkadaşlar için

GÜNCEEEELLLLLL

kızlar toplamda 15 kişiyiz 333 adet geliyor kişi başı
İSMİ okunan kişi 5 ad fazla okusun sayı tamamlansın başkada okuyan çıkmaz sanırım grubu alıma kapatıyorum

AMİN AMİN AMİNN...

Ey yüce rabbimiz ! sen bizim sesimizi en iyi işiten dertlerimi gören bilensin.Sesimizi dualarımızı duy bize sağlıklı sıhhatli hayırlı güzel mi güzel cennet bahçelerinden hayırlı evlatlar gönder!
Sadece bize değil tüm evlat hasreti çekenlere evlatlarını nasip et...
Başlayacağımız bu duayı sen bize vesile kıl Allahım...
"Subhane Rabbike Rabbi’l-izzeti amma yesifun ve salamın ale’l-mirselin ve’l-hamdu lillahi Rabbi’l-alemin"
EL FATİHA...

ÖMER KIZI ELİF İÇİN OKUYORUZ CANLARIM BUGÜN RABBİM KABUL Eylesin...

1. @wagen Türkan kızı Şeyma (okuyor) 1-2-3-4. cüzleri okuyor
  2. masal3487 Nevzat kızı Özgün (okuyor)
  3. @Meyra_naz Doğan kızı Ayşe (okuyor)
  4. D denizzz3 Hidayet kızı Deniz (okuyor)
  5. @ASSOSyal Halim kızı Elif (okuyor)
  6. @Saman Alevi Ömer kızı Elif (okuyor)
  7. @SUDESUDE09 Mustafa kızı Şule (okuyor)
  8. @Pdr_ci Aziz kızı Meltem (okuyor) 5-6-7-8.cüzleri okuyor
  9. @umut-16 Ayşe Duygu ((okuyor)) ( iki isim de arkadaşımızın ismidir anne ismi değildir niyet ederken sadece Ayşe Duygu diye niyet edelim kuzucuklar)
  10. @busra_brt Salih kızı Büşra (okuyor) 9-10-11-12.cüzleri okuyor
  11. @yassimin Ali kızı Yasemin (okuyor)
  12. @nergismor Hüseyin kızı Saliha (okuyor) 26-27-28-29-30.cüzleri okuyor
  13. @Cigdem24 Zeki kızı Çiğdem (okuyor)
  14. @umutlugelin hacer kızı mine (okuyor)
  15. H Hulya_38 fatma kızı hülya (okuyor)

Son düzenleme:
@Saman Alevi @@ASSOSyal kuzucuklar ikiniz içinde tesbihlerimi çektim Rabbim tez ve hayırlı zaman da hayırlı salih ve saliha evlatlar nasib etsin inşallah ikinizede bera berinde bizlerede inşallah

Allah razı olsun kuzum, Rabbim kabul etsin dualarını. Rabbim seninde ne muradın varsa versin inşallah

Kızlar ben regl oldum üçüncü günü doktora gitsem sadece karından bakar değil mi alttan bakmaz

Ömer kizi Elif icin tespihleri cektim.Rabbim hayirli evlatlar versin tez zamanda inşallah.

Tabi canım üsten bakar altan bakmaz bi taraftan üzücü gelmesi bi taraftabda kötü bişiy yok diye sevindirici
Valla kuzum çok rahatladım, çok şükür dünya varmış. Üzerimden yük kalktı.

Tek sıkıntısı rahim iyice incelenir mi bu şekilde

Valla kuzum çok rahatladım, çok şükür dünya varmış. Üzerimden yük kalktı.

Tek sıkıntısı rahim iyice incelenir mi bu şekilde
Kuzu alttan mıayene etmez en azındn benm doktor yapmıyodu. Hem riskli de bence adet zamanı. Gidecen mi doktora

esra011 kuzum ya mesajlarını nefesimi tutarak okudum sonra da emin ol senin kadar üzüldüm ağladım da. Umutlarımızın boşa öılması hakikaten bizi öok yıkıyor. Bizler ne zaman o mutluluğu tadacağız diyorum. Allah sabır versin. İnşallah üzüleceğin son ayın olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…