2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

S SUDESUDE09 ve Pdr_ci için tesbihatlarımı okudum. Canlarım tez zamanda eviniz cennet meyveleriyle şenlensi hayırlı sağlıklı evlatlarınıza bir an önce kavuşun inşallah . Amin

1. wagen Türkan kızı Şeyma (okuyor) 1-2-3-4. cüzleri okuyor
  2. masal3487 Nevzat kızı Özgün (okuyor)
  3. M Meyra_naz Doğan kızı Ayşe (okuyor)
  4. D denizzz3 Hidayet kızı Deniz (okuyor)
  5. ASSOSyal Halim kızı Elif (okuyor)
  6. @Saman Alevi Ömer kızı Elif (okuyor)
  7. S SUDESUDE09 Mustafa kızı Şule (okuyor)
  8. Pdr_ci Aziz kızı Meltem (okuyor) 5-6-7-8.cüzleri okuyor
  9. umut-16 Ayşe Duygu ((okuyor)) ( iki isim de arkadaşımızın ismidir anne ismi değildir niyet ederken sadece Ayşe Duygu diye niyet edelim kuzucuklar)
Arkadaşlar sizin tesbihlerinizi çektim RABB im tez zamanda bebişlerinizi sağlıkka hayırla kucaklamayı nasip etsin... gönlünüzdeki tüm hayırlı bebiş hayalleriniz daha da güzel şekilde sizi bulsun

Amin inşallah hepimizin son aylarıdır bide o gün akşam arkadaşımın ikinciye hamile olduğunu öğrendim çok zor gerçekten bu yükü kaldırmak rabbim çok güzel sabir vermis inşallah tez vakitte selametimizide verecek

Bende adetimin 3. Günü gidiyordum cnm alltan kamerayla bakıyorlar birebir bakmıyor zaten
Ben bu ay tüp bebeğe başladım 3 gün gittim ultrasonla alttan baktı dr. Ben dedim bugün bakmazsınız diye düşünüyordum ama dedim. Bakmadan olmaz dedi dr

Ben bu ay tüp bebeğe başladım 3 gün gittim ultrasonla alttan baktı dr. Ben dedim bugün bakmazsınız diye düşünüyordum ama dedim. Bakmadan olmaz dedi dr
Ewet canım daha net görüyorlar alttan bakınca inş tedavin güzel geçer cnm bebislerin tutunur sana 9 ay boyunca bırakmazlar seni.. inş hepimizin hamilelik vakti gelmiştir bu bayramı atlattım diye seviniyordum yine bayram geliyor görümcem bayramdan 2 3 gün önce doğum yapacak benim için çok zor günler olacak Rabb'im dualarımızı kabul etsin inşallah hayırlı haberler almamızı nasip etsin

Amin canım RABBim müjdelerimizi versin gönlümüzdekilerin daha da hayırlısını güzelini nasip etsin inşAllah bizi de sevindirsin.
Sıkma canını kuzum benim kızkardeşim 2.ye hamile öbür kardeşimin eşi de hamile ben en büyüğüm ama Allah da bizi böyle sınıyor. İmtihanımızı sabırla kazanacağız inşAllah. Allah herkese gönlüne göre versin be yavrum. Bizim de sıramız gelir elbet az daha sabır

Amin canım bundan kötüsü de var halimize Elhamdülillah
Yaa varya bazen girip şuraya ağlıya ağlıya bişiyler yazcam diyom sayfayı açınca senin mesajlarını okuyup bi sirkeleniyom ohh çok şükür diyip rahatlıyomya harikasın
Rabbim hep böyle gönlünü ferah tutsun bizlerinde gönüllerini ferahlatsın
Tedavinde hayırlı olsun Rabbim inşallah pozitif görmeyi sorunsus bi hamilelik geçirmeni bi avazdada doğum yapıp kucağına nur yüzlü sağlıklı bebişini almayı nasib etsin inşallah

Ay ne güzel dedin canım benim
birinizin içini bir nebze olsun ferahlatabiliyorsam bile ne mutlu bana
Vallahi bu yazdığınla sen de benim içimi ferahlattın
Amin Allah razı olsun canım benim
Allah da seni sevindirsin kuzum dualarımız kabul olsun tez vakitte inşAllah
Park15te rüştü beyde başladım canım hoca iyi de doğru dürüst bilgilendirme yapmıyor kimse o canımı sıktı
bakalım vallahi vardır bunda da bir hayır dedik başladık

Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın
Mevlam yüzünü sonsuza denk güldürsün inşallah bana olcak gibi geldi hadi inşallah
Canım o aydınlatmıyosa sen sor
Güveniyosanda doktoruna boşver küçük ayrıntılara takılma ozaman
Bende her ay niyet ediyom randevu bile alıyom cesaretimi toplayıp gidemiyom çok zor geliyo Rabbim yardımcımız olsun

GÜNCEEEELLLLLL
kızlar toplamda 15 kişiyiz 333 adet geliyor kişi başı
İSMİ okunan kişi 5 ad fazla okusun sayı tamamlansın başkada okuyan çıkmaz sanırım grubu alıma kapatıyorum
AMİN AMİN AMİNN...
Ey yüce rabbimiz ! sen bizim sesimizi en iyi işiten dertlerimi gören bilensin.Sesimizi dualarımızı duy bize sağlıklı sıhhatli hayırlı güzel mi güzel cennet bahçelerinden hayırlı evlatlar gönder!
Sadece bize değil tüm evlat hasreti çekenlere evlatlarını nasip et...
Başlayacağımız bu duayı sen bize vesile kıl Allahım...
"Subhane Rabbike Rabbi’l-izzeti amma yesifun ve salamın ale’l-mirselin ve’l-hamdu lillahi Rabbi’l-alemin"
EL FATİHA...

MUSTAFA KIZI ŞULE İÇİN OKUYORUZ CANLARIM BUGÜN RABBİM KABUL EYLESİN

1. @wagen Türkan kızı Şeyma (okuyor) 1-2-3-4. cüzleri okuyor
  2. @masal3487 Nevzat kızı Özgün (okuyor)
    @Meyra_naz Doğan kızı Ayşe (okuyor)
    @denizzz3 Hidayet kızı Deniz (okuyor)
    @ASSOSyal Halim kızı Elif (okuyor)
    @saman Alevi Ömer kızı Elif (okuyor)

@SUDESUDE09 Mustafa kızı Şule (okuyor)
    @Pdr_ci Aziz kızı Meltem (okuyor) 5-6-7-8.cüzleri okuyor
    @umut-16 Ayşe Duygu ((okuyor)) ( iki isim de arkadaşımızın ismidir anne ismi değildir niyet ederken sadece Ayşe Duygu diye niyet edelim kuzucuklar)
    @busra_brt Salih kızı Büşra (okuyor) 9-10-11-12.cüzleri okuyor
    @yassimin Ali kızı Yasemin (okuyor)
    @nergismor Hüseyin kızı Saliha (okuyor) 26-27-28-29-30.cüzleri okuyor
    @Cigdem24 Zeki kızı Çiğdem (okuyor)
  3. @umutlugelin hacer kızı mine (okuyor)
  4. @Hulya_38 fatma kızı hülya (okuyor)

KIZLAR KUSURA BAKMAYIN LİSTEYİ PAYLAŞAMADIM BEN İŞ YERİNDE GİRİYORUM ANCA EVİMDE İNTERNET YOK CEPTEDE KALMADI 15 TEMMUZ FALANDI DERKEN GİREMEDİM HAKKINIZI HELAL EDİN BEN EĞER LİSTEYİ PAYLAŞAMAZSAM LÜTFEN BİRİNİZ PAYLAŞIN BENİM İÇİN SORUN OLMAZ EN AZINDAN DÜZEN DEVAM EDER
HAYAL KIRIKLIKLARIMIZ BİR GÜN MUCİZEYE DÖNÜŞÜP YÜZÜMÜZÜ GÜLDÜRCEK KIZLAR RABBİMDEN UMUT KESİLMEZ CAN ÇIKMAYANA DEK ....

Mustafa kizi Sule icin dualari okudum.Rabbim tez zamanda hayirli evlat versin inşallah.

Ah canım benim senin tatlı dilinin yüzü suyu hürmetine RABBim gönlündekini tez vakitte nasip etsin. Maddi olarak zorlamıyorsa dr kararını da verdiysen git canım ben 31 yaşındayım ama beklemeseydim de olurdu. Gerçi bizim işimiz Allah a kalmış bunlar teferruat ama olsun kader gayrete aşıktır. Gayret edeceğiz ki kader de bize gülsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…