- 25 Şubat 2016
- 6.034
- 10.224
- 248
Allah razı olsun canım sana da profilindeki gibi tatliş bi bebiş versin de sizi istemeye gelelimS SUDESUDE09 vePdr_ci için tesbihatlarımı okudum. Canlarım tez zamanda eviniz cennet meyveleriyle şenlensi hayırlı sağlıklı evlatlarınıza bir an önce kavuşun inşallah . Amin
Evet evet beşik kertmesi yapalım :)))Allah razı olsun canım sana da profilindeki gibi tatliş bi bebiş versin de sizi istemeye gelelim
Alttan bakıyorlar canım eğer tedavi felan olacaksa bakmadan birşey söyleyemiyorlar çünküKızlar ben regl oldum üçüncü günü doktora gitsem sadece karından bakar değil mi alttan bakmaz
Amin inşallah hepimizin son aylarıdır bide o gün akşam arkadaşımın ikinciye hamile olduğunu öğrendim çok zor gerçekten bu yükü kaldırmak rabbim çok güzel sabir vermis inşallah tez vakitte selametimizide verecekesra011 kuzum ya mesajlarını nefesimi tutarak okudum sonra da emin ol senin kadar üzüldüm ağladım da. Umutlarımızın boşa öılması hakikaten bizi öok yıkıyor. Bizler ne zaman o mutluluğu tadacağız diyorum. Allah sabır versin. İnşallah üzüleceğin son ayın olur
Bende adetimin 3. Günü gidiyordum cnm alltan kamerayla bakıyorlar birebir bakmıyor zatenAlttan bakıyorlar canım eğer tedavi felan olacaksa bakmadan birşey söyleyemiyorlar çünkü
Ben bu ay tüp bebeğe başladım 3 gün gittim ultrasonla alttan baktı dr. Ben dedim bugün bakmazsınız diye düşünüyordum ama dedim. Bakmadan olmaz dedi drBende adetimin 3. Günü gidiyordum cnm alltan kamerayla bakıyorlar birebir bakmıyor zaten
Ewet canım daha net görüyorlar alttan bakınca inş tedavin güzel geçer cnm bebislerin tutunur sana 9 ay boyunca bırakmazlar seni.. inş hepimizin hamilelik vakti gelmiştir bu bayramı atlattım diye seviniyordum yine bayram geliyor görümcem bayramdan 2 3 gün önce doğum yapacak benim için çok zor günler olacak Rabb'im dualarımızı kabul etsin inşallah hayırlı haberler almamızı nasip etsinBen bu ay tüp bebeğe başladım 3 gün gittim ultrasonla alttan baktı dr. Ben dedim bugün bakmazsınız diye düşünüyordum ama dedim. Bakmadan olmaz dedi dr
Amin canım RABBim müjdelerimizi versin gönlümüzdekilerin daha da hayırlısını güzelini nasip etsin inşAllah bizi de sevindirsin.Ewet canım daha net görüyorlar alttan bakınca inş tedavin güzel geçer cnm bebislerin tutunur sana 9 ay boyunca bırakmazlar seni.. inş hepimizin hamilelik vakti gelmiştir bu bayramı atlattım diye seviniyordum yine bayram geliyor görümcem bayramdan 2 3 gün önce doğum yapacak benim için çok zor günler olacak Rabb'im dualarımızı kabul etsin inşallah hayırlı haberler almamızı nasip etsin
Amin canım bundan kötüsü de var halimize Elhamdülillahİnş canım inş Rabb'im dayanma gücü versin hepimize
Yaa varya bazen girip şuraya ağlıya ağlıya bişiyler yazcam diyom sayfayı açınca senin mesajlarını okuyup bi sirkeleniyom ohh çok şükür diyip rahatlıyomya harikasınAmin canım bundan kötüsü de var halimize Elhamdülillah
Ay ne güzel dedin canım benimYaa varya bazen girip şuraya ağlıya ağlıya bişiyler yazcam diyom sayfayı açınca senin mesajlarını okuyup bi sirkeleniyom ohh çok şükür diyip rahatlıyomya harikasın
Rabbim hep böyle gönlünü ferah tutsun bizlerinde gönüllerini ferahlatsın
Tedavinde hayırlı olsun Rabbim inşallah pozitif görmeyi sorunsus bi hamilelik geçirmeni bi avazdada doğum yapıp kucağına nur yüzlü sağlıklı bebişini almayı nasib etsin inşallah
Rabbim emeklerini boşa çıkarmasınAy ne güzel dedin canım benim
birinizin içini bir nebze olsun ferahlatabiliyorsam bile ne mutlu bana
Vallahi bu yazdığınla sen de benim içimi ferahlattın
Amin Allah razı olsun canım benim
Allah da seni sevindirsin kuzum dualarımız kabul olsun tez vakitte inşAllah
Park15te rüştü beyde başladım canım hoca iyi de doğru dürüst bilgilendirme yapmıyor kimse o canımı sıktı
bakalım vallahi vardır bunda da bir hayır dedik başladık
Ah canım benim senin tatlı dilinin yüzü suyu hürmetine RABBim gönlündekini tez vakitte nasip etsin. Maddi olarak zorlamıyorsa dr kararını da verdiysen git canım ben 31 yaşındayım ama beklemeseydim de olurdu. Gerçi bizim işimiz Allah a kalmış bunlar teferruat ama olsun kader gayrete aşıktır. Gayret edeceğiz ki kader de bize gülsün.Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın
Mevlam yüzünü sonsuza denk güldürsün inşallah bana olcak gibi geldi hadi inşallah
Canım o aydınlatmıyosa sen sor
Güveniyosanda doktoruna boşver küçük ayrıntılara takılma ozaman
Bende her ay niyet ediyom randevu bile alıyom cesaretimi toplayıp gidemiyom çok zor geliyo Rabbim yardımcımız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?