2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Kuzu alttan mıayene etmez en azındn benm doktor yapmıyodu. Hem riskli de bence adet zamanı. Gidecen mi doktora
Düşünüyorum kuzum, alttan muayene ederse ben çok rahatsız olurum. Zaten çataldan nefret ediyorum keşke sedyede muayene eden birini bulsam ya
@denizzz3 M Meyra_naz ASSOSyal kızlar sizler için tesbihlerimi öektim. Allah kabul etsin inşallah. Rabbim tez vakitte yüzünüzü güldürsün inşallah
Allah razı olsun allah kabul etsin kuzum benim, Rabbim gönlünün muradını versin
Diline yüreğine sağlık kuzum, Allah razı olsun. İnşallah Rabbim sana da nasip etsin
Alttan bakıyorlar canım eğer tedavi felan olacaksa bakmadan birşey söyleyemiyorlar çünkü
Canım tedaviden daha çok kontrol amaçlı gitmek istiyorum, gecikmenin sebebi ne. Kullandığım ilaç yapar mı bunları öğrenmek istiyorum. Tedavi olmak istemiyorum çocuk için
Ben bu ay tüp bebeğe başladım 3 gün gittim ultrasonla alttan baktı dr. Ben dedim bugün bakmazsınız diye düşünüyordum ama dedim. Bakmadan olmaz dedi dr
Regl iken mi baktı alttan kuzum, inş tedavin sana ikiz bebişler nasip eder kuzum sonu pozitif olsun. Dokuz ay sonra kucağın dolsun inş

Kuzum nasılsın seni merak ediyorum
Ben paylaşırım listeyi sen yokken kuzum eliften haberin var mı niye gelmiyor

Kızlar ablamın arkadaşi ikizleri bana bıraktı çarşıya gitti 7 aylıklar daha o kadar güzel ve akıllılar ki hiç sesleri çıkmıyor şimdi mamalarini icirdim biri içerken uyudu oburunude ayağımda salladım uyuttum şimdi uzandım yanlarına dua ediyorum hepimize Rabb'im inş kendi evlatlarımızı koynumuzda yatirmayi nasip etsin

Ay maşallah Rabbim korusun o melekleri Rabbim bize de bu huzuru yaşamayı nasip etsin insallah darısı başımıza

Kuzum nasılsın seni merak ediyorum
Ben paylaşırım listeyi sen yokken kuzum eliften haberin var mı niye gelmiyor
iyiyim kuzum bende ne yapayım işler yoğun fırsat buldukça giriyorum
elif iyi sanırım şuan kendini biraz çekti buralardan whatsaptanda yazmıyo artık öyle fazla yoruldu sanırım adete son 3 kalmış ama :) inşallah güzel haberler verir bu sessizliğin sonu süprizle sonuçlanır

sen nasılsın ?

İnşallah Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin

İnş güzel haber alırız

Bende çok iyiyim allaha şükür kuzum

Senin bat ne zaman kuzu

İnşallah Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin

İnş güzel haber alırız

Bende çok iyiyim allaha şükür kuzum

Senin bat ne zaman kuzu
benim bat ay sonu kuzum ama benim ümidim yok yani beklemiyorum çünki eşimin 3 ayı bile olmadı yani hız 0 ken 1ayda yükselmez sanırım ama bu ayyyy inanılmaz kasık ağrısı yaşadım yum döneminde süt buharına veriyorum onu anason çayını sadece 1 kere içtim çünkii

canımsınnn gel kız beraber halay çeker payduşka oynar halay çeker çığlık atıp stres atarız

Arkadaşlar merhaba. Ben temmuz başında evledim. Çikolata kistim olduğundan hamilelik fikrini hemen düşünmek zorunda kaldık. İlişkiye de yeni yeni alışan biri olarak bazı tecrübelere ihtiyacım var. Hamileliği kolaylaştırmak için neler yapmam gerekir? Neler yapmamam gerekir? Bana da yardımcı olur musunuz

sakınnn vazcaymak yok tıpış tıpış doktora hafta sonuda bana oturmaya hem teyzeye gideriz bizimmm kimsenin haberi olmadan
Yok kız teyzeye gitmem daha, zaten doktora da eşimden izinsiz gideceğim
Hayırlısı olsun be kuzum, bu işler kısmet işi hiçbir şey belli değil şu hayatta. İmkansız denilen şeyler bile oluveriyor. Şu hayatta herkesin çocuğu olur yeter ki Rabbim nasip etsin ol desin, gerisi teferruat

Payduşka çok severim, bana delilik olsun yeter ki :))

Canım biz kalamadık ki hamile sana yardım edelim
Kisti kafana takma bi kere birsürü çikolata kistiyle hamile kalan dolu forumlar. Sen bi bakmışsın hamilesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…