Düşünüyorum kuzum, alttan muayene ederse ben çok rahatsız olurum. Zaten çataldan nefret ediyorumKuzu alttan mıayene etmez en azındn benm doktor yapmıyodu. Hem riskli de bence adet zamanı. Gidecen mi doktora
Allah razı olsun allah kabul etsin kuzum benim, Rabbim gönlünün muradını versin
Diline yüreğine sağlık kuzum, Allah razı olsun. İnşallah Rabbim sana da nasip etsinArkadaşlar sizin tesbihlerinizi çektim RABB im tez zamanda bebişlerinizi sağlıkka hayırla kucaklamayı nasip etsin... gönlünüzdeki tüm hayırlı bebiş hayalleriniz daha da güzel şekilde sizi bulsun
wagen Türkan kızı Şeyma (okuyor) 1-2-3-4. cüzleri okuyor - @masal3487 Nevzat kızı Özgün (okuyor)
- M Meyra_naz Doğan kızı Ayşe (okuyor)
- @denizzz3 Hidayet kızı Deniz (okuyor)
ASSOSyal Halim kızı Elif (okuyor) - @Saman Alevi Ömer kızı Elif (okuyor)
- @SUDESUDE09 Mustafa kızı Şule (okuyor)
- @Pdr_ci Aziz kızı Meltem (okuyor) 5-6-7-8.cüzleri okuyor
- @umut-16 Ayşe Duygu ((okuyor)) ( iki isim de arkadaşımızın ismidir anne ismi değildir niyet ederken sadece Ayşe Duygu diye niyet edelim kuzucuklar)
Canım tedaviden daha çok kontrol amaçlı gitmek istiyorum, gecikmenin sebebi ne. Kullandığım ilaç yapar mı bunları öğrenmek istiyorum. Tedavi olmak istemiyorum çocuk içinAlttan bakıyorlar canım eğer tedavi felan olacaksa bakmadan birşey söyleyemiyorlar çünkü
Regl iken mi baktı alttan kuzum, inş tedavin sana ikiz bebişler nasip eder kuzum sonu pozitif olsun. Dokuz ay sonra kucağın dolsun inşBen bu ay tüp bebeğe başladım 3 gün gittim ultrasonla alttan baktı dr. Ben dedim bugün bakmazsınız diye düşünüyordum ama dedim. Bakmadan olmaz dedi dr
Kuzum nasılsın seni merak ediyorumKIZLAR KUSURA BAKMAYIN LİSTEYİ PAYLAŞAMADIM BEN İŞ YERİNDE GİRİYORUM ANCA EVİMDE İNTERNET YOK CEPTEDE KALMADI 15 TEMMUZ FALANDI DERKEN GİREMEDİM HAKKINIZI HELAL EDİN BEN EĞER LİSTEYİ PAYLAŞAMAZSAM LÜTFEN BİRİNİZ PAYLAŞIN BENİM İÇİN SORUN OLMAZ EN AZINDAN DÜZEN DEVAM EDER
HAYAL KIRIKLIKLARIMIZ BİR GÜN MUCİZEYE DÖNÜŞÜP YÜZÜMÜZÜ GÜLDÜRCEK KIZLAR RABBİMDEN UMUT KESİLMEZ CAN ÇIKMAYANA DEK ....
Ay maşallah Rabbim korusun o melekleriKızlar ablamın arkadaşi ikizleri bana bıraktı çarşıya gitti 7 aylıklar daha o kadar güzel ve akıllılar ki hiç sesleri çıkmıyor şimdi mamalarini icirdim biri içerken uyudu oburunude ayağımda salladım uyuttum şimdi uzandım yanlarına dua ediyorum hepimize Rabb'im inş kendi evlatlarımızı koynumuzda yatirmayi nasip etsin
Hee var Elhamdülillah da senin bir de dr randevun vardı
Hee bugün değil ki oHee var Elhamdülillah da senin bir de dr randevun vardı
Nooldu o?
Hee acaba ne zaman o ?Hee bugün değil ki o
iyiyim kuzum bende ne yapayım işler yoğun fırsat buldukça giriyorumKuzum nasılsın seni merak ediyorum
Ben paylaşırım listeyi sen yokken kuzum eliften haberin var mı niye gelmiyor
Sopa?Yarındur bakalım vazcaymazsam
İnşallah Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versiniyiyim kuzum bende ne yapayım işler yoğun fırsat buldukça giriyorum
elif iyi sanırım şuan kendini biraz çekti buralardan whatsaptanda yazmıyo artık öyle fazla yoruldu sanırım adete son 3 kalmış ama :) inşallah güzel haberler verir bu sessizliğin sonu süprizle sonuçlanır
sen nasılsın ?
Yarındur bakalım vazcaymazsam
benim bat ay sonu kuzum ama benim ümidim yok yani beklemiyorum çünki eşimin 3 ayı bile olmadı yani hız 0 ken 1ayda yükselmez sanırım ama bu ayyyy inanılmaz kasık ağrısı yaşadım yum döneminde süt buharına veriyorum onu anason çayını sadece 1 kere içtim çünkiiİnşallah Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin
İnş güzel haber alırız
Bende çok iyiyim allaha şükür kuzum
Senin bat ne zaman kuzu
Hımm en sevdiğim :))
Yok kız teyzeye gitmem daha, zaten doktora da eşimden izinsiz gideceğimsakınnn vazcaymak yok tıpış tıpış doktora hafta sonuda bana oturmaya hem teyzeye gideriz bizimmm kimsenin haberi olmadan
Hayırlısı olsun be kuzum, bu işler kısmet işi hiçbir şey belli değil şu hayatta. İmkansız denilen şeyler bile oluveriyor. Şu hayatta herkesin çocuğu olur yeter ki Rabbim nasip etsin ol desin, gerisi teferruatbenim bat ay sonu kuzum ama benim ümidim yok yani beklemiyorum çünki eşimin 3 ayı bile olmadı yani hız 0 ken 1ayda yükselmez sanırım ama bu ayyyy inanılmaz kasık ağrısı yaşadım yum döneminde süt buharına veriyorum onu anason çayını sadece 1 kere içtim çünkii
canımsınnn gel kız beraber halay çeker payduşka oynar halay çeker çığlık atıp stres atarız
Canım biz kalamadık ki hamile sana yardım edelimArkadaşlar merhaba. Ben temmuz başında evledim.Çikolata kistim olduğundan hamilelik fikrini hemen düşünmek zorunda kaldık. İlişkiye de yeni yeni alışan biri olarak bazı tecrübelere ihtiyacım var. Hamileliği kolaylaştırmak için neler yapmam gerekir? Neler yapmamam gerekir? Bana da yardımcı olur musunuz
Deliyim ben deliyimAha deli çıktı
Yarın git mutlakaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?