Canım çikolata kistine çok takılma ona rağmen hamile kalan çok insan varArkadaşlar merhaba. Ben temmuz başında evledim.Çikolata kistim olduğundan hamilelik fikrini hemen düşünmek zorunda kaldık. İlişkiye de yeni yeni alışan biri olarak bazı tecrübelere ihtiyacım var. Hamileliği kolaylaştırmak için neler yapmam gerekir? Neler yapmamam gerekir? Bana da yardımcı olur musunuz
Deli kuzum sen yarın gitme ben sana göstericem deli nasıl olurDeliyim ben deliyimhemde tescilli
Hunim var benimşuraya bir tane hunili emoji lazım yahu
Giderim ya sıkıntı yokDeli kuzum sen yarın gitme ben sana göstericem deli nasıl olur
Nen çikolata kistinden ameliyat oldum.Sag yumurtalikta 3 bucuk santimdi.Doktorum ameliyat olmadan tup olmaz sansini azaltir dedi.O yuzden yaptirdim ameliyati.Rezervler zarar goruyormus ama benim şükür maşallah rezervlerde bir problem olmadi.Yeri de onemli kistin.Doktorunla iyice konus.O ne diyor.Arkadaşlar merhaba. Ben temmuz başında evledim.Çikolata kistim olduğundan hamilelik fikrini hemen düşünmek zorunda kaldık. İlişkiye de yeni yeni alışan biri olarak bazı tecrübelere ihtiyacım var. Hamileliği kolaylaştırmak için neler yapmam gerekir? Neler yapmamam gerekir? Bana da yardımcı olur musunuz
İkisini de çıkartıcan nası olsa istediğini giyGiderim ya sıkıntı yokya şimdi delice bir soru daha soracağım, şimdi yarın giderken etek mi giyeyim pantolon mu
Yok beybi ya etek giydiğim zaman çıkartmıyorum ki ben :))İkisini de çıkartıcan nası olsa istediğini giy
Bendeee, buralar gene bomboşÇok sıkıldımmm kimse yok mu konuşalım :)
Bende çok bunaldim accik muhabbet edek ya can kuşlar nassiniz nedersiniz?bana çaya gelmez misiniz?Bendeee, buralar gene bomboş
Bir yandan tv bakıyorum bir yandan buraya bakıyorum, canım sıkıldı :) kız bu sıcakta çay çekilmez ya :)) afiyet olsunBende çok bunaldim accik muhabbet edek ya can kuşlar nassiniz nedersiniz?bana çaya gelmez misiniz?
Aynen öyle çok darlandım bugün yine modum düşüyoBendeee, buralar gene bomboş
Bende baktım buralar sessiz arkadaşa çaya geldim eşim yokbu gece :)Bende çok bunaldim accik muhabbet edek ya can kuşlar nassiniz nedersiniz?bana çaya gelmez misiniz?
Niye darlandın ki canım hayırdırAynen öyle çok darlandım bugün yine modum düşüyoyassimin gelsede moral verse
Herkes de çay içiyor galiba :) sana da afiyet olsun canım :)Bende baktım buralar sessiz arkadaşa çaya geldim eşim yokbu gece :)
İş çok yoğundu bide bugün MRa giricektim genelik testi yapayım idrarda deidm nolur nolmaz negatif çıktı tabiki sonuca hiç şaşırmadım ama insan ister istemez üzülüyoNiye darlandın ki canım hayırdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?