2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Canım çikolata kistine çok takılma ona rağmen hamile kalan çok insan var

İlişkiden sonra hemen kalkma, belinin altına yastık koy. Ayaklarını mümkünse yukarı bir yere daya o şekilde bekle. İki günde bir ilişki şansını arttırır. Birde ovülasyon testi kullan bu şekilde yumurtalamanı bulup kendine kolaylık sağlarsın. Yumurtalamanın bir önceki günü, o gün ve bir gün sonrası da şansını arttırır. Gerisi Rabbim in bileceği iş, nasibinde varsa hiç beklemezsin inş

Bunları sana yazdım ama bende henüz başarmış değilim :)

Kafandan çocuk düşüncesini çıkart, psikolojinin bununla bozma

Nen çikolata kistinden ameliyat oldum.Sag yumurtalikta 3 bucuk santimdi.Doktorum ameliyat olmadan tup olmaz sansini azaltir dedi.O yuzden yaptirdim ameliyati.Rezervler zarar goruyormus ama benim şükür maşallah rezervlerde bir problem olmadi.Yeri de onemli kistin.Doktorunla iyice konus.O ne diyor.

S SUDESUDE09 cnm senin için tesbihleri çektim Rabb'im kabul etsin inşallah hayırlısıyla en kısa zamanda ikiz bebislerin olsun sağlıklı sıhhatli

@Saman Alevi S SUDESUDE09 sizin için tesbihleri çektim Rabbim en kısa zamanda vatanina milletine dinine kitabina faydali hayırlı salih ve saliha evlatlar nasip etsin

Kızlar bende burdayım kız doldurma ısmarlayın nr çayı ASSOSyal kuzum etek giy pantolon çıkarması zor olur
Ben het gittiğimde boydan elnise giyiyom hiç çıkarmakla uğraşmıyom direk topluyom yukarıya doğru biti veriyo
Hatta sürekli gittiğim dok tor bana elbise çıkarmamak için çözümün süper demişti

Kızlar bende burdayım kız doldurma ısmarlayın nr çayı ASSOSyal kuzum etek giy pantolon çıkarması zor olur
Ben het gittiğimde boydan elnise giyiyom hiç çıkarmakla uğraşmıyom direk topluyom yukarıya doğru biti veriyo
Hatta sürekli gittiğim dok tor bana elbise çıkarmamak için çözümün süper demişti

Mutlu1anne çiğdemcim neyin var kuzum hayırdır boş ver takma kafaya çözülür herşey buarada profiline bayıldım çok tatlı Rabbim kucağına daha güzelini versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…