Dondurma güzel olur valla soğuk soğukKızlar bende burdayım kız doldurma ısmarlayın nr çayıASSOSyal kuzum etek giy pantolon çıkarması zor olur
Ben het gittiğimde boydan elnise giyiyom hiç çıkarmakla uğraşmıyom direk topluyom yukarıya doğru biti veriyo
Hatta sürekli gittiğim dok tor bana elbise çıkarmamak için çözümün süper demişti
Klasik şeyler be Şeyma'm ne zaman bitecek bu hasret onu düşünüyorum. Bide bu forumda herkes herkesle arkadaş oldu ama nedense ben kendimi yalnız hissediyorum allah razı olsun sizler varsınız ama ne bilim modum çok düştü bu aralar oyyyy karşıki dağlar. Amin şeymacım Allah hepimize nasip etsin inşallah tez vakitteMutlu1anne çiğdemcim neyin var kuzum hayırdır boş ver takma kafaya çözülür herşey buarada profiline bayıldım çok tatlı Rabbim kucağına daha güzelini versin inşallah
Peki benim ilk gecemde de etek giymem :)))))) ahahahaha sırf bu çıplak kalma psikolojisi yüzünden elbiseyle hallettim o işi şaka gibi dimi ama gerçek :)))Dondurma güzel olur valla soğuk soğuk
Hahaha kafamız aynıymış kuzum seninle, bende özellikle alttan bakacağı zaman etek giyerdim, hem kendimi çıplak hissetmiyorum rahat oluyorya sağlık bakanlığına yazcam bütün doktorlar sedye kullansın banane
Haklısın canım bilsek bile insan ister istemez üzülüyor. Her ay hepimiz yaşıyoruz o hüsranı, sonra yine rutin hayata devam. Ama bu böyle gitmeyecek ki elbet değişecek bir gün merak etme. Biz sınavımızı doğru vermeye çalışalım yeter kiİş çok yoğundu bide bugün MRa giricektim genelik testi yapayım idrarda deidm nolur nolmaz negatif çıktı tabiki sonuca hiç şaşırmadım ama insan ister istemez üzülüyo
HaahahahDondurma güzel olur valla soğuk soğuk
Hahaha kafamız aynıymış kuzum seninle, bende özellikle alttan bakacağı zaman etek giyerdim, hem kendimi çıplak hissetmiyorum rahat oluyorya sağlık bakanlığına yazcam bütün doktorlar sedye kullansın banane
Kız o ne öyle yanlız felan değilsin biz varız dağgibi yiz maşallahKlasik şeyler be Şeyma'm ne zaman bitecek bu hasret onu düşünüyorum. Bide bu forumda herkes herkesle arkadaş oldu ama nedense ben kendimi yalnız hissediyorum allah razı olsun sizler varsınız ama ne bilim modum çok düştü bu aralar oyyyy karşıki dağlar. Amin şeymacım Allah hepimize nasip etsin inşallah tez vakitte
Ayy inanmıyorum sana canım, senin ki değişik olmuş gerçekten :) belki bende yapardım valla ama benim ki çok karambole geldi :))Peki benim ilk gecemde de etek giymem :)))))) ahahahaha sırf bu çıplak kalma psikolojisi yüzünden elbiseyle hallettim o işi şaka gibi dimi ama gerçek :)))
Çok doğru söylüyorsun arkadaşım Rabbim kuvvet versin . Kaçta randevun canım sakın ihmal etme git mutlaka bende çok korkuyorum ama gitmek zorundayım artıkHaklısın canım bilsek bile insan ister istemez üzülüyor. Her ay hepimiz yaşıyoruz o hüsranı, sonra yine rutin hayata devam. Ama bu böyle gitmeyecek ki elbet değişecek bir gün merak etme. Biz sınavımızı doğru vermeye çalışalım yeter ki
Bak mesela ben yarın Kimbilir neler duyacağım, doktorlar hic bana uğurlu gelmedi ama şuan umursamamaya çalışıyorum. Herşey olacağına varacak, benim üzülmem hiçbir şeyi değiştirmeyecek. Şuan bunu empoze etmeye çalışıyorum beynime
Bu hayat bizim ve çok kısa, kendimize zehir etmek yerine tadına varalım, şükredecek şeylerimiz de var
Napim çok korkuyodum utanıyodum eşimde diyodu ki bakmıyorum bakmıyorum utanma :))))Ayy inanmıyorum sana canım, senin ki değişik olmuş gerçekten :) belki bende yapardım valla ama benim ki çok karambole geldi :))
Kız hepimiz arkadaşız, ne yalnızlığı kızarım haa
Ay dimi nefret ediyorum ne gereksiz, sanki başka yöntemler yokHaahahahkız bende karşıyım çatala ya one öyle destekçinim kuzum yürürüüüü
Allah razı olsun arkadaşım çok sağol birlikte çok daha güçlüyüzKız o ne öyle yanlız felan değilsin biz varız dağgibi yiz maşallah
Yanlızlık Allah a mağsuz titre ve kendine gel hayat çok kısa ve çok güzel
Çataldan bende hiç haz etmiyorum tecavüze uğramış gibi hissediyorumAy dimi nefret ediyorum ne gereksiz, sanki başka yöntemler yokgözünü sevdiğimin sedyesi kıymetini bilmiyorlar hadi doğum da neyse olabilir onun başka yolu yok
Yarın arayacağım hastaneyi canım şuan randevum yok, istediğim bir doktor var olursa ona giderim olmazsa başkası farketmez. Zaten çocuk için gitmeyeceğim sıkıntı yokÇok doğru söylüyorsun arkadaşım Rabbim kuvvet versin . Kaçta randevun canım sakın ihmal etme git mutlaka bende çok korkuyorum ama gitmek zorundayım artık
HaahahahNapim çok korkuyodum utanıyodum eşimde diyodu ki bakmıyorum bakmıyorum utanma :))))
Evet çok kötü ya o piskoloji bile korkutuyo insanı nerkaldı doldurmalar acaba kızlar bişiy sorcam çocuk dışında en büyük hayaliniz neAy dimi nefret ediyorum ne gereksiz, sanki başka yöntemler yokgözünü sevdiğimin sedyesi kıymetini bilmiyorlar hadi doğum da neyse olabilir onun başka yolu yok
Aynen öyle canım bir şeylere geç klmadan gitmeliyiz bu zamanlar ger gelmicek. Ben pişmanım keşke geçen sene gitseydimYarın arayacağım hastaneyi canım şuan randevum yok, istediğim bir doktor var olursa ona giderim olmazsa başkası farketmez. Zaten çocuk için gitmeyeceğim sıkıntı yok
Korksan da korkmasan da ister mecbur gidiyorsun
Yuh kız okadar da değil adama etek giysen tabi öyle his etcen hahahaÇataldan bende hiç haz etmiyorum tecavüze uğramış gibi hissediyorum
Bu konudaÇataldan bende hiç haz etmiyorum tecavüze uğramış gibi hissediyorum
Ayyy şeymoş hiç hayallerim olmadı ya çok hayalsiz bi kızım benEvet çok kötü ya o piskoloji bile korkutuyo insanı nerkaldı doldurmalar acaba kızlar bişiy sorcam çocuk dışında en büyük hayaliniz ne
Ahahahahaha koptummmm :) şimdi her yer foraa :))))Yuh kız okadar da değil adama etek giysen tabi öyle his etcen hahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?