2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Bu konuda wagen ciğim bizden daha dirayetli galiba, bu aralar doktorlardaydı hep gaz ver kız bize korkuyoz biz çarşaf mı götürsem yanımda
Benim eşim doktor ya geçen kuşum kaşımıyodu dedi ki aç bakayım bi mantar mı oldun noldu yoookkk dedim hayatta açamam açmadım

Bu konuda wagen ciğim bizden daha dirayetli galiba, bu aralar doktorlardaydı hep gaz ver kız bize korkuyoz biz çarşaf mı götürsem yanımda
Ama korkak çıktınızha ne korkaksınızya bana elleyen elliyene maşallah :))
Ahhh ahh keşke doktor ben olaydımda sizleri ben mua ne edeydim hahH

Sapık sanacaklar yav beni değilim kızacıtmazdım ama size özel sedye ayarlardım

Kırmızı örtü falan sererdin sedyeye azcık havaya girerdik gevşerdik :))))

Benim eşim doktor ya geçen kuşum kaşımıyodu dedi ki aç bakayım bi mantar mı oldun noldu yoookkk dedim hayatta açamam açmadım
Ne doktoru kuzu, elinin altında ki nimeti hiç bilmiyorsun ya

Şimdiki aklım olsa, jinekolog bir koca bulur, eve de ultrason aleti alırdım her gün bakardık ne var diye doğum da oh mis
Düşünsene çocuğu hem yapıyo hem çıkarıyor çok macera sever bir aile olurdum

Canı sıkıldıkça muayene ederdi dimi hahahaha :))) acil uzmanı maalesef canım

Mum yakardım mum :)))
Aynen ortamıza mum koyardık bizde biraz afilli donlar giyerdik :)))))) kızzz dua grubunu ne hale çevirdik tövbeeeee neyse kocalarınız yanınızdaysa boş durmayon mikmik yapın ben yapamıyorum :))))

İlki zor oluyo ama sonra alışıyor insan :))
Yok kız asıl ben senden utanırım ayol
Kırmızı örtü falan sererdin sedyeye azcık havaya girerdik gevşerdik :))))

Wu wuuu mum da yakalım bari :))

Kız Allah seni neyapmıya hayal ettim süper olurdu yav adama muane olmaktan baika hastaya sıra gelmezdi biz pranoyaklR iyice delirir.dik

Aynen ortamıza mum koyardık bizde biraz afilli donlar giyerdik :)))))) kızzz dua grubunu ne hale çevirdik tövbeeeee neyse kocalarınız yanınızdaysa boş durmayon mikmik yapın ben yapamıyorum :))))
Utanandan korkacan zaten hee wagen görüyon mu Allahtan utanıyor utanmasa bilemiyorum yani aaa aaa ne ayıp şeyler

Bana göre sanki yarınmış gibi (( bunalıma girmeden son 1 ayım. Ben şimdi doktorla görüştükten sonra kafamı klozete sokup üstüme sifon çekmezsem tedaviye başlıcam inşallah :)
Tövbe estağfurullah ya yok daha neler, ben gene muayene yi geçtim söyleyeceklerinden çok korkuyorum şuan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…