- 25 Şubat 2016
- 6.034
- 10.224
- 248
Benim eşim doktor ya geçen kuşum kaşımıyodu dedi ki aç bakayım bi mantar mı oldun noldu yoookkk dedim hayatta açamam açmadımBu konudawagen ciğim bizden daha dirayetli galiba, bu aralar doktorlardaydı hep gaz ver kız bize korkuyoz biz çarşaf mı götürsem yanımda
AtanmakEvet çok kötü ya o piskoloji bile korkutuyo insanı nerkaldı doldurmalar acaba kızlar bişiy sorcam çocuk dışında en büyük hayaliniz ne
Ee ne duruyorsun o zaman bekleme bu gazla git bitir işi :))Aynen öyle canım bir şeylere geç klmadan gitmeliyiz bu zamanlar ger gelmicek. Ben pişmanım keşke geçen sene gitseydim
Ama korkak çıktınızha ne korkaksınızya bana elleyen elliyene maşallah :))Bu konudawagen ciğim bizden daha dirayetli galiba, bu aralar doktorlardaydı hep gaz ver kız bize korkuyoz biz çarşaf mı götürsem yanımda
Aynen 23 ağustosa randevu aldım istanbula gidicem hayırlısı bakalımEe ne duruyorsun o zaman bekleme bu gazla git bitir işi :))
Kırmızı örtü falan sererdin sedyeye azcık havaya girerdik gevşerdik :))))Ama korkak çıktınızha ne korkaksınızya bana elleyen elliyene maşallah :))
Ahhh ahh keşke doktor ben olaydımda sizleri ben mua ne edeydim hahH
Sapık sanacaklar yav beni değilim kızacıtmazdım ama size özel sedye ayarlardım
Ne doktoru kuzu, elinin altında ki nimeti hiç bilmiyorsun yaBenim eşim doktor ya geçen kuşum kaşımıyodu dedi ki aç bakayım bi mantar mı oldun noldu yoookkk dedim hayatta açamam açmadım
Mum yakardım mum :)))Kırmızı örtü falan sererdin sedyeye azcık havaya girerdik gevşerdik :))))
Canı sıkıldıkça muayene ederdi dimi hahahaha :))) acil uzmanı maalesef canımNe doktoru kuzu, elinin altında ki nimeti hiç bilmiyorsun ya
Şimdiki aklım olsa, jinekolog bir koca bulur, eve de ultrason aleti alırdımher gün bakardık ne var diye doğum da oh mis
Düşünsene çocuğu hem yapıyo hem çıkarıyorçok macera sever bir aile olurdum
Aynen ortamıza mum koyardık bizde biraz afilli donlar giyerdik :)))))) kızzz dua grubunu ne hale çevirdik tövbeeeee neyse kocalarınız yanınızdaysa boş durmayon mikmik yapın ben yapamıyorum :))))Mum yakardım mum :)))
İlki zor oluyo ama sonra alışıyor insan :))Ama korkak çıktınızha ne korkaksınızya bana elleyen elliyene maşallah :))
Ahhh ahh keşke doktor ben olaydımda sizleri ben mua ne edeydim hahH
Sapık sanacaklar yav beni değilim kızacıtmazdım ama size özel sedye ayarlardım
Kırmızı örtü falan sererdin sedyeye azcık havaya girerdik gevşerdik :))))
Süper haber, ama çok var :)Aynen 23 ağustosa randevu aldım istanbula gidicem hayırlısı bakalım
Ne doktoru kuzu, elinin altında ki nimeti hiç bilmiyorsun ya
Şimdiki aklım olsa, jinekolog bir koca bulur, eve de ultrason aleti alırdımher gün bakardık ne var diye doğum da oh mis
Düşünsene çocuğu hem yapıyo hem çıkarıyorçok macera sever bir aile olurdum
Bana göre sanki yarınmış gibiSüper haber, ama çok var :)
Utanandan korkacan zaten heeAynen ortamıza mum koyardık bizde biraz afilli donlar giyerdik :)))))) kızzz dua grubunu ne hale çevirdik tövbeeeee neyse kocalarınız yanınızdaysa boş durmayon mikmik yapın ben yapamıyorum :))))
Ne ayıbı kız ödev gibi her ay gün kovalıyoz :))))Utanandan korkacan zaten heewagen görüyon mu Allahtan utanıyor utanmasa bilemiyorum yani aaa aaa ne ayıp şeyler
Olsun kız onlar herşeyden anlar aç göster benceCanı sıkıldıkça muayene ederdi dimi hahahaha :))) acil uzmanı maalesef canım
O da yetmemiş yatağıma girmiş :))))) kız kocayı bulsam mikmik yapcam muayeneyle zaman kaybedemem :)Olsun kız onlar herşeyden anlar aç göster bence
Ben olsam bu fırsatı kaçırmam doktor ayağına gelmiş, overlok makinası gibi
Tövbe estağfurullah ya yok daha neler, ben gene muayene yi geçtim söyleyeceklerinden çok korkuyorum şuan :)Bana göre sanki yarınmış gibi(( bunalıma girmeden son 1 ayım. Ben şimdi doktorla görüştükten sonra kafamı klozete sokup üstüme sifon çekmezsem tedaviye başlıcam inşallah :)
Biz kesin boşanırdık zaten yada adam mesleği bırakırdı :))Kız Allah seni neyapmıya hayal ettim süper olurdu yav adama muane olmaktan baika hastaya sıra gelmezdi biz pranoyaklR iyice delirir.dik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?