- 19 Aralık 2016
- 3.081
- 4.215
- 133
- 40
Canım bugün Halim kızı Elif için okuyoruz her gün başka bir arkadaşa okuyoruz kendi ismini yazarsan ekliyeyim canim ( ahmet kizi fatma gibi )Listede ismi geçenler içinmi okuyacağım yasini ya benide ekleyin kim için okuyayım 10 dakikaya hazırlanıyorum yazmanız yeterli kim içinse
Biliyorum kuzum inşallah Rabbim tez vakitte kucağını hayrlısı ile doldurur
Necati kızı esra canım ben hergün giremesemde iki güne bir girer okuduklarinizi tekrardan okurum sözHalim kızı Elif'in sağlıklı hayrlı sorunsuz şekilde hamile kalması ve hayrla sağlıkla kucağına alması niyeti ile Rabbim sağlıklı hayrlı ahlaklı imanlı evlatlar ihsan etsin inşallahwagen Türkan kızı Şeyma 20 bin kelime-i tevhid 2000 kelime-i temcid 2000 kelime-i tenzih
Asksevgihuzur Kerim kızı Merve
masal3487 Hanife kızı Özgün 10 bin kelime-i tevhid 2000 kelime-i temcid 2000 kelime-i tenzih 2000 salevat-ı şerif
M Meyra_naz Doğan kızı Ayşe 10 bin kelime-i tevhid 1000 kelime-i temcid 1000 kelime-i tenzih 1000 salevat-ı şerif
@Halitim Recep kızı Ayşe 10 bin kelime-i tevhid 1000 kelime-i temcid 1000 kelime-i tenzih 1000 salevat-ı şerif
D denizzz3 Hidayet kızı Deniz 10 bin kelime-i tevhid 2000 kelime-i temcid 2000 salevat-ı şerif
ASSOSyal Halim kızı Elif 2000 kelime-i temcid 2000 kelime-i tenzih 2000 salevat-ı şerif
@Erva_umut
B busra_brt Salih kızı Büşra
N Nurumcan94 Adnan kızı Ayşenur
S SUDESUDE09 Mustafa kızı Şule
Ebrarr60 Sıdıka kızı Beyhan
@ecrin0631Ercan kızı Ecrin Tuğba
Smydnz A.Gani kızı Sümeyye 20 bin kelime-i tevhid 10 bin salevat-ı şerif
Pdr_ci Aziz kızı Meltem
esra011
Zeytin_yesili Ömer kızı Elif 20 bin kelime-i tevhid 2000 kelime-i temcid 2000 kelime-i tenzih 2000 salevat-ı şerif
Kızlar kandil listemiz oluştu Rabbim kabul ve makbul etsin inşallah cümlenizden razı memnun ve hoşnut olsun inşallah kucaklarınızı kucaklarımızı çifter çifter doldursun inşallah Rabbim
Ben okumaya başlıyorum şimdi birazdan katılırım aranizaBiliyorum kuzum inşallah Rabbim tez vakitte kucağını hayrlısı ile doldurur
Halim kızı elif için yasini şerif okudum hediye ettim allah kabul etsin allahım hayırlı evlatlar nasip eder inşallah hepimizeNecati kızı esra canım ben hergün giremesemde iki güne bir girer okuduklarinizi tekrardan okurum söz
Benim başka bir dua okumam erekiyormu halim kızı elif için sen tesbih çekmişsin bende mi öyle yapimHalim kızı elif için EL CABBAR EL HALIK ES SEMİ EL LATİF EL MUCİB EL HAKİM EL VEKİL EL KADİR EL MUKTEDİR EL VARİS tesbihlerini çektim Allah kabul etsin inşallah tez hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versin kimselerin kucağını boşbırakmasın sana ve eşine gelecekte hayırlı varisçiler olucak evlatlar nasib etsin beraberinde bizlerede hayırlı evlatlar vesin inşallah amin
amin canım ağzına yüreğine saplık Allah razı olsunHalim kızı elif için yasini şerif okudum hediye ettim allah kabul etsin allahım hayırlı evlatlar nasip eder inşallah hepimize
yok canım benim ben adetliyim ondan tesbih çektim yoksa bende yasin okurdum adetli olan arkadaşlar tesbih çeker temizlendikten sonra okumadıklarına yasin okurBenim başka bir dua okumam erekiyormu halim kızı elif için sen tesbih çekmişsin bende mi öyle yapim
Necati kızı esra nur özürdilerim nur ismimi kullanmadigimdan unutuyorum hep esra nur olacak kusura bakmayınNecati kızı esra canım ben hergün giremesemde iki güne bir girer okuduklarinizi tekrardan okurum söz
Hmm tamam şimdi sayfayı anlamaya başladım tamam ben şimdi yarın akşam yine sayfaya girip kim içinse ona okuyup hediye edicem ve bitti doğrumuyok canım benim ben adetliyim ondan tesbih çektim yoksa bende yasin okurdum adetli olan arkadaşlar tesbih çeker temizlendikten sonra okumadıklarına yasin okur
doğru canım ya benseni biraz teşaşlı ğördüm yeni üyesin belli kendini anlatırmısın biraz kaç yaşında kaç yıllık evlisin nekadardor istiyonuz bebişHmm tamam şimdi sayfayı anlamaya başladım tamam ben şimdi yarın akşam yine sayfaya girip kim içinse ona okuyup hediye edicem ve bitti doğrumu
Ya çok heyecanlıyım yaşım küçük 22 yaşındayım 3 yıldır evliyim 2.bucuk yıldırda bebek istiyoruz bi tane düşüğüm oldu 4 haftalıkken yani ne olduğunu bile anlamadan düşüğüm oldu pes etmedik devam ettik ama hala olmuyor özel hastanelere gittim rahim filmi çekildim testler yapıldı hem bana hem eşime ama hiç bir doktor sorun bulamadı 3 kutu klomen içtim şimdi devlete gidiyorum 2 aydır yine klomen içtim ve dün ilk catlatma iğnemi yaptırdım yarında asilama yapılacak o yüzden bu telaşım kim ne dese yapmaya çalıyorum bu ay da pişman olmamak için deniyorum uzun mu oldu birazdoğru canım ya benseni biraz teşaşlı ğördüm yeni üyesin belli kendini anlatırmısın biraz kaç yaşında kaç yıllık evlisin nekadardor istiyonuz bebiş
Geçmiş olsun canım Rabbim tekrarını yaşatmasın inşallah hayrla sağlıkla sorunsuzca hamile kalır bebişini kucağına alırsınYa çok heyecanlıyım yaşım küçük 22 yaşındayım 3 yıldır evliyim 2.bucuk yıldırda bebek istiyoruz bi tane düşüğüm oldu 4 haftalıkken yani ne olduğunu bile anlamadan düşüğüm oldu pes etmedik devam ettik ama hala olmuyor özel hastanelere gittim rahim filmi çekildim testler yapıldı hem bana hem eşime ama hiç bir doktor sorun bulamadı 3 kutu klomen içtim şimdi devlete gidiyorum 2 aydır yine klomen içtim ve dün ilk catlatma iğnemi yaptırdım yarında asilama yapılacak o yüzden bu telaşım kim ne dese yapmaya çalıyorum bu ay da pişman olmamak için deniyorum uzun mu oldu biraz
yok canum uzun olmadı sıkma kendini telaşda yapma hemen hemen aynı yaştayız bende 21 küçüğüz belki ama zorbi sınavdan geçiyoz bizde 1.5 yıldır evli ve ilk günden buyana istiyoz çok şanslısınki ikinizdede sıkıntı yok dua edelim Allah sığınalım çümkü asıl verecek olan o doktorlarda bu işte sebeb ve vesiledir inşallah bebişin bu sefer tutunursana güzelimYa çok heyecanlıyım yaşım küçük 22 yaşındayım 3 yıldır evliyim 2.bucuk yıldırda bebek istiyoruz bi tane düşüğüm oldu 4 haftalıkken yani ne olduğunu bile anlamadan düşüğüm oldu pes etmedik devam ettik ama hala olmuyor özel hastanelere gittim rahim filmi çekildim testler yapıldı hem bana hem eşime ama hiç bir doktor sorun bulamadı 3 kutu klomen içtim şimdi devlete gidiyorum 2 aydır yine klomen içtim ve dün ilk catlatma iğnemi yaptırdım yarında asilama yapılacak o yüzden bu telaşım kim ne dese yapmaya çalıyorum bu ay da pişman olmamak için deniyorum uzun mu oldu biraz
ya canım bişiy merak edtim merağımı mazur görde nasıl anladın hamile olduğunu ve düştüğünükü çümkü 4 hafta çok küçük ve benim bildiğim kadatıyla gebelik olup olmadığıda zor anlaşılırYa çok heyecanlıyım yaşım küçük 22 yaşındayım 3 yıldır evliyim 2.bucuk yıldırda bebek istiyoruz bi tane düşüğüm oldu 4 haftalıkken yani ne olduğunu bile anlamadan düşüğüm oldu pes etmedik devam ettik ama hala olmuyor özel hastanelere gittim rahim filmi çekildim testler yapıldı hem bana hem eşime ama hiç bir doktor sorun bulamadı 3 kutu klomen içtim şimdi devlete gidiyorum 2 aydır yine klomen içtim ve dün ilk catlatma iğnemi yaptırdım yarında asilama yapılacak o yüzden bu telaşım kim ne dese yapmaya çalıyorum bu ay da pişman olmamak için deniyorum uzun mu oldu biraz
Değerim çok düşüktü zaten benim adetime daha 4 gün vardı ben yüz felcligi geçirdim ağır haplar içiyordum benim arkadaşımda hastanede sekreterdi ehliyetimde kan grubum yanlış olduğu için hastaneye gidip kanımı öğrenmek istedim değiştirebilim diye oda sistem yokmuş bende çalışıyorum bidaha ne zaman gelim diyince arkadaş acile git gebeyim ağır yap içiyorum de aynı anda kan grubunuda işte dedi tamam dedim aklımda hiç gebelik yoktu kan grubumu beklerken arkadaş sonucun çıkmış hamilesin dedi doktora gösterdim evet ilacı bırak gebelik başlangıcı var dedi ama 4/5 gün sonra hastaneye gittim beta hcg düşmüş değeri doktor düşük yapmışsın dedi nasıl olur kan gelmedi demeye kalmadı birşey aktığını hissettim ve kanamam başladıya canım bişiy merak edtim merağımı maxur görde nasıl anladın hamile olduğunu ve düştüğünükü çümkü 4 hafta çok küçük ve benim bildiğim kadatıyla gebelik olup olmadığıda zor anlaşılır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?