Görüyonmu kız çiğdemi ne yere bakan yürek yakan çıktı kız dua topiği ne hale geldi gerçi buda dua nın kabulü için bi görev demi ama adam sabahtan şaşkın şaşkın kahkahalarımı izliuo içinden. Ne geçiyo Allah bilir delirdi diyodur:))Utanandan korkacan zaten heewagen görüyon mu Allahtan utanıyor utanmasa bilemiyorum yani aaa aaa ne ayıp şeyler
Ooooo o kadar rutine bağlama ödev gibi olmuş akışına bırak, özle azıcık daha iyi :))Ne ayıbı kız ödev gibi her ay gün kovalıyoz :))))
Anacığım bu iş her gün yapmaya bakmıyor ki :)) "O da yetmemiş yatağıma girmiş :))))) kız kocayı bulsam mikmik yapcam muayeneyle zaman kaybedemem :)
Utanıyorum korkuyorum derken açıldı kapısı döküldü hepsiGörüyonmu kız çiğdemi ne yere bakan yürek yakan çıktı kız dua topiği ne hale geldi gerçi buda dua nın kabulü için bi görev demi ama adam sabahtan şaşkın şaşkın kahkahalarımı izliuo içinden. Ne geçiyo Allah bilir delirdi diyodur:))
Yata girmişte henüz bi muane etme fırsatı vermemişsin adama ne anladı bu işten doktorluğu dışarda işe yarıyo bi karıyı muane edemediO da yetmemiş yatağıma girmiş :))))) kız kocayı bulsam mikmik yapcam muayeneyle zaman kaybedemem :)
HAHAHA ya gülmekten ölcem resmen yaaa :)))) yerlerdeyim şuanUtanıyorum korkuyorum derken açıldı kapısı döküldü hepsi
Git mutfaktan huni al geçir kafaya inansın bari
5 cmden 14mmye kadar indik çok şükür.Her gittiğimde oo süper süper bir çocuk doğurmann eksik dediNen çikolata kistinden ameliyat oldum.Sag yumurtalikta 3 bucuk santimdi.Doktorum ameliyat olmadan tup olmaz sansini azaltir dedi.O yuzden yaptirdim ameliyati.Rezervler zarar goruyormus ama benim şükür maşallah rezervlerde bir problem olmadi.Yeri de onemli kistin.Doktorunla iyice konus.O ne diyor.
Beni kesin terk ederdiBiz kesin boşanırdık zaten yada adam mesleği bırakırdı :))
Yok eskiden çok takılıyordum ama şimdi onu dşünmüyorum bile :) çok şükür 14mmydi en son doktor gebe kalırsam çok iyi olacağını söyledi. Ben de yeniyim ya hani birkaç bir şeyler öğreneyim dedim malumCanım çikolata kistine çok takılma ona rağmen hamile kalan çok insan var
İlişkiden sonra hemen kalkma, belinin altına yastık koy. Ayaklarını mümkünse yukarı bir yere daya o şekilde bekle. İki günde bir ilişki şansını arttırır. Birde ovülasyon testi kullan bu şekilde yumurtalamanı bulup kendine kolaylık sağlarsın. Yumurtalamanın bir önceki günü, o gün ve bir gün sonrası da şansını arttırır. Gerisi Rabbim in bileceği iş, nasibinde varsa hiç beklemezsin inş
Bunları sana yazdım ama bende henüz başarmış değilim :)
Kafandan çocuk düşüncesini çıkart, psikolojinin bununla bozma
Hemde adam hazır bakayım demişkenYata girmişte henüz bi muane etme fırsatı vermemişsin adama ne anladı bu işten doktorluğu dışarda işe yarıyo bi karıyı muane edemedi
Hemide nikahlı eşi vuyyyyy
Allah seniiCanım biz kalamadık ki hamile sana yardım edelim
Kisti kafana takma bi kere birsürü çikolata kistiyle hamile kalan dolu forumlar. Sen bi bakmışsın hamilesin
Bunlar herkesin bildiği rutin şeyler canım, dene belki sende tutar neden olmasın, imkansız değil elbet olacaktır merak etme :)Yok eskiden çok takılıyordum ama şimdi onu dşünmüyorum bile :) çok şükür 14mmydi en son doktor gebe kalırsam çok iyi olacağını söyledi. Ben de yeniyim ya hani birkaç bir şeyler öğreneyim dedim malum
Kaçan kovalanır beybi aynen devam elbet pes ederdi zaten :)) bulmuşlar da bulanacaklar bide :))Beni kesin terk ederdi
Çümkü ben onu bulmuşken asla boşanmayı kabullenemezdim kaçardı adam
Yok ablacik ya ne çayı aynen doğru diyon kisin bile pek icmem ben çayı lafım gelişi dedim Seymacim sen yeterki iste hemen kapıp geliyorum dondurmalariBir yandan tv bakıyorum bir yandan buraya bakıyorum, canım sıkıldı :) kız bu sıcakta çay çekilmez ya :)) afiyet olsun
Olsa da yesek :))Yok ablacik ya ne çayı aynen doğru diyon kisin bile pek icmem ben çayı lafım gelişi dedim Seymacim sen yeterki iste hemen kapıp geliyorum dondurmalari
Kız nerdesin sen koptum külmektenya :))Yok ablacik ya ne çayı aynen doğru diyon kisin bile pek icmem ben çayı lafım gelişi dedim Seymacim sen yeterki iste hemen kapıp geliyorum dondurmalari
Hiç demi bizimgibi akılı hertürlü şeyi hamileliğe yoran insanlarıKaçan kovalanır beybi aynen devam elbet pes ederdi zaten :)) bulmuşlar da bulanacaklar bide :))
Bi bdv ye bakım dedim girdim çıkamadım anacim ne konular var öyle eşini görmeye gitmiş silah zoruyla evlendirilmis ailesi istememis esi yatakta üçüncü ksiis fantezisi istemiş abbooov halimize şükür vallah esimle tartışınca aciyon bdv yi sonra amaam beninkinde ne var fıstık gibi koca diyonKız nerdesin sen koptum külmektenya :))
Kız ben mum yaktım romantik alan yarattım üstüne bide doktor oldum muane ettim bunları daha ne olsun anacım demi:))Bu ara da sohbet muhabbet koyu maşallah Allah muhabbetinizi arttirsin bi bdvye bakım accik vakit geçsin dedim birer birer çatala çıkmış inmisiniz heebende çok korkuyordum o cataldan bide vajinnusmustam sonra emme bi halt yokmuş ciktimla indim bir oldu ne utancam ya günde kaç tane goruyolar kim bilir onlarin rutin isi bu doktor bayan olcek tane
Kız ben o konuları okumaya başladım bi ara baya piskolojim bozulduyaaaBi bdv ye bakım dedim girdim çıkamadım anacim ne konular var öyle eşini görmeye gitmiş silah zoruyla evlendirilmis ailesi istememis esi yatakta üçüncü ksiis fantezisi istemiş abbooov halimize şükür vallah esimle tartışınca aciyon bdv yi sonra amaam beninkinde ne var fıstık gibi koca diyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?