2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Utanandan korkacan zaten hee wagen görüyon mu Allahtan utanıyor utanmasa bilemiyorum yani aaa aaa ne ayıp şeyler
Görüyonmu kız çiğdemi ne yere bakan yürek yakan çıktı kız dua topiği ne hale geldi gerçi buda dua nın kabulü için bi görev demi ama adam sabahtan şaşkın şaşkın kahkahalarımı izliuo içinden. Ne geçiyo Allah bilir delirdi diyodur:))

Utanıyorum korkuyorum derken açıldı kapısı döküldü hepsi

Git mutfaktan huni al geçir kafaya inansın bari

O da yetmemiş yatağıma girmiş :))))) kız kocayı bulsam mikmik yapcam muayeneyle zaman kaybedemem :)
Yata girmişte henüz bi muane etme fırsatı vermemişsin adama ne anladı bu işten doktorluğu dışarda işe yarıyo bi karıyı muane edemedi
Hemide nikahlı eşi vuyyyyy

5 cmden 14mmye kadar indik çok şükür.Her gittiğimde oo süper süper bir çocuk doğurmann eksik dedi biraz matrak kendisi. Bana bidaha kontrole gelme evlenince gebe kal. Baktın 5 ay falan kalamadın, kışa doğru eşinle kontrole gel dedi.Ben de yeni evlendim de ilac kullanıyordum bırakıp başlayacam hazırlığa da

Yok eskiden çok takılıyordum ama şimdi onu dşünmüyorum bile :) çok şükür 14mmydi en son doktor gebe kalırsam çok iyi olacağını söyledi. Ben de yeniyim ya hani birkaç bir şeyler öğreneyim dedim malum

Yata girmişte henüz bi muane etme fırsatı vermemişsin adama ne anladı bu işten doktorluğu dışarda işe yarıyo bi karıyı muane edemedi
Hemide nikahlı eşi vuyyyyy
Hemde adam hazır bakayım demişken olmadı otur sıfır @Cigdem24

Ah ah benim ki hiç demedi muayene edeyim diye, hoş desede anlayacağını sanmıyorum gariban :))

Bunlar herkesin bildiği rutin şeyler canım, dene belki sende tutar neden olmasın, imkansız değil elbet olacaktır merak etme :)

Bir yandan tv bakıyorum bir yandan buraya bakıyorum, canım sıkıldı :) kız bu sıcakta çay çekilmez ya :)) afiyet olsun
Yok ablacik ya ne çayı aynen doğru diyon kisin bile pek icmem ben çayı lafım gelişi dedim Seymacim sen yeterki iste hemen kapıp geliyorum dondurmalari

Bu ara da sohbet muhabbet koyu maşallah Allah muhabbetinizi arttirsin bi bdvye bakım accik vakit geçsin dedim birer birer çatala çıkmış inmisiniz hee bende çok korkuyordum o cataldan bide vajinnusmustam sonra emme bi halt yokmuş ciktimla indim bir oldu ne utancam ya günde kaç tane goruyolar kim bilironlarin rutin isi bu doktor bayan olcek tane

Kız nerdesin sen koptum külmektenya :))
Bi bdv ye bakım dedim girdim çıkamadım anacim ne konular var öyle eşini görmeye gitmiş silah zoruyla evlendirilmis ailesi istememis esi yatakta üçüncü ksiis fantezisi istemiş abbooov halimize şükür vallah esimle tartışınca aciyon bdv yi sonra amaam beninkinde ne var fıstık gibi koca diyon

Kız ben mum yaktım romantik alan yarattım üstüne bide doktor oldum muane ettim bunları daha ne olsun anacım demi:))

Kız ben o konuları okumaya başladım bi ara baya piskolojim bozulduyaaa
Çoğu uydurma çoğu gerçek galiba ama Allah düşmanıma kötüç evlilik eş vermesin çok ama çok zordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…